Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγώ από την μεριά μου ποστάρω μια φωτό από το φιφα09 του xbox360 για να αποδείξω ότι τίποτα δεν είναι τέλειο και δεν υπάρχει καμία χαώδης διαφορά στην τεχνολογία:

Mortal Kombat και έτσι

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι εγώ από την μεριά μου ποστάρω μια φωτό από το φιφα09 του xbox360 για να αποδείξω ότι τίποτα δεν είναι τέλειο και δεν υπάρχει καμία χαώδης διαφορά στην τεχνολογία:

Καλά άμα ψάξεις πολύ στο replay καρέ καρέ όλο και κάτι θα βρίσκεις. Μου θυμίζει η φάση RROD του 360 που κάποιοι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όταν το τελευταίο ήταν προβληματικό, πόσταραν λινκς με χαλασμένα ps3 για να δείξουν ότι χαλάνε κι αυτά. :lol:

Δημοσ.

Κάνεις μέγα λάθος. Το R&D της EA είναι έτη φωτός πίσω από τη διαστημική online τεχνολογία της Konami και τα physics που έκαναν τους ανθρώπους της CERN να βάλουν preview copy του PES 2009 στη σύραγγα για να το μελετήσουν. Βέβαια, μετά δημιουργήθηκε το γνωστό θέμα και διακόπηκαν τα πειράματα με μήνυμα 'lost connection'.

Τι λέμε τώρα ρε σείς, υπάρχει τραγική διαφορά και στην τεχνολογία, και στην επένδυση, και στην θέληση και στον σεβασμό προς το κοινό. Το σημαντικότερο βέβαια είναι η τραγική διαφορά στο ίδιο το προϊόν αλλά αυτό μάλλον δεν μας αφορά. ε?

Δημοσ.

Ναι alou σύμφωνοι αλλά: Το mortal kombat mortal kombat όμως ε? Να χαρώ εγώ στούντιο και επενδύσεις! Η τραγική διαφορά στο προϊόν που λες, θα φανεί σε λίγες μέρες αν υπάρχει ή όχι...

Και επαναλαμβάνω, αν υπάρχει διαφορά, κράζουμε όλη μαζί την Κονάμι, όπως πέρσυ! Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς...Αλλά καθήστε να δούμε πρώτα...

Δημοσ.
Κάνεις μέγα λάθος. Το R&D της EA είναι έτη φωτός πίσω από τη διαστημική online τεχνολογία της Konami και τα physics που έκαναν τους ανθρώπους της CERN να βάλουν preview copy του PES 2009 στη σύραγγα για να το μελετήσουν. Βέβαια, μετά δημιουργήθηκε το γνωστό θέμα και διακόπηκαν τα πειράματα με μήνυμα 'lost connection'.

Τι λέμε τώρα ρε σείς, υπάρχει τραγική διαφορά και στην τεχνολογία, και στην επένδυση, και στην θέληση και στον σεβασμό προς το κοινό. Το σημαντικότερο βέβαια είναι η τραγική διαφορά στο ίδιο το προϊόν αλλά αυτό μάλλον δεν μας αφορά. ε?

φίλε έγραψες, μπράβο :lol::lol:

Δημοσ.
Ναι alou σύμφωνοι αλλά: Το mortal kombat mortal kombat όμως ε? Να χαρώ εγώ στούντιο και επενδύσεις! Η τραγική διαφορά στο προϊόν που λες, θα φανεί σε λίγες μέρες αν υπάρχει ή όχι...

Και επαναλαμβάνω, αν υπάρχει διαφορά, κράζουμε όλη μαζί την Κονάμι, όπως πέρσυ! Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς...Αλλά καθήστε να δούμε πρώτα...

Ωραία να δούμε. Εσύ όμως που έχεις παίξει 800 τρισεκατομμύρια ώρες τα pes, δεν μπορείς να καταλάβεις και από τα βιντεάκια τι θα είναι αυτό που θα παίξεις? Τι περιμένεις να δεις διαφορετικό βρε πολάκι από το ντέμο? Δεν τα βλέπεις εσύ αυτά που βλέπουμε όλοι? Να μου πεις ότι θα είναι καλύτερο από το περσινό και θα είναι ευχάριστο για κάποον pes fan να σου πω οκ, αλλά να περιμένουμε να δούμε το ντέμο για να το συγκρίνουμε με το άλλο δεν μου κολλάει. Στην τελικά αν ήταν αρκετά καλό θα έβγαζαν και ντέμο για να κάνει ο κόσμος απευθείας σύγκριση. Αλλά σιγά μην έβγαζαν ντέμο! Για μ@λάκες τους έχεις? Εκεί στο σκοτάδι και τελευταία στιγμή ντέμο και καπάκι release και ότι αρπάξουμε. Ε δεν πάει έτσι.

