Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά δεν παίζεσαι ρε φίλε. Άστο μην το ψάχνεις.

Εγώ παραπλανώ τον κόσμο επειδή ποστάρω άρθρα και ρεπορτάζ-απόψεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ χωρίς να σχολιάζω?Συνέχισε τα τραγικά και άσχετα σχόλιά σου. Μπράβο...Εύγε

Τώρα ποιός παραπλανεί και ποιός πρήζει ποιόν, το βλέπουμε όλοι. Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις, και άσε τα προσωπικά σχόλια. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο

Στο τέλος θα φοβόμαστε να ποστάρουμε νέα για το pro2009! Ήμαρτον...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχω μια προαίσθηση dpapa ότι αν δεν έρθουν καλά reviews για το FIFA09 θα φας άγριο κράξιμο από τον Polaki και δικαιολογημένα...

Δημοσ.
έχω μια προαίσθηση dpapa ότι αν δεν έρθουν καλά reviews για το FIFA09 θα φας άγριο κράξιμο από τον Polaki και δικαιολογημένα...[/quote

με ολοι την ιλικρινια, ΜΑΚΑΡΙ!!!!

απλα , προσεχετε πως διαβαζετε καποια πραγματα..δεν ζητω πολλα πραγματα...απλα θελω να ειμαστε ξεκαθαρη με τισ προυποθεσεις μας. Εγω απλα παιζω τον αστυνομο!..δεν με βλεπεις να θαβω το προ...δεν λεω πολλα για κατι που δεν πιστευω... Μεχρι να τα δουν τα ματια μου, αλλα δεν λεω, ΑΝ και ΑΝ εχω , και ΑΝ ΚΑΝΩ...και ΑΝ ΘΑ το αγορασω..ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ αν!!!!αυτο μονο..ζητώ....τιποτα περισσοτερο! τιποτα λιγοτερο. Την αληθεια και το ξεκολλημα και να ανοιξετε λιγο τα ματακια σας.

αλλα οπως βλεπουμε και εμεις, αφου παιζουμε και το ντεμο του φιφα και εχουμε πορωθει, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ REVIEWS! δεν θα ειναι αρκετο να μου αλλαξει την γνωμη. Και οτι πει το IGN δεν θα το πιστεψω, επειδη ηδη βαλανε και το countdown timer στην σελιδα τους, για το ΠΡΟ!. Περυση, ειταν και ΧΟΡΗΓΗ! για το ΠΡΟ, μην ξεχναμε , πηρε και ενα 9αρι? τι ειταν πολακι? 9αρι η 10αρι? μην χεσω.

Δημοσ.
Πραγματικά δεν παίζεσαι ρε φίλε. Άστο μην το ψάχνεις.

Εγώ παραπλανώ τον κόσμο επειδή ποστάρω άρθρα και ρεπορτάζ-απόψεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ χωρίς να σχολιάζω?Συνέχισε τα τραγικά και άσχετα σχόλιά σου. Μπράβο...Εύγε

Τώρα ποιός παραπλανεί και ποιός πρήζει ποιόν, το βλέπουμε όλοι. Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις, και άσε τα προσωπικά σχόλια. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο

Στο τέλος θα φοβόμαστε να ποστάρουμε νέα για το pro2009! Ήμαρτον...

ποια νεα? ολα τα ποσταρες εσυ? και δεν εχουν νοημα!

Δημοσ.

Εγω παντως τωρα τελευταια που παιζω το pro στο wii εχω να πω πως παρα τα -πολλα- προβληματα του,ειναι απο τα καλυτερα ποδοσφαιρακια που εχω παιξει..

Δεν ξερω για το fifa '09 αλλα το euro 2008 που επαιξα δεν το πλησιαζει.

