Apokleiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Tα ποστ απο που ειναι pol? Απο το evoweb? Kαλα και το pro 5 σε αναλυση 720p να επαιζαν θα ελεγαν ->AWESOME. I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT....Ειδατε τι κανουν οι μπαφοι, το ατομο κοντευει να παρθει με το δισκακι....Ρε πολακι σταματα να διαβαζεις ποστ απο τα ζακια! THIS IS FIFA!
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ είμαι βέβαιος ότι όποιος έχει παίξει και τα δύο παιχνίδια και συνεχίζει να επιμένει ότι το Pro είναι καλύτερο, είναι αποκλειστικά παρενέργειες μπάφων. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.
MiltoZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μα καλά, όλοι αυτοί που το αποθεώνουν, είναι βλάκες? Και ξαναλέω, δεν το έχω δει ακόμα. Απλά αναρωτιέμαι, πως μπορεί να είναι κάποιοι τόσο ενθουσιασμένοι (και κάποιοι από αυτούς να αναφέρουν ότι το περσινό ήταν μούφα), και κάποιοι από εδώ και σε άλλα ελληνικά φόρουμ να λένε ότι είναι τραγικό, για γέλια κλπ. Περίεργα πράγματα... Δηλαδή θες να μας πεις ότι όλοι στα ξένα φόρα το αποθεώνουν και μόνο εδώ στην Ελλάδα έχουμε άλλη άποψη? Άκυρο το επιχείρημα. Στο ιντερνετ μπορείς να διαβάσεις ότι βλακεία μπορείς να φανταστεις ή μάλλον μπορείς να διαβάσεις βλακείες που ούτε καν έχεις φανταστεί . Άσε που είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που λένε μούφα το περσινό είναι της άποψης ότι και πάλι ήταν 100 φορές καλύτερο από το fifa/ euro (που μάλλον δεν είχαν παίξει) και φυσικά έβγαλαν τα ματάκια τους για να κάθονται να το παίζουν (το pro). Ταλαιπωρία σκέτη! (οκ υπερβάλλω) AWESOME. I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT. Finally looks like konami this time has got their act together! I mean it only a demo and in my view the game play is perfect! Because the balance is right and no more players running like nitro's anymore and we all know demo are super rushed so the final game is going to be crazy!!!!!!!!! . Player movement, skills, passes etc are all well crafted. I mean I did some crazy ass dribbling 1on1 using messi and the defended got owned in a sick way that I have to watch the reply loads times.Looks like this is a much much much improved pro evo 5. Once again konami has done what it does best which is bringing real football into your own living room. Proud owner of 360 elite, ps3 60gb, psp 3000 when it comes out and wii. Soon to have my own Mercedes CLC COUPE and am only 22. Living the good life! Σσσσοβαρά τώρα, μπορείς να πάρεις σοβαρά ένα τέτοιο ποστ? Interesting new feature is that you can pass the ball by using the right stick - to any direction Αυτό είναι όντως κάπως ενδιαφέρον.
dimkar2405 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ είμαι βέβαιος ότι όποιος έχει παίξει και τα δύο παιχνίδια και συνεχίζει να επιμένει ότι το Pro είναι καλύτερο, είναι αποκλειστικά παρενέργειες μπάφων. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Υπαρχει και κατι αλλο που εμεις που παιζουμε φιφα εχουμε προκαλεσει....Οταν λεμε συνεχεια οτι το προ δεν βλεπεται, δεν παιζεται και οτιδηποτε αλλο σε αρνητικο τονο, οι προ φανς μονο και μονο που βγαινει κανονικα φετος το παιχνιδι ειναι ικανοποιημενοι και το βλεπουν σαν το ποδοσφαιρακι του αιωνα...Δηλαδη απο μονο του το γεγονος οτι βγαινει το προ 2009 και περιεχει κανονικους 22 παιχτες, τερματα, διχτυα,γρασιδι και ολα τα παρελκομενα το καθιστα την απολυτη πορωση...Μπαφιασα...
ultralisk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Once again konami has done what it does best which is bringing real football into your own living room :lol::lol::lol: ευχαριστούμε ΚΟΝΑΜΙ
john2gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Κάθε, μα κάθε χρόνο η πορεία είναι γνωστή. Στο launch έχουμε ενθουσιασμένους οπαδούς που λένε ότι αυτό είναι το καλύτερο PES EVER. Τα πρώτα Reviews βγαίνουν με υψηλές βαθμολογίες και όλοι "τσιμπάνε". Χρειάζεται να περάσει ένα τρίμηνο για να βγουν οι ίδιοι που διατυμπάνιζαν ότι είναι φοβερό και να πουν ότι είναι χειρότερο από το περσινό. Εδώ λοιπόν θα είμαστε σε ένα τρίμηνο που θα λένε όλοι ότι δεν είναι και τόσο τρομερό το PES2009
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παίζω PRO από την εποχή SNES... Από τότε μέχρι τώρα πάντα ήταν καλύτερο το καινούριο και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί λένε ότι το φετινό το 2008 δεν ήταν τόσο καλό όσο το προηγούμενό του. Πάντα το PRO Που βγαίνει είναι ελαφρός καλύτερο από τη προηγούμενη έκδοση. Όσον αφορά το FIFA, γιατί πρέπει να κουβεντιάζουμε σε αυτό το Topic για το ποιο είναι καλύτερο?
