polakis21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.winningelevenblog.com/wp-content/uploads/mcvpesreport.jpg ''Fifa still has a long to go before before it can match the intuitive and absorbing gameplay of PES'' Τί να πω δεν ξέρω. Περιμένω να το δω το pro και βλέπουμε...
dp@pa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.winningelevenblog.com/wp-content/uploads/mcvpesreport.jpg ''Fifa still has a long to go before before it can match the intuitive and absorbing gameplay of PES'' Τί να πω δεν ξέρω. Περιμένω να το δω το pro και βλέπουμε... Τι να πεις? ε λογικο ειναι ρε πολακι, αφου η ΚΟΝΑΜΙ κανει την δηλωση και οχι αυτη που το παιξαν! Δηλαδη τι περιμενες ακριβως? konami quotes: Fifa your better than us this year, congratulations! '' αυτο περιμενες?
sheik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε συ dp@pa ελεος συνεχεια ψαχνεσαι. Γενικως δεν παιζω πολυ ποδοσφαιρακια αλλα εδω και καιρο μπαινω και στα 2 τοπικ και τα παρακολουθω. Μετα απο ΚΑΘΕ ποστ του πολακι,υπαρχει ενα δικο σου οπου χλευαζεις.Και κατα τα αλλα,αυτος σου την μπαινει και τον ανεβοκατεβαζεις fanboy κλπ.Τι να πω...Περιμενε να βγει και το pes και μετα κραξε οσο θες.Οταν στο τοπικ του φιφα διαβαζαμε διθυραμβικες αποψεις απο review ή "καποιους" που παιξαν σε εκθεσεις το φιφα,εκει τις δεχοσουν αμασητες,αλλα εδω μην ακουσεις καλο λογο,αμεσως να τους φας ολους. sorry για το off-topic.
dp@pa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε συ dp@pa ελεος συνεχεια ψαχνεσαι.Γενικως δεν παιζω πολυ ποδοσφαιρακια αλλα εδω και καιρο μπαινω και στα 2 τοπικ και τα παρακολουθω. Μετα απο ΚΑΘΕ ποστ του πολακι,υπαρχει ενα δικο σου οπου χλευαζεις.Και κατα τα αλλα,αυτος σου την μπαινει και τον ανεβοκατεβαζεις fanboy κλπ.Τι να πω...Περιμενε να βγει και το pes και μετα κραξε οσο θες.Οταν στο τοπικ του φιφα διαβαζαμε διθυραμβικες αποψεις απο review ή "καποιους" που παιξαν σε εκθεσεις το φιφα,εκει τις δεχοσουν αμασητες,αλλα εδω μην ακουσεις καλο λογο,αμεσως να τους φας ολους. sorry για το off-topic. OXI DEN EIMAI OFF TOPIC!..απλα μην λεμε οτι νανε!..δηλαδη, το ποστ του ακριβως λεει αυτο που νομιζα και εγω, και μετα μπαινω το διαβαζω και βλεπω πως ειναι δηλωσεις της κοναμι! παμε καλα? Ολους θα τους φαω που λενε οτι νανε! Πες οτι θες, γνωμες εχουν? ε εχω και εγω. Θελεις να με σταματησεις, μην λετε οτι νανε! φαν δεν ειμαι του φιφα, αλλα αυτο που ειναι ΣΩΣΤΟ! και δεν μας κοροιδευουν. Πηγαινε δωσε εσυ τα 65 ευρο σου στην παιχνιδαρα, και ασε με να βοηθησω τουλαχιστον να ανοιξετε λιγο τα ματια σας και οχι με το εγωισμο σας, επειδη συγνωμη που σας το λεω, εσεις κανετε τους φανboisΜους, επειδη οσοι υποστιριζουν το φιφα, ξερουν τι παιζετε αφου ειμαστΑΝ Προ φανς. Οποιος θελει αγωραζει αυτο που θελει! Δεν με ενδιαφερει, αλλα μην παραπλανατε τον κοσμο με ψεματα! Τελος. εδω θα ειμαι και θα ποσταρο...ΟΟΟΟΣο μπορω! . και θα παραθεσω κατι που αναφερε ενας αλλος φορυμιτης απο ενα αλλο φορυμ για το ιδιο ποστ του πολακι, που με καλυπτει! Αναφορα σε δηλωσεις ανθρωπων της εταιριας;;;; Η καθε μια εταιρια θα πει οτι βγαζει το καλυτερο λαδι/ποδοσφαιρακι/μπασκετ/κτλ. Και σκ*τα να μας σερβιρουν, εκλεκτο εδεσμα θα μας πουν οτι ειναι. Το θεμα ειναι ΕΜΕΙΣ, ως καταναλωτες/gamers, τι αντιδραση εχουμε. Τα καταπινουμε και παραγγελνουμε κι αλλα ή παμε σε αλλο "μαγαζι" που μας σερβιρουν φαγητο;;
sheik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν διαφωνω σε ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που λες,καλα τα λες. Αλλα εφοσον εσυ ΗΔΗ εχεις σχηματισει αποψη,οτι δηλαδη το φιφα θα ειναι κλασεις ανωτερο απο το PES,ποιος ο λογος που δεν αφηνεις τους αλλους,που ειναι ακολουθοι του pes, να "χαρουν" με διαφορες δηλωσεις/reviews που λενε οτι το φετινο προ ειναι καλυτερο απο το περσυνο?Γιατι δηλαδη σου αρεσει να μπαινεις και να τους "την λες" και να τους κοβεις τα φτερα?Αστους,η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Δεν ειδα κανεναν απο αυτο το τοπικ να μπαινει σε αυτο του φιφα και να λεει το μακρυ κ το κοντο του σε αυτα που λετε εσεις για το φιφα.
