nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, είναι το κλασικό τρίπτυχο. Όποιος έχει φάει κόλλημα με Μπλέι-στέισο και Προ, δεν ξεκολλάει με τίποτα. Τα έχουμε ξαναπεί, καραγκιοζάκια και ροζ πιγκουίνους που χοροπηδάνε να έχει μέσα το παιχνίδι, αν έξω από το κουτί λέει "Pro Evolution Soccer" πάλι θα το αγοράσουν. Θα τρέξουν να το βάλουν στο Playstation και θα λένε ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι γιατί "δεν μετράνε τα γραφικά, σημασία έχει που οι πιγκουίνοι σουτάρουν διασκεδαστικά και περνάει ωραία η παρέα στο σαλόνι" (το "ρεαλιστικά" πλέον δεν υφίσταται στο λεξιλόγιο). Αν βάλουμε το Playstation μέσα σε μια θήκη XBOX, τότε το παιχνίδι θα είναι μάπα, δεν θα είναι Pro. Αν το ίδιο ακριβώς παιχνίδι το βαφτίσουμε Fifa, τότε πάλι θα είναι μάπα... γιατί "έλα μωρέ, το Fifa είναι Fifa. Όταν εμείς λιώναμε το ISS, το Fifa δεν υπήρχε καλά καλά". Αλλά τι περιμένεις από αυτούς που πλήρωσαν για να αγοράσουν το περσινό φιάσκο PES2008 και έλεγαν και ευχαριστώ από πάνω, αντί να ρίξουν δέκα ναπάλμ στον Τσακατσούκα που τους έφαγε τα λεφτά (και μετά από ένα χρόνο δεν έχει καταφέρει ακόμα να διορθώσει ούτε τα μισά από τα bug που είχε το παιχνίδι, για να μην πω και για το ανέκδοτο που λέγεται Online). Όσο αναφορά τώρα το βίντεο στο οποιο αναφέρθηκε ο johnnypatras, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συμφωνήσω μαζί του. Φαίνεται να έχει ελάχιστες διαφορές σε σχέση με το περσινό Pro. Ερώτηση: αν δεν ξέρατε ότι είναι footage από το φετινό, πώς ακριβώς θα καταλαβαίνατε ποιό Pro είναι? Από τα ελάχιστα παραπάνω animations ή από τα... σουπεράκια του Champions League? Η διαφορά με το Fifa09 φαίνεται να είναι χαοτική σε όλα τα επίπεδα. Demo θα βγάλουν ποτέ? Το φυλάνε για του χρόνου?
polakis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα, εγώ θα το έλεγα xbox360, AEK και pro. Είμαι λίγο διαφορετικός, τί να κάνουμε...
polakis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζετε ότι εγώ περιμένω τα review για να κρίνω ένα παιχνίδι? Τα reviews υπάρχουν για να δινουν μια πρώτη εντύπωση των παιχνιδιών για να ξέρεις τί πας να αγοράσεις. Όπως έκραξα πέρσυ το pro08 αλλά και δεν έκραξα το φιφα08 (απλά δεν με εντυπωσίασε), έτσι θα κάνω και με τα φετινά ποδοσφαιράκια. Είδα το ντέμο του φιφα09 και μου άρεσε. Περιμένω να δω και το pro2009 και να βγάλω ένα πρώτο συμπέρασμα. Και επαναλαμβάνω. Τα reviews (τα οποία αρχικά δίνουν προβάδισμα στο pro) τα πόσταρα για να δείξω μια πρώτη εντύπωση, και πως τα ποδοσφαιράκια είναι κοντά το ένα με το άλλο, κι όχι ότι το φιφα09 είναι χαωτικά καλύτερο από το pro όπως προσπαθείτε να μας πείσετε. Είπαμε, όλος ο εβραιοσιωνισμός έχει συνομωτήσει υπέρ της Κονάμι για να βγάλει το pro2009 καλύτερο! Το λέει ακόμα και ο Λιακόπουλος! Τί άλλο θα ακούσουμε πια... Υ.Γ. Κάνω μια πρόταση: Παρακαλούνται όλα τα περιοδικά, site και συναφή έντυπα που κάνουν reviews να τα κλείσουν τα μαγαζιά τους γιατί δεν έχουν νόημα ύπαρξης. Ευχαριστώ... Υ.Γ.2 Νzeppos μην γενικοποιείς τις καταστάσεις σε παρακαλώ. Εγώ προσωπικά ούτε καν ακούμπησα το pro2008 και έκραξα απίστευτα τον Τakatsuka! Μην λέμε και ότι θέλουμε...Έλεος Υ.Γ.3 Παρακάτω ποστάρω το πρώτο σχόλιο που έκανα όταν άνοιξα το τοπικ: ''Για πρώτη φορά στην ζωή μου έχει φτάσει Ιούνιος και δεν έχω δει ούτε ένα νέο για το επερχόμενο Pro 2009... Τί κάνουν στην Κονάμι? Χάζεψαν από το περσινό ξεφτιλικι και το παράτησαν ή δουλεύουν πυρετωδώς για να μας προσφέρουν κάτι μαγικό, όπως έκαναν πριν περίπου 10 χρόνια? Ελπίζω το 2ο, σαν γνήσιος παλιός φαν του pes/we...''
