Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γραφικά ρε παιδιά? η μηχανή γραφικών σε λίγο θα μπει σε μουσείο.μην κοροϊδεύουμε και τους εαυτούς μας στην τελική. το ονομα pes είναι αρκετό για να κάνει τρελες πωλήσεις το παιχνίδι από εκεί και πέρα x***** η konami εάν κάποιοι ξέρουν να κρίνουν πέντε πράγματα παραπάνω στο τεχνικό τομέα η το gameplay.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Next week will see the very first review of PES 2009 in the UK, courtesy of PSM3!

Due on Thursday September 25th, PSM3 will be the first UK publicist to give an official verdict on PES 2009. The magazine is known for itʼs undying love for the series, and has featured in previous versions on ad-boards. Last year PSM3 gave PES 2008 86%, so it will be interesting to see what PES 2009 gets.

Following on from that OPM (Official Playstation Magazine) will have the next review, launching a week after.

Για να δούμε πόσο θα του βάλει το PSM3 αυτή την φορά. Λογικά θα πάρει μεγαλύτερο σκορ από το περσινό 86% του pro2008. Κι αυτό γιατί πρόσθεσαν γήπεδα, champion league, full edit mode, 2vs2 online. Είναι σίγουρα καλύτερο παιχνίδι από το περσινό. φτάνει να το δούμε αν είναι αρκετό για να μας πορώσει και πάλι...

Τα γραφικά δεν μετράνε πολύ για ένα ποδοσφαιράκι. Το gameplay μετράει. Για παράδειγμα, οι φάτσες του pro είναι πολύ καλύτερες από του φιφα, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά πχ...Τα γραφικά του pes είναι απλά αξιοπρεπή. Και δεν με πολυνοιάζει αυτό. Άλλα πράγματα μετράνε. Και θα δούμε αν αυτά τα άλλα μας αρκούν όταν το παίξουμε...

Δημοσ.

Τα γραφικά δεν μετράνε πολύ για ένα ποδοσφαιράκι. Το gameplay μετράει. Για παράδειγμα, οι φάτσες του pro είναι πολύ καλύτερες από του φιφα, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά πχ...Τα γραφικά του pes είναι απλά αξιοπρεπή. Και δεν με πολυνοιάζει αυτό. Άλλα πράγματα μετράνε. Και θα δούμε αν αυτά τα άλλα μας αρκούν όταν το παίξουμε...

μπορω να διαφωνησω εδω???

Για μενα τα γραφικα και το gameplay θα επρεπε να πανε μαζι. Αν ηθελα γραφικα Ps2 θα το επαιζα στο PS2. Απλα τα πραγματα. Και επειδη πολυ απο μας ειμαστε demanding, εγω θεωρω πως ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Α MUST.

Φατσες καλυτερες απο το ΦΙΦΑ ΦΕΤΟΣ? δεν νομιζω. Εχουμε δει αρκετες φωτος και βιντεος απο το ΦΙΦΑ που δειχνει απιστευτες φατσες τον παιχτων. Τους καταλαβαινεις απο μιλια. Ενοειτε περυση ειταν χαλια! αλλα αυτο το φτιαξαν, και δεν συμφωνω η φατσες του προ ειναι πολυ καλυτερες...κοντα ειναι..αλλα οχι καλυτερες.

Δημοσ.

polaki, το θέμα outdated δεν το λέω σαν υποκειμενική άποψη. Μπορεί να ακούγεται αλαζονικό από μέρους μου, πιστεύω όμως πως είναι αντικειμενική αλήθεια για ένα πδοσφαιράκι που πλασάρεται ως sim.

Ας το πλασάρουν σαν ένα arcade-to-sim ποδοσφαιράκι και είμαι fine with it. Ούτε outdated ούτε τίποτε. Μια χαρά είναι τότε.

Σου επαναλαμβάνω πως το gameplay του μας πόρωνε ΤΟΤΕ. Που δεν είχε αντίπαλο δέος, έπαιζε μόνο του και το fifa ήταν στον κόσμο του.

