Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι? Ότι και στο evo-web, και μετά το ντέμο, το μεγαλύτερο φόρουμ pes/we στον κόσμο, διαβάζοντας τα σχόλια, βλέπω ότι 8 στους 10 κράζουν το νέο pro! Πραγματικά τραγικό και κατάντια για την Κονάμι...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω διαβάσει τα ΜΥΡΙΑ όσα και έχω φρίξει. Δηλαδή είναι ανήκουστο να προσπαθείς να βγάλεις ένα προϊόν καλύτερο από ένα άλλο χωρίς να έχεις οικονομικό ή προσωπικό κέρδος. Εκτός και αν τα τυπάκια που βγαίνουν και λένε οτί το Fifa09 είναι πολύυυυ καλύτερο από το Pro09 απλά τρώνε 5-5 τα γκόλ στο Pro και επειδή είναι δύσκολο το βαφτίζουν αισχρό.. Τότε ΟΚ ρε παίδες, αράξτε στο Fifa σας γιατί λέγοντας για Pro μιλάμε για soccer simulator όχι για πατάω κουμπάκι - μπαίνει γκολ.

Υ.Γ. Κάτοχος 360, έχω παίξει και τα 2.

Φιλαρακο δεν σχολιαζω τα λεγομενα σου....μονο αυτο θα σου πω μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Απο πηγες εμαθα οτι το pro στο ps3 ειναι χειροτερο απο τo χβοχ360 οπτικα! Για πειτε ρε παιδια, τι εγινε το ps3 χειροτερο και στο fifa09 και στο moufapro! Α ρε cell παντοδυναμε!:lol::lol::lol:

Παντως παιδες τωρα που βγαινουν παιχνιδια με γραφικα θα επανελθουμε στην γnωστη ανυπαρξια του ps3! Ειδα soul caliber στο ps3 και το σκαλοπατι μου εβγαλε το ματι! SEABASS και ΚΑΖ ΗΙRΑΥ πηγαιναν μαζι σχολειο!

Δημοσ.
Εκτός και αν τα τυπάκια που βγαίνουν και λένε οτί το Fifa09 είναι πολύυυυ καλύτερο από το Pro09 απλά τρώνε 5-5 τα γκόλ στο Pro και επειδή είναι δύσκολο το βαφτίζουν αισχρό.. Τότε ΟΚ ρε παίδες, αράξτε στο Fifa σας γιατί λέγοντας για Pro μιλάμε για soccer simulator όχι για πατάω κουμπάκι - μπαίνει γκολ.

Δοκιμασε αυτο που εκανα και γω μολις κατεβασα το demo του pes 2009!Στριψε ενα τριφυλλο για την παρτι σου(αν εχεις παρεα ακομα καλυτερα), βαλε το demo, τη τηλεοραση στη σιγαση(για να μη σε τρελενει του ντουπ-νταπ) και εχε ενα Notebook διπλα με φορτωμενα τα MAME!Βαλε στο notebook το Tekhan World Cup να ακουγεται η μουσικη του ματς και συ παιξε προ....!Δε ξερω για σενα....εγω και η παρεα μου κλασαμε στα γελια με το demo..!Πρεπει να το σκεφει ο Seabass, στο επομενο Pes να παιζει backround μουσικουλα κατα την διαρκεια του αγωνα...!

Μα εισαι σοβαρος????????????????

Ποιο simulation PES??????????????

5-5 οπως λες μπαινουν τα γκολ στο pes, οχι στο fifa...!Και γω πενταρες εριχνα στο Pes και στο fifa μου βγαινει η πιστη!Ξερεις γιατι?

Γιατι το fifa ειναι simulation!

Δημοσ.