xrest Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 PES 2009 AS Roma vs Real Madrid 1st half - Champions League Some footage of AS Roma vs Real Madrid, from the Uefa Champions League mode in Pro Evolution Soccer 2009.
alou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Η γνώμη μου είναι πως αυτό το παιχνίδι που βλέπουμε στα video δεν δικαιολογείται με ΤΙΠΟΤΑ να παίρνει πάνω από 70% σε review που αφορούν PS3 / X360. Και λέω 70% θεωρώντας ότι έχει πάρει το απόλυτο σε βαθμολογίες που αφορούν την αίσθησή του και όχι τις κινήσεις, τα physics και τα γραφικά που βλέπουμε που είναι - με τα σημερινά δεδομένα - ΓΤΠ. Η κίνηση της μπάλας εξακολουθεί να μου θυμίζει εκείνες τις εικόνες που ενώνεις αριθμημένες τελίτσες, οι κινήσεις των παικτών στα γνωστά (χάλια) επίπεδα, οι εκφωνήσεις χειρότερες από ΝΕΤ, δέχομαι ότι η απόκριση και η αίσθηση είναι διασκεδαστικά αλλά πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε και να καταλάβουμε τι βλέπουμε. Μεγάλη η δύναμη της συνήθειας, δεκτό και σεβαστό. Το κουτόχορτο όμως με χαλάει πολύ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ Η, Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ) Ο,τι συνηθιζουμε ,καταληγουμε να το πιστευουμε ως φυσιολογικο ακομα και αν ειναι εξωφρενικο και παραλογο. Καποτε ,καπου, απο καποιο φαρμακο παρουσιασθηκαν τερατογενεσεις ,οπως ειχε συμβει με την θαλιδομηδη, πριν καποιες δεκαετιες. Ανθρωποι με ενα ματι, αρχισαν να κατακλυζουν τον τοπο και οι αρχες της πολης, φοβουμενοι πως θα γινουν ολοι μονοφθαλμοι, συγκεντρωσαν ¨τα τερατα" και τα εξωρισαν σε καποιο νησι, απαγορευοντας ταυτοχρονα, στους ( κανονικους) ανθρωπους καθε επικοινωνια μαζι τους. Τα χρονια περασαν, τα τερατα αναπαρηχθησαν μεταξυ τους και οι καινουργιες γενιες εφτασαν να μην εχουν δει κανονικους ανθρωπους. Καποιο καραβι, καποτε βουλιαξε και οι ναυαγοι εφτασαν κολυμποντας στο νησι. Οταν τους ειδαν οι μονοφθαλμοι ανθρωποι, τρομαξαν και κατηγγειλαν στις αρχες του νησιου ο,τι ¨τερατα" ειχαν εμφανισθει στον τοπο τους. Οι Αρχες φοβουμενοι πως θα γινουν ολοι <τερατα> τους εξωρισαν απο το νησι τους.
anamenos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 η αλήθεια είναι ότι το game φαίνεται να είναι πολύ ποιο αργό από πέρσι και είναι playable τουλάχιστον, αλλά κατά την άποψη μου δεν σου δίνει αυτή την αίσθηση simulation που προσφέρει το FIFA09...