Τα παιχνίδια όμως βελτιώνονται στον χρόνο, αλλάζουν και ειδικά με αλλαγή γενιάς στο hardware στο οποίο τρέχουν αν κάποια εταιρεία δεν προσέξει είναι εύκολο να την πατήσει.

Εγώ έχω πορωθεί απίστευτα με το gameplay του fifa 09 demo για παράδειγμα. Έχω παίξει καμια κατοσταριά matches ( τι σπαστικά τα δίλεπτα ρε γμτ!) και ακόμα ανακαλύπτω πράγματα και εκπλήσσομαι.

Επίσης, Please, δεν είναι "σωστό" να βάζεις quotes από το WENB ( αυτό το "αντικειμενικότατο" site)... όπου ακόμα κι εκεί εκφράζονται αμφιβολίες, φαντάσου. Επειδή ξέρω ότι παρακολουθείς το evo-web, κοίτα κι εκεί τις απόψεις ( τραγική ειρωνία πάντως η ονομασία του forum, αλλά με τους περισσότερους χρήστες του ανοιχτόμυαλους και όχι κολλημένους-φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις ή και άτομα που απλά παραδέχονται ότι το pro δεν είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι, απλά αυτοί αυτό θα παίζουν)

Τέλος, οι φάτσες του fifa έχουν βελτιωθεί απίστευτα φέτος. Καμία σχέση με πέρυσι ή με το euro. Μάλλο δεν έχεις παίξει αρκετά το 09 demo ή δεν ήσουν αρκετά προσεκτικός.;)

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το FIFA09 δείχνει να είναι τόσο μπροστά από το PES2008 (αλλά και όλα τα προηγούμενα Pro) που η Konami θα πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια για να το φτάσει. Ή μάλλον θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει αυτή την προσπάθεια αλλά το demo είναι ακόμα άφαντο.

Και η διαφορά του FIFA09 είναι αρκετές χιλιάδες έτη φωτός... Έβαλα να παίξω ένα PES2008 στα γρήγορα, για να δοκιμάσω τη νέα μου κάρτα γραφικών και στο πεντάλεπτο πάνω είχα αηδιάσει. Ύστερα απλώς με έπιασαν τα γέλια. Μετά από τόσα δίλεπτα FIFA09 που έχω παίξει, το περσινό Pro φαντάζει σαν το Sensible Soccer (ναι, για την εποχή του ήταν κι αυτό το καλύτερο αλλά πέρασαν πια αυτά, προχωράει η τεχνολογία).

Pro R.I.P.

Δημοσ.
σαν το Sensible Soccer (ναι, για την εποχή του ήταν κι αυτό το καλύτερο αλλά πέρασαν αυτά πια).

Κόψτε πια με το sensible μην χυθεί αίμα....

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά κι εγώ fifa09 παίζω αυτή την στιγμή. Και το βλέπω ότι είναι εξαιρετικό. Απλά, περιμένω το pro μπας και είναι αξιοπρεπές και του δώσω μια ευκαιρία. Ούτε είπα ότι είναι τέλειο το pro ούτε τίποτα...Απλά ποστάρω ειδήσεις...

Δημοσ.

Δεν συγκλονίστικα με τα Videakia ...Μια απο τα ίδια μου φαίνεται...Ας ελπίσουμε πως δεν θα είναι έτσι...

Δημοσ.

Και το 08 έπαιξα.. και το '09 μου φαίνεται μια χαρά για τη δουλειά του...

Η χαρά του casual θα πουλήσει σαν τρελή και φέτος. Το gameplay του pro είναι χρόνια τώρα διασκεδαστικότατο..

Το αν η μπάλα χοροπηδάει καλύτερα στα δίχτυα η αν το animation στη στροφή δεν είναι τόσο καλό, δεν ενδιαφέρει τον μέσο gamer..

Δεν είναι πρώτα απο όλα κάτι το οποίο μπορεί να προσέξει...

Αυτός ξέρει r1 τετράγωνο και χί...

Προσωπικά διασκέδασα μια χαρά με τους φίλους μου στο 08 και πιστεύω το ίδιο θα κάνω με το 09.

