Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nzeppo και εγώ κάπως τα ίδια ξεκίνησα με το pro.FIFA 2003 πρώτο ποδοσφαιράκι στο pc και να χαζεύω τα γραφικά για ώρα αλλά και πρώτο παιχνίδι που βαρέθηκα σε 2 μέρες(και μιλάμε για τρέλλα με το ποδόσφαιρο).Αναρωτήθηκα εγώ που έλιωνα στο game boy to kick off(στο παλιο παλιο με τις ασπρόμαυρες τελίτσες ξέρεις ε?) μήπως μεγάλωσα?

Η απάντηση ήρθε μέσα απο το PES3.

Μόνο exibitions μπορούσα να παίξω με ανάλυση 640*480 στο στάδιο Οlympico λόγω του φοβερού port της KONAMI ... αλλά κατάλαβα τη σημαίνει ποδοσφαιράκι.

Στο demo του FIFA 09 έπαιξα αρκετά παιχνίδια στο PS3 επειδή το pes 08 το είχα παρει για

PS2 που το έχω δώσει τώρα.

Εντυπώσεις?

1)Πόλυ λιγες επιλογές στο formation και ανύπαρκτα στατιστικά για τους παίχτες.

Έχω συνηθίσει αφού έχει φάει ο φίλος μου το δεύτερο γκολ να μπαίνει στα formation να παλεύει ένα τέταρτο και να του πετάς τη κλασσική ατάκα :devil:

''άντε θέλουν και οι άλλοι να παίξουν''και να μήν ξέρεις ποια κατεύθηνση θα έχει το χειριστείριο του...

2)Στο Gameplay δεν ενθουσιάστικα.Το βασικό μειον ? παίχτες στατικοί.

Νομίζεις ότι ότι το γήπεδο το έχουν χωρίσει σε τετραγωνάκια και οι παίχτες κινούνται μόνο μέσα στο τετράγωνο της θέσεις του πχ ο δεξιός αμυντικός δεν θα πάει λίγο ποιο μπροστά ή αριστερά.

Στο Pro δεν θυμάμε και εγώ πόσες φορές έχω σκοράρει με παίχτες που βρίσκονταΙ στην άμυνα.

3)Όλες οι ομάδες και οι παίχτες διέφεραν ελάχιστα μεταξύ τους.

Στο PRO κάθε ομάδα θέλει το δικό της σύστημα και τακτική.

πχ μπάρτσα -μιλαν καλές ομάδες και οι δύο αλλά αν έβαζα το 4-3-3 της μπάρτσα που πέταγα στην μιλαν, δεν έκανα ουτε φάση.Στο DEMO του fifa δοκίμασα όλα τα formation αλλά δεν είδα μεγάλες διαφορές

4)Γραφικά καλά με εξαίρεση της στημένες φάσεις(φαουλ,κορνερ,κλπ.)λες και βλέπεις το τέρμα με κυάλια ,το τέρμα κάπως μικρό σε σχέση με το γήπεδο και τα διχτυα κάπως σκληρά στα γκολ.

5)Αυτό που με ενθουσίασε πάρα πολύ είναι ο τρόπος που παίρνεις τις κεφαλιές ειδικά όταν είναι για γκολ φένεται πόλυ ρεαλιστικό(ΚΟΝΑΜΙ δεν το βάζεις στο PRO αυτό?).

Tέλος το 10vs10 ακούγεται απίστευτη ιδέα αλλά στην πράξη δεν ξέρω τι γίνεται.

Αμα πλακώνουν πέντε πέντε πάνω στην μπάλα η κρατάνε τις θέση τους.

Πάντως και το πρώτο να ισχύει θα έχει σίγουρα χαβαλέ:-D

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
re παιδιά να κάνω μία ερώτηση..παρατήρησα ότι όταν παίζω το pro(ps3) σε κάποιες φάσεις παίζει η φωτεινότητα.π.χ όταν είμαι στην δεξιά πλευρά και αλλάζω παιχνίδι στην αριστερή απο πιο πιο φωτεινό γίνεται πιο σκοτεινό και μετά απο λίγο πάλι επανέρχεται φωτεινότητα.

άρα

1)φταίει το ps3? (το έχω 1 μήνα)

2)φταίει lcd ? (την έχω 6 μήνες)

3)φταίει το σκατοπαίχνιδο?

γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ.

2

Αν η τηλεόρασή σου είναι στο Δυναμικό προφίλ εικόνας, τότε αναλόγως με το τι χρώματα δείχνει, προσαρμόζεται και η φωτεινότητά της (αν και νομίζω είναι το κοντραστ και όχι η φωτεινότητα). Είναι της τηλεόρασης πάντως και όχι του παιχνιδιού... :-D

Δημοσ.