Δημοσ.
μικρο παιδι εισαι και φενεσαι! λοολ...χαχα...αα ρεε πολακι, σου λεω σε εχουν καταλαβει, αλλα εσυ γιοκ! ...παντως να ξερεις, δεν ειμαι ο μονος που στην λεω! ...και μαλλον , το μικρο παιδακι τον κανεις καλυτερα απο μενα..επειδη ρε φιλε, αυτα τα ποστς που γραφεις, ειναι για Γελιο!..αλλα ...αφου δεν κοβει το μυαλουδακι σου, να σταματησεις της ΘΕΩΡΙΕΣ σου, για το συνκεκριμενο..και φενεται πως δεν ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ καλα αυτα που λεω, και με κανεις να τα λεω 3 -4 φορες, τι να σου πω!? Συνεχιζεις να με λες και φιφα φαν! ααααχχχχ..μακαρι αυτα που ελεγα να εφερναν νοημα..αλλα εσυ παλι...αλλα καταλαβενεις αλλα θελεις να πιστευεις!!!!Αν θες την απαντηση μου, απλα κοιταξε πισω σε οτι ποστ εχεις κανει, στο λεω επαναλλημενες φορες, ΕΣΥ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ασπουμε παω να αγορασο το PS2 ΠΡο, για να δω αν θα μου αρεσει καλυτερα απο το PRO 2008...alla αντε η ιδια ιστορια παλι, με το 2009 σιγουρα!. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΘΩΑ ΚΟΜΜΕΝΤΣ!, λολ..ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ? ΜΟΝΟ ΕΙΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ...και μετα μου λες ειμαι ΦΙΦΑ ΦΑΝ? ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ!!!!λολ. Συνεχισε ετσι, και πισω σου θα ειμαι!. Φερε αστηνομια να κρατηθω καποια μετρα μακρια σου, επειδη μονο ετσι θα ξεκολλησω. Οταν σταματησεις να παραπλανεις τον κοσμο, τοτε θα σταματησω να στην λεω. ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ποσταρεις κατι που εγραψε και δηλωσε η κοναμι, και εσυ αμεσος το πιστεψες. Αυτο δειχνει τον ΦΑΝΒΟΥΣΜΟ ΣΟΥ! ΡΕΕΕΕΕΕΕ! ...και την μικρη σου ιλικια και να μην εισαι, ετσι ακουγεται, σαν να καφριζεις ..μας βλεπεις εμας να μπαινουμε και να λεμε, οτι το ΦΙΦΑ ειναι τελειο? ...οοοου σορρυ, εχεις δικιο, να το λεμε, επειδη παιξαμε και ειδαμε..πειρμενουμε και απο το προ τωρα...που ΜΕ πολυ αληθεια βλεπουμε τα FACTS, STATS και τι λενε τα previews! και οχι τι λενε η ΙΔΙΕΣ Η ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!..

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ διαβασε τι σου λεω, μηπως καταλαβεις το νοημα. Αλλα χλωμο το βλεπω και αυτο.

Αντε γειαααα....

P.s Και πριν μου αρχισει κανενας φαν να με κρινει τωρα...να μαθετε καλα την ιστορια πριν μιλησει κανεις, και παντα θα εχω μια απαντηση. Βλακες, δεν ειμαστε....και κοροιδα δεν θα μας κανει η κοναμι, και οι φαν της κοναμι.

Και επειδη το λεω και πολυ καιρο, και μαλλον με παρεξηγειτε, ΕΙΜΟΥΝ ΠΡΟ ΦΑΝ! (ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!?)....δεν ειμαι ΠΛΕΟΝ!!!!οπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!αλλα

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ελπιζω να ξερετε πως ολα αυτα που κανω τωρα, ειναι απλα να μαθετε κατι ΑΛΛΟ...επειδη δυστηχως η νωοτροπια ειναι ΕΤΣΙ στην ελλαδα και το ξερετε. ειτε πρασινο η κοκκινο, η Ps3 vs Xbox360, η ΦΙΦΑ vs Pro. δηλαδη θελετε να μου πειτε πως αυτο ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?

Επικό meltdown. :-D

Δημοσ.

Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι? Ότι ήμουν από τους πρώτους που έκραξα τελικά το pro2008 (στο Ps3 το πούλησα μια εβδομάδα αφού το πήρα!), όπως έκραξα και το ign που ήταν χορηγός και του έδωσε 9,1 νομίζω...Αλλά κάποιοι ξεχνούν και λένε ότι ναναι.

