dp@pa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια... Επεξε κανενας το ντεμο του φιφα; Ειμαι ο μοναδικος που το βλεπω χαλι μαυρο; Δεν το συγρινω με το προ, αλλωστε δεν εχει βγει ακομα... αλλα απο μονο του χωρις συγκριση μου φενεται τεραστια μουφα... loool...οχι εσυ και ενας αλλος, Αλλα επειδη ειχα επιβαλει την ιδια ερωτηση στον αλλον, θα ηθελα να μου τεκμιερωσης τι ακριβως ειναι αυτο που σε χαλαει, και οτι το βλεπεις ενα ''χαλι μαυρο''. Αν μπορεις να το εξηγησεις αλλα με details θα ειταν οτι πρεπει. Ειμαι απλα περιεργος να δω που τα βλεπεις αυτα...παντως μονο μια εξηγηση υπαρχη, εισαι ΠΡΟ φαν μεχρι αηδιας ε?...με τον ποιο φιλικο τροπο ρωταο..Μην το παρεξυγησεις. Απλα να μας πεις τι ειναι αυτα που δεν σου αρεσαν. Παω να φερω και το ποπ κορν.
andreaseto Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, συμφωνώ και επαυξάνω. Μάλιστα το Fifa τώρα πληρώνει και τις μεγάλες υποσχέσεις που εξελίχθηκαν σε μεγάλες απάτες στο παρελθόν. Τώρα, που υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να υποστηρίξει τις μεγάλες υποσχέσεις και προσδοκίες, είναι δύσκολο στον κόσμο να το πιστέψει. Σαν το γνωστό παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο ένα πράμα... Αυτή εδώ είναι η ουσία. Με τη διαφορά ότι το Pro δεν είναι τόσο κακό όσο ήταν συγκριτικά τότε το Fifa. Ίσα ίσα. Εγώ θυμάμαι ότι δοκίμασα το Pro γιατί δε με ικανοποιούσε πλέον το fifa. Φυσικά διάβαζα πόσο φοβερό ήταν το pro (ISS λεγόταν επί εποχές Fifa 99) αλλά μόνο όταν με κούρασε το Fifa είπα να το δοκιμάσω. Πλέον ότι και να λέτε οι φανατισμένοι (που μας βρίζετε κιόλας - δείχνει το επίπεδό σας ) το pro παραμένει πολύ καλό παιχνίδι. Αν το Fifa το ξεπέρασε (που δε το αμφισβητώ) έχει πολύ πιο δύσκολο έργο στο να σε πείσει για το switch σε σχέση με το τότε Pro. Το Pro ακολουθεί τα λάθη του παρελθόντος (αλλά η ποιότητα του παρελθόντος το κρατάει ακόμα), ενώ το Fifa τα πληρώνει και πρέπει να ιδρώσει για γίνει "και πίνω μπάφους και παίζω ...Fifa". Και μιας και που είπα Fifa κάτι άσχετο που ήθελα να το ρωτήσω πολύ καιρό. Στο στήσιμο της ομάδας πως τα πάει? Εκτός και αν δε το είχα ψάξει καλά το μόνο που έβρισκα (η αλήθεια είναι ότι δε το έψαξα διεξοδικά) είναι πως να θέσω τη γενική διάταξη της ομάδα (πχ 4-3-3) πράγμα που με προϊδεάζει αρνητικά. Στο Pro με τους φίλους μου το ξεσκίζουμε στη αρχική παραμετροποίηση της ενδεκάδας ορίζοντας αναλυτικά τη θέση του κάθε παίκτη, το ρόλο του, που θα κινήται επιθετικά, ποια θα είναι η αμυντική συμπεριφορά του, αν θα παίξουμε με τεχνικό οφ-σάιντ κλπ
