anamenos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ πάντως τους κολλητούς μου από πέρσι τους έκανα φανατικούς FIFA fans και δεν ξαναγυρίζουν πίσω, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα 2 vs 2 κάναμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Για να καταλάβετε , εκεί που με κορόιδευαν ότι το FIFA είναι Μούφα από τότε δεν έχουν ξαναπαίξει Pro Evo H επανάσταση ήρθε με το 08. Σε ευχαριστώ ΕΑ...
klainmaingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 klainmain όταν λές στοιχηματίζεις το xbox εννοείς το 360? πρόσεχε Δεν διαφωνώ ότι το pro είναι κατεστημένο, διαφωνώ όμως στην άποψη πως τα πράγματα δεν αλλάζουν. Από πέρισι, υπάρχει σημαντικό ποσοστό φανατικών ποδοσφαιρόφιλων που το 'γύρισαν' (όχι τακούνια περούκες και τέτοια, απλά παίξαν περισσότερο Fifa) κάτι που όπως δέιχουν τα πράγματα θα συνεχιστεί και φέτος σε μεγαλύτερο μάλλον βαθμό. Η διάθεση της ΕΑ να εξελίξει το προϊόν της και να ακούσει αυτό που θέλει ο κόσμος είναι φανερή και οι δυνατότητες που έχει περισσεύουν. Αντίθετα, η Κονάμι δεν δείχνει να έχει καμμία τέτοια διάθεση και θυμίζει τις μλκς που έκανε η ΕΑ κάποια χρόνια πριν με μεγάλες υποσχέσεις και μηδέν ουσία. Όσοι 'κολλημένοι' (χωρίς παρεξήγηση, και γω είμαι σε κάποια πράγματα) και να υπάρχουν με το pes και τα σπιτικά τουρνουά και αξεσουάρ, το παρών και το μέλλον όλοι ξέρουμε ότι βρίσκεται στο online οπότε και αυτό το επιχείρημα δεν θα το δεχτώ ακόμα και για τα ελληνικά δεδομένα. Ας μην κρίνουμε μόνο από τον περίγυρό μας. :lol::lol: Κατα τα άλλα δεν κρίνω απο τον άμεσο περίγυρο μου.. βλέπω ΠΟΛΥ πιο έξω..πάντα όμως μέσα στα στενά όρια της ελλάδας.. Το online στα sports games άσε με να πιστεύω οτι δεν είναι ΤΟΣΟ σημαντικό όσο σε άλλες κατηγορίες (λέγε με fps, 3dps, racing) μιας κα ο χαρακτήρας τους ήταν είναι και θα είναι "παρείστικος". Συγκεκριμένα έχουν ανοίξει εδώ και κάποια χρόνια μαγαζιά που προσφέρουν υπηρεσίες ps2/ps3/360... Πήγαινε εκεί και αν δείς έναν να παίζει φίφα, έλα πες μου.... Όσο για το xbox... απο αυτά που είδα στις δύο φετινές εκδόσεις.. συνεχίζω να στοιχηματίζω Και να επαναλάβω για να γίνω κουραστικός και να μην παρεξηγούμαι.. Μιλάω για την τάση που θα εξακολουθήσει και όχι για την προσωπική μου άποψη.. Το κούρασα νομίζω soz.. ;p
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Για να καταλάβετε , εκεί που με κορόιδευαν ότι το FIFA είναι Μούφα από τότε δεν έχουν ξαναπαίξει Pro Evo Δεν είναι θέμα ούτε παρέας ούτε τίποτα. Όποιος έχει παίξει τα τελευταία 2-3 Fifa (08, Euro, 09) δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσει τα Pro. Τέλος. Σαν να λέμε επειδή η παρέα μου παίζει απαρχαιωμένο Tehkan World Cup, θα πρέπει κι εγώ να κάνω το ίδιο. Εκεί υπάρχει η πολύ απλή λύση. Τους πείθετε να κάνουν 1 (μία) δοκιμή με το Fifa και τελειώνει η υπόθεση. Αν εξακολουθεί να τους αρέσει το Pro, τότε πρόκειται για βλάκες, οπότε αλλάξτε παρέα.