Το fifa δύσκολα να το πιάσει κάποιος, μιάς και η συνήθης λογική είναι να μαζευτούμε για κάνα προ..

Αν εσύ παίζεις φίφα γιατί έχει καλύτερο animation θα πάρεις τα @@ στα κατα τόπους σπιτικά τουρνουά. ;p

Και όπως ξέρουμε καλά.. Pro Is about cock-fighting... Πράγματα τα οποία εμένα γενικά με εκνευρίζουν.. αλλα φαίνεται να φτιάχνουν τους περισσότερους. "Πωωωω την θυμάσαι ακόμα την 3αρα ε;" και διάφορα άλλα τέτοια φαιδρά.. :P

Να αλλάξει η μόδα.. ΔΕΝ αλλάζει... οπότε cu next-next gen (άλλωστε πρό ο περισσότερος κόσμος παίζει ακόμα στο ps2)

Ομάδα που κερδίζει... την αλλάζεις;

Δημοσ.

Σωστός και ο klainmaingr. Ο έλληνας δεν αλλάζει. Πάλι pro θα παίζει. Πολλοί λίγοι θα παραμείνουν μόνο στο φιφα09 χωρίς να παίζουν pro, κι ας είναι καλύτερο (όπως το εννοεί ο καθένας) το φιφα09 φέτος. Άντε να το κάνει ένα 10-20%. Αυτό δεν σημαίνει ότι το pro09 θα είναι η απόλυτη μούφα. Μια χαρά διασκεδαστικό θα είναι όπως πάντα. Και περισσότερο φέτος, γιατί δεν είναι υπερμούφα σαν το pro08. Κι αυτό γιατί φέτος δεν θα κολλάει καθόλου, θα είναι πιο αργό, θα έχει full editing (το γουστάρει ο έλληνας), ελάχιστα καλύτερα γραφικά. Αυτά του φτάνουν του έλληνα μοδάτου casual gamer. Γιαυτό λέω, όπως είπα και κάποιες μέρες πριν:

Πάλι κατά 80% τουρνουά pro2009 θα γίνονται στα σπίτια αλλά και στα διάφορα forum online και όχι φίφα. Και ας φαίνεται, επαναλαμβάνω το φιφα09 ρεαλιστικότερο και, ίσως, καλύτερο φέτος...Γιαυτό και πάρα πολύ είναι και κολλημένοι με το ps2 και ps3, γιατί έτσι έχουν συνηθίσει. Κάποιοι δεν ξέρουν καν πώς είναι το χειρηστήριο του 360 ή του wii! Δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν!

Το φιφα09 είναι για εμάς τους ψαγμένους και πιο hardcore gamers. Όμως το 80-85% στην Ελλάδα είναι casual gamers που ακολουθούν την μόδα και την παράδοση. Γιαυτό και παίζουν pro...

Με λίγα λόγια, ένα ελαφρώς βελτιωμένο pro από πέρσυ, στα μάτια του έλληνα, είναι ένα τέλειο pro για φέτος...Φιλαράκια, μπυρίτσα και pro είναι ο έλληνας. Ούτε καν online ας πούμε. Αν θες online παίξε φιφα09 πλέον και δεν θα χάσεις...

Η μάχη θα είναι πολλή δυνατή φέτος, κι ας λένε κάποιοι ότι το φιφα είναι πολύ μπροστά φέτος. Θυμηθείτε το, στην ελλάδα είμαστε.

Άλλωστε, είναι όλοι τόσο ηλίθιοι που και πέρσυ, στα περισσότερα reviews το pro2008 πήρε παραπάνω βαθμολογία από το φιφα08 όπου πολύς κόσμος έλεγε ότι ήταν τέλειο το φιφα08? Κάτι έχει το pro και τους πορώνει δεν γίνεται. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και φέτος, παρά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΦΑ09 που κι εμένα μου αρέσει προσωπικά. Πάντως, τα τουρνουά pro με φίλους ή online, εφόσον είναι εφικτά (και σου επιτρέψει η κ@λοκονάμι να τα κάνεις) έχουν την γλύκα τους. Δεν ξέρω αν το φιφα09 μπορεί να το αντικαταστησει σε αυτόν τον τομέα. Στο τεχνικό τομέα φαίνεται ότι μπορεί. Αλλά μπορεί να νικήσει το ρεύμα?