Δημοσ.

Όταν λέμε τραγική διαφορά τί εννοούμε? Και γιατί οι reviewers και αρκετός κόσμος δεν την βλέπει? Και μην μου πείτε τις π@π@ριές ότι χεστήκαμε για τους reviewers! Όλοι ηλίθιοι είναι? Και μούφα να είναι το pro (που δεν είναι), και τόσο πίσω από το φιφα να είναι (που πάλι δεν είναι τόσο όσο λέτε), γιατί τουλάχιστον δεν βάζει κανείς αντικειμενικές κατά εσάς βαθμολογίες του τύπου 90% φιφα09 και 80% pro2009 για παράδειγμα? Όλοι τα παίρνουν πια? Δεν νομίζω? Παλιά λέγαμε ότι οι reviewers τα έπαιρναν από την ΕΑ, τώρα τα παίρνουν από την Κονάμι (εκτός ign βέβαια χεχε!)? Ε έλεος πια...

Η χαώδης διαφορά είναι στο μυαλό σας. Για άλλον μπορεί να είναι μούφα το φιφα για παράδειγμα...Όχι για μένα, γενικά μιλάω. Και ξέρω αι αρκετούς που έπαιξαν το ντέμο φιφα09 και δεν είπαν και γουάου!

Ναι miltoz συμφωνώ. Ένα καλύτερο pro2009 χωρίς κολλήματα και glitches (έτσι φαίνεται να είναι το φετινό) σε σχέση με το περσινό 2008 και με ένα καλό online, ναι πιστεύω ότι είναι αρκετό για να κερδίσει την μάχη και φέτος...Παρά τα αρνητικά που έχει το pro, όπως τα εννοείτε εσείς. Για μένα το μόνο αρνητικό αυτή την στιγμή είναι το τρέξιμο και οι στροφές των παικτών. Δεν υπάρχει κάτι άλλο ουσιαστικό που να με χαλάει πραγματικά. Σκεφτείτε αν το διόρθωναν και αυτό τί θα γινόταν. Δεν θα υπήρχε καν σύγκριση και πάλι...

Δημοσ.

Την ξανακάναμε την κουβέντα για τα reviews. Που αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσαι σε δύο μόλις reviews εκ των οποίων το ένα είναι από το PSM που είχε βγάλει πέρυσι μάπα το fifa και άψογο το pes? Δεν θυμάσαι και πέρυσι τι παραμύθι είχαμε φάει από τα reviews?

Δημοσ.

Παιδες δεν χρειαζεται να σκαμε ποιο ειναι καλυτερο,ο καθενας θα παιξει αυτο που του ταιριαζει....οι περισοτεροι θα παιξουν προ (casual gamers) αφου αυτο ξερουν και εχουν μαθει...εμεις οι απαιτητικοι hardcore gamers που ζηταμε την εξεληξη ,την συνεχη βελτιωση και θελουμε και λιγο βαθος στο παιχνιδι μας θα παιξουμε φιφα....καποτε το ιδιο γινοταν και με το προ αφου τους ελεγα παιζω ISS και κλανανε στα γελια αφου επαιζαν μονο φιφα,ομοιως και με το Call of Duty το οποιο παρακαλαγα φιλους να παιξουμε κανα λανακι και με κραζανε αφου επαιζαν Medal of Honor και χαλαρα μου ελεγαν πως το Cod δεν υπαρχει ρε Παιδες Nba 2k οχι μονο Live αυτοι...τωρα Ειναι φανατικοι του προ ,φανατικοι του Cod και τρελαμενοι μερικοι με το 2κ...Εννοειται παρακαλετους τους κανω να παιξουμε κανα φιφα και χωρις να το εχουν δει καν το κραζουν....Βλεπω σε κανα 2 χρονια να παιζουν ολοι φιφα

