Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό έχει τελειώσει εδώ κι ένα χρόνο. Μάλλον το Pro είναι που βλέπει πλάτες πλέον. Τι γινόταν πριν 2, 3 ή 5 χρόνια ποσώς με ενδιαφέρει. Το Fifa, με τα πολλά, όχι μόνο του έμοιασε αλλά το ξεπέρασε κιόλας. Και πλέον είναι το Pro αυτό που παλεύει να μοιάσει στο Fifa (σε animations, ανάπτυξη παιχνιδιού, ρυθμό, κινήσεις, online, ομάδες, γραφικά, βασικά στα πάντα...)

Άντε να βγει το PES2009 να το δει ο κόσμος, να συγκρίνει και να τελειώνει το παραμύθι.

περσι σε ενδιαφερει τι εγινε πριν 2 χρονια ομως ποσως ε??τελος παντων εγω παντως ειδα οτι το fifa η μοναδικη χρονια που φανηκε ηταν περσι και αυτο γιατι ηταν η πιο κακη χρονια του pro!!!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έλεος ποια ρε παιδιά τι να συγκρίνουμε?video δεν βλέπουμε?το παιχνίδι είναι οπτικά σχεδόν ίδιο και απαρχαιωμένο.μερικά tweaks στο gameplay δεν αλλάζει το γεγονός ότι η konami x*** τα @@ της.δεν είπε κανεις ότι το προ είναι για τα μπάζα μια χαρά είναι απλά λίγο φιλότιμο από πλευράς konami και λίγος σεβασμός στο κοινό της δεν βλάπτει.

φτάνει ποια με τα σχόλια και πέρσι και πρόπερσι τα ίδια λέγαμε και πάλι προ παίζουμε και ο ποιο κολλημένος να είσαι δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την ραγδαία βελτίωση του fifa.και εγώ δεν έπαιζα fifa μέχρι πρόσφατα αλλα τι να κάνουμε το pes μπορεί να είναι διασκεδαστικό με το arcade στιλ του αλλα θέλουμε και λίγη βελτίωση άσχετα που το animation του και τα γραφικά αρχίζουν να φαίνονται αστεία πλέον μπροστά στο fifa.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τί λέτε εσείς πάντως έχουμε πολλά νέα:

Πρώτα από όλα άνοιξε το επίσημο site:

http://www.konami.jp/we/2009/ps3_xbox/?ref=gs

Δεύτερον: Είχαμε review πρώτο από ισπανικό περιοδικό:Spanish magazine Hobby Consolas is the first publication in the world to give an official verdict on PES 2009!Now obviously its all in Spanish, but its safe to say the ʽ92′ at the bottom of the last page is easily translatible!

Ρε τους κουλούς, έδωσαν 92% στην απάτη όπως λέτε χωρίς να το έχετε καν παίξει! Πρέπει να είναι βλάκες και αυτοί μάλλον...

From the article:

- 8 different cameras, and each of them at 3 heights

- It also mentions that all 32 CL teams have full kits and names

- Players change facial expression when they lose the ball, they scream

- A.I. has improved very much according to the article

- The players are very much like the real counterparts

- Great illumination and weather effects

- 19 Stadiums

- 8 Players, 4 Online for regular match

- 7 players, 8 online for Become a Legend

- The Spanish commentators are great

- For kit editing, add images for Logos AND sponsors

- Share replays with friends through the Internet

Graphics: 90

Sound: 91

Longevity: 95

Fun: 92

Overall: 92

Δυνατό ξεκίνημα για πρώτο review πάντως, δεν νομίζετε. Προβλέπω εκπλήξεις!

Τρίτον, βγήκαν 2 καινούρια βίντεο. Το ένα δείχνει τα μενού και το champions league, και το άλλο gameplay από Man. UTD-Real Madrid. Μάλιστα τονίζουν ότι αυτή η έκδοση είναι 85% και όχι τελειωμένη!