alou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Και μιας και που είπα Fifa κάτι άσχετο που ήθελα να το ρωτήσω πολύ καιρό. Στο στήσιμο της ομάδας πως τα πάει? Εκτός και αν δε το είχα ψάξει καλά το μόνο που έβρισκα (η αλήθεια είναι ότι δε το έψαξα διεξοδικά) είναι πως να θέσω τη γενική διάταξη της ομάδα (πχ 4-3-3) πράγμα που με προϊδεάζει αρνητικά. Στο Pro με τους φίλους μου το ξεσκίζουμε στη αρχική παραμετροποίηση της ενδεκάδας ορίζοντας αναλυτικά τη θέση του κάθε παίκτη, το ρόλο του, που θα κινήται επιθετικά, ποια θα είναι η αμυντική συμπεριφορά του, αν θα παίξουμε με τεχνικό οφ-σάιντ κλπ Υπάρχει αρκετό βάθος, θα πρέπει να το δούμε για να καταλάβουμε πως λειτουργεί ακριβώς γιατί είναι τελείως διαφορετικό από προηγούμενες εκδόσεις. Έχουν κάποιες κατηγορίες επιλογών, όπως Chance Creation (λέω αυτό που θυμάμαι τώρα) που έχουν μέσα υποκατηγορίες ειδικά για passing, crossing, positioning κλπ που κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, γενικά είναι κάτι που από ότι λένε θέλει πάρα πολύ ψάξιμο και ασχολία για να το εκμεταλευτείς όπως πρέπει. Το καλό είναι ότι μπορείς να σώσεις τις ρυθμίσεις σου για online και offline αγώνες (έχει κάποια slots δεν θυμάμαι πόσα).
polakis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που θέλει να πει ο φίλος νομίζω για το φιφα09 είναι το αν θα έχει position edit, βελάκια κίνησης κλπ, όπως το pro. Γιατί κι εγώ δεν είδα position edit στο ντέμο του φιφα09...
dp@pa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 αφου μιλαμε και για περσυνα... PSM 3 review scores: PES 2008 86%, FIFA 08 63% Αυτο ειταν ΠΕΡΣΥΝΟ! και επισης...βρηκα αυτο που αρχισα να γελαω! PSM3 Reviews Euro 2008... Posted by Carl at 17:55 ...and scores it extremely low. It's a little odd that EA gave PSM3 the first UK magazine review when they also berated Fifa 08. Giving Euro 2008 an incredibly low 67%, The review has a subtitle of: 'Played Fifa recently? You know where this is going...' Er yeh, we played Fifa and loved it! I'm not bashing PSM3 as everyone has a different opinion, but it seems they haven't realised like the rest of us that Fifa 08 was actually very good. Bless 'em. Let us know what you think. FSB Team Νομιζω απεδειξα αρκετα, οτι τα reviews ειναι οτι νανε!
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μου αρέσει που μαλώνετε κιόλας για τα review... ρε αν δεν τα παίξετε τι μπορείτε να πείτε από βίντεο και φωτό; Θα μου πείτε βέβαια όσο το ντέμο του προ δεν βγαίνει... κάτι πρέπει να συζητάμε.