anamenos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 sheik και εγώ το πιστεύω και άλλες πολλές χιλιάδες gamers που έχουν δοκιμάσει το demo του FIFA09, μου φαίνεται εξωπραγματικό με όσα έχουμε δει φέτος να είναι ικανό το PRO να ξεπεράσει τον ποδοσφαιρικό εξωμιοτή που λέγεται FIFA09... και ότι θέλει ας λέει η ΚΟΝΑΜΙ , πέρσι ο ίδιος ο πρόεδρος της έλεγε ότι το PES2008 θα ήταν το καλύτερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών και είδαμε όλοι που κατέληξε. Ο κόσμος δεν θέλει λόγια, θέλει πράξεις και ο Seabass δεν είναι φαίνεται ικανός να προσφέρει κάτι παραπάνω...
dp@pa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν διαφωνω σε ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που λες,καλα τα λες.Αλλα εφοσον εσυ ΗΔΗ εχεις σχηματισει αποψη,οτι δηλαδη το φιφα θα ειναι κλασεις ανωτερο απο το PES,ποιος ο λογος που δεν αφηνεις τους αλλους,που ειναι ακολουθοι του pes, να "χαρουν" με διαφορες δηλωσεις/reviews που λενε οτι το φετινο προ ειναι καλυτερο απο το περσυνο?Γιατι δηλαδη σου αρεσει να μπαινεις και να τους "την λες" και να τους κοβεις τα φτερα?Αστους,η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Δεν ειδα κανεναν απο αυτο το τοπικ να μπαινει σε αυτο του φιφα και να λεει το μακρυ κ το κοντο του σε αυτα που λετε εσεις για το φιφα. φιλε μου, απλα διαβασε τι γραφει ο ποιητης. Ιλικρινα δες!, να καταλαβεις γιατι τσαντιζομαι. Κοβω τα φτερα του επειδη πηρε πολυ αερα με αυτα που λεει. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ...τοτε εδω εχουμε προβλημα. Η οταν παραπλανεις τον αλλον, για να πιστεψει και ο ιδιος πως το προ ειναι καλυτερο... Αλλα δεν ειναι εδω το θεμα...Εμενα δεν με ενδιφερει τι ''ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!'' οπως παντα μας ενημερωνει, αλλα θα ηθελα να μαθω τι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ!!!!ΚΑΙ τι εχει που να σχετιζεται απο το παιχνιδι. Μονο και μονο απο το quote που εβαλε, σε ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ, αυτα δεν τα γουσταρω ειναι ΥΠΟΥΛΑ. Και γιαυτο του την λεω, και θα του την λεω μεχρι να παρει χαμπαρι να σταματησει τις δηλωσεις και να αρχισει να γραφει για θεματα που μπορει να μας Αφορουν και εμας με την αγορα μας.
sp357 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι πήρε το αυτί μου ότι η KONAMI υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με Μicrosoft (άρα και XBOX) ώστε να αντιπαρατεθεί στη νίκη της SONY με τα Blue Ray. Ισχύει κάτι τέτοιο? Έτσι ο ένας κρατάει τα δισκάκια για ταινίες και ο άλλος τα Games. Εμένα μου ακούγεται λογικό αλλά μήπως είναι μούφα η πληροφορία?