Ο χρόνος θα δείξει αν θα επικρατήσει το φιφα φέτος. Η μάχη αναμένεται σκληρή...

Υ.Γ. Έχεις δίκιο φίλε. Η Κονάμι, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Ναι ρε παιδιά, αλλά η ομάδα χρειάζεται και βελτιώσεις που και που. Δεν την αφήνουμε επειδή είναι πρώτη και λέμε, ''έλα μωρέ, πάλι πρώτοι θα είμαστε'' και δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα...

Δημοσ.

Στοιχηματίζω το xbox μου οτι και φέτος όλοι πρό θα παίζουνε...

Η συνήθεια που έγινε λατρεία...

Οι σημερινοί pro gamers είναι κατα βάση φοιτητές ++ που ξεκίνησαν απο psx ή iss στα νιάτα τους. Αν τυχόν αλλάξει η γενιά και αυτοί που έρχονται λατρέψουν το φίφα ή γίνει κάτι εξώφθαλμα κακό απο το πρό, η καλό απο το φίφα, μόνο τότε θα υπάρξει αλλαγή στην τάση.

Θεωρώ οτι η προσθήκη Uefa και champions league είναι αρκετή για να κρατήσει το πρό στις περσινές πωλήσεις ή ακόμα και να τις ανεβάσει.. Αυτό θεωρεί "βελτιώσεις" ο κοσμάκης και πολύ λίγοι θα δούνε το animation.

Άν τυχόν πάρουνε και δικαιώματα απο 10-15 ομάδες ακόμα, που νοιάζουν τον πολύ κόσμο...

Το φίφα δεν έχει καμία ελπίδα.

Προσωπικά ξενερώνω τρομερά με την london fc/chelsea που είναι χρόνια τώρα η ομάδα μου και δεν την έχω δεί όπως θα ήθελα να την δώ στο πρό..

Και για να μήν φανώ μονόπλευρος ή φάνboy.. Δοκίμασα να "περάσω" το fifa 08 και το uefa κάποιες φορές σε "μαζώξεις".. αλλα το αποτέλεσμα συνήθως ήταν "άντε καλά πολύ το είδαμε. καλό είναι αλλα βάλε κάνα πρό τώρα".

Και ούκ ολίγος κόσμος έχει περάσει απο το σπίτι μου για gaming..

Και τέλος μην ξεχνάμε απο που ξεκινήσαμε οι περισσότεροι για να φτάσουμε σήμερα να κοιτάμε τέτοιες λεπτομέρειες...

Προσωπικά απο tehkan world cup στα arcade με το κουτί "τραπεζάκι". ΤΟΤΕ διασκέδαζα τρομερά.. Σήμερα βάζω πάλι πάνω απο όλα τη διασκέδαση και λέω οτι αν περνάω τις ίδιες ώρες χαβαλέ και arcade τύπου παιχνιδιού με παλιά.. θα συνεχίσω το πρό. Μετά απο iss στο snes σε fifa 98/pes2 και τόσα χρόνια σερί σε πρό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και θεωρώ οτι το πρό έχει την τέλεια συνταγή till now..

Ο χρόνος θα δείξει..

(θυμηθείτε πως απο το σέντρα-γκόλ του fifa 98 (fun) πήγαμε στο κοντρόλ και through pass του πρό..)

Evolution..

Δημοσ.
Στοιχηματίζω το xbox μου οτι και φέτος όλοι πρό θα παίζουνε...

Η συνήθεια που έγινε λατρεία...

Οι σημερινοί pro gamers είναι κατα βάση φοιτητές ++ που ξεκίνησαν απο psx ή iss στα νιάτα τους. Αν τυχόν αλλάξει η γενιά και αυτοί που έρχονται λατρέψουν το φίφα ή γίνει κάτι εξώφθαλμα κακό απο το πρό, η καλό απο το φίφα, μόνο τότε θα υπάρξει αλλαγή στην τάση.