MiltoZ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτή εδώ είναι η ουσία. Με τη διαφορά ότι το Pro δεν είναι τόσο κακό όσο ήταν συγκριτικά τότε το Fifa. Ίσα ίσα. Εγώ θυμάμαι ότι δοκίμασα το Pro γιατί δε με ικανοποιούσε πλέον το fifa. Φυσικά διάβαζα πόσο φοβερό ήταν το pro (ISS λεγόταν επί εποχές Fifa 99) αλλά μόνο όταν με κούρασε το Fifa είπα να το δοκιμάσω. Πλέον ότι και να λέτε οι φανατισμένοι (που μας βρίζετε κιόλας - δείχνει το επίπεδό σας ) το pro παραμένει πολύ καλό παιχνίδι. Αν το Fifa το ξεπέρασε (που δε το αμφισβητώ) έχει πολύ πιο δύσκολο έργο στο να σε πείσει για το switch σε σχέση με το τότε Pro. Το Pro ακολουθεί τα λάθη του παρελθόντος (αλλά η ποιότητα του παρελθόντος το κρατάει ακόμα), ενώ το Fifa τα πληρώνει και πρέπει να ιδρώσει για γίνει "και πίνω μπάφους και παίζω ...Fifa". Δεν σε έβρισε κανείς. Απλά κάποια παιδιά που έχουν ασχοληθεί άπειρες ώρες και με το pro και με το fifa κράζουν αυτούς που αφορίζουν το fifa χωρίς να έχουν ασχοληθεί καν χρησιμοποιόντας συνήθως το επιχείρημα "lololol ότι και να λέτε όλοι πάλι pro θα παίζουν". Καθόλου δύσκολο δεν είναι το switch σε πληροφοράω, οι περισσότεροι που προτιμάμε τώρα το fifa, pro παίζαμε μέχρι πριν 1-2 χρόνια, και αν έχεις αμφιβολίες μπορείς να το εξακριβώσεις από παλιότερα posts/ threads. Κατά την γνώμη μου (όπως και πολλών άλλων) αυτό που κρατάει το pro είναι το όνομα (και το fanbase). Η ποιότητα, όπως πολύ εύστοχα λες κι εσύ, είναι του παρελθόντως και έχει πλέον ξεπεραστεί
andreaseto Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που θέλει να πει ο φίλος νομίζω για το φιφα09 είναι το αν θα έχει position edit, βελάκια κίνησης κλπ, όπως το pro. Γιατί κι εγώ δεν είδα position edit στο ντέμο του φιφα09... Ναι αυτά εννοώ. Επίσης και τη δυνατότητα να έχεις ορίσει 3 συστήματα και να τα αλλάζεις δυναμικά την ώρα του αγώνα (έχω μπερδέψει πολλές φορες του φίλους μου έτσι ) ή να αλλάζεις τακτική την ωρα του αγώνα δυναμικά (πχ επίθεση από αριστερά, να πηγαίνουν όλοι επίθεση ή όλοι άμυνα κλπ) Γενικότερα έχει τρομερή ευελιξία σε τέτοια θέματα και αυτά που ορίζεις στα συστήματα το παιχνίδι κάνει αρκετά καλή δουλειά στο να τα εφαρμόσει. Με τους φίλους μου έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο (εννοώ να γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου) που μια μικρή αλλαγή στο συστήμα ή μιας τακτικής μπορεί να επηρεάσει το ματς (αρκεί φυσικά αυτήν την αλλαγή να την υποστηρίζουμε με το παιχνίδι μας). Όταν δοκίμασα πέρυσι το Fifa 08 (στο PS2) είχα εντυπωσιαστεί από την αλλαγή νοοτροπίας την ώρα που παίζεις σε σχέση με αυτό που ήξερα, αλλά είχα απογοητευτεί από την προχειρότητα (???) στον ορισμό συστημάτων και τακτικών (αλλά πάλι δε το είχα ψάξει και καλά) Υπάρχει αρκετό βάθος, θα πρέπει να το δούμε για να καταλάβουμε πως λειτουργεί ακριβώς γιατί είναι τελείως διαφορετικό από προηγούμενες εκδόσεις. Έχουν κάποιες κατηγορίες επιλογών, όπως Chance Creation (λέω αυτό που θυμάμαι τώρα) που έχουν μέσα υποκατηγορίες ειδικά για passing, crossing, positioning κλπ που κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, γενικά είναι κάτι που από ότι λένε θέλει πάρα πολύ ψάξιμο και ασχολία για να το εκμεταλευτείς όπως πρέπει. Το καλό είναι ότι μπορείς να σώσεις τις ρυθμίσεις σου για online και offline αγώνες (έχει κάποια slots δεν θυμάμαι πόσα). Οπότε θα πρέπει να το νοικιάσω πάλι και να το ψάξω δηλαδή. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είναι όσο ευέλικτο είναι του Pro αν θέλει το Fifa να με πείσει ότι όντως είναι πλέον καλύτερο. Αλλά και πάλι με ικανοποιεί ακόμα το Pro οπότε το Fifa 09 θα πρέπει να μου πάρει τα μυαλά και όχι απλώς να είναι καλύτερο για να αλλαξοπιστήσω.