alou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν κατάλαβα τι εννοείς καν, τι σχέση έχει η Sony και το Blu Ray με την Κονάμι και οποιαδήποτε συμφωνία θα μπορούσε να κάνει?
ultralisk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι πήρε το αυτί μου ότι η KONAMI υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με Μicrosoft (άρα και XBOX) ώστε να αντιπαρατεθεί στη νίκη της SONY με τα Blue Ray. Ισχύει κάτι τέτοιο? Έτσι ο ένας κρατάει τα δισκάκια για ταινίες και ο άλλος τα Games. Εμένα μου ακούγεται λογικό αλλά μήπως είναι μούφα η πληροφορία? δεν παίζει αυτό...απλά
polakis21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε dpapa πραγματικά δεν πας καλά μάλλον... Πες μου σε ποιό post μίλησα ότι το pro θα είναι καλύτερο από το φιφα09 ρε φίλε. Απλώς ποστάρω νέα, δεν το καταλαβαίνεις? Ασχολήσου σε παρακαλώ με κάποιον άλλον και σταμάτα τα σχόλιά σου συνεχώς προς εμένα. Βλέπεις να ασχολούμαι μαζί σου? Τι με ειρωνεύεσαι ρε φίλε. Αντε ασχολήσου με κάτι άλλο κι άσε με εμένα. Έλεος πια! Και με ειρωνεύεσαι, αλλά το κυριότερο δεν καταλαβαίνεις τί γράφω...Τί να σου πω ρε φίλε... ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ PRO 2009 ΧΕΣΤΗΚ@ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΙΑ...ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ PRO ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ? ΧΑΧΑ! ΕΛΕΟΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ (εδώ παντρεύομαι σε 6 μήνες και βρήκα νέο σπίτι και έχω μετακομίσεις και ετοιμασίες) ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ PRO! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΦΑ FANBOY ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΑΣ ΤΟΥ PRO ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... Ε μα πια έλεος ρε φίλε...Μας έχεις πρήξει! Εντάξει το φιφα09 είναι πολύ καλό, το καταλάβαμε. Έχουμε μάτια και το είδαμε κι εμείς το ντέμο. Δεν είμαστε βλάκες, ούτε μικρά παιδιά. Αντίθετα εσύ κάνεις σαν μικρό παιδάκι, λες και σου έβρισαν την μάνα (fifa09)...
MiltoZ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι πήρε το αυτί μου ότι η KONAMI υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με Μicrosoft (άρα και XBOX) ώστε να αντιπαρατεθεί στη νίκη της SONY με τα Blue Ray. Ισχύει κάτι τέτοιο? Έτσι ο ένας κρατάει τα δισκάκια για ταινίες και ο άλλος τα Games. Εμένα μου ακούγεται λογικό αλλά μήπως είναι μούφα η πληροφορία? Σιγά μην κρατάει και τον πάπα από τα @@ άμα κάνει συμφωνία με την konami. Να μου έλεγες ΕΑ θα το σκεφτόμουν 1 δευτερόλεπτο πριν το απορρίψω. Μήπως έπινες μπαφς και έπαιζες προ όταν το πήρε το αυτί σου?
