Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτό λέω και εγώ τόσο καιρό αλλά κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν, φυσικά θα το δούμε το νέο PES και θα το κρίνουμε όταν το πάρουμε στα χέρια μας...

Και το νέο fifa... γιατί το 2008 εμένα δεν καλύπτει και προτιμώ το κουτσουρεμένο pes 08.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και το νέο fifa... γιατί το 2008 εμένα δεν καλύπτει και προτιμώ το κουτσουρεμένο pes 08.

εννοείτε, αλλά τουλάχιστον για το FIFA έχουμε δει κάπου 10 video μέχρι τώρα και έχουμε μάθει πάρα πολλά πράγματα από άτομα που το έχουν παίξει. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι προσπαθεί να κρύψει η KONAMI και δεν έχει δώσει καθόλου πληροφορίες μέχρι τώρα???

Δημοσ.

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Όπως δεν ψοφάω να δω και video του fifa. Εγώ να τα παίξω θέλω και τα 2 για να δω με ποιο θα καταπιαστώ φέτος. Τα video, παπούτσια κτλ κτλ κτλ (και τα γραφικά για μένα αλλά εγώ είμαι και μυστήριος) είναι οδοντόπαστες.

Δημοσ.
'Εχουμε κάποια νέα,όχι τόσο σημαντικά θα έλεγα αλλά ίσως κάτι να έχει αρχίσει να κινείται(έστω και αργά) στην Κοναμι!

Τα τελευταία νέα για το Pro Evolution Soccer 2009 αναφέρουν ότι η KONAMI έχει εξασφαλίσει τις άδειες για την χρήση ποδοσφαιρικών παπουτσιών μεγάλων εταιριών όπως η Nike και η PUMA. Φυσικά σε αυτά προστίθονται και τα παπούτσια της Adidas με την οποία η KONAMI συνεργάζεται εδώ και καιρό.

:confused::confused::confused:

Δηλαδή η κοναμι πλήρωσε για να εξασφαλίσει άδειες για να διαφημίζει την nike και την puma? Γιατί έχω μία μικρή αμφιβολία ότι γίνεται έτσι η δουλειά?

Το Euro το έχεις δοκιμάσει? Γιατί κι εγώ ήμουν επιφυλακτικός με το fifa 08 αρχικά με το πολύ αργό τέμπο και κυρίως με την αργή ανταπόκριση αλλά με το Euro πίστηκα.

Δημοσ.

Το Euro το έχεις δοκιμάσει? Γιατί κι εγώ ήμουν επιφυλακτικός με το fifa 08 αρχικά με το πολύ αργό τέμπο και κυρίως με την αργή ανταπόκριση αλλά με το Euro πίστηκα.

και φυσικά τα εκπληκτικά off the ball runs...

Δημοσ.

Ναι, το δοκίμασα και ούτε αυτό με κάλυψε. Μπορεί το pro σε πολλά να είναι για τον σούτσο αλλά στο gameplay είναι πιο καλό.

Δημοσ.
Ναι, το δοκίμασα και ούτε αυτό με κάλυψε. Μπορεί το pro σε πολλά να είναι για τον σούτσο αλλά στο gameplay είναι πιο καλό.

Γούστα είναι αυτά. Και συνήθεια ίσως. Δεν λέω ότι και το euro δεν έχει flaws στο gameplay αλλά πιστεύω ότι έχει πολύ λιγότερα από το pro. Θέλει τον χρόνο του να συνηθίσεις το fifa/euro που είναι πολύ πιο αργό και με λιγότερα περιθώρια να ανοίξεις την άμυνα ή να περάσεις τον παίκτη στο 1vs1, όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται βαρετό και ότι σε περιορίζει. Άμα αρχίζεις να το συνηθίζεις μετά το προ σου φαίνεται σαν παιχνίδι από περασμένες γενιές, που εδώ που τα λέμε αυτό είναι στην ουσία. Απ ότι έχω καταλάβει θα φτιάξουν καινούργιο engine για το 2009 και μετά (?)

