Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό είναι αντιγραφή;; Το βιντεάκι του Fifa;;

Το Euro 2008 το έχεις παίξει;

Sorry, αλλά με τέτοιο κωλοβάρεμα που ρίχνουν οι του Pro ούτε στα όνειρά τους δεν θα έβλεπαν τέτοιο αποτέλεσμα. Σε γραφικά, gameplay, κίνηση μπάλας, κίνηση παικτών off the ball, animations, επίδραση που έχουν στο παιχνίδι οι αλλαγές τακτικής και πολλά άλλα ούτε που αγγίζεται το Fifa, από αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής. Το Pro , με μία δόση υπερβολής, έχει μείνει στην εποχή του PS2.

Στο Fifa, τα βασικά που θέλω φέτος : καλύτερο ( πολύ καλύτερο) manual changing παικτών ( απ'ο,τι είδα το έχουν καταλάβει και το έχουν διορθώσει) και πιο σωστούς τερματοφύλακες. Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα δείχνει πάρα πολύ καλό.

Σε αντίθεση με το Pro που απλά δείχνει να είναι η έκδοση του Pro που θα έπρεπε να βγει πέρυσι. Απαράδεκτοι. Τι κάνουν έναν χρόνο τώρα; Κάτι ακούω ότι κάνουν ριζοσπαστικές αλλαγές για το επόμενο, αλλά αν είχαν τα @@ ας έλεγαν "δεν βγάζουμε Pro καθόλου φέτος για να αφοσιωθούμε στην έκδοση για του χρόνου" και όχι να πασάρουν στην αγορά ένα "spinoff" του 2008 για να αρμέξουν κι άλλο την κατσίκα...

Μπορεί να ακούγομαι λίγο επιθετικός, αλλά είμαι αρκετά θυμωμένος με αυτά που βλέπω σήμερα από την Konami.... (καλά, ΟΚ, πιο πολύ είμαι επειδή χάσαμε στο μπάσκετ και μου βγαίνει εδώ...:-D...τέσπα)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμενα παντως το βιντεακι παραπανω μου κανει πολυ αντιγραφη Pro...σαν να εχει παρει η ΕΑ τα παντα απο το Pro.για μενα το pro ηταν ετσι κ αλλιως παντα πιο μποστα απο το Fifa και ειδικα το 08 που ελεγαν οτι ειναι καλυτερο του Pro οταν το δοκιμασα πεθανα στα γελια...χιλιες φορες το Pro με οσα προβληματα εχει.Μια φορα δεν βγηκε τοσο καλο Pro και ολη βγηκαν να το κραξουν.Δεν ειναι ετσι ρε παιδια.Οταν για συνεχομενα χρονια βγαινει καθε χρονο και καλυτερο δεν γινεται να τα ισοπεδονουμε ολα.Αυτη ειναι η αποψη μου.

Το ποιός αντιγράφει ποιόν δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Μπορεί τα τελευταία χρόνια η EA να προσπαθεί να αντιγράψει την -κάποτε- επιτυχημένη συνταγή του Pro αλλά τώρα πλέον μάλλον το ανάποδο γίνεται και ο Τσακατσούκας θέλει να πάρει τα καλά στοιχεία του FIFA.

Πράγμα που με φέρνει πίσω σε αυτό που είπε ο polakis21 στην προηγούμενη σελίδα, ότι ακόμα δεν ξέρει ποιό από τα 2 ποδοσφαιράκια θα παίξει. Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, θα περιμένω πρώτα να τα δω και μετά θα αποφασίσω.

Το ότι το FIFA08 είχε αδυναμίες δεν μου λέει απολύτως τίποτα για το αν είναι χειρότερο από το PES2008 ή όχι. Για το Euro08 βέβαια δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση, είναι καλύτερο από το Pro σε κάθε τομέα (με εξαίρεση τους τερματοφύλακες).

Το θετικό είναι ότι πλέον ο περισσότερος κόσμος δεν μπαίνει στην -απαρχαιωμένη- λογική πολλών Playstation-άκηδων, ότι "αφού είναι Pro και εμείς έχουμε μεγαλώσει με το Pro, άρα θα είναι καλό". Αυτά πλέον έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι τελικά και τα δύο ποδοσφαιράκια θα έχουν ελλείψεις και τα καλά του ενός θα τα καλύπτει το άλλο. Οπότε δεν θα ξέρουμε ποιό απ' τα δύο να πρωτοπαίξουμε (και αγοράσουμε βέβαια).

Δημοσ.