Ξενέρωσα άσχημα με αυτό που κάνανε με τα πρωταθλήματα!Εκεί που έλεγα άντε επιτέλους να μπει το γερμανικό και να μπει κανονικά όλο το αγγλικό αντί για αυτο τα κάνουν όλα σκατά!4-5 από ιταλία 3-4 από ισπανία κλασσικά 2 από αγγλία!Πάλι καλά που βάλανε και το champions league αλλιώς μου φαίνεται μόνο εγώ κι αυτοί θα το παίζαμε!Γιατί εννοείται ότι ακόμα κι έτσι θα το ξαναπάρω!Τι να κάνουμε γυναίκα αλλάζεις, θρησκεία αλλάζεις, κόμμα αλλάζεις...

PES και ομάδα ΔΕΝ αλλάζεις...

Υ.Σ. : Είδα ότι ανέβηκαν κάποιες φωτό με πρόσωπα παιχτών!Να ρωτήσω κάτι!Έχει βρει κανείς σας καμιά φωτό με πρόσωπα ή εμφανίσεις των τριών ελληνικών ομάδων μας;;;

Δημοσ.

Παιδιά τα πράγματα αλλάζουν κάποιες φορές. Πλέον έχουμε 2 ισάξια θα έλεγα ποδοσφαιράκια με το καθένα να είναι τέλειο στους τομείς του. Το fifa Πλέον έχει ατού τον ρεαλισμό του, το καταπληκτικό live του και την ποικιλία του, ενώ το pro έχει την εύκολη διασκέδαση (το είπε και ο seabass χθες), την αμεσότητα, την εύκολη εξοικίωση και το παρεϊστικο παιχνίδι με την πλήρη δυνατότητα edit και χαβαλέ...

Είναι ο καθένας τί επιλέγει από εκεί και πέρα. Θέμα γούστου. Εγώ προσωπικά θα τα παίξω και τα δύο. Live θα λιώνω φιφα09, όπως και be a pro, αλλά με την παρέα θα παίζω κανένα πατσαρισμένο pro (με φουλ εμφανίσεις,μεταγραφές,ονόματα) για τον τρελό χαβαλέ στο σπίτι...

Βέβαια περιμένω και το ντέμο pro για να έχω πλήρη άποψη.Αυτά από εμένα...

Δημοσ.
2

Αν η τηλεόρασή σου είναι στο Δυναμικό προφίλ εικόνας, τότε αναλόγως με το τι χρώματα δείχνει, προσαρμόζεται και η φωτεινότητά της (αν και νομίζω είναι το κοντραστ και όχι η φωτεινότητα). Είναι της τηλεόρασης πάντως και όχι του παιχνιδιού... :-D

ευχαριστώ φίλε μου,αυτό μου το είπε και ένας φίλος.πρέπει να πειράξω το κονστραστ?να το χαμηλώσω ανεβάσω??

Δημοσ.

Konami Digital Entertainment GmbH has announced the availability of a playable demo of its forthcoming PES 2009 title for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC on 2nd October.

Due for release on 17th October, PES 2009 marks the triumphant return of what is regarded as the most realistic football title for any format. Users will be treated to an expansive playable demo of the new title, with the bespoke version offering a full five-minute Exhibition multiplayer match.

Players will be able to select fully licensed Manchester United, Liverpool, Real Madrid, and Barcelona club teams, or the licensed Italian or French national sides. The demo will allow users an early taste of the all-new elements set to further bolster PES 2009ʼs reputation as the definitive football game. All new visuals with completely remodeled players and animations, and new physics routines to ensure the ball behaves more realistically have been included, while the AI of the CPU sides has been enhanced to provide an ever evolving challenge.

The PES 2009 demo will also include promotional videos detailing the new gameʼs ʽBecome a Legendʼ and online ʽLegendsʼ modes, which see the player controlling just one player within a team and attempting to forge a career in football. Starting as a promising 17-year-old, players must force their way into the first team and produce a series of blistering performances which will ultimately result to a move to one of Europeʼs biggest sides. Or, on the flipside, poor performances can see a player struggling in the lower leagues and eventually being released…

Δημοσ.

Το τελευταίο τους χτύπημα την ημέρα κυκλοφορίας του φιφα09! Άντε να δούμε τί θα δούμε! Θα αξίζει για να χτυπήσει στα ίσα το φιφα09? Γιατί να το ξεπεράσει φέτος δύσκολα...Τουλάχιστον να είναι ισάξιο και να αξίζει να το παίξουμε. Όχι όπως το περσινό που το πετάξαμε...

Δημοσ.

To τελευταιο προ ηταν το χειροτερο γιατι ειχε αντιγραψει σε πολλα σημεια το φιφα - απο μενου μεχρι γραφικα, γκειμπλει κ.α.

Το τελευταιο φιφα ηταν το καλυτερο γιατι σε καποια σημεια μεσα στο παιχνιδι ειχε αντιγραψει το προ.

Λιγο αν αλλαξει αυτο φετος το φιφα θα κοιταει με κυαλια (παλι).

Δημοσ.

Εχμ.... τι? Ποιά μενού? Το Pro αντέγραψε τα γραφικά του Fifa? :confused: Όταν το -μέτριο κατά τ' άλλα- Fifa07 μας έδειχνε τι σημαίνουν next gen γραφικά, εμείς παίζαμε PES6 στο PC/360, με textures και φωτισμούς οριακά καλύτερους από του PS2.

