S_DECATHLON Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 6% πραγματικα οχι οτι θα με πεισει αλλα απο περιεργια...
dp@pa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΧΕΡΟΜΑΙ! ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ..ΑΛΛΑ...ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΑΛΛΑ.....ΠΟΛΑΚΙ! ?...ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΦΙΦΑ ΦΕΤΟΣ! ΛΟΛ
polakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μόλις βγήκε στο live του 360 το ντέμο τώρα! Κατεβάστε το! Καλά ρε παιδιά δεν είναι και τραγικό! Πολύ βελτιωμένα τα γραφικά (προφανώς και στο 360 θα είναι εξίσου καλά), βελτιωμένος και πιο αργός ρυθμός (δεν ξέρω που είδατε το φλιπεράκι και την σούπερ ταχύτητα), το παιχνίδι είναι σαφώς πιο αργό από το pro2008. Πολύ ωραία δίχτυα με το κλασικό gameplay που όλοι αγαπήσαμε (σε αυτό στηρίζεται πάντα η Κονάμι) και αναμένεται και το τέλειο edit mode. Μοναδική παραφωνία για μένα είναι οι στροφές των παικτών με το auto sidestep και το autofeint που γίνονται πάρα πολύ συχνά (καταρραμένο psp!). Αν σε ενοχλεί αυτό, τότε δεν παίζεις το παιχνίδι. Αν όχι το παίζεις μια χαρά. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτά είναι αρκετά για να με πείσουν να μην παίξω φιφα09 και να παίξω μόνο το pro2009. Θέλω να δω και το ντέμο στο 360 το απόγευμα και θα σας πω την τελική μου άποψη. Πάντως δύσκολο να αφήσω το πολύ καλό φιφα09 φέτος. Αλλά μην αποτελειώνουμε ένα παιχνίδι και το λέμε μούφα, απλά και μόνο επειδή μας αρέσει ένα άλλο...Μια χαρά αξιοπρεπές είναι το παιχνίδι... Κάπου διάβασα ότι το ντέμο στο 360/ps3 είναι ακόμα πιο αργό...Για να δούμε Διαβάζω και σε άλλα φόρουμς και είναι αρκετά ικανοποιημένοι.
dp@pa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μόλις βγήκε στο live του 360 το ντέμο τώρα! Κατεβάστε το! Καλά ρε παιδιά δεν είναι και τραγικό! Πολύ βελτιωμένα τα γραφικά (προφανώς και στο 360 θα είναι εξίσου καλά), βελτιωμένος και πιο αργός ρυθμός (δεν ξέρω που είδατε το φλιπεράκι και την σούπερ ταχύτητα), το παιχνίδι είναι σαφώς πιο αργό από το pro2008. Πολύ ωραία δίχτυα με το κλασικό gameplay που όλοι αγαπήσαμε (σε αυτό στηρίζεται πάντα η Κονάμι) και αναμένεται και το τέλειο edit mode. Μοναδική παραφωνία για μένα είναι οι στροφές των παικτών με το auto sidestep και το autofeint που γίνονται πάρα πολύ συχνά (καταρραμένο psp!). Αν σε ενοχλεί αυτό, τότε δεν παίζεις το παιχνίδι. Αν όχι το παίζεις μια χαρά. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτά είναι αρκετά για να με πείσουν να μην παίξω φιφα09 και να παίξω μόνο το pro2009. Θέλω να δω και το ντέμο στο 360 το απόγευμα και θα σας πω την τελική μου άποψη. Πάντως δύσκολο να αφήσω το πολύ καλό φιφα09 φέτος. Αλλά μην αποτελειώνουμε ένα παιχνίδι και το λέμε μούφα, απλά και μόνο επειδή μας αρέσει ένα άλλο...Μια χαρά αξιοπρεπές είναι το παιχνίδι... Κάπου διάβασα ότι το ντέμο στο 360/ps3 είναι ακόμα πιο αργό...Για να δούμε Διαβάζω και σε άλλα φόρουμς και είναι αρκετά ικανοποιημένοι. ok..fair enough, αλλα πανω απο ολα τι περιμενεις? τα διχτυα ? ξεκολλα ρε συ με τα διχτυα, δεν δινει κατι με ουσια στο παιχνιδι. Ηδη αναφερες κατι για το side stepping κλπ...δηλαδη το gameplay εχει fault!? Mαλλον ναι υπαρχει. Κατα τα αλλα, πολυ ωραια γραφικα? ρε παιδες, ολο διαφωνειτε μεταξυ σας, ποιο απο ολα Ισχη?...ειναι η δεν ειναι? Ρομποτακια υπαρχουν ακομη...βαλτε το σε προjectora και εκει θα νιωσεις το φλιπερακι, σιγουρα. Δεν το καταδικαζω, αλλα λεω αυτο που πρεπει να ξερουμε αν οντος βλεπουμε μεγαλη διιαφορα απο το 2008, αν οχι, τοτε δεν συζηταμε αλλο, ειναι το τελος για το προ φετος....και τα παραπανω κομμεντς απο αλλους λενε ειναι πανω κατω τα ιδια...αλλο να παιζεις φιφα 08 ασπουμε και μετα φιφα09..μιλάμε, το ενα με το αλλο ειναι σχεδον 2 διαφορετικα παιχνιδια...
polakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Περιμένω το ντέμο του 360 και θα σου πω το απόγευμα. Είναι βελτιωμένο πάντως από το 2008 και παίζεται μια χαρά πάντως. Απο εκεί και πέρα είναι τι σου αρέσει...
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Tο έχω κατεβάσει στο live, ξέρει κανένας πόσα MS points στοιχίζει να το αγοράσει κάποιος από το XBLA???
Hal9000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Tο έχω κατεβάσει στο live, ξέρει κανένας πόσα MS points στοιχίζει να το αγοράσει κάποιος από το XBLA??? Υπερβολικός
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Υπερβολικός :lol: πλακίτσα κάνω, αλλά το game, αν εξαιρέσεις τα αναβαθμισμένα γραφικά, μου φαίνεται σαν ξαναμαγειρεμένο φαγητό δλδ αν βάλω στο PS2 το PRO 5 δεν πιστεύω να βρω κάποια ουσιαστική διαφορά στο gameplay...
MiltoZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να είναι και καλό το παιχνιδάκι (σαν arcade) αλλά το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι είναι το ίδιο παιχνίδι εδώ και πολλά χρόνια. Καθόμαστε τώρα και συζητάμε για δυο καινούργια ανιμεσιονς και για ταχύτητα και για πράγματα που έφτιαξαν που θα έπρεπε να είχαν φτιάξει και στα προηγούμενα ούτως ή άλλως. ΦΤΑΝΕΙ πια το βαρεθήκαμε ρεεεεεεε!!!!!! Τα πράγματα εξελίσσονται (και ακόμα περισσότερο στο gaming και σε ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία) και αυτό που λες πολάκι για το "κλασικό gameplay που όλοι αγαπήσαμε", κι εγώ κάποτε είχα αγαπήσει to outrun αλλά σήμερα παίζω forza! ΑΣ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ENGINE και μετά θα ξανασχοληθώ (και θα το βουλώσω, ίσως). Προς το παρόν λέω να κατεβάσω το ντέμο για να γελάσω λιγάκι.
Apokleiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ΜΙΛΤΟΖ ->Τα πράγματα εξελίσσονται (και ακόμα περισσότερο στο gaming και σε ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία) και αυτό που λες πολάκι για το "κλασικό gameplay που όλοι αγαπήσαμε", κι εγώ κάποτε είχα αγαπήσει to outrun αλλά σήμερα παίζω forza +10000000000000000000000000000 Το pro sto 360 ειναι πιο αργο απο το pc . Αλλα ρε παιδια μου βγαζει κατι αφυσικο, κατι βαρετο, κατι κουλο.....Συνηθησα την παιχνιδαρα FIFA και μου φαινεται το ΠΡΟ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ! Δεν ξερω ρε παιδια ισως εγινα φιφακιας, τι να κανουμε! ΦΙΦΑ ολoi το βραδυ να χωριστουμε σε 2 ομαδες.... polaki ασε του κολλιμενους στο site evoweb που μπαινεις na λενε τα κουλα τους, το παιχνιδι ειναι παλιο , αρχαιο, ΜΑΠΑ Ενα παιχνιδι στο χβοχ επαιξα και μετα εφαγε και απο εκει uninstal! -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 02 : 47 : 41----- βγήκε και στο psn 1,4gb. Παιδες βαλτε μπρος τις τοστιερες οσοι εχετε να κανουμε καμια συγκριση ετσι για να δουμε PRO 2009-> PS3 VS XBOX
dp@pa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ΜΙΛΤΟΖ ->Τα πράγματα εξελίσσονται (και ακόμα περισσότερο στο gaming και σε ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία) και αυτό που λες πολάκι για το "κλασικό gameplay που όλοι αγαπήσαμε", κι εγώ κάποτε είχα αγαπήσει to outrun αλλά σήμερα παίζω forza +10000000000000000000000000000 Το pro sto 360 ειναι πιο αργο απο το pc . Αλλα ρε παιδια μου βγαζει κατι αφυσικο, κατι βαρετο, κατι κουλο.....Συνηθησα την παιχνιδαρα FIFA και μου φαινεται το ΠΡΟ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ! Δεν ξερω ρε παιδια ισως εγινα φιφακιας, τι να κανουμε! ΦΙΦΑ ολoi το βραδυ να χωριστουμε σε 2 ομαδες.... polaki ασε του κολλιμενους στο site evoweb που μπαινεις na λενε τα κουλα τους, το παιχνιδι ειναι παλιο , αρχαιο, ΜΑΠΑ Ενα παιχνιδι στο χβοχ επαιξα και μετα εφαγε και απο εκει uninstal! ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ειναι....και φανταστειτε ακομη να το κατεβασω, και λιγο χλωμο να το κατεβασω, δηλαδη να περιμενω 1 ωρα να κατεβει? και να χασω 1 ωρα απο την ζωη μου που θα μπορουσα να ειμαι ονλινε με το φιφα? χαα..
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μπα, κι εγώ ξεκίνησα να το κατεβάζω από το XBOX Live αλλά μετά από 20' είναι ακόμα στο 3%. Το σταμάτησα και δεν ασχολούμαι άλλο, ούτως ή άλλως μία απ' τα ίδια θα δούμε, λες και δεν το ξέραμε. Βάζω να παίξω ένα Fifa στα γρήγορα και μετά το βράδυ πάλι.
Apokleiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Νzepos θα δεις απλα κατι λιγο πιο αργο με το pc , χειροτερη αναλυση , γρασιδι απο το pc, θα δεις καποια frames drops στην αρχη του παιχνιδιου...μια απο τα περσινα! Ρε παιδια πολυ λενε για το θεμα ταχυτητας, αυτο ειναι το λιγοτερο σε ολο αυτο το μπαχαλο!
polakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Είμαι στην δουλειά και χωρίς να έχω δει τίποτα, απλά ποστάρω απόψεις ξένων που έπαιξαν το ντέμο σε ps3/360: AWESOME. I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT. Finally looks like konami this time has got their act together! I mean it only a demo and in my view the game play is perfect! Because the balance is right and no more players running like nitro's anymore and we all know demo are super rushed so the final game is going to be crazy!!!!!!!!! . Player movement, skills, passes etc are all well crafted. I mean I did some crazy ass dribbling 1on1 using messi and the defended got owned in a sick way that I have to watch the reply loads times. Looks like this is a much much much improved pro evo 5. Once again konami has done what it does best which is bringing real football into your own living room. Proud owner of 360 elite, ps3 60gb, psp 3000 when it comes out and wii. Soon to have my own Mercedes CLC COUPE and am only 22. Living the good life! Ok... only played one game so far (Man U vs R Madrid)... but here are my first thoughts: Menu design: They have gone for a rough, fanzine kind of feel... which I'm not too keen on, but might be a grower. Music: Real music, by real bands... (guitar stuff... that I don't usually listen too) a definite improvement over the generic techno rubbish from previous versions. Graphics: Not a huge improvement over last years... but I've not got HD yet - so can't comment on that side. Players faces improved, and stadiums look much better. Sound FX: Crowd FX are better. Sounds like they put a mic inside the ball... each kick