Δημοσ.
Όταν λέμε τραγική διαφορά τί εννοούμε? Και γιατί οι reviewers και αρκετός κόσμος δεν την βλέπει? Και μην μου πείτε τις π@π@ριές ότι χεστήκαμε για τους reviewers! Όλοι ηλίθιοι είναι? Και μούφα να είναι το pro (που δεν είναι), και τόσο πίσω από το φιφα να είναι (που πάλι δεν είναι τόσο όσο λέτε), γιατί τουλάχιστον δεν βάζει κανείς αντικειμενικές κατά εσάς βαθμολογίες του τύπου 90% φιφα09 και 80% pro2009 για παράδειγμα? Όλοι τα παίρνουν πια? Δεν νομίζω? Παλιά λέγαμε ότι οι reviewers τα έπαιρναν από την ΕΑ, τώρα τα παίρνουν από την Κονάμι (εκτός ign βέβαια χεχε!)? Ε έλεος πια...

Η χαώδης διαφορά είναι στο μυαλό σας. Για άλλον μπορεί να είναι μούφα το φιφα για παράδειγμα...Όχι για μένα, γενικά μιλάω. Και ξέρω αι αρκετούς που έπαιξαν το ντέμο φιφα09 και δεν είπαν και γουάου!

Ναι miltoz συμφωνώ. Ένα καλύτερο pro2009 χωρίς κολλήματα και glitches (έτσι φαίνεται να είναι το φετινό) σε σχέση με το περσινό 2008 και με ένα καλό online, ναι πιστεύω ότι είναι αρκετό για να κερδίσει την μάχη και φέτος...Παρά τα αρνητικά που έχει το pro, όπως τα εννοείτε εσείς. Για μένα το μόνο αρνητικό αυτή την στιγμή είναι το τρέξιμο και οι στροφές των παικτών. Δεν υπάρχει κάτι άλλο ουσιαστικό που να με χαλάει πραγματικά. Σκεφτείτε αν το διόρθωναν και αυτό τί θα γινόταν. Δεν θα υπήρχε καν σύγκριση και πάλι...

φενετε να το αγνοειτε αυτο!

αφου μιλαμε και για περσυνα...

PSM 3 review scores: PES 2008 86%, FIFA 08 63% Αυτο ειταν ΠΕΡΣΥΝΟ!

και επισης...βρηκα αυτο που αρχισα να γελαω!

PSM3 Reviews Euro 2008...

Posted by Carl at 17:55

...and scores it extremely low.

It's a little odd that EA gave PSM3 the first UK magazine review when they also berated Fifa 08. Giving Euro 2008 an incredibly low 67%, The review has a subtitle of:

'Played Fifa recently? You know where this is going...'

Er yeh, we played Fifa and loved it! I'm not bashing PSM3 as everyone has a different opinion, but it seems they haven't realised like the rest of us that Fifa 08 was actually very good. Bless 'em.

Let us know what you think.

FSB Team

ΕΛΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ! μην μας βγαλεις εμας βλακες στο τελος!

Δημοσ.