παιδια η αποψη μου ειναι οτι το προ πλεον το μονο καλυτερο που εχει απο το φιφα(διοτι το φιφα βελτιωνοταν με τον καιρο συνεχως στο gameplay)

ειναι η αισθηση του ποδοσφαιρου ως συνολο

δηλαδη αν εισαι ενας παρα πολυ καλος παιχτης - χειριστης

τοτε ενας απλα καλος παιχτης - χειριστης αλλα καλυτερος στο να φτιαξει το συστημα και να διαλεξει τους καταλληλους παιχτες για το συστημα αυτο

εχει το προβαδισμα για την νικη

το φιφα εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο πολυ arcade

περιμενω το νεο προ γιατι διαβαζω οτι θα εχει πολυ καλα νεα tactics κλπ

Δημοσ.

πάντως το τόπικ έχει καταντήσει στυλ τηλεμάρκετινκ,... τόσα χρόνια έπαιζα προ και ήταν χάλια, δεν μπορούσα την άλλη μέρα στην δουλειά δεν απέδιδα, σκεφτόμουν το seabass καθώς έβλεπα το kill bill, τα παιδιά μου ήταν δυστυχισμένα ο σκύλος μου μουρτζούφλης η γυναίκα μου είχε γίνει σαν την Μάρθα Βούρτση ένα πράμα, Μέχρι που ανακάλυψα το fifa από τότε όλα άλλαξαν μέχρι και πρωτάθλημα πήρα με την αεκ και είμαι εδώ για να σας το πω να δείτε και εσείς λίγο φως να φέρω την ευτυχία στην ζωή σας

το φιφα εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο πολυ arcade

όχι φίλε μην τα λες ετσι αυτά εδώ (άντε πάμε πάλι 10 σελίδες με μαρτυρίες παιχτών)
Δημοσ.
τοτε ενας απλα καλος παιχτης - χειριστης αλλα καλυτερος στο να φτιαξει το συστημα και να διαλεξει τους καταλληλους παιχτες για το συστημα αυτο

εχει το προβαδισμα για την νικη

Ένα μόνο θα σου πω...

p_0407_01_1.jpg

Οι Ιταλοί με τους κατάλληλους παίχτες στην κατάλληλη θέση (συν τα κατάλληλα συστήματα) έχουν πάρει 4 Μουντιάλ. Το μισό ποδόσφαιρο είναι οι τακτικές. Και δεν νομίζω ότι το Pro είναι πλέον το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα.

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 02 : 23 : 12-----

πάντως το τόπικ έχει καταντήσει στυλ τηλεμάρκετινκ,... τόσα χρόνια έπαιζα προ και ήταν χάλια, δεν μπορούσα την άλλη μέρα στην δουλειά δεν απέδιδα, σκεφτόμουν το seabass καθώς έβλεπα το kill bill, τα παιδιά μου ήταν δυστυχισμένα ο σκύλος μου μουρτζούφλης η γυναίκα μου είχε γίνει σαν την Μάρθα Βούρτση ένα πράμα, Μέχρι που ανακάλυψα το fifa από τότε όλα άλλαξαν μέχρι και πρωτάθλημα πήρα με την αεκ και είμαι εδώ για να σας το πω να δείτε και εσείς λίγο φως να φέρω την ευτυχία στην ζωή σας

Χαχα, σωστός. Ο καθένας το βλέπει όπως τον βολεύει. Εγώ πχ γουστάρω γιατί νιώθω ότι ήρθε επιτέλους η Άγια ώρα της Εκδίκησης, μετά τα περσινά αίσχη του Pro online και τα 40 ευρώ που μου έφαγε ο Τσακατσούκας και το συνάφι του. Ένας χρόνος αδιάλειπτης και συνεπούς γκρίνιας πλέον δικαιώνεται! :devil:

(άσχετα αν ο Τσακατσούκας δεν έχει κάνει ακόμα χαρακίρι, τις ναπάλμ πάντως δεν θα τις γλυτώσει)

Δημοσ.

Πείτε μου ότι αυτό που έβαλα να παίξω όταν είπε "demo downloaded" δεν είναι το νεο προ.. κάθε πέρσι και καλύτερα..; Μέχρι και στα γραφικά νομίζω; Η χαριστική βολή είναι αυτή στο προ. Και προσοχή το λέω και εγώ τώρα, που είχα πετάξει το φιφα 2008 και έπαιζα προ 2008 έστω και χωρίς online) όλο αυτό το καιρό..

