Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο που είχε βγει σαν φημολογία οτι θα έχει το Champions league το νεο PES επιβεβαιώθηκε?Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει!

Ευχαριστώ...

νομίζω έχει επιβεβαιωθεί :-)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο όνομα κολλάς;

International Superstar Soccer>

Pro Evolution Soccer>

ESPN MLS>

Winning Eleven=

Η ίδια σειρά.

Είναι σα να μου λες οτι δεν είναι Fifa το Euro.

Αυτο καταλαβες εσυ?δηλαδη το International Superstar Soccer που βγηκε στο SNes ειναι ιδιο με το σημερινο Pro Evolution Soccer....μαλιστα...ο apokleiros καταλαβε τι εννοω εσυ προφανως οχι...

Δημοσ.

Μια χαρά κατάλαβα.

Ναι, η ίδια σειρά είναι. Απλά άλλης γενιάς...

Μπορεί το επόμενο Pro να λέγετε "Καγκουρό", τι θα έχει αλλάξει δηλαδή; Το ίδιο παιχνίδι θα είναι.

Δε θα είναι Platform με καγκουρό...

Δημοσ.
Εγώ πάντως που δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για τα γραφικά με λίγο καλύτερο game play και σωστό on line είμαι ευχαριστημένος.

ρε παιδια ξερετε ποτε βγαινει το pes 2009?

Δημοσ.
ρε παιδια ξερετε ποτε βγαινει το pes 2009?

Κάποιοι λένε 24 και κάποιοι την δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη. Το IGN λέει Νοέμβριο.

Δημοσ.
Μια χαρά κατάλαβα.

Ναι, η ίδια σειρά είναι. Απλά άλλης γενιάς...

Μπορεί το επόμενο Pro να λέγετε "Καγκουρό", τι θα έχει αλλάξει δηλαδή; Το ίδιο παιχνίδι θα είναι.

Δε θα είναι Platform με καγκουρό...

Από την άλλη αν βγει ένα πραγματικό platform με παρδαλά καγκουρό και το ονομάσουν PES2010, θα βγουν οι μισοί PS-άκηδες και θα τρέξουν να το αγοράσουν. Το πιθανότερο είναι πως θα ισχυρίζονται ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ... βάσει του ακράδαντου επιχειρήματος ότι το ISS έδειξε το δρόμο όταν η EA δεν είχε καν βγάλει το πρώτο FIFA94 (FIFA International Soccer το έλεγαν τότε, για όσους θυμούνται).

Δημοσ.
Από την άλλη αν βγει ένα πραγματικό platform με παρδαλά καγκουρό

Επιτέλους μια εταιρία που ασχολήθηκε σοβαρά με το ποδόσφαιρο :lol:

Δημοσ.

Βλέποντας και το τελευταίο βιντεάκι του φιφα09 που φαίνεται εκπληκτικό (δεν ξέρω αν όταν παίζουμε θα νιώθουμε έτσι πάντως), πιστεύω ότι το πρόβλημα που έχει το pro2009 αυτή την στιγμή είναι ένα. Το πρόβλημα που μάλλον θα του στοιχίσει. Και δεν είναι άλλο από το χάλια animation των παικτών που στρίβουν και τρέχουν ρομποτικά...

Είναι κρίμα για την Κονάμι, να μην μπορεί να το διορθώσει μετά από τόσα χρόνια! Δεν βλέπουν πόσο φυσική κίνηση έχουν οι παίκτες του φιφα? Ποιός κάνει το Motion capture ρε παιδιά? Να πάω να τους το δείξω εγώ αν είναι...

Πάντως αν έβγαινε το pro2009 με σωστή και ρεαλιστική κίνηση παικτών, το pro θα ήταν ασυζητητί η επιλογή μου. Όμως...

Δημοσ.
http://www.jeuxvideo.com/extraits-videos-jeux/0000/00000832/pro-evolution-soccer-2009-argentine-italie-hd.htm Το παιχνιδι ειναι ακριβως το ιδιο με το 2008!!!Αυτο που λειπει απο το φιφα ειναι τα τελειωματα φασεων και τα σουτ ,Πλασε φαλτσα ποικιλια στο σκοραρισμα!Δεν ξερω αν το εχουν φτιαξει ,αλλα αυτο ειναι το κλειδι που εκανε χρονια το προ να ξεχωριζει!Τωρα οσο αναφορα τα ανιμασιονς , τα γραφικα και αισθησης ρεαλισμου δεν το συζηταμε...φιφα με διαφορα...Α και λιγο αναβαθμισμενο edit mode και δεν νομιζω να ξανασχοληθει κανεις με το προ
Δημοσ.