eorptol Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 to persino pro ηταν μια τεραστια πατατα εγω απο περσυ παιζω φιφα αν και ειμουνα φανατικος του pro το ντεμο του fifa 2009 στο xbox 360 μου φανηκε πολυ καλο θα δουμε το ντεμο του pro δεν το ειδαμε ακομη αλλα αυτοι στην κοναμι περσι ηταν στην κοσμαρα τους απαραδεκτη εκδοση το pro 2008 και ειδικα το online μερος του παιχνιδιου ας παρουν σε αυτο τουλαχιστον το θεμα λιγα μαθηματα απο την E.A και το φιφα 2008...........
anamenos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 to persino pro ηταν μια τεραστια πατατα εγω απο περσυ παιζω φιφα αν και ειμουνα φανατικος τουpro το ντεμο του fifa 2009 στο xbox 360 μου φανηκε πολυ καλο θα δουμε το ντεμο του pro δεν το ειδαμε ακομη αλλα αυτοι στην κοναμι περσι ηταν στην κοσμαρα τους απαραδεκτη εκδοση το pro 2008 και ειδικα το online μερος του παιχνιδιου ας παρουν σε αυτο τουλαχιστον το θεμα λιγα μαθηματα απο την E.A και το φιφα 2008........... δεν υπάρχει καν αυτό που λες Online...
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 δεν υπάρχει καν αυτό που λες Online... Πως δεν υπάρχει... απλά με λόξυγκα και handicap για να υπάρχει και αυτό το μυστήριο ως προς το τι θα γίνει.
nzeppos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι. Και με παίχτες ή/και μπάλες να εξαφανίζονται, ώστε να προσδώσουν ένα κάποιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο χρήστης καλείται να μαντέψει πού θα εμφανιστεί μετά ο αμυντικός του... Για τα γκολ που δίνονται κόρνερ και τα κόρνερ που δίνονται άουτ και τα άουτ που δίνονται γκολ ας μην πω τίποτα καλύτερα. Αυτό είναι το Online σύμφωνα με την Konami, κάθε χρόνο και χειρότερα... Μην σας απασχολούν οι κόκκινες μπάρες στο πάνω μέρος της οθόνης. Και όλα πράσινα να είναι (χαμηλό ping υποτίθεται) πάλι εξαφανίζονται οι παίχτες. Εν αντιθέσει όποιος έχει παίξει Fifa08/Euro08 στο Xbox Live (φαντάζομαι και στο Online του PS3), μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δύσκολα καταλαβαίνεις αν παίζεις στο internet ή offline. Μακάρι φέτος να φτιάξουν το Online του Pro. Άλλωστε δύσκολα μπορεί να γίνει χειρότερο .
polakis21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ από την μεριά μου ποστάρω μια φωτό από το φιφα09 του xbox360 για να αποδείξω ότι τίποτα δεν είναι τέλειο και δεν υπάρχει καμία χαώδης διαφορά στην τεχνολογία:
polakis21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Και κάτι για το pro που ξέχασα. Ρε takatsuka, τόσα χρόνια έχουν περάσει, δεν μπορείς να φτιάξεις τα γάντια των τερματοφυλάκων που είναι σαν του κηπουρού και ίδια σε όλους? Έλεος δηλαδή! Και επιτέλους φτιάξε την πάσα του τερματοφύλακα από το άουτ να πηγαίνει όπου θέλουμε κι όχι πάντα στον μπροστινό του CB!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.