Φίλε κι εγώ ήμουν από αυτούς που πέρσυ πήραν με 70αρι το pro στο ps3 και μετά από 1 εβδομάδα το πούλησα...

Nzeppos, συμφωνώ απόλυτα. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Καλό το φιφα πέρσυ, αλλά δεν έχειαυτό το κάτι για να σε κρατήσει. Αυτό τον ενθουσιασμό, την πόρωση που σου έδινε το pro πριν κάποια χρόνια...Δεν ξέρω αν θα το έχει το φιφα 09 φέτος. Αν το έχει τότε, καληνύχτα pro...

Τα ντέμο θα δείξουν...

Δημοσ.

ναι αν δεν πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου δεν μπορείς να βγάλεις ξεκάθαρα συμπεράσματα. Τα video είναι απλά μια ένδειξη για το τι θα περιμένεις αλλά όταν το παίξεις μπορεί να δεις άλλα. Όταν κυκλοφορήσουν θα ξαναμιλήσουμε...

Δημοσ.

Καλά εγώ το βλέπω και φέτος να έρχεται. Τι next gen και παπαριές?

Pro 2009 στο ps2 και πάλι μου φαίνεται θα είναι η καλύτερη έκδοση! Αντε και στο pc.

Με βλέπω fifa09 για live και ps2/pc για patch και λοιπή διασκέδαση...

Δημοσ.

Παιδες το PRO EVO ειναι αστειο , ειναι απλα χαλια, ΤΕΛΟΣ! Κοροιδευουν σκομη και τωρα τον κοσμο! Εγω το εχω πει, μονο οι χιλιοπικραμενοι sonakides θα το παρουν ετσι και αλλιως αυτοι εχουν παθει ανοσια απο την συνεχομενη ΦΟΛΑ!

Ποια ειναι ιδια ! Σε βιντεακι τoυ youtube με αναλυση εικονας 100χ50 ειναι το ιδιο! Φυσιολογικοτατο! Καταρχην λετε οτι το FIFA εχει την ιδια κινηση με το pro και το εχει κλεψει. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ, πηρε την βαση και εκανε το πολυ καλο pro του 2006 σε ενα απλα next gen απολυτο ποδοσφαιρο!

Και ολα αυτα τα λεω εγω που ειναι γνωστο οτι παιζω προ απο το 1993 και σε ολα τα event πρωταθληματα μεσα!

OPEN YOUR EYES POLAKIS! Ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξεις, γιατι πανω απο ολα εισαι αντικειμενικο ατομο με ορθη κριτικη που λατρευει το ποδοσφαιρο και οχι ενα καγκουροarcadoποδοσφαιρο(pro evo) και πιστευω οτι για ακομη μια χρονια δεν θα παιξεις PRO οπως περσι!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, μετά από προσεκτική ανάλυση όλων των βίντεο (και φιφα και pro), καταλήγω στο ότι ο Seabass μας κοροιδεύει κανονικά. Μας πλασάρει ένα ελαφρως βελτιωμένο pro2008 και μας το λέει ως επανάσταση. Ε φτάνει πια. Ως εδώ! Το φιφα 09 βελτιώθηκε κι άλλο σε σχέση με πέρσυ και πλέον , όπως βλέπω τα βίντεο του φίφα, μου δίνει το συναίσθημα στρωτού και ισορροπημένου παιχνιδιού με σωστά animation, physics και collisions σε αντίθεση με το pro που επιμένει στις απότομες στροφές παικτών, στο γωνιακό τρέξιμο (με στυλ 200αρη στιβίστα) και γενικά στην arcade και χιλιοφορεμένη τα τελευταία 2 χρονια πάστα του! Είμαι πλέον μπερδεμένος...

Το τραγικό της υπόθεσης (και είναι ομως αλήθεια) είναι οτι η ΕΑ στο φιφα, έκανε περισσότερες βελτιώσεις από το euro2008 στο fifa09 (που μεσολαβεί μόνο ένα 4μηνο κυκλοφορίας) παρά η Κονάμι στο pro2009 σε 1 ολόκληρο χρόνο προετοιμασίας! Αυτό είναι το αστείο και συνάμα τραγικό της υπόθεσης...

Παρατηρώντας το φιφα09 (και μόνο από τα βίντεο χωρίς να το έχω παίξει) μου δίνει αυτό το συναίσθημα ευχαρίστησης που ένιωθα πριν χρόνια με το pro. Το φιφα08 και euro08 για κάποιο λόγο, μετά από 1 μήνα παιχνιδιού δεν με κράτησαν και τα παράτησα. Δεν ήταν μούφα παιχνίδια αλλά δεν μου έδιναν αυτό το κάτι, αυτή την πόρωση. Αυτή την πόρωση που έχω χάσει και από το pro...