Πειράζει που εγώ βλέπω ένα pro2009 που είναι βελτιωμένο (έστω ελαφρά) από πέρσυ? Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και όλα τα previews μέχρι τώρα. Εγώ βλέπω ένα pro2009 που δεν κολλάει (επιτέλους), με πιο αργό ρυθμό, κάποια καινούρια animation (όχι πολλά), καλύτερους φωτισμούς και σκιάσεις, καλύτερα χορτάρια, full edit mode (επιτέλους επέστρεψε) και κάποια άλλα θετικά σε σχέση με το άθλιο pro2008. Αυτά τα στοιχεία, ίσως κάνουν το παιχνίδι playable, αλλά αυτό δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό για να μας πείσει ότι δεν πρέπει να παίξουμε το σούπερ όπως φαίνεται φιφα09! Μπορεί τελικά να μου αρέσουν και τα δύο και να παίζω και τα δύο!

Το πρόβλημά σου ρε dpapa δεν καταλαβαίνω ποιό είναι...Λέω κάτι λάθος ρε φίλε? Παραπλανώ κάποιον? Εσύ αντίθετα επιτίθεσαι και κατηγορείς θεούς και δαίμονες...Λίγο κράτει ρε φίλε

Για παιχνίδια μιλάμε...

Υ.Γ. Ορίστε και το closing comments του IGN για το φετινό pro2009:

It's genuinely looking like it's too close to call between both FIFA and PES this year, with Konami seemingly having addressed many of the issues with its last game, and EA consolidating what was already a comprehensive package. We're looking forward to see which one wins out when the final whistle blows this October.

Δεν τους βλέπω να είναι στημένους ή να προωθούν το pro σόρρυ...Και συμφωνώ απόλυτα μαζί τους

Δημοσ.
Εγω παντως τωρα τελευταια που παιζω το pro στο wii εχω να πω πως παρα τα -πολλα- προβληματα του,ειναι απο τα καλυτερα ποδοσφαιρακια που εχω παιξει..

Δεν ξερω για το fifa '09 αλλα το euro 2008 που επαιξα δεν το πλησιαζει.

Είναι εντελώς διαφορετικές εκδόσεις. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.

Δημοσ.
...σε σχέση με το άθλιο pro2009.

Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει;:-D

LOL, πλακίτσα, μην παρεξηγηθείς.

Συμφωνώ μαζί σου πάντως πως πρέπει να περιμένουμε για να συγκρίνουμε.

Το ότι θα έχει βελτιωθεί είναι αναμφισβήτητο. Το θεωρώ δεδομένο. Ποιός δεν το θεωρεί;

Όπως έχω ξαναπεί όμως είναι αυτό αρκετό; Πλεόν δεν παίζει μόνο του στην αγορά και ο ανταγωνισμός έχει ανεβάσει τα στάνταρ πολύ ψηλά.

Κι επειδή παρακολουθώ τι λες και σε άλλα fora, εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει τι θα παίξει ο πολύς ο κόσμος. Θα παίξω αυτό που αρέσει σε εμένα περισσότερο. Αν το καλοσκεφτείς, κάπως έτσι δεν είχε γίνει και η αλλαγή από fifa σε pro πριν αρκετά χρόνια; Ο κόσμος σταδιακά ακολούθησε το καλύτερο ποδοσφαιράκι.

Για να σε ιντριγκάρω και λίγο, εσύ ποιός θες να είσαι; Αυτός που θα ακολουθήσει ή αυτός που θα δείξει; ;)

sheik, το pro στο wii μπορεί να έχει τον διαφορετικό χειρισμό που προσθέτει κάτι το διαφορετικό στο gameplay. Άλλο αυτό όμως και άλλα τα εγγενή προβλήματα που έχει το pro έως τώρα σε κρίσιμους τομείς όπως η φυσική της μπάλλας, το AI, το AI cheating στις μεγαλύτερες δυσκολίες και άλλα πολλά που δεν έχουν λυθεί ( έως τώρα τουλάχιστον) σε καμία έκδοσή του ανά τις κονσόλες-pc.

