polakis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Τόνοι νέων φωτογραφιών και βίντεο και reviews! Μπείτε στο WENB για περισσότερες πληροφορίες! http://www.winningelevenblog.com/ Πολύ βελτιωμένα γραφικά, φάτσες, γρασίδια κλπ. Επιτέλους ένα αξιοπρεπές prο σε γραφικά νομίζω! Επιτέλους έχει και ο Τσεχ το καπέλο!
pantnick Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 PES 2009 Intro Movie http://www.youtube.com/watch?v=RW1ywOLTS8M
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 PES 2009 Intro Moviehttp://www.youtube.com/watch?v=RW1ywOLTS8M Πως φαίνεται ο άνθρωπος που είναι άσχετος από φόρουμ... >[yt.] η διεύθυνση του βίντεο (χωρίς την τελεία εννοείται) [/yt] και επίσης είναι άθλιο.
anamenos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 το trailer καλό φαίνεται, αλλά δεν παύει να είναι ένα trailer, άντε να έρθει το demo να δούμε να μας επιφυλάσσει καμιά έκπληξη η KONAMI, κάτι πάντως που δεν μου φαίνεται και τόσο ρεαλιστικό...
tsakonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 lol re alex γιατι τον κραζεις ετσι? κ επισης ο κωδικας σου ειναι λαθος ... μονο το RW1.... μπαινει
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 lol re alex γιατι τον κραζεις ετσι? κ επισης ο κωδικας σου ειναι λαθος ... μονο το RW1.... μπαινει Όταν λέω κωδικός βίντεο αυτό εννοώ. Και δεν τον κράζω... ακόμα τουλάχιστον. Μόλις μου πει αυτό που μου λέει κάθε χρόνο, ότι πολύ του αρέσουν τα intro του pro, τότε θα τον κράξω.
polakis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Σώνει και καλά να βγάλουν το pro μούφα κάποιοι ρε παιδί μου. Όλοι μέχρι τώρα του δίνουν μεγαλύτερη βαθμολογία από το φιφα09 αλλά αυτοί το χαβά τους...
polakis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά καλά όλα τα νέα, αλλά αυτό το τρέξιμο με την μπάλα δεν μπορούν να το διορθώσουν πλήρως? Έλεος δηλαδή...
pantnick Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι άνθρωπος της ουσίας Αλέκο γιαυτό δεν βάζω πολλά φρου φρού.. Πάντα μου άρεσαν τα intros του pro...Και αυτό επίσης...
johnnypatras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Καινούρια βιντεάκια με gameplay: LINK Και από τα παραπάνω βιντεάκια, απορώ πού στο καλό βλέπετε ρε παιδιά όλες αυτές τις βελτιώσεις. Πάνω κάτω η μπάλα, πάνω κάτω...πάσα, πάσα πάσα, προωθημένη, σουτ. Πάσα, παίρνει ο πάικτης, τρέχει όλο το γήπεδο, πάσα , σουτ. Πάσα, σέντρα, σουτ. Αυτό το πράγμα, συνέχεια....Και βέβαια σχεδόν μηδενικός έλεγχος σε όλα αυτά...φροντίζει η CPU για εμάς. Για τα reviews...ουδέν σχόλιο παραπάνω πια... Μόνο το τρέξιμο της μπάλας σε πειράζει βρε Polaki ; Χίλια δυο στραβά φαίνεται να έχει το παιχνίδι στον πυρήνα του. Μου φαίνεται αδύνατον να τα διορθώσουν μέχρι το release, γιατί ουσιαστικά μιλάμε για "reconstruction" του παιχνιδιού από την βάση του. Έχει γέλιο που κάποιοι απελπισμένοι ( ευτυχώς όχι εδώ ακόμα) κάνουν και σύγκριση γραφικών μεταξύ των 2 παιχνιδιών... Κρίμα, κρίμα πάντως,τόσα ξενύχτια και βραδιές περάσαμε και διασκεδάζαμε με pro για χρόνια και δες που κατάντησε....
ten-ten Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το PRO είναι συνήθεια, ένα πράγμα σαν το τσιγάρο και η λαλακία είναι (όχι αυτό που κολλάει στα χέρια) ότι σου έρχεται ένας που καπνίζει διαφορετική μάρκα (FIFA) και σου λέει ότι αυτή η μάρκα που καπνίζεις (PRO) σου προκαλεί καρκίνο .... Ε δε γίνεται ρε αδερφέ να το κόψεις ... Α και το PRO για ένα πράγμα έγινε γνωστό ...και αυτό δεν είναι τα γραφικά Όταν το PRO γινόταν θρησκεία οι άλλοι είχαν CHEAT για να βγαίνουν UFO κεραυνοί και άλλα καλούδια:X Τώρα για το gameplay τι να πω ...άμα οι άλλοι δεν έχουν φαντασία και χαζογελάνε όταν ακούνε LOCO δεν τους φταίει το παιχνίδι ... απλά παιδία γυρίστε το στο θυμάρι Το PRO αλλά και το κάθε ποδοσφαιράκι δεν είναι για να παίρνεις την μπάλα και να διανύεις το γήπεδο , είναι για να κάνεις ωραίες σεντρούλες τρίπλες και τα συναφή ... Πόσο με εκνευρίζει που παίζω στο online και όλοι μα όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα τρέξιμο στα πλάγια πάσα στην μεγάλη περιοχή και σουτ . Για να μην πω το άλλο ότι επιλέγουν μόνο INTER και ΜΑΝUTD λες και δεν υπάρχουν άλλες ομάδες. Στα εξηγώ ωραία ? μάθετε μπαλίτσα και μετά ελάτε να λέτε για gameplay και γραφικά Πάρτε και το video που είναι και χορηγός
S_DECATHLON Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ξερω Ξερω MPLESTESIO GAYRO K BRO....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.