To Pro εχει πολυ δυνατο gameplay παρα τις αδυναμιες της 08 εκδοσης. Τουλαχιστον σε HD mode το παιχνιδι εχει ιδανικο ρυθμο, ισορροπια μεταξυ δυνατων/ευελικτων παιχτων και γενικα το εχω ευχαριστηθει πολυ περισσοτερο απο τα προηγουμενα σε PS 2. Απλα σε HD ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με αναλογικο σημα. Σε απλη τηλεοραση ειναι απλα ενα παιχνιδακι με ρυθμο φλιπερ. Το FIFA αρχικα μου αρεσε με την αργη αναπτυξη και την πιο simulation αισθηση του, αλλα χανει στα σημεια. Δεν βρηκα πουθενα Position edit και λεπτομερες στησιμο της ομαδας, τα σουτ δεν τα πολυελεγχεις, δεν υπαρχουν χωροι στο γηπεδο για σωστη αναπτυξη (οι παιχτες δεν κανουν "κινηση", δεν φαινεται να εκμεταλλευονται τα κενα, ουτε φαινεται να εχουν αντιληψη των φασεων) και to gameplay γινεται λιγο στατικο σε βαθμο βαρεμαρας μετα απο μερικα games. Επισης λειπουν καποια στοιχεια οπως τα κλασικα Ups and downs των παιχτων που κανουν τα ματσακια απροβλεπτα και δινουν χρονο συμμετοχης στους παγκιτες ;) Επισης στο Pro οι διαφορες μεταξυ των παιχτων ειναι πολυ πιο ευδιακριτες, καθως και ο ρολος τους μεσα στο γηπεδο. Η κολωνα σεντερ φορ για να σπαει μπαλες, διεκδικοντας ολες τις ψηλες μπαλιες, ο ευελικτος δευτερος επιθετικος, το δημιουργικο χαφ κλπ κλπ. Γενικα οι παικτες στο Προ μου φαινονται μακραν πιο συνθετοι, με πολλες παραμετρους να παιζουν ρολο στην αγωνιστικη συμπεριφορα τους. Στο Φιφα εχω την αισθηση οτι δεν ξεχωριζουν ιδιαιτερα, με παικτες σαν τον Μπαλακ να ειναι ευελικτοι και γρηγοροι οσο ενα δεξι χαφ πχ. Γενικα παρα την arcade αισθηση που εχει το Pro, αποδεικνυεται τελικα οτι ειναι πιο simulation, πιο replayable απο το FIFA και εντελει πιο διασκεδαστικο. Δεν πολυκαταλαβα την υστερια για το "simulation" FIFA και για την πατατα του τσακατσουκα. Αν διορθωσουν τα ομολογουμενως ενοχλητικα bugs φετος και καποιες λεπτομερειες (πχ καλυτερος ελεγχος σε μακρινες μπαλιες, λιγοτερο φλιπερ πασουλες, καλυτερα Indirect κλπ κλπ) νομιζω δεν θα υπαρχει συγκριση.

Δημοσ.
To Pro εχει πολυ δυνατο gameplay παρα τις αδυναμιες της 08 εκδοσης. Τουλαχιστον σε HD mode το παιχνιδι εχει ιδανικο ρυθμο, ισορροπια μεταξυ δυνατων/ευελικτων παιχτων και γενικα το εχω ευχαριστηθει πολυ περισσοτερο απο τα προηγουμενα σε PS 2. Απλα σε HD ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με αναλογικο σημα. Σε απλη τηλεοραση ειναι απλα ενα παιχνιδακι με ρυθμο φλιπερ. Το FIFA αρχικα μου αρεσε με την αργη αναπτυξη και την πιο simulation αισθηση του, αλλα χανει στα σημεια. Δεν βρηκα πουθενα Position edit και λεπτομερες στησιμο της ομαδας, τα σουτ δεν τα πολυελεγχεις, δεν υπαρχουν χωροι στο γηπεδο για σωστη αναπτυξη (οι παιχτες δεν κανουν "κινηση", δεν φαινεται να εκμεταλλευονται τα κενα, ουτε φαινεται να εχουν αντιληψη των φασεων) και to gameplay γινεται λιγο στατικο σε βαθμο βαρεμαρας μετα απο μερικα games. Επισης λειπουν καποια στοιχεια οπως τα κλασικα Ups and downs των παιχτων που κανουν τα ματσακια απροβλεπτα και δινουν χρονο συμμετοχης στους παγκιτες ;) Επισης στο Pro οι διαφορες μεταξυ των παιχτων ειναι πολυ πιο ευδιακριτες, καθως και ο ρολος τους μεσα στο γηπεδο. Η κολωνα σεντερ φορ για να σπαει μπαλες, διεκδικοντας ολες τις ψηλες μπαλιες, ο ευελικτος δευτερος επιθετικος, το δημιουργικο χαφ κλπ κλπ. Γενικα οι παικτες στο Προ μου φαινονται μακραν πιο συνθετοι, με πολλες παραμετρους να παιζουν ρολο στην αγωνιστικη συμπεριφορα τους. Στο Φιφα εχω την αισθηση οτι δεν ξεχωριζουν ιδιαιτερα, με παικτες σαν τον Μπαλακ να ειναι ευελικτοι και γρηγοροι οσο ενα δεξι χαφ πχ. Γενικα παρα την arcade αισθηση που εχει το Pro, αποδεικνυεται τελικα οτι ειναι πιο simulation, πιο replayable απο το FIFA και εντελει πιο διασκεδαστικο. Δεν πολυκαταλαβα την υστερια για το "simulation" FIFA και για την πατατα του τσακατσουκα. Αν διορθωσουν τα ομολογουμενως ενοχλητικα bugs φετος και καποιες λεπτομερειες (πχ καλυτερος ελεγχος σε μακρινες μπαλιες, λιγοτερο φλιπερ πασουλες, καλυτερα Indirect κλπ κλπ) νομιζω δεν θα υπαρχει συγκριση.