dp@pa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε dpapa πραγματικά δεν πας καλά μάλλον... Πες μου σε ποιό post μίλησα ότι το pro θα είναι καλύτερο από το φιφα09 ρε φίλε. Απλώς ποστάρω νέα, δεν το καταλαβαίνεις? Ασχολήσου σε παρακαλώ με κάποιον άλλον και σταμάτα τα σχόλιά σου συνεχώς προς εμένα. Βλέπεις να ασχολούμαι μαζί σου? Τι με ειρωνεύεσαι ρε φίλε. Αντε ασχολήσου με κάτι άλλο κι άσε με εμένα. Έλεος πια! Και με ειρωνεύεσαι, αλλά το κυριότερο δεν καταλαβαίνεις τί γράφω...Τί να σου πω ρε φίλε... ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ PRO 2009 ΧΕΣΤΗΚ@ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΙΑ...ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ PRO ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ? ΧΑΧΑ! ΕΛΕΟΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ (εδώ παντρεύομαι σε 6 μήνες και βρήκα νέο σπίτι και έχω μετακομίσεις και ετοιμασίες) ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ PRO! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΦΑ FANBOY ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΑΣ ΤΟΥ PRO ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... Ε μα πια έλεος ρε φίλε...Μας έχεις πρήξει! Εντάξει το φιφα09 είναι πολύ καλό, το καταλάβαμε. Έχουμε μάτια και το είδαμε κι εμείς το ντέμο. Δεν είμαστε βλάκες, ούτε μικρά παιδιά. Αντίθετα εσύ κάνεις σαν μικρό παιδάκι, λες και σου έβρισαν την μάνα (fifa09)... μικρο παιδι εισαι και φενεσαι! λοολ...χαχα...αα ρεε πολακι, σου λεω σε εχουν καταλαβει, αλλα εσυ γιοκ! ...παντως να ξερεις, δεν ειμαι ο μονος που στην λεω! ...και μαλλον , το μικρο παιδακι τον κανεις καλυτερα απο μενα..επειδη ρε φιλε, αυτα τα ποστς που γραφεις, ειναι για Γελιο!..αλλα ...αφου δεν κοβει το μυαλουδακι σου, να σταματησεις της ΘΕΩΡΙΕΣ σου, για το συνκεκριμενο..και φενεται πως δεν ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ καλα αυτα που λεω, και με κανεις να τα λεω 3 -4 φορες, τι να σου πω!? Συνεχιζεις να με λες και φιφα φαν! ααααχχχχ..μακαρι αυτα που ελεγα να εφερναν νοημα..αλλα εσυ παλι...αλλα καταλαβενεις αλλα θελεις να πιστευεις!!!!Αν θες την απαντηση μου, απλα κοιταξε πισω σε οτι ποστ εχεις κανει, στο λεω επαναλλημενες φορες, ΕΣΥ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ασπουμε παω να αγορασο το PS2 ΠΡο, για να δω αν θα μου αρεσει καλυτερα απο το PRO 2008...alla αντε η ιδια ιστορια παλι, με το 2009 σιγουρα!. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΘΩΑ ΚΟΜΜΕΝΤΣ!, λολ..ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ? ΜΟΝΟ ΕΙΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ...και μετα μου λες ειμαι ΦΙΦΑ ΦΑΝ? ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ!!!!λολ. Συνεχισε ετσι, και πισω σου θα ειμαι!. Φερε αστηνομια να κρατηθω καποια μετρα μακρια σου, επειδη μονο ετσι θα ξεκολλησω. Οταν σταματησεις να παραπλανεις τον κοσμο, τοτε θα σταματησω να στην λεω. ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ποσταρεις κατι που εγραψε και δηλωσε η κοναμι, και εσυ αμεσος το πιστεψες. Αυτο δειχνει τον ΦΑΝΒΟΥΣΜΟ ΣΟΥ! ΡΕΕΕΕΕΕΕ! ...και την μικρη σου ιλικια και να μην εισαι, ετσι ακουγεται, σαν να καφριζεις ..μας βλεπεις εμας να μπαινουμε και να λεμε, οτι το ΦΙΦΑ ειναι τελειο? ...οοοου σορρυ, εχεις δικιο, να το λεμε, επειδη παιξαμε και ειδαμε..πειρμενουμε και απο το προ τωρα...που ΜΕ πολυ αληθεια βλεπουμε τα FACTS, STATS και τι λενε τα previews! και οχι τι λενε η ΙΔΙΕΣ Η ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!.. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ διαβασε τι σου λεω, μηπως καταλαβεις το νοημα. Αλλα χλωμο το βλεπω και αυτο. Αντε γειαααα.... P.s Και πριν μου αρχισει κανενας φαν να με κρινει τωρα...να μαθετε καλα την ιστορια πριν μιλησει κανεις, και παντα θα εχω μια απαντηση. Βλακες, δεν ειμαστε....και κοροιδα δεν θα μας κανει η κοναμι, και οι φαν της κοναμι. Και επειδη το λεω και πολυ καιρο, και μαλλον με παρεξηγειτε, ΕΙΜΟΥΝ ΠΡΟ ΦΑΝ! (ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!?)....δεν ειμαι ΠΛΕΟΝ!!!!οπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!αλλα ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Ελπιζω να ξερετε πως ολα αυτα που κανω τωρα, ειναι απλα να μαθετε κατι ΑΛΛΟ...επειδη δυστηχως η νωοτροπια ειναι ΕΤΣΙ στην ελλαδα και το ξερετε. ειτε πρασινο η κοκκινο, η Ps3 vs Xbox360, η ΦΙΦΑ vs Pro. δηλαδη θελετε να μου πειτε πως αυτο ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η αλήθεια είναι ότι μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με την προσωπική σου βεντέτα... εμείς τι φταίμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.