dp@pa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είναι θέμα ούτε παρέας ούτε τίποτα. Όποιος έχει παίξει τα τελευταία 2-3 Fifa (08, Euro, 09) δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσει τα Pro. Τέλος. Σαν να λέμε επειδή η παρέα μου παίζει απαρχαιωμένο Tehkan World Cup, θα πρέπει κι εγώ να κάνω το ίδιο. Εκεί υπάρχει η πολύ απλή λύση. Τους πείθετε να κάνουν 1 (μία) δοκιμή με το Fifa και τελειώνει η υπόθεση. Αν εξακολουθεί να τους αρέσει το Pro, τότε πρόκειται για βλάκες, οπότε αλλάξτε παρέα. +1 και εγω σιγουρα ειμαι ενας απο αυτους. Μαλλον θα κανω αυτο ακριβως που εκανα περυση, το εβαλα για 5 λεπτα το προ, και μετα το εβγαλα . Ενα χρονο τωρα , με προκαλουν να παιξω προ, σε διαφορα μερη, με το ζορι παιζω, με το ζορι μου αρεσει, με το ζορι τους κερδιζω...οχι ολες τους αγωνες, αλλα αρκετα για να μπορω να πω πως ειμουν Προ ΦΑΝ παλια. Δεν με ενθυσιαζε το παιχνιδι, οπως το φιφα...και μεσα μου ελεγα, πωωω ρε πως να τον αλλαξω τωρα αυτον τον κολλημενο για το φιφα? γιατι να το βλεπω εγω ετσι και ο αλλος αλλιως? αυτο ειναι που με τρωει. Πας να πεις στον αλλον, ελα δοκιμασε λιγο το φιφα, και το πρωτο πραγμα που λεει, η να το πω καλυτερα με βλεπει με ενα βλεμα σαν να μου λεει, καλα μ@@@@εισαι?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καθε χρονο αγοραζω και φιφα και προ. Παλιοτερα επαιρνα το φιφα που κυκλοφορουσε απο Σεπτεμβρη και επαιζα μεχρι να βγει τον Οκτωβρη το προ και δεν το ξαναπιανα αλλο. Περσι,πρωτη φορα αφησα το προ απο Γεναρη Φλεβαρη και παιζω απο τοτε φιφα μεχρι τωρα. Φετος,πρωτη φορα περιμενω πως και πως να βγει το φιφα και το προ θα το νοικιασω οταν βγει για να το δω! Πολλοι στα διαφορα σαιτ,κανουν λες και εχουν μετοχες στην Κοναμι η στην Ε.Α. και θελουν να επηρεασουν τον κοσμο να παιζει με το ενα παιχνιδι η το αλλο!!! Ενταξει,μακαρι να ειναι καλο και το φιφα και να παιζουμε και τα δυο.Οσο καλα και να ειναι και τα δυο,καποια στιγμη μπουχτιζεις να παιζεις ολο το ιδιο,τα ιδια μενου τα ιδια γηπεδο συνεχεια και θελεις μια αλλαγη. Οτι καλυτερο,να εχει βελτειωθει το φιφα και να παιζεις για κανα μηνα προ και κανα μηνα φιφα....οτι καλυτερο!!! Γιατι να υπαρχει μονο ενα ποδοσφαιρακι?
Daredevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αν εξακολουθεί να τους αρέσει το Pro, τότε πρόκειται για βλάκες, οπότε αλλάξτε παρέα.δεν μπορείς να πεις βλάκα τον άλλο επειδή δεν του αρέσει αυτό που αρέσει σε εσένα.
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστό αλλά πρόσφατα είδα κάτι σχετικό και νομίζω ότι ταιριάζει στην περίσταση: Οι επιστήμονες χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα. Τους συμβιβαστικούς που σέβονται τους δημιουργιστές μολονότι διαφωνούν μαζί τους και τους υπόλοιπους που δεν βλέπουν κανένα λόγο να σέβονται την άγνοια ή τη βλακεία. Βέβαια κατανοώ την άποψη ότι σε κάποιον μπορεί να αρέσει ένα πιο arcade/εύκολο/γρήγορο ποδοσφαιράκι, που να παίζει και στο (παλαιολιθικό) PS2. Δεκτόν, γούστο του καπέλο του. Αλλά υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι θα συνεχίζουν να επιμένουν υπέρ του Pro, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί το έχουν... συνηθίσει, γιατί βαριούνται να μάθουν νέα κουμπιά, γιατί λέει έξω από το κουτί "Pro", γιατί είναι cool (υπάρχει και το σχετικό τραγούδι), γιατί με αυτό μεγάλωσαν, γιατί "τα Fifa είναι gtp" (άσχετο αν έχουν να παίξουν Fifa από το 2001), για χίλιους άλλους λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με την άμεση σύγκριση σε gameplay/γραφικά ή οτιδήποτε άλλο. Pro R.I.P., καιρός ήταν.
klainmaingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Έχετε υποτιμήσει ΤΟΣΟ πολύ τη δύναμη της συνήθειας...