Martin δεν θα στην πω..απλα ηθελα να σου εξυγησω γιατι ετσι σου φενονται καποια πραγματα. Και στο λεω, σαν παλιος φαν του προ, και η αλλαγη μου στο φιφα. Ο χειρισμος που εμαθες εκει, ειναι πολυ διαφορετικος απο το φιφα. Μονο με πολυ εξασκηση μπορει καποιος να καταλαβει το ποσο simulation ειναι το φιφα. Εχεις συνηθηση αλλιως και ειναι λογικο. Ολοι μας το περασαμε, απλα καποιοι απο μας αποφασισαμε να το μαθουμε καλυτερα και να γινουμε καλυτεροι σε αυτο. Και επισης, 2 -3 παιχνιδια, δεν λεει να παιξεις, ειδικα το ντεμο, θελει ωρες ατελιωτες μεχρι να το μαθεις εντελως. Σιγουρα υπαρχουν καποια αρνητικα, απλα εγω προσοπικα δεν μπορω να τα εντοπισω αυτην την στιγμη, ολα μου φενονται τελεια. το οτι ειναι σιμυλατιον, φενεται μονο και μονο οταν το μαθεις καλα, τις κινησης, τις πασες, και τα σουτ. ΕΚει που θα διαφωνησω εντελως ειναι οτι ΕΧΕΙΣ full control τον σουτ που κανεις, οχι μονο, εχεις και την επιλογη να το κανεις ΕΝΤΕΛΩΣ μανυαλ. Το ιδιο ισχη και για τις πασες, through passes, ολα. Αυτο ειναι για τους φανατικους του σιμ. Το φλιππερ του προ φενεται απιστευτα και στα βιντεο..η μπαλα σαν να κολαει, και μετα με την κατευθυνση του d-pad φενονται η παιχτες να κοβουν αποτομα, αντι αυτο το smooth του φιφα. Πρεπει να δεις τα παντα για να καταλαβεις γιατι ειναι σιμ το φιφα. Πρεπει να το εξετασεις, να το αναλυσης κλπ κλπ. Αυτην την στιγμη πολυ δεν το κανουν αυτο, επειδη μαλλον δυσκολευονται να βαζουν γκοαλ, η να ντριπλαρουν. Αυτα ειναι μαλλον τα ποιο δυσκολα. Μην ξεχναμε, οποιος εχει συνηθηση με προ, ειναι δυσκολη η αλλαγη στο φιφα...Δεν ειναι τοσο ευκολο, μετα απο τοσα χρονια, ξαφνικα να παιζεις κατι εντελως διαφορετικο!. Και ειναι διαφορετικο. Αυτα.

Δημοσ.

Παρακαλούνται οι offtopic κύριοι και κυρίες να μην ποστάρουν άσχετα σχόλια τύπου fifa09. εδώ είναι topic νέων και ειδήσεων για το νέο pro2009. Δεν είναι pro vs fifa topic.

Ευχαριστώ...

Υ.Γ. Σόρρυ για το offtopic αλλά εγώ μια χαρά γκολ βάζω και στο φιφα09. Και χωρίς πολύ διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από του pro. Με το ίδιο στυλ παίζω...LOL

Δημοσ.
Παρακαλούνται οι offtopic κύριοι και κυρίες να μην ποστάρουν άσχετα σχόλια τύπου fifa09. εδώ είναι topic νέων και ειδήσεων για το νέο pro2009. Δεν είναι pro vs fifa topic.

Ευχαριστώ...

Υ.Γ. Σόρρυ για το offtopic αλλά εγώ μια χαρά γκολ βάζω και στο φιφα09. Και χωρίς πολύ διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από του pro. Με το ίδιο στυλ παίζω...LOL

μηλησε και ο αντειμενικος. Ασε ειχα γραψει αλλα, αλλα σε βαρεθηκα. Μεσα στην ειρωνια, μεσα στην εξυπναδα. Εχεις χασει την μπαλα εσυ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...