Δημοσ.
Γούστα είναι αυτά. Και συνήθεια ίσως. Δεν λέω ότι και το euro δεν έχει flaws στο gameplay αλλά πιστεύω ότι έχει πολύ λιγότερα από το pro. Θέλει τον χρόνο του να συνηθίσεις το fifa/euro που είναι πολύ πιο αργό και με λιγότερα περιθώρια να ανοίξεις την άμυνα ή να περάσεις τον παίκτη στο 1vs1, όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται βαρετό και ότι σε περιορίζει. Άμα αρχίζεις να το συνηθίζεις μετά το προ σου φαίνεται σαν παιχνίδι από περασμένες γενιές, που εδώ που τα λέμε αυτό είναι στην ουσία. Απ ότι έχω καταλάβει θα φτιάξουν καινούργιο engine για το 2009 και μετά (?)

απολύτως σωστός ο Μίλτος...το FIFA θέλει χρόνο για κάποιον που είχε συνηθίσει μια ζωή PES...και εγώ ΠΡΟ έπαιζα μέχρι και το PES06 (αφού τα ΦΙΦΑ μέχρι και το 07 ήταν για κλωτσές) αλλά δοκίμασα το FIFA08 που πραγματικά ήταν απίστευτο και σε συνδυασμό με την ψιλοαπογοήτευση του PES06 (και καλά next gen ενώ θύμιζε PES5) και την αρχι-ΦΟΛΑ PES2008, πλέον έχω ρίξει μαύρο στην σειρά που η ΚΟΝΑΜΙ έχει ξεφτιλίσει πια...αν δεν κάνει σημαντικά βήματα προς τα μπρος, δεν ασχολούμαι ξανά με τους άμπαλους...ας ξυπνήσουν

Δημοσ.

To PES 2009 από ότι βλέπω είναι τελειωμένο θέμα ότι θα είναι χάλια....

Δώθηκε μια είδηση σχετικά με τις μπάλες και έπεσε ομαδικό ντου....Και εγώ πιστεύω ότι δε θα δούμε κάτι εντυπωσιακό αλλά ας περιμένουμε αλλιώς ας κλείσει το θέμα στο φορουμ και να γράψουμε ραντεβού στο PES 2010 όπως στα θερινά σινεμά....

Σ.Σ εγώ πιστεύω ότι μετά το περσινο κράξιμο και την τραγική μούφα ίσως να ξύπνησαν λίγο και μας δώσουν κάτι πιο αληθινό :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Ποτέ δεν είναι αργά για να κράξουμε τον τελειωμένο Τσακατσούκα και το θίασό του. Δεν πα' να 'ναι και 3 η ώρα το βράδυ. Η μόνη του εξιλέωση θα είναι όχι μόνο να βγάλει ένα καλό παιχνίδι χωρίς εκατομμύρια bugs (και με σωστό online) αλλά και να μας το δώσει τζάμπα. Ώστε να ρεφάρουμε για τα λεφτά που μας έφαγε πέρσι το κάθαρμα, ο αλήτης, ο σχιστομάτης απατεώνας (που αποτελεί σκέτη ντροπή για τους υπόλοιπους σχιστομάτηδες, που τους πάω).

Η ξεφτίλα του Τσακατσούκα (ψόφα) δεν θα πιάσει ποτέ πάτο. Εύχομαι μόνο το FIFA09 να είναι τόσες πολλές φορές καλύτερο από το Pro που να τελειώσει εδώ η ιστορία.

223921158_39d047813b.jpg

Τελείωσες ρε λαμόγιο, μας έφαγες λεφτά αλλά πλέον σε πήρε όλος ο κόσμος χαμπάρι.

Δημοσ.

