Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10xsg3m.gif

:lol::lol::lol::lol:

Τέτοια έχει και το Fifa πολλά. Πχ, στη σέντρα μετά από goal οι μισοί παίχτες περίπου τινάζουν τα πόδια τους με ακριβώς το ίδιο animation σα να χορεύουν :P

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε μαγκες, το παιχνιδι δε λεγεται ''Pro Evolution Soccer''?

Που στο καλο ειναι το Εvolution λοιπον?

Μάλλον θα σταμάτησε μαζί με το... evolution του PS2. Το πιο ωραίο πάντως το είχαν πει σε ένα άλλο forum, PES=Pro Evolution Sucks.

Δημοσ.

κατεβασα και εγω το demo του pes και το μονο που εχω να πω ειναι κριμα που εδω και 3 χρονια το ποδοσφαιρακι παει απο το κακο στο χειροτερο. Ρε παιδια το τρεξιμο των παικτων τι τους εφταιγε και τους κανανε να τρεχουν σαν να εχουν κινητικα προβληματα;

Δημοσ.
κατεβασα και εγω το demo του pes και το μονο που εχω να πω ειναι κριμα που εδω και 3 χρονια το ποδοσφαιρακι παει απο το κακο στο χειροτερο. Ρε παιδια το τρεξιμο των παικτων τι τους εφταιγε και τους κανανε να τρεχουν σαν να εχουν κινητικα προβληματα;

Δεν ειμαι ο μονος που το παρατηρησε..ΛΟΛ

Δημοσ.

Περα παντως απο τη τραγικοποιηση της ολης καταστασης, ειναι φυσιολογικο και υγιες το οτι μετα απο 5-6 χρονια το αντιπαλο δεος ξεπερασε το κατα πολυ καλυτερο για πολλα χρονια PES. Καιρος ειναι (οπως εκανε και η EA) να αναθεωρησει το gameplay και το τι ζητανε οι οπαδοι της και να ξαναρχισει απο την αρχη!

Αν μη τι αλλο, αποδειχτηκε η συνεισφορα του ανταγωνισμου στην επιτευξη καλυτερων προιοντων! :-)

Δημοσ.

Μάιστα, αυτό το τελευταίο είναι σωστό. Αν αυτή τη στιγμή έχουμε δύο πάρα πολύ καλά ποδοσφαιράκια, οφείλεται αποκλειστικά στο καθεστώς ανταγωνισμού που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο εταιρίες. Κλασικό παράδειγμα αποτελεί το NFL Madden της ΕΑ, που έχει πάρει την κάτω βόλτα από τη στιγμή που διακόπηκε η ανάπτυξη της αντίστοιχης σειράς της 2k sports.

Είναι απολύτως λογικό αν μια εταιρία έχει μονοπώλιο σε ένα παιχνίδι να μην την πολυενδιαφέρει να το βελτιώσει σημαντικά. Μικροπροσθήκες κάνουν, πάνω σε δοκιμασμένες συνταγές, ρίχνουν κι ένα update στα rosters, λίγο καλύτερα γραφικά και online (τραγική εξαίρεση το PES2008) και έτοιμο το... γλυκό.

Η ΕΑ κάποια στιγμή ξύπνησε και αναθεώρησε όχι μόνο το gameplay αλλά ολόκληρη τη φιλοσοφία του παιχνιδιού (γραφικά, παρουσίαση, licenses, διαχωρισμός εκδόσεων next gen consoles και PC κλπ) Η Konami συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, ένεκα PS2 και PES fanboys. Σου λέει ό,τι και να βγάλω, θα βγουν 5-10 κορόιδα να αγοράσουν το παιχνίδι και να πουν "Μπρο έπαιζαν από αμνημονεύτων ετών οι παππούδες μας στο Μπλεϊστέσιο, μ' αυτό μεγαλώσαμε ενώ το Φίφα είναι Φίφα". Και φτάνουμε στα πρόθυρα του 2010 να λένε κάποιοι"α, το καλύτερο ποδοσφαιράκι ήταν το PES4, αυτό ήταν παιχνίδι, μετά το ρήμαξαν"...

Φέτος όμως οι κύριοι στην Konami την έφαγαν πανηγυρικά στον κ... και κάνουν τις πάπιες τώρα, "δεν μας ενδιαφέρουν τα simulations, είμαστε casual" και τέτοια.

Next year.

Δημοσ.
Ρε μαγκες, το παιχνιδι δε λεγεται ''Pro Evolution Soccer''?

Που στο καλο ειναι το Εvolution λοιπον?

Στο gameplay είναι εμφανές πόσο παραπάνω έδωσαν έμφαση στο "κινήσεις χωρίς τη μπάλα". Μπορεί να μη φαίνονται με την πρώτη ματιά αυτά τα πράγματα αλλά πρέπει να τα βλέπουμε αν θέλουμε να κρίνουμε. Οι κινήσεις των παικτών είναι πολύ 'εξυπνες κόβουν στην περιοχή τρέχουν κάνουν ράνουν. Το gameplay σαν ποδόσφαιρο, φάσεις, διασκέδαση νομίζω ότι υπερτερεί στο PES ακόμα και σήμερα.