polakis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ας δούμε το ντέμο και θα κρίνουμε. Δεν μπορεί όλοι οι reviewers να είναι βλάκες...Θα δείξει
alou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή τα γράφικά / physics / κίνηση μπάλας και παικτών που βλέπω στα video είναι οφθαλμαπάτη? ρε συ, είναι 1000% σίγουρο ότι αφού έχεις συνηθίσει στο pro, παίζοντας το demo που λογικά θα είναι κατά κάτι βελτιωμένο από το προηγούμενο θα σου αρέσει το gameplay και θα σε διασκεδάσει. Δεν είναι δυνατόν όμως να βλέπεις παιχνίδι (κανονικό, όχι XBLA) για X360 / PS3 με αυτά τα χάλια σε ένα σωρό τομείς να παίρνει τέτοιες βαθμολογίες. Δηλαδή, αν γίνει ένα θαύμα και δούμε στο pro γραφικά Fifa +, τέλειο ήχο και σχολιασμό, απίθανο online χωρίς κανένα πρόβλημα 11 vs 11, όλες τις ομάδες και τα πρωταθλήματα licensed τι θα πρέπει να του βάλουν? δέκα με τρείς τόνους? Οι reviewers δεν είναι καθόλου βλάκες, χαϊδεύουν τα αυτιά και τα μάτια αυτών που πρέπει και βγαίνουν κερδισμένοι. Άλλοι είναι οι βλάκες που στην τελική πληρώνουν και το μάρμαρο.
anamenos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή τα γράφικά / physics / κίνηση μπάλας και παικτών που βλέπω στα video είναι οφθαλμαπάτη? ρε συ, είναι 1000% σίγουρο ότι αφού έχεις συνηθίσει στο pro, παίζοντας το demo που λογικά θα είναι κατά κάτι βελτιωμένο από το προηγούμενο θα σου αρέσει το gameplay και θα σε διασκεδάσει. Δεν είναι δυνατόν όμως να βλέπεις παιχνίδι (κανονικό, όχι XBLA) για X360 / PS3 με αυτά τα χάλια σε ένα σωρό τομείς να παίρνει τέτοιες βαθμολογίες. Δηλαδή, αν γίνει ένα θαύμα και δούμε στο pro γραφικά Fifa +, τέλειο ήχο και σχολιασμό, απίθανο online χωρίς κανένα πρόβλημα 11 vs 11, όλες τις ομάδες και τα πρωταθλήματα licensed τι θα πρέπει να του βάλουν? δέκα με τρείς τόνους? Οι reviewers δεν είναι καθόλου βλάκες, χαϊδεύουν τα αυτιά και τα μάτια αυτών που πρέπει και βγαίνουν κερδισμένοι. Άλλοι είναι οι βλάκες που στην τελική πληρώνουν και το μάρμαρο. δεν θα διαφωνήσω καθόλου σε αυτό που λες, μην ξεχνάμε όμως και τα 8αρια και τα 9αρια που έπαιρναν τα ποιο παλιά FIFA , παρόλο που ήταν για τα μπάζα...
alou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 δεν θα διαφωνήσω καθόλου σε αυτό που λες, μην ξεχνάμε όμως και τα 8αρια και τα 9αρια που έπαιρναν τα ποιο παλιά FIFA , παρόλο που ήταν για τα μπάζα... Ναι, συμφωνώ και επαυξάνω. Μάλιστα το Fifa τώρα πληρώνει και τις μεγάλες υποσχέσεις που εξελίχθηκαν σε μεγάλες απάτες στο παρελθόν. Τώρα, που υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να υποστηρίξει τις μεγάλες υποσχέσεις και προσδοκίες, είναι δύσκολο στον κόσμο να το πιστέψει. Σαν το γνωστό παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο ένα πράμα...