Δημοσ.
Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι? Ότι και στο evo-web, και μετά το ντέμο, το μεγαλύτερο φόρουμ pes/we στον κόσμο, διαβάζοντας τα σχόλια, βλέπω ότι 8 στους 10 κράζουν το νέο pro! Πραγματικά τραγικό και κατάντια για την Κονάμι...

Τι εγινε τους εκοψαν τους μπαφους και εκει!:lol::lol:

Δημοσ.

Σε αυτούς τους χαλαιπούς καιρούς που ζούμε η λύση είναι μία και δοκιμασμένη.....

Ενοικίαση και των δυο παιχνιδιων να δούμε τι ακριβώς παίζει και μετά παίρνει ο καθένας αυτό που γουστάρει.....

Δεν χρειάζεται να πετάξουμε λεφτά....Καθε ευρώ μετράει:devil: :devil: :devil:

Υ.Γ 1 Λυπάμαι για αυτο που κάνανε και φέτος στον Πολακι...."Ανοιχτηκε" με τα σχόλια για το νεο Pro και μετά το ντέμο τα πήρε όλα πίσω....Αυτός ο Seabass πολύ παραπληροφόρηση......Polaki no fence mate την πάτησα και εγώ περσι όπως εσύ ;) ;)

Υ.Γ 2 Think Green και αν το PES 2009 είναι για πέταμα,παρακαλώ πετάξτε το στον κάδο ανακύκλωσης :mrgreen: :mrgreen:

Το περιβάλλον και τα ΝΕΥΡΑ μας κινδυνεύουν από αποτυχημένες Προ-σπάθειες........:shifty:

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 07 : 52 : 22-----

http://www.youtube.com/watch?v=tXziNi1tJS4

Θετικό του PES....

http://www.youtube.com/watch?v=gRT21M9HYAM&feature=related

Ρε παιδιά ειλικρινά είναι καλύτερο το FIFA αλλα και το PES δεν είναι και τόσο τραγικό....Είναι αρκετά κοντά ή έτσι μου φαίνεται εμένα που παίζω Προ ? :rolleyes:

Δημοσ.

μετά από λίγη ενασχόληση με το demo μπορώ να πω ότι είναι κάτω και από τις προσδοκίες και των ποιο φανατικών.τραγικό.μηδαμινή βελτίωση στα γραφικά η ταχύτητα έχει πέσει αλλα οι παίχτες πλέον φαίνονται λες και τους κρατάν με σκοινιά και δεν μπορούν να τρέξουν και μοιάζουν να γλιστρούν τα πόδια τους στο έδαφος.ακόμα φέτος οι παίχτες μοιάζουν ποιο πλαστικοί από ποτε.ελαχιστη διαφορα στο gameplay και αυτό λόγο αλλαγών στις παραμέτρους και όχι σε κάτι νέο.

η konami το έκανε πάλι το θαύμα της και πλέον απο το super sidekicks 2009 λείπει μονο μπάρα ενέργειας για super σουτ.φήμες λένε ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζεται και από το mame στην επομενη έκδοση.:lol:

πέρα από την πλακα και άσχετα αν το παιχνίδι είναι ποιο arcade από τον ανταγωνισμό όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε το προ και προσωπικά ήθελα κάτι καλύτερο απο το τιποτα που πηραμε.κρίμα.όπως πολύ σωστά είπε κάποιος αυτό έπρεπε να ήταν το προ 6 κανονικά.

Δημοσ.

Τα bugs που υπάρχουνε και στα δύο παιχνίδια(demo) στη full εκδοση θα διορθωθούν??Στο youtube είδα απίστευτα bugs και στο Fifa και στο Pes....

Fifa :Μπαινει Goal ενώ η μπάλα είναι ξεκάθαρα από τη ΕΞΩ πλευρα των διχτύων!!!!

PES :Σε μία εκτέλεση πέναλντυ ο τερματοφύλακας εξαφανίζεται και επανέρχεται αφού η μπάλα είναι στο πλεκτό!!!

Plz μην απαντήσετε με ειρωνεία....:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...