polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω, εγώ απλά πόσταρα όλα μαζί τα features.
kabamaru21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 το προβλημα με το fifa και την παρεα ειναι καθαρα θεμα marketing... αν του αλαξουν ονομα και το πουν πχ soccer 2009, το προ δεν θα το ανεβασουν ουτε στα warezadika... εχει περασει το fifa στην συνείδηση του κοσμου ως το υποδιεστερο το δευτερο το μουφα... και στους μη ψαγμενους ετσι θα μεινει
Arioch79 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ΛΟΛ, πολύ καλό! Να φτιάξει η ΕΑ μια ψευδο-εταιρεία, να βγάλει το Soccer 2009, να το εκθειάσουν όλοι και με το πρώτο patch να μπει και το logo "EA sports, it's in the game" και να μείνουν όλοι βλάκες. Πέρα από την πλάκα, αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια, έτσι και είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που μίλαγα σε κάποιον φίλο για το Fifa και άκουγα "έλα τώρα μωρέ, FIFA;" θα είχα τρία ευρώ γιατί έχω λίγους φίλους, αλλά you get my meaning. Όπως και να έχει, ας περιμένουμε να βγει και το προ (κλασικά, το ντέμο μια ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία), πριν βγάλουμε τα φτυάρια. Επί του παρόντος, ας τα ακονίσουμε!
polakis21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει ανέβει και το επίσημο site του pro2009. Μπορεί να μας δείξουν κάτι και από εκεί κάποια στιγμή: http://www.pesunites.com/
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Α, το παλιό καλό "επίσημο" site. Που πρέπει κάθε φορά να μυρίζεις τα νύχια σου για το πως θα κάνεις registration ώστε να παίξεις online. Άσχετα αν το "online" της Konami δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο lag-τέρας...
dp@pa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Πέρα από την πλάκα, αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια, έτσι και είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που μίλαγα σε κάποιον φίλο για το Fifa και άκουγα "έλα τώρα μωρέ, FIFA;" θα είχα τρία ευρώ γιατί έχω λίγους φίλους, αλλά you get my meaning. λολ...μου αρεσει το 3 ευρώ λολ.
Daredevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Βέβαια κατανοώ την άποψη ότι σε κάποιον μπορεί να αρέσει ένα πιο arcade/εύκολο/γρήγορο ποδοσφαιράκι, που να παίζει και στο (παλαιολιθικό) PS2. Δεκτόν, γούστο του καπέλο του. Αλλά υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι θα συνεχίζουν να επιμένουν υπέρ του Pro, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί το έχουν... συνηθίσει, γιατί βαριούνται να μάθουν νέα κουμπιά, γιατί λέει έξω από το κουτί "Pro", γιατί είναι cool (υπάρχει και το σχετικό τραγούδι), γιατί με αυτό μεγάλωσαν, γιατί "τα Fifa είναι gtp" (άσχετο αν έχουν να παίξουν Fifa από το 2001), για χίλιους άλλους λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με την άμεση σύγκριση σε gameplay/γραφικά ή οτιδήποτε άλλο. Pro R.I.P., καιρός ήταν. ε και γι αυτούς του λόγους να τους αρέσει δικαίωμα τους δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια. Το ότι επίσης θεωρείς παλαιολιθικό το ps2 πάλι δεν σημαίνει κάτι εγώ ακόμα παίζω puzzle bubble.... Γενικά το να λες κάποιον βλάκα γιατί δεν του αρέσει το ίδιο πράγμα που αρέσει σε εσένα είναι βλακώδες από μόνο του
MiltoZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ε και γι αυτούς του λόγους να τους αρέσει δικαίωμα τους δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια. Το ότι επίσης θεωρείς παλαιολιθικό το ps2 πάλι δεν σημαίνει κάτι εγώ ακόμα παίζω puzzle bubble.... Γενικά το να λες κάποιον βλάκα γιατί δεν του αρέσει το ίδιο πράγμα που αρέσει σε εσένα είναι βλακώδες από μόνο του Εντάξει, είναι λιγουλάκι υπερβολικός ο nzeppos όταν κράζει το pes. Το θέμα όμως δεν είναι απλά τι αρέσει στον καθένα, γιατί αν δεν δοκιμάσεις κάτι δεν μπορείς να ξέρεις αν θα σου αρέσει (και επειδή τώρα θα αρχίσετε τα υπονούμενα, δεν τους είπε κανείς να δοκιμάσουν να αλύψουν την μαρμελάδα και να χαστουκίσουν το δελφίνι)
Daredevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 αχαχαχαχα ναι σε αυτό θα συμφωνήσω Μίλτο
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Να το αριστούργημα του Τσακατσούκα και της παρέας του, θαυμάστε...
g-e-o Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Να το αριστούργημα του Τσακατσούκα και της παρέας του, θαυμάστε... παντως το fifa φιλε μου τοσα χρονια την πλατη αυτου του "αριστουργηματος" βλεπει κανονικα!!!!φαντασου ποσο αριστουργημα ειναι το fifa!!!α και που παλευει να μοιασει τοσα χρονια....
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό έχει τελειώσει εδώ κι ένα χρόνο. Μάλλον το Pro είναι που βλέπει πλάτες πλέον. Τι γινόταν πριν 2, 3 ή 5 χρόνια ποσώς με ενδιαφέρει. Το Fifa, με τα πολλά, όχι μόνο του έμοιασε αλλά το ξεπέρασε κιόλας. Και πλέον είναι το Pro αυτό που παλεύει να μοιάσει στο Fifa (σε animations, ανάπτυξη παιχνιδιού, ρυθμό, κινήσεις, online, ομάδες, γραφικά, βασικά στα πάντα...) Άντε να βγει το PES2009 να το δει ο κόσμος, να συγκρίνει και να τελειώνει το παραμύθι.
Daredevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως καλό θα είναι να μην τρολάρουμε από δω και από εκεί σε τόπικ γαι news. 5 σελίδες τώρα διαβάζω πόσο τέλειο είναι το φιφα (που δεν είναι αλλά τεσπά) και πόσο κακό είναι το pro και πόσο βλάκες αυτοί που παίζουν προ. Κι εγώ πέρσι πήρα το φιφα και ίσως και φέτος αλλά δεν κάνω έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.