Πολλή σωστός ο Μιλτοζ.. ακριβώς έτσι είναι πραγματικά. Όπως είπα και σε παλιά ποστς...αυτοί που παίζουν προ και είναι φαν της σειράς, δεν δίνουν αυτο το έχτρα χρόνο να μάθουν καλύτερα, εκεί που κολλάμε όλοι πιστεύω από δικια μου εμπειρία με φίλους μου, είναι όταν ο παίχτης στο φιφα πάρει την μπάλα, και έρχεται ο αμυντικός εκεί που ξενερώνει ο προ φαν είναι όταν δεν νιώθει πως έχει full controll της μπάλας. Νομίζω άδω θα συμφωνήσετε όλοι.

Λοιπόν αυτό που λέω εγώ είναι, οτι ΑΥΤΟ το Φτιάξανε στο Φιφα 09, ήδη το έχουν πει και ήταν από τις πρώτες αλλαγές στο παιχνίδι. Με αυτήν την αλλαγή όλα είναι τέλος για το προ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ το ΠΡΟ που θέλατε, αλλά υπαρχή και το άλλο ωραίο με συνδυασμό ατμόσφαιρας, γραφικά, ανιματιονς, commentating, ονλινε ολοκληρωμενο, θα ειναι το ποδοσφαιρακι τις χρονιας. Και οχι μονο αυτο, και custom controll scheme, που θα ευχαρίστηση τους φαν του ΠΡΟ. Δηλαδή, όπως παίζατε πριν θα παίζετε τωρα!..

Είναι απλό το θέμα, αλλά ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να δώσετε κάποιο χρόνο και να το συνηθίσετε οτι παίζετε φιφα και όχι προ.λολ.

Δημοσ.

Μην γενικεύεται παιδιά είναι άσχημο. Προσπάθησα πάρα πολύ να παίξω fifa και το παιχνίδι για μένα είναι τραγικό. Δεν είναι μπάλα αλλά turn based strategy. Αν εσάς σας καλύπτει πάσο...

Δημοσ.
Μην γενικεύεται παιδιά είναι άσχημο. Προσπάθησα πάρα πολύ να παίξω fifa και το παιχνίδι για μένα είναι τραγικό. Δεν είναι μπάλα αλλά turn based strategy. Αν εσάς σας καλύπτει πάσο...

lol. προτιμάς τα fliperakia δλδ :lol::lol:

Δημοσ.
lol. προτιμάς τα fliperakia δλδ :lol::lol:

Η μαλακία ξέρεις πια είναι;

Μετά από πόση προσπάθεια να παίξω fifa άρχισα να μπερδεύω το σούτ με την σέντρα και στο pro. Κώλο τα έχω κάνει. Άντε να βγούνε τα καινούρια να δούμε τι θα παίξουμε φέτος.

Δημοσ.

Η μαλακία ξέρεις πια είναι;

Μετά από πόση προσπάθεια να παίξω fifa άρχισα να μπερδεύω το σούτ με την σέντρα και στο pro. Κώλο τα έχω κάνει. Άντε να βγούνε τα καινούρια να δούμε τι θα παίξουμε φέτος.

κατσε ρε φιλε, θα μας τρελλανεις εσυ, καταρχην πηγες ποτε να αλλαξεις τα κοντρολς σου? θα διαλεξεις, NEW ALTERNATE, EINAI ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟ. Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ TAKLING!. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ.

Και αν ειναι να κρατας την μπαλα για παντα, τοτε το παιχνιδι ειναι βλακεια..καμια σχεση με αληθινο, το λεω αυτο για το κομμεντ που λες οτι ειναι turn base strategy. Και με αυτο το υπερβαλεις λιγο νομιζω...επειδη οταν ειναι να το μαθεις, ειναι καμια σχεση με αυτο που λες...στρατηγικη ομως χρειαζεται, πιστευω αυτο ισχυη σε αληθινους αγωνες...ε? η κανω λαθως....)....θα το ξανα πω...αν σας αρεσει το ARCADE τοτε προ is the way to go!.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...