Θεωρώ οτι η προσθήκη Uefa και champions league είναι αρκετή για να κρατήσει το πρό στις περσινές πωλήσεις ή ακόμα και να τις ανεβάσει.. Αυτό θεωρεί "βελτιώσεις" ο κοσμάκης και πολύ λίγοι θα δούνε το animation.

Άν τυχόν πάρουνε και δικαιώματα απο 10-15 ομάδες ακόμα, που νοιάζουν τον πολύ κόσμο...

Το φίφα δεν έχει καμία ελπίδα.

Προσωπικά ξενερώνω τρομερά με την london fc/chelsea που είναι χρόνια τώρα η ομάδα μου και δεν την έχω δεί όπως θα ήθελα να την δώ στο πρό..

Και για να μήν φανώ μονόπλευρος ή φάνboy.. Δοκίμασα να "περάσω" το fifa 08 και το uefa κάποιες φορές σε "μαζώξεις".. αλλα το αποτέλεσμα συνήθως ήταν "άντε καλά πολύ το είδαμε. καλό είναι αλλα βάλε κάνα πρό τώρα".

Και ούκ ολίγος κόσμος έχει περάσει απο το σπίτι μου για gaming..

Και τέλος μην ξεχνάμε απο που ξεκινήσαμε οι περισσότεροι για να φτάσουμε σήμερα να κοιτάμε τέτοιες λεπτομέρειες...

Προσωπικά απο tehkan world cup στα arcade με το κουτί "τραπεζάκι". ΤΟΤΕ διασκέδαζα τρομερά.. Σήμερα βάζω πάλι πάνω απο όλα τη διασκέδαση και λέω οτι αν περνάω τις ίδιες ώρες χαβαλέ και arcade τύπου παιχνιδιού με παλιά.. θα συνεχίσω το πρό. Μετά απο iss στο snes σε fifa 98/pes2 και τόσα χρόνια σερί σε πρό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και θεωρώ οτι το πρό έχει την τέλεια συνταγή till now..

Ο χρόνος θα δείξει..

(θυμηθείτε πως απο το σέντρα-γκόλ του fifa 98 (fun) πήγαμε στο κοντρόλ και through pass του πρό..)

Evolution..

Κι εγώ παίζω καμιά φορά pro με κανά φίλο. Διασκεδαστικό είνια πάντα αλλά η διοφορά του με τα τελευταία fifa πολύ μεγάλη στα μάτια μου και κάθε φορά που παίζω μου είναι αδύνατο να μην μου κακοφανούν κάποια πράγματα. Και δεν είναι μόνο το animation που λες και ξαναλές αλλά η καρδιά του παιχνιδιού που είναι πολύ καλύτερη πλέον στο φιφα. Έχει πολύ καλύτερο engine πως να το κάνουμε. Παλιότερα η μετάβαση από το fifa που λες έγινε γιατί βγήκε το pro που ήταν πολύ ρεαλιστικότερο. Τώρα με την σειρά του ήρθε το fifa να ξαναπάρει τα σκήπτρα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό, τουλάχιστον μέχρι το pro να φέρει πάλι κάτι καινούργιο. Οκ οι περισσότεροι στην Ελλάδα θα παίζουν πάλι pro. Και τι να λέει? Εδώ υπάρχει κόσμος που έχει μόνο ps2 και παίζει μόνο pro. Επειδή ο άλλος δηλαδή είναι casual ή retarded πρέπει να γίνω κι εγώ?

Δημοσ.

