alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Έπαιζες πολλά photo play "βρές την διαφορά" ε? Δεν το είχα προσέξει αλλα τώρα που το είπες και στου υπόλοιπους δεν είναι ξεκάθαρο αν η σκιά "περιλαμβάνει" και κεφάλι... Ψάξε... ψάξε για ατέλειες. Ψάξε για να μην χρειάζεται να παίζουμε pro και σε έχω πελάτη.
pantnick Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αφήσαμε να πάρεις μια νίκη και έβγαλες και γλώσσα ρεεεεε.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αφήσαμε να πάρεις μια νίκη και έβγαλες και γλώσσα ρεεεεε. Πελάαααατες μου....
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τραγούδα Θανάση Βέγγο... Εγώ δεν κάνω για Βέγγος, έχω πλούσια κόμη.
pantnick Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Έτσι άλλαξε θέμα γιατι δεν σε βολεύει η κατάσταση... Άλλη φωτο απο 2009 δεν υπάρχει ε?
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εγώ πάντως που δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για τα γραφικά με λίγο καλύτερο game play και σωστό on line είμαι ευχαριστημένος.
pantnick Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τα ωραία γραφικά που έχει το euro 2008 δίνουν παραπάνω πόντους στον ρεαλισμό του. Με τίποτα δεν θα μπορέσει το pro να κάνει δραματικές αλλαγές στον τομέα των γραφικών στο επόμενο pro.Απλά θα μαζέψει τα χάλια του προηγούμενου. Αυτό που με τσάτισε πολύ ηταν οτι δεν έχουν πάρει δικαιώματα απο ομάδες και την ίδια στιγμή δεν μας έδωσαν ενα καλό edit mode να τα βάλουμε μόνοι μας.Τραγικοί.
teofross Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εγω δεν διαφωνω οτι πανω απο ολα το gameplay αλλα τωρα οταν βλεπεις παικτες να τρεχουν αφυσικα και το σπουδεοτερο να κανουν κηνισεις στυλ pacman δηλαδη εκει που τρεχει σε μια κατευθυνση ξαφνικα με την ιδια ταχυτητα να γυριζει αντιθετα ο παικτηε και ξανα το ιδιο πισω αντιθετα και μετα να δινει και πασα τσακ τσακ κλπ ,ε αυτο δεν λεει ,σου δεινει την αισθηση του μαπα και του ψευτικου και το προ ειναι καργα απο αυτο.Πρεπει να γεινει δουλια τα γραφικα των παικτων να δενουν με την ενεργεια που παει να κανει καθε στιγμη ο παικτης δηλαδη animation.Για τι αυτο το πραγμα το animation δηλαδη μεσα στο παιχνιδι επιρεαζει τρομερα το gameplay.Αλλιως το gameplay στο συνολο βγαινει μαπε.μακαρι να το πετυχουνε αυτο και ας μην εχει τοσο ωραια και φαντεζι γραφικα οπως το φιφα αλλα αν δεν φτιαξουνε το animation το gameplay δεν θα βελτιωθει
supermario29 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εγώ πάντως που δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για τα γραφικά με λίγο καλύτερο game play και σωστό on line είμαι ευχαριστημένος. Σωστος!!!! Φτιαξτε επιτελους ονλαιν χωρις προβλημα!!!! Ειμαστε στο 2008, οχι στο 1988.
polakis21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Το πρόβλημά μας δεν είναι τα γραφικά. Το τέλειο pro θέλει τα εξής: 1) Σωστό τρέξιμο παικτών (όχι σαν βλάκες που τρέχουν στο 2008 και όλοι με τον ίδιο τρόπο) 2) Πιο αργό ρυθμό παιχνιδιού, πιο αργή ταχύτητα μπάλας και λιγότερα ''καβαλήματα'' (όπου με τους καλούς παίκτες περνάς για πλάκα) 3)Περισσότερες ντρίμπλες, σωστά δωσμένες όμως, έτσι ώστε να μην πηγαίνεις από την μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη για πλάκα, ακόμα και με τον τερματοφύλακα! 4)Φτιάξιμο και σωστές ενέργειες και αποκρούσεις των τερματοφυλάκων (στο 2008 απλά τραγικοί) 5) Φτιάξιμο γρασιδιού, για να είναι ίδιο παντού, όχι να έχει καλά γραφικά μόνο εκει που είναι η μπάλα κοντά, και μακρια μούφα 6) Να μην κολλάει πουθενά (stutter) και να μην καθυστερεί (ειδικά στο ps3) 7) Online της προκοπής για να παίζουμε σωστά 8) Φουλ edit mode για να φτιάχνουμε ότι θέλουμε (κάτι πήρε το αυτί μου ότι έχασαν και το ισπανικό πρωτάθλημα) Αυτά είναι τα κύρια προβλήματα του pro κύριοι. Συμφωνείτε? Όπως βλέπετε, δεν ανέφερα καθόλου βελτίωση γραφικών...
teofross Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Συμφωνω Polakis21, το προ ποτε δεν ειχε γραφικα του φιφα και ουτε πιστευω οτι θα εχει ποτε αλλα ειχε αλλα πραγματα που με τα χρονια που περασαν ομως δεν βελτιωθηκαν καθολου.Πρεπει να φτιαξουν εστω αυτα πουειπες και με δεδομενου το kalo "pro" felling που ειχαν τα ποδοσφαιρακια της κοναμι τοτε ισως εχουμε κατι πολυ καλο
Slider23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Privateer συγνωμη δεν ειδα οτι εχει ανοιξει θεμα Όσο για το Προ εμεις που ειμαστε φανς δεν ανοιγομαστε αν δεν πιασουμε το παιχνιδι στα χερια μας!Αρκετα παθαμε περυσι που λεγαμε(και εγω) μεγαλα λογια και από έργα ΜΗΔΕΝ! Περιμενουμε βελτίωση σε τομείς όπου πονάει το Pes 2008....Αλλίως με χαλαρό τρόπο και εύκολα στρίβουμε λίγο πιο δεξιά στο FIFA 2009....Είδωμεν:rolleyes:
privateer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Champions League in Pro Evolution Soccer 2009 I was informed last week that Konami had indeed acquired the Champions League licence, but told it may not be in PES 2009. I was then told 2 days ago that it is in fact going to feature in Pro Evo 2009… but opted not to post it as there is a NDA in place. But, you know what, I didnʼt sign any NDA - Konami never tell us a thing, they apparently donʼt care about 10,000 PES fans coming through our door every single day. Not one single acknowledgement came from Konami following Dan Bolasʼ massive effort at putting together a letter containing the thoughts of the fans. So screw ʽem, this post is a little bit of a two fingers up to Konami for ignoring us for the past 6 years. You may already know this if you hunt through the forums of a certain website for long enough, but… The Champions League mode WILL be in Pro Evolution Soccer 2009. Not a seperate game. That is all.
andreaseto Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αυτό είναι καλό νέο! Να βελτιώσουν το gameplay και το animation και ποιος νοιάστηκε για τα γραφικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.