Aπό ότι φαίνεται το PES 2009 θα είναι το Pes που θα έπρεπε να είχε βγάλει περσι η Konami και φέτος να το βελτίωνε....:confused:

Γνώμη μου είναι πως οι άμυνες έχουν βελτιωθεί αρκετά,ο φωτισμός είναι άψογος,το passing game φαίνεται να είναι σε πολύ καλά επίπεδα(πραγματικές συνθήκες),οι τερματοφύλακες φαίνεται σε μερικούς τομείς όπως τα φάουλ(γράφαν όλα στο 2008) να έχουν βελτιώθει και το gameplay επέστρεψε στα smooth επίπεδα που είχε παλιά,τα γραφικά μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω και νομίζω ότι οι φανέλες φαινονται τέλειες πάνω στους παίκτες και από ότι είδα ο Messi και άλλοι σαν αυτόν μπορούν πλέον να "πιαστούν",το edit mode ακουγεται πως θα είναι αναβαθμισμένο και τα μενού be a legend και Champions League θα δώσουν νέο ενδιαφέρον!

Μεγάλο ερωτημματικό παραμένει το online mode....:rolleyes:

Αρνητικό το τρέξιμο που παρέμεινε σχεδόν ίδιο....:mad:

Προσωπικά πιστεύω πως το Pro θα είναι υποφερτό(εως και πολυ καλό) φέτος (για 1 vs 1 και τουρνουα σπίτι με φίλους) σε σχεση με το περσινο χάλι που με 1 μέρα παιχνιδιου ήθελες να το πετάξεις απο το μπαλκόνι....

Σ.Σ Για μένα κανένα μέχρι στιγμής ποδοσφαιράκι δεν έχει δώσει στις κονσολες ένα πραγματικά next -gen ποδοσφαιράκι

σ.σ 2 Ειλικρινά τo FIFA θα το δικιμάσω οπωσδήποτε και αν όντως έχει αυτο το κάτι που είχε το PES στα χρόνια της δόξας δεν θα ξανασχοληθώ με PES!To λέω εγώ που έχω ναι παίξω ΦΙΦΑ απο το 98(που έκανα ενα κόλπο στο κόρνερ που η μπάλα έβγαινε αουτ στον αέρα,ξαναέμπαινε μέσα και την έβαζε αυτογκόλ ο αμυντικός ahahahhahah :lol::lol: )

Δημοσ.

Κοιτάξτε αυτό το βίντεο:

http://www.gamersyde.com/stream_8418_en.html

Takatsuka, οι εποχές άλλαξαν αγόρι μου! Και δυστυχώς εσύ κοιμάσαι! Μια ακόμη χρονιά χωρίς pro φλωρογιαπωνέζε! Κατέστρεψες το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου...Ντροπή σου!

Ξύπνα!

Όλοι μαύρο στην Κονάμι φέτος!

Άκου εκεί ολόιδιο σχεδόν παιχνίδι με πέρσυ! Απλά τραγικό...

Δημοσ.

Γαλλικό preview από psm3 που δεν ξέρουμε αν είναι αληθινό:

That article simply shows my exact thoughts about the game (having seen all the videos,read all previews and knowing the saga from iss makes it easy to know what's coming). A great article, unbiased I may say, they simply point the obvious flaws of the series in PS3, nothing of importance solved or reworked.

I can have faith on pes 2010 if they do it all from scratch, but pes 2009 sounds like another terrible flop from all the sources I have (journalists, friends who played demo...).

I don't have time to translate it all for you, but they focus on:

AI: terrible again, with positional work being bad. Wings are always desserted again, a lot of traffic in the center of the pitch that makes a ping pong effect far from the build up pace of real football.

CONTROLS: They illustrate with some examples the absolute lack of depth of the control. As you can't do things manually, CPU decides things for you, and it seems it's again a random process at times. New control introduced for moving the player without the ball seems to add nothing to the game.

GOALKEEPERS: They seem to have evident flaws and let easy balls in, or simply move to the wrongs positions now and again.

ANIMATION: They simply state they are ridiculous for next gen and make the game be a bad cover of PS2 in HD version.

COLLISIONS / BALL PHYSICS: They state they have changed slightly but continue to be below standards in nowaday gaming, specially collisions between players.

They are also critic with the "fantasista" mode (or whatever it's called, right now I can't remember) as the AI is terrible and they won't pass the ball for most of the time. No word about Legends online, though.

They have played hundreds of matches, it seems. The only remarkable positive is the faces from near

Του έβαλαν 13/20. Αν είναι αλήθεια τότε μιλάμε για μεγάλη κατάντια!

Πάμε για fifa09 στο 360 pro2009 στο ps2 για φέτος πάλι...Κρίμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...