Έχω να σχολιάσω ότι το gameplay φαίνεται ακόμα πιο βελτιωμένο, ακόμα πιο αργό. Τα player models είναι πολύ καλύτερα, ball physics διορθωμένα κι άλλο, βελτιωμένο τρέξιμο παικτών με και χωρίς την μπάλα. Είδα επίσης ωραίες αποκρούσεις τερματοφυλάκων (επιτέλους), ωραίο cl scoreboard. Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση είναι ότι οι αμυντικοί πλέον κόβουν την μπάλα πιο εύκολα και δεν έχουμε τα πάρτυ των επιθετικών του παρελθόντος...Επίσης βλέπω και τέλεια κίνηση διχτυών!

Και κυρίως, βλέπω ότι το παιχνίδι δεν κολλάει πουθενά και δεν έχει κανένα glitch ή τίποτα τέτοιο στα γραφικά...Και είναι η 85% έκδοση μόνο. Όχι η τελική

Λέτε να μας πορώσει πάλι μετά την περσινή μούφα? Το 92% των Ισπανών ίσως να λέει πολλά...Για να δούμε...Δεν με χάλασε το βίντεο πάντως...

Εγώ βλέπω βελτίωση σε πολλούς τομείς, έστω και μικρή αν θέλετε. Βέβαια το φιφα09 περιμένει στην γωνία...

Δημοσ.

- It also mentions that all 32 CL teams have full kits and names

Λέτε να έχουμε Ανορθωση;

(no offence στους ολυμπιακούς αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πονάει πολύ :lol::lol::devil:)

Δημοσ.

Καλά, χειρότερο από το περσινό αποκλείεται να είναι. Θα πρέπει να έχουν προσπαθήσει πάαααρα πολύ για να το κάνουν ελεεινότερο (αφού πέρσι πλησίασαν τον πάτο). Βελτιώσεις σίγουρα θα έχει.

Επειδή όμως πλέον δεν παίζουν χωρίς αντίπαλο, το θέμα δεν είναι αν θα είναι καλύτερο από την περσινή αρπαχτή, αλλά αν θα ξεπεράσει το Fifa09.

Από βαθμολογίες κλπ δεν πιστεύω τίποτα. Και πέρσι 90άρια έβαζαν, ακόμα και μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Αρκεί που το κουτί έγραφε PES απ' έξω.

Δημοσ.

Βέβαια, όλοι πληρώνονται από την Κονάμι. Και οι Ισπανοί ακόμη! Άσε ρε anamenos...Είπαμε να κάνουμε κριτική, όχι να τα ισοπεδώνουμε όλα...

Είπαμε καλό το φιφ09, αλλά δεν μπορείς να αφορίζεις έτσι το pro, την στιγμή που δείχνει να ανακάπμπτει σε σχέση με πέρσι. Ήταν πρώτο σε πωλήσεις πέρσι που ήταν μούφα. Φαντάσου φέτος τί θα γίνει που φαίνεται αξιοπρεπές! Και αν έφτιαξαν και το online...

Δημοσ.

καλα ας λεει ο καθενας οτι θελει.εγω ειμαι σιγουρος οτι στο τελος ολοι προ θα παιζουν...μονο και μονο τα γραφιματα του τσαμπιονς λιγκ που ειδα....το περιμενω πως και πως...the king is back....

Δημοσ.

85% final build

1up preview:

At first blush, PES 2009's graphics look nice but not particularly exceptional -- it's only as you begin to play that you start noticing the little things. For example, the animations are tremendously fluid and responsive, particularly when using the advanced controls. The ball actually responds and moves like a real soccer ball, as opposed to the "magic tether" most other footy titles employ. The field itself even seems more lifelike than in previous PES entries -- a divot gouged out by a hard tackle persists instead of just disappearing. Unfortunately, the camera's pulled out too far for any of the players to be terribly recognizable, but close-up replays reveal lifelike facsimiles -- although still a bit too shiny in places. PES 2009's pleasing to the ear as well; the announcers never seem to get behind the action and accurately recognize both individual players and situations. Even in this early state, PES 2009 already looks and plays like a legitimate challenger to the EA Sports juggernaut.

For your information, last year 1up gave PES a lousy 58%, it's its worst metacritic score, and a 90% to FIFA 08.