dp@pa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καθε χρονο αγοραζω και φιφα και προ.Παλιοτερα επαιρνα το φιφα που κυκλοφορουσε απο Σεπτεμβρη και επαιζα μεχρι να βγει τον Οκτωβρη το προ και δεν το ξαναπιανα αλλο. Περσι,πρωτη φορα αφησα το προ απο Γεναρη Φλεβαρη και παιζω απο τοτε φιφα μεχρι τωρα. Φετος,πρωτη φορα περιμενω πως και πως να βγει το φιφα και το προ θα το νοικιασω οταν βγει για να το δω! Πολλοι στα διαφορα σαιτ,κανουν λες και εχουν μετοχες στην Κοναμι η στην Ε.Α. και θελουν να επηρεασουν τον κοσμο να παιζει με το ενα παιχνιδι η το αλλο!!! Ενταξει,μακαρι να ειναι καλο και το φιφα και να παιζουμε και τα δυο.Οσο καλα και να ειναι και τα δυο,καποια στιγμη μπουχτιζεις να παιζεις ολο το ιδιο,τα ιδια μενου τα ιδια γηπεδο συνεχεια και θελεις μια αλλαγη. Οτι καλυτερο,να εχει βελτειωθει το φιφα και να παιζεις για κανα μηνα προ και κανα μηνα φιφα....οτι καλυτερο!!! Γιατι να υπαρχει μονο ενα ποδοσφαιρακι? συμφωνω με οσα λες, καλο ΘΑ ΤΑΝ να ειταν ετσι που λες, να παιζαμε και τα 2..αλλα προσοπικα, εκει που χαλιεμε ειναι οτι το ενα φενεται αρκετα μπροστα με τα ολα του, και το αλλο φενεται παλιο, εκει εγω κολλαω..gameplay or no gameplay..η αισθηση οτι παιζω κατι παλιο περασμενος ο καιρος του με χαλαει. Τωρα για αλλους, δεν τους ενδιαφερει το full package. Βασικα ειναι δυσκολο να παιξω και τα 2...
Blackjim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Χωρις λογο πλακωνεστε για το αν ειναι το ενα ή το αλλο "καλυτερο". Εχω σταματησει εδω και καιρο να γραφω σε WE/PES threads , αλλα αυτο που ελεγα με το πρωτο fifa στο 360 νομιζω πλεον ειναι ξεκαθαρο. Το WE/PES ηταν και ειναι το καλυτερο arcade ποδοσφαιρακι , ειναι για καποιον που θελει να παιξει και σε 5 λεπτα να ξερει τα κουμπια , να βαζει γκολ και να χαιρεται. ( Τοσα χρονια βεβαια δεν ειχαμε και εναλλακτικη λυση. Ολοι αυτο παιζαμε. ) Το fifa09 ειναι το ( ουσιαστικα μοναδικο και αρα ) καλυτερο sim ποδοσφαιρακι και θελει πολλες ωρες να το μαθεις. Εχει πολυ μεγαλυτερο βαθος και δυσκολο χειρισμο. Οποιος βαριεται να το μαθει δε θα το χαρει ποτε. Απλα. ( Αυτο το εχω παρατηρησει με οσους φιλους μου εχουν ερθει και νομιζω ισχυει γενικα ) Και αν το 08 και το euro ειχαν καποια χοντρα bugs , το 09 νομιζω τα εχει αφαιρεσει ολα σχεδον ( οσο βλεπω στο demo ). μαϊ του σεντς
klainmaingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς δεν έχει βαθμολογία σε αυτή την ενότητα του φόρουμ για να σου δώσω +1!
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 PES2009 κύρια χαρακτηριστικά: Special Features Fully Licensed UEFA Champions League mode Officially Liverpool and Manchester United teams New player models, AI elements and physics routines 'Become a Legend' mode - Start your career as a rookie midfielder or striker and work your way through the ranks to become a pro. Play in your favourite attacking position and work as part of a team, as opposed to controlling every player. 'Legends' online mode - Use your saved 'Become a Legend' player in online matches with like-minded friends, and show off your skills on the larger online stage. Redefined intricacies of first touch, close control and ball distribution Enhanced shooting and AI mechanisms The new control system makes full use the D-Pad and analogue stick to perform contextual tricks and feints within the players run. Weather, air resistance and ground friction all have an affect on the balls motion - alter your play to match the conditions just like in real-life. Teamvision AI has been extended allowing computer controlled team mates to adapt their tactics more realistically. A reworked Master League means a players' loyalty and mood now affects their performance on the pitch. Enhanced realism through aesthetic updates, including stadium environments and atmosphere. Improved depth of field through the use of contrast for a greater sense of distance. New vertical camera that automatically switches to a close-up view during key one-on-one situations.
anamenos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 υπάρχει κάτι νέο στη λίστα που δεν το έχουμε ξανακούσει??
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Το demo παρεμπιπτόντως πότε σκοπεύουν να το βγάλουν? Του χρόνου τον Αύγουστο?
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Το demo παρεμπιπτόντως πότε σκοπεύουν να το βγάλουν? Του χρόνου τον Αύγουστο? Θέλουν να αιφνιδιάσουν ρε συ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.