Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο επιθετικοί κ αν είστε κάποιοι πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να αναγκάσετε κάποιον να παίξει αυτό που θέλετε εσείς!Ουτε καν την γνώμη σας δεν μπορείτε να περάσετε....Ο καθένας θα παίξει αυτό που γουστάρει....Προσωπικά το PES θα το νοικιάσω πρώτα και μετά θα το πάρω(αν κερδίσει το χαμένο Respect).Για το FIFA το αναγνωρίζω πλέον σαν ένα πάρα πάρα πολύ καλό ποδοσφαιράκι αλλά συγνώμη παιδιά εγώ θα προτιμήσω να μην παίξω τπτ απο το να παίξω 5 Χ 5,με τα τερματάκια και ενα μικρό ουσιαστικά αγωνιστικό χωρο,αυτο αισθάνομαι οταν παίζω FIFA!Η μαλ:X της υπόθεσης είναι

πως τα ποδοσφαιράκια σε next-gen ακόμα δεν έχουν δείξει κάτι το άκρως εντυπωσιακό!!

σ.σ Πάρτε χαμπάρι πως οτι θέλει ο καθένας παίρνει όσο πιπίλισμα και να φάει(είτε κράζουμε το PES είτε το FIFA) ....

σ.σ 2 Το FIFA έχει κερδίσει τον σεβασμό μου(για αυτούς που θα πούνε ότι είμαι Sony και Pro να 'ναι και ότι να 'ναι)....

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσο επιθετικοί κ αν είστε κάποιοι πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να αναγκάσετε κάποιον να παίξει αυτό που θέλετε εσείς!Ουτε καν την γνώμη σας δεν μπορείτε να περάσετε....Ο καθένας θα παίξει αυτό που γουστάρει....Προσωπικά το PES θα το νοικιάσω πρώτα και μετά θα το πάρω(αν κερδίσει το χαμένο Respect).Για το FIFA το αναγνωρίζω πλέον σαν ένα πάρα πάρα πολύ καλό ποδοσφαιράκι αλλά συγνώμη παιδιά εγώ θα προτιμήσω να μην παίξω τπτ απο το να παίξω 5 Χ 5,με τα τερματάκια και ενα μικρό ουσιαστικά αγωνιστικό χωρο,αυτο αισθάνομαι οταν παίζω FIFA!Η μαλ:X της υπόθεσης είναι

πως τα ποδοσφαιράκια σε next-gen ακόμα δεν έχουν δείξει κάτι το άκρως εντυπωσιακό!!

σ.σ Πάρτε χαμπάρι πως οτι θέλει ο καθένας παίρνει όσο πιπίλισμα και να φάει(είτε κράζουμε το PES είτε το FIFA) ....

σ.σ 2 Το FIFA έχει κερδίσει τον σεβασμό μου(για αυτούς που θα πούνε ότι είμαι Sony και Pro να 'ναι και ότι να 'ναι)....

Να απαντησω για τον εαυτο μου μονο. Δεν ειμαι επιθετικος σε καποιον απο εδω μεσα. Ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν για τιποτα.

Απλα λεω τη γνωμη μου, μετα απο την περσινη κοροιδια που εφαγα. Και οχι μονο εγω αλλα και αλλοι 3 φιλοι που αγορασαμε το Pro για να παιζουμε online και τελικα το βαλαμε....στο συρταρι το παιχνιδι, για να μην πω πουθενα αλλου.

Οποτε για φετος, η konami θα παρει τα @@ μας (τα δικα μου και των φιλων μου). Τα χρηματα μας μονο σε αυτους που μας σεβονται σαν gamers και δεν μας βλεπουν σαν κοροιδα.

Δημοσ.

Θεέ μου, τι χάλι ήταν αυτό. Καλύτερα να έβλεπα Θύελλα Ελευσίνας - Ποσειδώνας Σαλαμίνας με τελικό σκορ 0-0 σε γήπεδο χωράφι μετά από τρίωρη καταρακτώδη βροχή.

Πραγματικά κρίμα, ήλπιζα ότι θα το πρόσεχαν φέτος το προ μετά τα περσινά.

Ας είναι καλά η ΕΑ που βγάζει (επιτέλους) next gen έκδοση του FIFA στο PC.

Δημοσ.
Εμένα πάντως αν μου έδειχναν αυτό το video και μου έλεγαν είναι ότι δεν είναι το PES2009 αλλά το 2008, θα τους πίστευα. Τι ακριβώς έχουν βελτιώσει?

Παντως αμα το σκεφτει κανεις πιο ρεαλιστικα απο την δικη τους αποψη καθαρα σαν επηχηριση, να πω την αληθεια καλα κανουν και δεν αλλαζουν τιποτα.Ειλικρινα και εγω ουτε με σφερες δεν θα καταλαβαινα οτι δεν ειναι το 2008 αλλα το 2009.Αλλα αυτοι βλεπουνε τα αποτελεσματα στις πωλησεις ρε παιδια.Αφου σου λεει οσες κοπιες πουλησαμε την προηγουμενη χρονια που ηταν εκαι αρκετες αλλες τοσες πουλησαμε και τωρα , χωρις να εχουμε ασχοληθει και να κανουμε και κατι! οποτε αμα το σκεφτει καποιος ετσι νομιζω μια χαρα ειναι στην κοναμι .ελαχιστη δουλεια στην ουσια patch κανουνε ,αλλαζουμε την ονομασια σε 2009 ,αποτελεσμα:αλλες τοσες πωλησεις.Συνταγη γνωστη και επυτηχημενη πουλαει εδω και 2 χρονια ηδη τωρα απο την εποχη του 360 kai ps3.ολα καλα

Δημοσ.