Νομίζω ότι το FIFA όλα υπακούουν στη μηχανή του... Ενώ στο PES υπάρχει βέβαια η μηχανή αλλά είναι πιο ελεύθερη με αποτέλεσμα να δίνει την δυνατότητα το παιχνίδι να εξαρτάται από την δυναμική των παικτών, τα στατιστικά τους και το AI.

Όσο για την εξέλιξη... Δεν υπάρχει καμία? Εγώ άλλα βλέπω...

http://www.videogameszone.de/?menu=browser&mode=article&article_id=662052&entity_id=216335,216336&image_id=911884&page=1&order=

Δημοσ.

πρώτες εντυπωσεις απο το νεο προ, αρκετα θετικες. ΔΙορθωσαν τα κορνερ, στο προηγουμενο προ ηταν πολυ ευκολο να βαλεις γκολ απο κορνερ, βεβαια αυτο θα το δουμε στην πορεια, με περαιτερω δοκιμες...η κατοχη της μπαλας επισης βελτιωθηκε, πλεον ειναι πιο δυσκολο να παρεις την μπαλα στο κεντρο και να κατεβεις στην περιοχη...γενικα το παιχνιδι ειναι λιγακι πιο αργο, τοσο οσο χρειαζεται για να σε προτρεπει να χρησιμοποιησεις περισσοτερο 1-2 παρα τις τριπλες...

Τα σουτ εχω την εντυπωση οτι μπαινουν πιο ευκολα, μερικες φορες πολυ ευκολα και αυτο ηταν κατι που με ενοχλησε...

πάντως υπάρχει σημαντικη βελτιωση στο ΑΙ των παιχτων...

Δηλαδη τι αλλαγες περιμενατε εσεις?

Τα μεγάλα σκορ στο προ, συμβαινουν 1ον γιατι το παιχνιδι ειναι γρηγορο και 2ον γιατι εχει εξυπνο ΑΙ και οχι σαν τα βλαμενα του φιφα που δεν ξερουν που πηγαινουν... Και φυσικα γιατι πολλοι απο εσας δεν ξερουν να παιζουν αμυνα και σας περναν σαν σταματημενους...

μακαρι και το ονλαιν να ειναι καλο φέτος...

Δημοσ.
πρώτες εντυπωσεις απο το νεο προ, αρκετα θετικες. ΔΙορθωσαν τα κορνερ, στο προηγουμενο προ ηταν πολυ ευκολο να βαλεις γκολ απο κορνερ, βεβαια αυτο θα το δουμε στην πορεια, με περαιτερω δοκιμες...η κατοχη της μπαλας επισης βελτιωθηκε, πλεον ειναι πιο δυσκολο να παρεις την μπαλα στο κεντρο και να κατεβεις στην περιοχη...γενικα το παιχνιδι ειναι λιγακι πιο αργο, τοσο οσο χρειαζεται για να σε προτρεπει να χρησιμοποιησεις περισσοτερο 1-2 παρα τις τριπλες...

Τα σουτ εχω την εντυπωση οτι μπαινουν πιο ευκολα, μερικες φορες πολυ ευκολα και αυτο ηταν κατι που με ενοχλησε...

πάντως υπάρχει σημαντικη βελτιωση στο ΑΙ των παιχτων...

Δηλαδη τι αλλαγες περιμενατε εσεις?

Τα μεγάλα σκορ στο προ, συμβαινουν 1ον γιατι το παιχνιδι ειναι γρηγορο και 2ον γιατι εχει εξυπνο ΑΙ και οχι σαν τα βλαμενα του φιφα που δεν ξερουν που πηγαινουν... Και φυσικα γιατι πολλοι απο εσας δεν ξερουν να παιζουν αμυνα και σας περναν σαν σταματημενους...

μακαρι και το ονλαιν να ειναι καλο φέτος...

με την δίκια σου λογική φιλε η konami θα πουλάει για πολλά χρονια το ίδιο παιχνίδι.άντε να κάνουμε και 10τη anniversary της μηχανής γραφικών πάρτε κόσμε δώστε 70 euro για μερικές αλλαγές στις παραμέτρους του gameplay.

αν το έχεις καταλάβει φιλε εμείς δεν κράζουμε το gameplay κράζουμε κύριος την απαρχαιωμένη εμφάνιση του παιχνιδιού και τα αστεία πλέον animations 5αιτίας έναντι του ανταγωνισμού. το gameplay του μια χαρά διασκεδαστικό(arcade) είναι αλλα το θέμα είναι γιατί γιατί να δώσω 70 euro για το ίδιο game?(άσε που εμενα μου φαίνεται χειρότερο φέτος έτσι όπως κινούνται η παίχτες λες και του έχουν δέσει).

πάντως η konami κοιμάται ήσυχη ξέροντας ότι το nextgen upgrade από ps2 της θα κάνει τρελες πωλήσεις πάλι και θα μας πουλήσει ακριβώς το ίδιο και του χρόνου(με λιγότερες ομάδες βεβαια).όταν η sony σταματήσει την παραγωγή του ps2 η konami θα κάνει διαδήλωση στους δρόμους για να πάρει παράταση 1 χρόνο ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...