Αν λοιπόν το φιφα09 μου δώσει σωστό full formation customization (όπως το pro) και full button configuration αλλαγές, σε συνδυασμό με ένα πιο γρήγορο ρυθμό και καλύτερους τερματοφύλακες, ε τότε πραγματικά δεν θα ξανασχοληθώ με το pro...

Υπάρχει κανείς απο εσάς που να πιστεύει ότι το pro2010 θα είναι η πραγματική επανάσταση? Εγώ πια όχι. Όπως έπαψα πια να πιστεύω τα παραμύθια της Sony όπου έσκασα τσάμπα γύρω στα 1000 για το ps3 που έχω στο ράφι αχρησιμοποίητο, έτσι πλέον σχεδόν έχω χάσει κάθε ελπίδα για ο pro, τουλάχιστον για φέτος...

Και ας το πάω και λίγο παραπέρα, δεν βλέπω πλέον διαφορά μεταξύ του Kutaragi και του Takatsuka που έδωσαν φρούδες ελπίδες στον κόσμο. Και ο νοών νοείτο...

Δημοσ.

Και καποιος πρεπει να πει σε αυτον τον tsakatsoykα οτι οταν ο τερματοφυλακας δινει πασα δεν δινει μονο στον τελευταιο robocop! Ελεος και το μονο που καθομαστε και ασχολουμαστε με τον καραγκιοζοιαπωνα που εχει και τα μουτρα και μου κανει και δηλωσεις παρουσιαζοντας το PRO EVOLUTION 08 UPDATE PATCH γιατι αυτο ειναι το PRO 2009, και μονο που σκεφτομαι αυτα που λεει, τρελενομαι απο οργη! Εναν μου θυμιζει τον KAZ HIRAI αυτος με τα 4D Graphics, γελανε και οι πετρες μαζι τους!

Βγαινουν και οι κολλιμενοι proakides και μου λενε simulation , ελεος μου μαθατε και το simulation , ωραιο simulation που αν αφισεις το turbo για λιγο ο αλλος θα σε παρει παραμαζωμα απο το πλεκτο θα σας μαζευουμε.

Μιλαμε για το απολυτο run and gun football μονο ο κερματοδεκτης λειπει ! Αυτη ειναι η αληθεια, και τα λεω ετσι για να καταλαβουν καποιοι και να παψουν να κοροιδευουν τον εαυτο τους οτι παιζουν ποδοσφαιρο απλα ενα καγκουροarcadoποδοσφαιρο παιζουν και γουσταρουν , αυτο ειναι σωστο και το δεχομαι ετσι!

Απο τοτε που βγηκε το fifa 2008 το PRO για εμενα πεθανε ! ΤΕΛΟΣ!

Δημοσ.

Παιδιά έτσι όπως το κόβω, θα αρκεστώ στην ps2 έκδοση του pro2009 πάλι (που καταντήσαμε) και θα είμαι κομπλέ και για φέτος. Το μόνο σωστά ισορροπημένο παιχνίδι, γιατί οι next gen εκδόσεις είναι...άστα να πάνε!

Αν θελετε να παίξετε οπωσδήποτε next gen παίξτε στο pc που παίρνει και εύκολα patch...

Κατά τα άλλα φέτος με βλέπω με fifa09 (που δείχνει κορυφαίο) και pro2009 στο ps2 πάλι...

Takatsuka τον πούλο και γρήγορα...

Δημοσ.
Παιδιά έτσι όπως το κόβω, θα αρκεστώ στην ps2 έκδοση του pro2009 πάλι (που καταντήσαμε) και θα είμαι κομπλέ και για φέτος. Το μόνο σωστά ισορροπημένο παιχνίδι, γιατί οι next gen εκδόσεις είναι...άστα να πάνε!

Αν θελετε να παίξετε οπωσδήποτε next gen παίξτε στο pc που παίρνει και εύκολα patch...

Κατά τα άλλα φέτος με βλέπω με fifa09 (που δείχνει κορυφαίο) και pro2009 στο ps2 πάλι...

Takatsuka τον πούλο και γρήγορα...