stathakis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, είναι το κλασικό τρίπτυχο. Όποιος έχει φάει κόλλημα με Μπλέι-στέισο και Προ, δεν ξεκολλάει με τίποτα. Τα έχουμε ξαναπεί, καραγκιοζάκια και ροζ πιγκουίνους που χοροπηδάνε να έχει μέσα το παιχνίδι, αν έξω από το κουτί λέει "Pro Evolution Soccer" πάλι θα το αγοράσουν. Θα τρέξουν να το βάλουν στο Playstation και θα λένε ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι γιατί "δεν μετράνε τα γραφικά, σημασία έχει που οι πιγκουίνοι σουτάρουν διασκεδαστικά και περνάει ωραία η παρέα στο σαλόνι" (το "ρεαλιστικά" πλέον δεν υφίσταται στο λεξιλόγιο). Αν βάλουμε το Playstation μέσα σε μια θήκη XBOX, τότε το παιχνίδι θα είναι μάπα, δεν θα είναι Pro. Αν το ίδιο ακριβώς παιχνίδι το βαφτίσουμε Fifa, τότε πάλι θα είναι μάπα... γιατί "έλα μωρέ, το Fifa είναι Fifa. Όταν εμείς λιώναμε το ISS, το Fifa δεν υπήρχε καλά καλά". Αλλά τι περιμένεις από αυτούς που πλήρωσαν για να αγοράσουν το περσινό φιάσκο PES2008 και έλεγαν και ευχαριστώ από πάνω, αντί να ρίξουν δέκα ναπάλμ στον Τσακατσούκα που τους έφαγε τα λεφτά (και μετά από ένα χρόνο δεν έχει καταφέρει ακόμα να διορθώσει ούτε τα μισά από τα bug που είχε το παιχνίδι, για να μην πω και για το ανέκδοτο που λέγεται Online). Όσο αναφορά τώρα το βίντεο στο οποιο αναφέρθηκε ο johnnypatras, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συμφωνήσω μαζί του. Φαίνεται να έχει ελάχιστες διαφορές σε σχέση με το περσινό Pro. Ερώτηση: αν δεν ξέρατε ότι είναι footage από το φετινό, πώς ακριβώς θα καταλαβαίνατε ποιό Pro είναι? Από τα ελάχιστα παραπάνω animations ή από τα... σουπεράκια του Champions League? Η διαφορά με το Fifa09 φαίνεται να είναι χαοτική σε όλα τα επίπεδα. Demo θα βγάλουν ποτέ? Το φυλάνε για του χρόνου? ποσο δικιο εχεις ρε γαμωτο...ποσο δικιο.... πραγματικα,εχω την εντυπωση οτι αυτο το φαινομενο στην ελλαδα δεν υπαρχει σε τοσο μεγαλο βαθμο πουθενα αλλου...μα ποσο κολλημενος μπορει να ειναι κανεις...πραγματικα εκνευριζομαι...
MiltoZ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Οι reviewers δεν είναι καθόλου βλάκες, χαϊδεύουν τα αυτιά και τα μάτια αυτών που πρέπει και βγαίνουν κερδισμένοι. Άλλοι είναι οι βλάκες που στην τελική πληρώνουν και το μάρμαρο. Από το στώμα μου το πήρες. ποσο δικιο εχεις ρε γαμωτο...ποσο δικιο....πραγματικα,εχω την εντυπωση οτι αυτο το φαινομενο στην ελλαδα δεν υπαρχει σε τοσο μεγαλο βαθμο πουθενα αλλου...μα ποσο κολλημενος μπορει να ειναι κανεις...πραγματικα εκνευριζομαι... Υπάρχει και στην Ισπανία και την Γαλλία.
georgead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια... Επεξε κανενας το ντεμο του φιφα; Ειμαι ο μοναδικος που το βλεπω χαλι μαυρο; Δεν το συγρινω με το προ, αλλωστε δεν εχει βγει ακομα... αλλα απο μονο του χωρις συγκριση μου φενεται τεραστια μουφα...
MiltoZ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το συγρινω με το προ, αλλωστε δεν εχει βγει ακομα... αλλα απο μονο του χωρις συγκριση μου φενεται τεραστια μουφα... Σε σχέση με τι? Τι πάει να πει μούφα από μόνο του?
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια... Επεξε κανενας το ντεμο του φιφα; Ειμαι ο μοναδικος που το βλεπω χαλι μαυρο; Δεν το συγρινω με το προ, αλλωστε δεν εχει βγει ακομα... αλλα απο μονο του χωρις συγκριση μου φενεται τεραστια μουφα... Ούτε εμένα μου άρεσε πολύ. Από το περσινό βέβαια καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.