Το ένα θετικό review μετά το άλλο. Τελικά πρέπει να είναι όλοι βλάκες ε?

Δημοσ.

Polaki αυτό λέγεται preview νομίζω, ή μήπως κάνω λάθος...

πάντως για να κρίνω το PES πρέπει να παίξω το demo και μετά, άντε να δούμε πότε θα αποφασίσουν να μας το δώσουν...

Δημοσ.

Καλά, αυτό με τις πωλήσεις είναι σχετικό. Πέρσι το PES πούλησε περισσότερο, πρώτον γιατί δεν είχε ανταγωνισμό στο PS2 (με την τεράστια βάση χρηστών του) και δεύτερον γιατί η έκδοση του FIFA08 για PC δεν ήταν nextgen.

Δεν νομίζω οι 360άκηδες να έπαιζαν περισσότερο Pro απ' ότι Fifa/Euro, ειδικά στο online.

Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι όσοι ξέρουν δεν θα παίζουν Pro φέτος. Και όσοι πιάστηκαν κορόιδα πέρσι και αγόρασαν το παιχνίδι (εμού συμπεριλαμβανομένου) δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσουν και φέτος, όσο καλό και να είναι.

Κανένα έλεος, καμία δικαιολογία για την κοροϊδία της Konami, δεν ξεχνάμε.

Τσακατσούκα πέθανε, ψόφα.

For your information' date=' last year 1up gave PES a lousy 58%, it's its worst metacritic score, and a 90% to FIFA 08.

[/quote']

Η πλάκα είναι που πέρσι οι περισσότεροι χρήστες εκθείαζαν το Pro, ασχέτως με τις αθλιότατες βαθμολογίες που πήρε σε πολλά sites. Δεν θυμάμαι πολλούς να έκραζαν πριν ένα χρόνο, πιο πολύ με το online τα είχαν αλλά και εκεί έκαναν τις πάπιες... γιατί, βλέπετε, "το pro είναι για την παρέα, να παίζουμε στο σαλόνι, τι να το κάνουμε το online?"

Φέτος τα ίδια ακριβώς νούμερα χρησιμοποιούνται για τον αντίθετο σκοπό. Να προσδώσουν σοβαρότητα στα site που εκθειάζουν το Pro, με τη λογική ότι "φέτος του βάζω 90% ενώ πέρσι του είχα βάλει 60%... άρα εμφανίζομαι ως αντικειμενικός και το φετινό Pro σίγουρα θα σπέρνει".

Είναι πραγματικά για γέλια η κατάσταση. Βγάλτε το demo να τελειώσουν τα ψέματα, άντε.

Δημοσ.

Εαν το online ειναι οπως προπερσι, δε θα με χαλασει καθολου και θα το αγορασω....αλλιως, δυσκολα. Δεν υπαρχει αλλο ποδοσφαιρακι για μενα , θα παιζω nba2k9 instead.

Νασο, μολις ειδα το βιντεακι με τον Τσακατσούκα και σε θυμηθηκα!! Πεθανα στο γελιο, δες τον ηρωα σου , ομορφυνε ε? χχαχαχ

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τους άλλους, πάντως εγώ έκραξα άσχημα το pro2008 και δεν το έπαιξα καν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το pro2009 δεν θα είναι καλό. Πως το προεξοφλείς αυτό ρε nzeppos? Έλεος πια!

Κάτσε ρε φίλε τί σημαίνει ότι δεν θα το αγοράσουν φέτος όσο καλό κι αν είναι? Τί είναι για να μην το αγοράσουν? Κανένα απαγορευμένο φρούτο? Και όλοι οι reviewers λένε ψέμματα ότι το pro2009 είναι καλό? Πρέπει σώνει και καλά να παίξουμε φιφα09? Που ξέρεις ότι το pro2009 δεν θα σε διασκεδάζει περισσότερο? Το έπαιξες πουθενά ρε nzeppos? Να πάμε να το δοκιμάσουμε κι εμείς δηλαδή. Δεν είπαμε ότι το φιφα09 δεν είναι καλό. Απλά χαλαρώστε λιγάκι με αυτό τον αφορισμό των πάντων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...