Μήπως το Pro αντέγραψε κάποια σημεία του gameplay του Fifa, επειδή το Fifa ήταν καλύτερο σε αυτόν τον τομέα? Κι όμως νομίζουμε ότι επειδή τα αντέγραψε, το Pro έγινε χειρότερο?

Το Fifa καλά κάνει και αντιγράφει το Pro, δεν παίζουμε με πνευματικά ή... ηθικά δικαιώματα εδώ πέρα, εμείς απλώς θέλουμε το καλύτερο ποδοσφαιράκι. Όμως δεν αντέγραψε απλώς, αλλά τα βελτίωσε εις την Νι. Και τώρα είναι το Pro αυτό που έπεται και προσπαθεί να φτάσει το Fifa, γι' αυτό πάνε να το κάνουν πιο αργό, πιο ρεαλιστικό κλπ. Αλλά επειδή απ' ότι φαίνεται δεν μπορούν (εμ, πρέπει να παίζει και στο PS2 βλέπετε...) κάνουν τις πάπιες και δηλώνουν ότι "εμάς δεν μας ενδιαφέρει το θέμα του simulation, εμείς φτιάχνουμε ένα casual ποδοσφαιράκι για όλους" (βλ. arcade του κερατά).

Όσο το Pro σέρνει από πίσω του τον τσιμεντόλιθο του PS2, δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Και δεν νομίζω να θέλει κανένας από μας να μην πάει μπροστά το παιχνίδι.

Α, το άλλο σας το είπα?

(χωρίς σχόλιο...)

Δημοσ.
To τελευταιο προ ηταν το χειροτερο γιατι ειχε αντιγραψει σε πολλα σημεια το φιφα - απο μενου μεχρι γραφικα...παλι).

το PRO είναι αυτό που αντέγραψε τα μενού, όχι του FIFA, αλλά του Kick off (για να μην μιλήσω για την αστεία μουσική)

για γραφικά δεν σχολιάζω καν...το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά αντέγραψε από αυτά με τα χειρότερα?ότι να'ναι

ας τους πυροβολήσει κάποιος

Δημοσ.
Εχμ.... τι? Ποιά μενού? Το Pro αντέγραψε τα γραφικά του Fifa? :confused:

Φυσικα. Τα εντυπωσιακα μενου ηταν κατ εξοχην χαρ/κο του φιφα. Κατι τετοιο προσπαθησαν να περασουν και στο προ08, ακομα και η μουσικη, η αναφορα των music tracks κ.οκ. ειναι καθαρα EAgame-ιστικο στυλ.

Μήπως το Pro αντέγραψε κάποια σημεία του gameplay του Fifa, επειδή το Fifa ήταν καλύτερο σε αυτόν τον τομέα? Κι όμως νομίζουμε ότι επειδή τα αντέγραψε, το Pro έγινε χειρότερο?

Nαι, σιγουρα αντεγραψε. Ολοι κανουν λαθη, ειδικα οταν πρεπει να κρατησεις την κορυφη μετα απο τοσες συνεχειες.

...κάνουν τις πάπιες και δηλώνουν ότι "εμάς δεν μας ενδιαφέρει το θέμα του simulation, εμείς φτιάχνουμε ένα casual ποδοσφαιράκι για όλους" (βλ. arcade του κερατά).

Ποσο sim ειναι ενα ποδοσφαιρακι που αγνοει τη συμμετοχη του διαιτητη; Εδω βγαζει φιφα στριτ τι λεμε τωρα...:X

Αυτη η εταιρια εχει αποτυχει να βγαλει αξιο sim οχι μονο στο ποδοσφαιρο, αλλα και στο μπασκετ καθως και στα μηχανοκινητα. Ειναι ολα (σχεδον) "αμερικανιες", αυτη ειναι η γνωμη μου.

Όσο το Pro σέρνει από πίσω του τον τσιμεντόλιθο του PS2, δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Και δεν νομίζω να θέλει κανένας από μας να μην πάει μπροστά το παιχνίδι.

Αυτο ειναι σωστο.

Δημοσ.

Έννοια σας και τo Fifa09 έχει και διαιτητή και πλάγιους και απ' όλα. Επαναλαμβάνω ότι άσχετα με τα μπασκετάκια, τα ραλάκια και το... Fifa Street, το θέμα του simulation το ανακίνησε ακόμα κι ο ίδιος ο Seabass (βλ. Τσακατσούκας). Ο οποιος παραδέχθηκε ευθέως ότι το Fifa είναι πολύ περισσότερο football simulator σε σχέση με το φετινό Pro, αλλά αυτό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.

Όπως είπα και σε προηγούμενο post, άλλοι ψάχνονται για simulation, άλλοι για κάτι πιο casual, είναι θετικό που υπάρχουν ποδοσφαιράκια και για τα δύο γούστα. Εν πάσει περιπτώσει, κοντός ψαλμός αλληλούια, την Πέμπτη που θα βγει το demo θα κρίνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...