κοιτα δεν θα πω πως οταν επαιζα το PES δεν ειταν διασκεδαστικο, πιστευω πως ειταν. Αλλα οπως και να ειναι τα πραγματα, και οπως ειπαν μερικοι εδω μεσα..το προ συνηθως ειναι οταν παιζεις με παρεα στο σπιτι. Αλλα εδω λεμε, γιατι? Η απαντηση ειναι απλη. Οσοι δεν εχουν , χβοχ360, και ειχαν πσ2 μονο..και παιζαν προ σε αυτο, εκει εχουμε θεμα! για τον λογο, καταρχην το χειριστιριο...τον μοχλο (ειναι συνηθισμενη με τον σταυρο) και επισης δεν εχουν την ωρα να μαθουν ασπουμε το φιφα. Γιαυτο πιστευω γινεται ποιο διασκεδαστικο αφου εχουν συνηθηση τοσα χρονια με ενα , ειναι λιγο δυσκολο να μαθουν το αλλο, οταν ερθουν σπιτι σου...και οχι μονο, μονο παραπονα ακους οταν παιζουν το αλλο παιχνιδι, και οχι το προ. ..Και γιαυτο ladies and gentlemen το Προ ειναι considered διασκεδαστικο. ;p

Δημοσ.

klainmain όταν λές στοιχηματίζεις το xbox εννοείς το 360? πρόσεχε :P

Δεν διαφωνώ ότι το pro είναι κατεστημένο, διαφωνώ όμως στην άποψη πως τα πράγματα δεν αλλάζουν. Από πέρισι, υπάρχει σημαντικό ποσοστό φανατικών ποδοσφαιρόφιλων που το 'γύρισαν' (όχι τακούνια περούκες και τέτοια, απλά παίξαν περισσότερο Fifa) κάτι που όπως δέιχουν τα πράγματα θα συνεχιστεί και φέτος σε μεγαλύτερο μάλλον βαθμό.

Η διάθεση της ΕΑ να εξελίξει το προϊόν της και να ακούσει αυτό που θέλει ο κόσμος είναι φανερή και οι δυνατότητες που έχει περισσεύουν. Αντίθετα, η Κονάμι δεν δείχνει να έχει καμμία τέτοια διάθεση και θυμίζει τις μλκς που έκανε η ΕΑ κάποια χρόνια πριν με μεγάλες υποσχέσεις και μηδέν ουσία.

Όσοι 'κολλημένοι' (χωρίς παρεξήγηση, και γω είμαι σε κάποια πράγματα) και να υπάρχουν με το pes και τα σπιτικά τουρνουά και αξεσουάρ, το παρών και το μέλλον όλοι ξέρουμε ότι βρίσκεται στο online οπότε και αυτό το επιχείρημα δεν θα το δεχτώ ακόμα και για τα ελληνικά δεδομένα. Ας μην κρίνουμε μόνο από τον περίγυρό μας.

Δημοσ.
Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό, τουλάχιστον μέχρι το pro να φέρει πάλι κάτι καινούργιο. Οκ οι περισσότεροι στην Ελλάδα θα παίζουν πάλι pro. Και τι να λέει? Εδώ υπάρχει κόσμος που έχει μόνο ps2 και παίζει μόνο pro. Επειδή ο άλλος δηλαδή είναι casual ή retarded πρέπει να γίνω κι εγώ?

Συμφωνώ απόλυτα..

Δεν λέω οτι και εγώ δεν βλέπω διαφορές..

Απλά σε ένα μαζικό κατα τα άλλα, παρείστικο παιχνίδι, αν τα βλέπω μόνο εγώ υπάρχει πρόβλημα.. Εκεί θέλω να καταλήξω. Και εγώ ενθουσιάστηκα με το fifa08 και πόσο μάλλον με το 09.

Δεν είναι single player να πώ.. στα @@ μου τι λέει ο κόσμος εγώ θα το παίξω..

Είναι απόφαση των πολλών.. και οι πολλοί δεν έχουν πάντα δίκιο...

Εγώ ποδόσφαιρο να κάτσω να παίξω μόνος ΔΕΝ το κάνω.. λόγω χρόνου καθαρά.. μιας και προτιμώ να ξοδεύω τον χρόνο σε παιχνίδια άλλου είδους όταν παίζω alone..

Οπότε you go with the flow.. και great deal στην τελική...

Τώρα για online κτλ.. δεν έχω ασχοληθεί για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω οπότε δεν έχω άποψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...