O κλέφτης και ο σίμπας τον πρώτο χρόνο χαίρονται όμως, γιατί από του χρόνου η Konami θα συναγωνίζεται σε πωλήσεις μόνο την Ziperia.

Δημοσ.

τι ακριβώς παρουσιάζει ο γιαπωνέζος στο κοινό,το ίδιο παιχνίδι?

δηλαδή τι λέει?να εδώ βλέπουμε το animation των παιχτών που έμεινε ίδιο,εδώ βλέπετε το σύστημα πασών που είναι και αυτό ίδιο.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

βασικα ΟΛΑ ειναι ιδια.Το μονο διαφορετικο ειναι το 2009 logo και το οτι το κανανε και παει λιγο πιο αργα απο το 2008.Σαν το 2007 δηλαδη που το ειχανε κανει ιδιο με το 2008 απλως το τελευτεο το ειχανε κανει πιο γρηγορο.Επισης εχει καλυτερο φωτισμο στα shaders οταν (μονο) οταν δειχνει τους παικτες απο κοντα.ΑΜΑΝ (τα καθαρματα) , μεγαλες προσθηκες.χαμος θα γινει φετος

Δημοσ.

Και ολα αυτα τα λεω εγω που ειναι γνωστο οτι παιζω προ απο το 1993 και σε ολα τα event πρωταθληματα μεσα!

Φιλε το Pro που λες δεν υπαρχει απλα....λεγοταν International Superstar Soccer και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με το Pro.Το πρωτο κυκλοφορησε μονο στην Ιαπωνια το 99 και μετα ηρθε και σε μας.Τα προηγουμενα δεν ειχαν καν την λεξη Pro.Φιλικα

Δημοσ.

International Super Star Soccer ή ISS ! Το ξερω φιλαρακο, τα εχω ολα απο απο το 1993 μεχρι το 2008 , απο το international supersta soccer deluxe στο ps1 και την επανασταση τοτε international super star soccer pro ( ή pro που λεγεται τωρα) Τα εχω ολα τα PRO γιαπωνεζικα , αμερικανικα, ευρωπαικα! Γυρω στα 20 pro εχω στην κατοχη μου!

Oπως λεει ο μεγας Αλεφας , μαθε μπαλιτσα κοντα στον αρχοντα!

Φιλε δεν αλλαζει το σημερινο χαλι, μαλλον δεν ειναι χαλι απλα καποιος αλλος μας ανοιξε τα ματια για το πως ειναι καθαρο simulation ποδσφαιρο(ea-fifa) . Το οτι καποιoυς αυτο τους πειραζει ειναι και το κομπλεξ της υποθεσης γουσταρανε να κοροιδευουνε το fifa αλλα οι εποχες περασαν και το pro απο το υποτιθεμενο sim εγινε περιγελος!

-Οπως καποιοι γουσταρανε την καταντια της microsoft και του xbox , τωρα εχουν γινει ρομπες ξεκουμποτες!

-Οπως αυτοι που γελαγανε με την τα τελευταια χρονια καταντια της AMD-ATI με σχεση την NVIDIA και επανηλθε η ΑΤΙ και πηρε τα σωβρακα και τις ταυτοτητες της NVIDIA!

-Επισης αναφερομαι και σε αυτους που ειχαν θαψει την AMD cpu με σχεση τους pentium 4 και ηρθε η AMD αthlon 939 και τους πηρε τα σωβρακα για 2 χρονια, και τωρα το κανει η ΙΝΤΕΛ με τους core 2

-Ειναι ενας κυκλος που γυριζει , ειναι τα ιδια γεγονοτα ακριβως με το ιδιο αποτελεσμα ο ανταγωνιστικος κυκλος προιοντων , μια ο ενας μια ο αλλος, ειναι δυσκολο να εισαι παντα στην κορυφη. Εγω αναφερομαι γενικα στους κολλιμενους που απο funboy γινονται trollboy και εχουν φορεσει κατι παρωπηδες σαν ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ!

- Το τι τελικα θα παιξω φετος θα το κρινω οταν τα παιξω και τα δυο, αλλα απο οτι εχω δει μεχρι τωρα για ακομη ενα χρονο θα παιζω fifa και θα γουσταρω ποδοσφαιρο! Οχι παιχτακια robocop με στιλ ποδοσφαιρου καμικαζι αυτοκτονιας, και με 2 πασες βγαλαμε γκολ!

Δημοσ.

Στο όνομα κολλάς;

International Superstar Soccer>

Pro Evolution Soccer>

ESPN MLS>

Winning Eleven=

Η ίδια σειρά.

Είναι σα να μου λες οτι δεν είναι Fifa το Euro.

Δημοσ.

Αυτο που είχε βγει σαν φημολογία οτι θα έχει το Champions league το νεο PES επιβεβαιώθηκε?Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει!

Ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...