Panos1987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 επαιξα μονο το φιφα στο 360 και εμεινα μ@λ@κ@ς!!!!!!!!δε λεω καλη η βουτια για θεατρο στο προ {στο φιφα 99 υπηρχε} αλλα να διαλεγεις και πανηγυρισμο....megalicius -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 01 : 08 : 40----- θετε links για pro 2009 360 demo;;;το κατεβαζω να δω και αν ναι τα ανεβαζω!αν θετε φυσικα....
polakis21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Και ήρθε η ώρα για το review του polakis: Θα είμαι σύντομος. Φέτος δεν υπάρχει pro, μόνο fifa κύριοι! Και οι γκαβοί μπορούν να το δουν πλέον. Δυστυχώς για τους παλιούς οπαδούς του pro που ακόμα ελπίζουν, η Κονάμι και ο Τακατσούκα μας κοροιδεύουν κανονικά στα μούτρα μας! Έτη φωτός μπροστά το φιφα09 σε όλα, εκτός από τις φάτσες! Που χεστήκαμε στην τελική για τις φάτσες. Λες και τις βλέπεις την ώρα που παίζεις! Τραγικό pro κύριοι. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Τσάμπα περίμενα την επανάσταση της Κονάμι! Fifa09 φέτος για μένα. Ήδη έφτιαξα και clan. Fifa Hellas λέγεται... Όχι θα κάτσω να παίξω την πλαστικούρα και τις αυτόματες ντρίμπλες του pro 2008,5...Το τραγικότερο? Οι ντρίμπλες γίνονται στο νέο pro με το αριστερό analog stick και μπερδεύεσαι την ώρα που τρέχεις και δεν ξέρεις τί να κάνεις...Ποιές ντρίμπλες δηλαδή, η 1-2 που έχει... Ντροπή σας κύριοι στην Κονάμι! Αυτά τα ολίγα... Fifa09 anyone?
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 επαιξα μονο το φιφα στο 360 και εμεινα μ@λ@κ@ς!!!!!!!!δε λεω καλη η βουτια για θεατρο στο προ {στο φιφα 99 υπηρχε} αλλα να διαλεγεις και πανηγυρισμο....megalicius Νομίζω ήταν το Fifa98 RTWC. 2 φορές το Ε και έπεφτες!! Το θυμάμαι ακόμα, όλο βουτιές έκανα, μια φορά μάλιστα είχα πάρει και πέναλτυ. Ακόμα και αυτό όμως ήταν καλύτερο από τη βουτιά του Pro, γιατί εκεί δεν έδινε κάρτα για ΚΑΘΕ βουτιά που δεν σφυριζόταν φάουλ (όπως κάνει στο προ-ιστορικό ποδοσφαιράκι...) Η επιλογή πανηγυρισμού ξεκίνησε από το Euro και είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά αυτό που προσωπικά με ξενερώνει είναι που δεν με πολυκυνηγάνε οι υπόλοιποι παίχτες και καταλήγω να πανηγυρίζω μόνος μου... Ψιλοπράγματα θα μου πείτε, αλλά είναι κάτι τέτοιες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν το παιχνίδια ακόμα πιο κολλητικό... Polakis, σου έρχομαι, Fifa Hellas είπες. Κάνε ό,τι χρειάζεται για να μπω κι εγώ. Gamertag zeppos.
mihranalthaqafi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Επαιξα και εγω το Προ 2009 οσο δηλαδη μπορουσα να το ανεχτω.. 4 παιχνιδια μαζι με την ενοχλητικη διαφημιση στο τελος του ντεμο.. Δεν θα πω αθλιο.. απλα το Φιφα εχει εξελιχθει τοοοοσο πολυ και οι τυποι στην κυριολεξια εχουν ξαναεφευρει το genre που ειναι σχεδον αδυνατο να εχεις παιξει το Φιφα και να προτιμας το Μπρο.. Ασχετο, δειτε πως τρεχουν οι παιχτες στο Μπρο και πως ανοιγουν την μπαλα στο sprint. Μετα βαλτε το Φιφα. Ξενερωστε με την ανεση σας
jimspy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 το τοπικ λεει pes2009 κ εχουν μπει ολα τα τρολακια κ μιλανε για το φιφα.....αυτο λεει πολλα.....επισης ηθελα να ηξερα πως το 80% των gamers προτιμα το ΠΡΟ και ....περιμενω την κλασικη απαντηση κομπλεξισμου......
flyinmycoffee Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το λοιπον. Περιμενα το PES 09 θεωροντας οτι το 08 ηταν μια βιαστικη κινηση αλλα εχθες κατεβασα το demo και απογοητευτηκα πληρως. Διευκρινιζω οτι δεν ειμαι πορωμενος αλλα για φετος μαλλον η καλυτερη επιλογη σε ποδοσφαιρο ειναι η προταση της EA.
EuphangeL Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Έχω διαβάσει τα ΜΥΡΙΑ όσα και έχω φρίξει. Δηλαδή είναι ανήκουστο να προσπαθείς να βγάλεις ένα προϊόν καλύτερο από ένα άλλο χωρίς να έχεις οικονομικό ή προσωπικό κέρδος. Εκτός και αν τα τυπάκια που βγαίνουν και λένε οτί το Fifa09 είναι πολύυυυ καλύτερο από το Pro09 απλά τρώνε 5-5 τα γκόλ στο Pro και επειδή είναι δύσκολο το βαφτίζουν αισχρό.. Τότε ΟΚ ρε παίδες, αράξτε στο Fifa σας γιατί λέγοντας για Pro μιλάμε για soccer simulator όχι για πατάω κουμπάκι - μπαίνει γκολ. Υ.Γ. Κάτοχος 360, έχω παίξει και τα 2.