Δημοσ.

Συμφωνω,αλλωστε το ανεφερα,οτι παρα τα πολλα προβληματα που εχει,ειναι ΠΟΛΥ καλο παιχνιδι...

Δημοσ.

Το βασικό χαρακτηριστικό που λείπει και από τα δύο ποδοσφαιράκια, είναι ο ορθογραφικός έλεγχος. Μπαίνω να διαβάσω κάνα νέο, και μου έχει ανέβει η μυωπία 25 βαθμούς.

Δημοσ.
ελατε να μην λετε πως δεν σας βοηθαω...ΑΑΑ να σας πω , την γνωμη σας θελω ομως.

http://www.winningelevenblog.com/new...s-2009-videos/.

Βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με το 2008. Κατά τα άλλα απλά....δυστυχώς outdated.

Η διαφορά με το...."ακατανόμαστο" ( :-D ) είναι απλά τεράστια.

Δημοσ.

Βελτιωμένα γραφικά, πιο αργός ρυθμός, κάποια καινούρια animation (τακουνάκια, κεφαλιές κλπ), καλύτερο τρέξιμο παικτών με την μπάλα και στο διαγώνιο ανοικτό τρέξιμο, καλύτερα δυχτάκια, καλύτερο γρασίδι...Αυτά είναι τα θετικά

Κατά τα άλλα, δείχνει ότι έχει αποκτήσει και πάλι το gameplay του παρελθόντος που όλοι αγάπησαν. Βέβαια, πολλοί θα το πείτε πιο arcade πλέον, σε σχέση με αυτό που μας παρουσιάζει το φιφα09, που μάλλον συμφωνώ. Βέβαια τόσα χρόνια μας πόρωνε το pes με αυτό το gameplay. Που ξέρετε, όταν βγει το pro2009 μπορεί να μας πορώσει και πάλι, αυτό που τώρα χαρακτηρίζετε outdated! Άσε που πολλοί θα διαφωνήσουν με αυτό το outdated που είπες. Πολλοί με αυτά τα βίντεο μπορεί να έχουν πορωθεί, και να μην γουστάρουν ακόμα το φιφα09...

Εγώ μόνο αν το πιάσω στα χέρια μου θα κρίνω αν θα ασχοληθώ μαζί του φέτος ή όχι. Αν ναι θα παίξω και τα 2 (pes και fifa), αν όχι τότε θα παίξω μόνο fifa09...

Πάντως δείχνει ελαφρά βελτιωμένο σε σχέση με την έκδοση της Γερμανίας τον Αύγουστο...

Παρακάτω ποστάρω κάποια σχόλια του κόσμου μετά από αυτά τα βίντεο:

looks good

I LOVE the replays!

the game footage of the brazil argentina looked better compared to the italy mexico

Game pace is great…. I can tell it will be VERY exciting.

Ball physics are terrific… especially when they hit the net.

First of all… thanks Moe, stuff looks great.

Seems like PES is really back on track, but I think i would have bought it anyway, like i did every year.

Not impressed by the videos at all. Ok they have slowed the game down (it needed it). The graphics look a bit sharper but to be honest that wasnt hard to improve. I cannot justify buying the game anymore until they totally revamp it.

I canʼt understand the negative critics. A good observer notices the far different pace, compared by PES 2008 and the control of the ball is much more difficult.

The AI is clearly better as well.

I think these are fine videoʼs

Πολλές καλές αλλά και άσχημες κριτικές βλέπουμε. Εγώ πιστεύω πάντως ότι αν άλλαζαν το animation σε τρέξιμο και στροφές στο pes, τότε θα κέρδιζε για πλάκα η Κονάμι την μάχη...Αλλά δεν την πολυάλλαξε, γιαυτό έγινε ντέρμπυ η υπόθεση φέτος, με το φιφα09 να έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα...Το animation στο τρέξιμο και τις στροφές των παικτών είναι το νούμερο 1 για μένα για ένα ποδοσφαιράκι. Τα άλλα έπονται μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...