rings out a THUD... which is not the best. Could just be my TV though :-S Gameplay (the important bit): Feels slower than 2008, but player reactions times are still as sharp as ever. Player movement as good as ever. It's probably still too fast for those who prefer Fifa though. Ball physics look pretty good. Interesting new feature is that you can pass the ball by using the right stick - to any direction... looks like it might be tricky to master though. I'm happy that it's still as fun as ever to play. The demo overall is good. Allthough you can only play an exhibition game - it runs you through all the other features.... which do look really good. I've played about 5 games, my first impressions are good. I think the difficulty of the game has gone up but if you're a soccer player and know something about tactics that won't bother you. Player statistics look about right, I checked Liverpool and Man U, only Robbie Keane seems a bit too overrated. For the shooting part, if you find the correct position/space, you can always get a shot on target. It's just harder to find the space for a shot sometimes since the CPU defends better now. The keepers haven't made any stupid blunders, I had Van Der Sar mostly so I don't know if that actually says anything because he's the best keeper in the world together with Casillas.. =D The gameplay is better than Fifa's in my opinion, played both demo's a lot. Discuss. You are so RIGHT! PES 09 demo is highly untouchable by FIFA 09 demo. Call me a fan boy or call me what you want but let's face it. PES09 is better... After last years crap il be happy enough this year if pes09 plays as good as pes5/6 with good graphics but next year konami will have to make the step up to make it a proper next gen footy game but il always take gameplay over anythng and thats whats made pro evo so good since it started as iss on the snes still playing my first game……..PRO EVO IS BACK, thats all i gotta say i think its a cross between pes 6 and 2008 with all the bad stuff from 08 gone….you can be liverpool, barce, man u, real, italy and france…its what everyone said…keeper puts the ball to the side and are better but ive only played 2 games, so theyre not retards anymore…but the gameplay is back… maybe its coz its new but i love it……i think after the first half i had pre-cum…graphics are heaps better too..weʼll see if this feeling lasts pes slowed down is what it needs to be, it was on acid before My first impressions on the 360 while i wait for my ps3 to finish downloading. I like the reduced speed of the game, more realistic ebb and flow. The AI of the computer is very good, and they donʼt seem to just pull off the impossible against you. What I really liked was the fact that the central midfield players have more time on the ball to create in the middle of the park, as opposed to ʽ08 where a lot of my goals were created through clever wingplay. Just wondering if the dive still works, not so used to the xbox as i played it on ps3 last year to know. But my first impressions are its looking good. Now only 2 weeks 2 go. Pros: - Graphics sharper - New animations - Game slower in speed (doesnt feel so arcadey) - Game has weight not like Fifa which feels light Cons: - Despite small improvements GKs still push the ball in front of them - Running animations are too robotic - Players still do that stupid skill everytime they turn 90 degree which is soo unrealistic. I love this game!!! I scored a awesome 20m full throttle shot with xavi (filmed it with my mobile phone) and how awesome is the be a pro feature you can turn on in the curser menu!!!!!! I chose Messi and he got really tiered cuz I was running like a chicken all the time Μα καλά, όλοι αυτοί που το αποθεώνουν, είναι βλάκες? Και ξαναλέω, δεν το έχω δει ακόμα. Απλά αναρωτιέμαι, πως μπορεί να είναι κάποιοι τόσο ενθουσιασμένοι (και κάποιοι από αυτούς να αναφέρουν ότι το περσινό ήταν μούφα), και κάποιοι από εδώ και σε άλλα ελληνικά φόρουμ να λένε ότι είναι τραγικό, για γέλια κλπ. Περίεργα πράγματα... Μπορεί όντως να είναι πλέον λιγότερο simulation από το φιφα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να είναι εξαιρετικό...Θα το δω και θα σας πω Το post αυτό το έκανα για να δείξω ότι όπως βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι είναι μούφα, βγαίνουν και πολλοί άλλοι που λένε ότι είναι τέλειο! Πολύ απλό. Δεν θέλω να εκθειάσω κανένα pro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.