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 @ EuphangeL: άσχετα από αυτό που λες... το 09 είναι ίδιο με το 08 ή όχι;
polakis21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Εγώ ήμουν γνωστός υπέρμαχος του pro τόσα χρόνια. Αλλά ρε παιδιά το παιδί έχει δίκιο. Βάλτε να δείτε πως σπρώχνει ο παίκτης την μπάλα σαν γιο γιο στο pro2009, και μετά βάλτε να δείτε πόσο τέλεια ανοίγεται η μπάλα στο φιφα09. Δεν το βλέπετε δηλαδή?
dp@pa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Έχω διαβάσει τα ΜΥΡΙΑ όσα και έχω φρίξει. Δηλαδή είναι ανήκουστο να προσπαθείς να βγάλεις ένα προϊόν καλύτερο από ένα άλλο χωρίς να έχεις οικονομικό ή προσωπικό κέρδος. Εκτός και αν τα τυπάκια που βγαίνουν και λένε οτί το Fifa09 είναι πολύυυυ καλύτερο από το Pro09 απλά τρώνε 5-5 τα γκόλ στο Pro και επειδή είναι δύσκολο το βαφτίζουν αισχρό.. Τότε ΟΚ ρε παίδες, αράξτε στο Fifa σας γιατί λέγοντας για Pro μιλάμε για soccer simulator όχι για πατάω κουμπάκι - μπαίνει γκολ. Υ.Γ. Κάτοχος 360, έχω παίξει και τα 2. Φιλε, οτι και να πεις αυτο που λες ΔΕΝ ΙΣΧΗ!....αυτο που επαιξες φιλαρακι ειταν ντεμο, σε μια δυσκολια μετρια...ενοειτε οτι θα μπουν γκοαλ. Δευτερο, παιξε φιφα full, Και φτυσε μου αν καταφερεις να βαλεις 5 γκοαλ ασε πολλα λεω, 3 γκοαλ με ενα αντιπαλο παιχτει. Θελω φωτος αν δοκιμασεις να το κατεφερεις αυτο ποτε! και ονλινε ετσι που η δυσκολια ειναι περισσοτερο. ΤΟ ΠΡΟ δεν ειναι ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΜΑΛΛΟΝ Μπρεδευτηκες, αρκετα μπορω να πω. Αλλα και παλι, μεχρι και η ποιο φανατικοι του ΠΡΟ λενε οτι εσυ εχεις πολυ λαθος. Ναι θα αραξουμε με ενα παιχνιδι που οντως ειναι ρεαλιστικο σε ολους τους τομεις. Απλα εσυ δυσκολευεσε να παιξεις αυτο το παιχνιδι. Υ.Γ ΚΑΤΟΧΟΣ 360, PS3, PS2. Και εχω ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2. Και ειμουν ΠΡΟ ΦΑΝ. Παιξε το σensible soccer με τα ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ! ΓΚΟΑΑΑΑΑΛ!
ultralisk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 γιατί λέγοντας για Pro μιλάμε για soccer simulator όχι για πατάω κουμπάκι - μπαίνει γκολ.. ρε φίλε ο ίδιος ο στρακαστρούκας (Seabass) είπε ότι το PRO δεν είναι simulation, θα το βαφτίσεις εσύ;...μην τρελαθούμε ότι στο ΦΙΦΑ μπαίνουν πιο εύκολα τα γκολ που τα σκορ στο PRO θυμίζουν Water Polo
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ...γιατί λέγοντας για Pro μιλάμε για soccer simulator όχι για πατάω κουμπάκι - μπαίνει γκολ. :X:X:X:X
anamenos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Έχω διαβάσει τα ΜΥΡΙΑ όσα και έχω φρίξει. Δηλαδή είναι ανήκουστο να προσπαθείς να βγάλεις ένα προϊόν καλύτερο από ένα άλλο χωρίς να έχεις οικονομικό ή προσωπικό κέρδος. Εκτός και αν τα τυπάκια που βγαίνουν και λένε οτί το Fifa09 είναι πολύυυυ καλύτερο από το Pro09 απλά τρώνε 5-5 τα γκόλ στο Pro και επειδή είναι δύσκολο το βαφτίζουν αισχρό.. Τότε ΟΚ ρε παίδες, αράξτε στο Fifa σας γιατί λέγοντας για Pro μιλάμε για soccer simulator όχι για πατάω κουμπάκι - μπαίνει γκολ. Υ.Γ. Κάτοχος 360, έχω παίξει και τα 2. η ενημέρωση δεν κάνει ποτέ κακό φίλε...
Daredevil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 εγώ βασικά έχω μπερδευτεί μ' αρέσουν και τα 2, ίσως να το πάρω το προ εκτός τα κοψίματα στις στροφές και το τρέξιμο (που και στο φιφα φέτος το έκαναν χάλια) δεν με χαλάει κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.