privateer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μετά απο 2 παιχνίδια στο demo το συμπερασμά μου είναι : Μια απο τα ίδια με το 2008 χωρίς framerate προβλήματα στα cutscenes. Αν δεν αλλάξουν την μηχανή τους δεν πρόκειτε να γίνει τπτ. Έχουν μείνει πίσω σε όλους τους τομείς. Όπως είχα πει και πέρσι: The king is dead long live the king
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορω να καταλαβω,γιατι το γεγονος,οτι το φιφα εχει βελτιωθει,αυτο κανει το προ αχρηστο!!! Ενταξει...τοσα χρονια το φιφα ηταν μουφα.Οι ανθρωποι δουλεψανε και το φτιαξανε και απο περσι και πολυ περισσοτερο απο φετος παιζεται,δεν ειναι το χαλι που ηταν παλια. Αυτο τι σχεση εχει με το προ?Το προ ειναι παντα αυτο που ηταν και τωρα οσοι παιζουνε ποδοσφαιρακια εχουνε δυο επιλογες,αξιζει να ριξουνε και μια ματια στο φιφα. Υπαρχει κοσμος που εχει κονσολα και παιζει μονο ποδοσφαιρο.Δεν γουσταρει αλλα παιχνιδια.Καπου μπουχτιζουνε να παιζουνε ολο προ,αλλα τωρα υπαρχει και το φιφα....οτι καλυτερο. Ομως επιδη αποφασισανε και φτιαξανε το φιφα να παιζεται και οχι αυτο το χαλι που ηταν πριν 2-3 χρονια,δεν σημαινει οτι το προ δεν αξιζει........
PanosVR1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Για να μην φανει η στάση μου μεροληπτική υπερ του FIFA 2009 θελω να δηλώσω ότι είμαι ο πρώτος στην Ελλαδα , μαζι με τον πολακι και άλλα δυο παιδια ,που εφτιαξαν τα πρώτα ελληνικά patch για το το Winning Eleven στο Ps2. Ημασταν η WEHELLAS TEAM ,που τωρα συνεχίζεταο απο το Χρονη στο γνωστο site. Απλα το Pro2009 είναι ΑΘΛΙΟ σε σχεση με το FIFA 2009. Τίποτα άλλο.
johnnypatras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 athe, για εμένα π.χ., που θέλω κάθε φορά να απαίζω το καλύτερο και πιο κοντά στον ρεαλισμό ποδοσφαιράκι, δεν αξίζει το PRO. Για χαβαλέ με καμιά παρέα που δεν ξέρουν άλλο ποδοσφαιράκι και είναι της νοοτροπίας " pro βασιλιάς, fifa για τα παιδάκια", άντε να τους κάνω παρέα για κανά 2 παιχνίδια. Μετά, τσιγαράκι και στην άκρη του καναπέ πίνοντας τον νες μου περιμένοντας να παίξω και να απολαύσω το φετινό fifa ( γιατί περί πραγματικής απόλαυσης πρόκειται...είναι καταπληκτικό ποδοσφαιράκι ) με κάποιους φίλους που δεν είναι κολλημένοι. Έπαιζα το demo σήμερα για καμιά ώρα. Εντάξει, ΟΚ, το PRO που έπρεπε να είχαμε το 2006 είναι. Με κάθε μετριοπάθεια όμως λέω πως, κατ'εμέ, είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις κάτω από τον φετινό ανταγωνισμό. Πάλι καλά που έχει ωραία πρόσωπα....:sarcasm:
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ΧΑ! Το pro 09 το είχα εγώ από πέρσι... το κατάλαβα τώρα που έπαιξα 2 παιχνίδια στο demo.
s33k3rgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμασα και εγω το demo. Οι εντυπωση μου ειναι οτι ειναι ενα βελτιωμενο pro 2008. Με αυτο θελω να πω οτι η βαση του φετινου pro ειναι το περσινο. Σαφως καλυτερο, αλλα τα καλυτερα εγω τα περιμενω του χρονου με την νεα game engine που μας εχει υποσχεθει η konami. Μς λιγα λογια καλη προσπαθεια αλλα οχι οσο περιμεναμε απο την konami.Ας ελπισουμε για του χρονου τα καλυτερα.Για μενα φετος fifa.
S_DECATHLON Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παλι καλα φανταζεστε να ηταν και το φιφα στο ιδιο χαλι που ηταν πριν 2 χρονια...? Τι να πω οποιος δεν μπορει να δει και να καταλαβει τις διαφορες των 2 παιχνιδιων.... Κριμα γιατι χανει πραγματικα...!!!
Panos1987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 τα rapidshare links στην σελιδα 55 ειναι για xbox 360;στο pc επαιξα και το προ και το φιφα...ενα εχω να πω:μεχρι το 2003 ημουν φιφας,μετα προ μεχρι περσυ και τωρα το πολυ μεγαλο comeback!!!!!!!fifa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.