H Βανδη το βρηκε το γιατρικο της, εσυ Polaki με τιποτα!:lol::lol: Θελω να δω ποιος θα παει να το αγορασει την αρπαχτη του Tromparifa Seagaou! Καλα η ΚΟΝΑΜΙ εχει μπει στην κατηφορα με χιλια! Τωρα που τελος και το γερο φιδι, μπηκαν οι τιτλοι τελους!

Δημοσ.

Εγω απο τα βιντεο ολα αυτα που ειδα καταλαβαινω καθαρα οτι το φιφα ειναι ενα smooth ποδοσφαιρακι με ρεαλιστικη κηνηση και ρυθμο εχωντας ΠΑΡΑ πολυ καλο και αληθοφανες animation παικτων και κηνηση μπαλας.

Το προ ειναι ενα μια απο τα ΟΛΟΙΔΙΑ παλια ελαχιστα βελτιωμενο σε σχεση με το παρελθον σε ολα αυτα τα σημεια με οχι τοσο ρελαιστικο animation παικτων σε σχεση παντα με το φιφα αλλα προσεξτε:Εχει ενα arcade felling οπως τα παλια coinop ποδοσφαιρακια.Οι πιο μεγαλοι ισως καταλαβαινουν τι εννοω.Αυτο τωρα για πολλους θα ειναι ξενερωτικο αλλα για παρα πολλους αλλους που γουσταρουν αυτο το ειδος δεν ειναι κακο.Πχ καποια παρεα πουθελει να μαζευτει και να παιξει ενα τουρνουα και να λιωσει κανοντας χαβαλε δεν τους νοιαζει αν τα animation ειναι λιγοτερα ή κοφτα και αποτομα στην κηνηση σε σχεση με του φιφα ή ο ήχος ειναι μαπα κλπ κλπ.Τους πορωνει αυτο το arcade coinop gameplay που ανεκαθεν η konami ειχε.οποτε σε πολυ κοσμο θα αρεσει το προ λογικα εαν φτιαξουν και το online που παιζουν πολλοι...

Δημοσ.
...Τους πορωνει αυτο το arcade coinop gameplay που ανεκαθεν η konami ειχε.οποτε σε πολυ κοσμο θα αρεσει το προ λογικα εαν φτιαξουν και το online που παιζουν πολλοι...

Πιο πιθανό είναι να τους πορώνει επειδή λέει Pro έξω από το κουτί. Αν έλεγε Fifa, θα έλεγαν "τι πατάτα είναι αυτή".

Η πλάκα είναι που το link λέει PS3 ενώ το pad που παίζει ο τύπος είναι του 360. Εμένα πάντως αν μου έδειχναν αυτό το video και μου έλεγαν είναι ότι δεν είναι το PES2009 αλλά το 2008, θα τους πίστευα. Τι ακριβώς έχουν βελτιώσει? Μόλις ο κόσμος πάρει χαμπάρι ότι, κατά τα φαινόμενα, το παιχνίδι θα είναι μία απ' τα ίδια, έχει να παίξει απίστευτο κράξιμο. Τσακατσούκα, κάνε μας τη χάρη και κάνε χαρακίρι.

Δημοσ.
Πιο πιθανό είναι να τους πορώνει επειδή λέει Pro έξω από το κουτί. Αν έλεγε Fifa, θα έλεγαν "τι πατάτα είναι αυτή".

Καλα, αν θελαμε arcade ποδοσφαιρακι, εχουμε καλυτερο (sensible soccer).

Η πλάκα είναι που το link λέει PS3 ενώ το pad που παίζει ο τύπος είναι του 360. Εμένα πάντως αν μου έδειχναν αυτό το video και μου έλεγαν είναι ότι δεν είναι το PES2009 αλλά το 2008, θα τους πίστευα. Τι ακριβώς έχουν βελτιώσει?

Μα δεν το βλεπεις;;; Εχουν βελτιωσει....τα menu!!!!

Δημοσ.
Καλα, αν θελαμε arcade ποδοσφαιρακι, εχουμε καλυτερο (sensible soccer).

Μα δεν το βλεπεις;;; Εχουν βελτιωσει....τα menu!!!!

ρε γμτ ακόμη και εδώ έχουν αντιγράψει την παλιά πάγια τακτική της ΕΑ :lol::lol:

Για να παίζει ο τύπος με το μοχλό του ΧΒΟΧ προβλέπω η έκδοση για 360 να είναι πάλι η καλύτερη Μην ξεχνάμε πόση αγάπη έχουν SONY και ΚΟΝΑΜΙ και που κυκλοφορούσε επί σειρά ετών το ISS και μετέπειτα τα πρώτα pro evolution...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...