Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως δεν εχω ιδιαιτερη τρελλα να επιλεξω αναμεσα στα 2.. Το προ ηταν και θα ειναι για διπλα με φιλους μου παντα ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο PC με ps2 joys(ακομα και το φετινο καλουτσικο ειναι ειδικα με το τελευταιο patch που εχει βγει..)

Το fifa θα ειναι για την παρτη μου και για MASSIVE οnline επειδη ειναι πιο simulated,πιο δυσκολο, αληθινο και ταιριαζει πιο πολυ σε μονα εναντιον του Η/Υ..

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aπό όλους εσάς που στεναχωριόσαστε για τη φετεινή κατάντια του Pro στο XBOX360 και PS3, στο Wii το είδατε?

Καθαρά εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, διότι οι κολλητοί μου εδώ τα ίδια λέγανε, μέχρι που πιάσανε την έκδοση για Wii και από τότε τους έχασε ο έξω κόσμος.

Μα στο Wii ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι!! Δεν εχει καμμια σχεση με οσα μπορει να εχει μαθει καποιος παιζοντας το στο PC ή σε 360/PS3.

Και προσωπικα ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε ποδοσφαιρακι τα τελευταια χρονια.

Δημοσ.
Ρε dpapa έπεσε το myxbox forum και ήρθες στο ινσόμνια να μας πρήξεις ότι το φίφα είναι καλύτερο από το pro? έλεος πια!

LOL πλάκα κάνω έτσι? Με ξέρεις...

τι να κανω ρε πολακι, βαρεθηκα στην δουλεια..και αν δεν εχω καπου να πω τα φιλοσοφικα μου, δεν προχωραει η μερα!!!!

Ακουο παντως πολλα ακυρα...αλλα τεσπα...οτι νανε.:P

Δημοσ.
Αυτο θα το παρεις, τον οκτοβριο 03 , 2008. Τελος. Ξερουμε τα προβληματα το προ, αλλα δυστηχως ειναι πολλη αργα να το φτιαξουνε τωρα.. Πρεπει να γκρεμιστη η μηχανη που βασιζοτανε το ΠΡΟ και να το ξανα φτιαξουνε για τα επιπεδα του NEXT GEN. Θα θελει κανενα 2χρονο, και αν υπολογισουμε πως αυτο ηδη αρχισανε να το κανουν, τοτε next year guys. Οχι φετος. Φετος, θα το παρει το Crown το φιφα. Και μην με παρεξηγησετε, απλα λεω την γνωμη μου και δεν κανω τρολ. η vs. topic.

Ναι βέβαια, όταν κάποιοι κράζαμε πριν χρόνια ότι το Pro πρέπει επιτέλους να ξεφύγει από τη λογική του PS2 και να περάσει είτε σε PC είτε σε next-gen console φάση, έβγαιναν όλοι και έλεγαν "Το Pro είναι για κονσόλες, τι τα θέλετε τα PC, δεν μας πειράζουν τα μέτρια γραφικά κλπ"

Τώρα με την απόλυτη ξεφτίλα της ομάδας του γελοίου και ανύπαρκτου Τσακατσούκα (please, die) έχει αρχίσει να γυρίσει ο τροχός και ο κόσμος να απαιτεί αναβάθμιση της μηχανής του παιχνιδιού. Έγινε μια πλήρως αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια με το PES6 για 360, ενώ πέρσι είχαμε το άθλιο (από πλευράς κώδικα) χιλιο-μπαγκαρισμένο PES2008 (τόσες και λιγότερες να είναι οι ώρες του αχαρακτήριστου Τσακατσούκα).

Εγώ έχω ψηφίσει ήδη Fifa εδώ και πολύ καιρό, τώρα αν τελικά βγω λάθος εντάξει τι να γίνει, μακάρι. Αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Δημοσ.

Όντως το PES6 στο Xbox ήταν σκέτο χάλι.Το πρώτο που σκέφτηκα όταν το έπαιξα είναι να μην είναι έτσι και το επόμενο PES.Ούτε τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών δεν ήταν σωστά.

Δημοσ.
Ναι βέβαια, όταν κάποιοι κράζαμε πριν χρόνια ότι το Pro πρέπει επιτέλους να ξεφύγει από τη λογική του PS2 και να περάσει είτε σε PC είτε σε next-gen console φάση, έβγαιναν όλοι και έλεγαν "Το Pro είναι για κονσόλες, τι τα θέλετε τα PC, δεν μας πειράζουν τα μέτρια γραφικά κλπ"

Τώρα με την απόλυτη ξεφτίλα της ομάδας του γελοίου και ανύπαρκτου Τσακατσούκα (please, die) έχει αρχίσει να γυρίσει ο τροχός και ο κόσμος να απαιτεί αναβάθμιση της μηχανής του παιχνιδιού. Έγινε μια πλήρως αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια με το PES6 για 360, ενώ πέρσι είχαμε το άθλιο (από πλευράς κώδικα) χιλιο-μπαγκαρισμένο PES2008 (τόσες και λιγότερες να είναι οι ώρες του αχαρακτήριστου Τσακατσούκα).

Εγώ έχω ψηφίσει ήδη Fifa εδώ και πολύ καιρό, τώρα αν τελικά βγω λάθος εντάξει τι να γίνει, μακάρι. Αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Εσυ τουλαχιστον τα λες καλυτερα...ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ειναι τα πραγματα...δυστηχως..πρεπει να το παρουν χαμπαρι, και νομιζω, φετος οπως ειπα , θα ειναι μια προσπαθεια, αλλα οχι τιποτα παραπανω...ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ο Seabass Εχει πει πως η αλλαγες που θα δειτε, επειδη εγω προσοπικα δεν προκειτε να το αγγιξω, θα δειτε μονο αλλαγες στον

1. ΦΩΤΙΣΜΟ (στα @@ μου)

2. Καποια εχτρα ανιματιονς (ε και)

3. Και κατι αλλο για weather? (και παλι ΟΤΙ ΝΑΝΕ!)

4. Κατι για ονλινε...κατι σαν προ..και καλα..

ΛΕνε θα παιζει οπως επαιζε...και αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!!!!Και γιαυτο λεω δεν προκειτ ε να δειτε κατι ενδιαφερον μεχρι το 2010 . (Mark my words).:mad:

Δημοσ.
Όντως το PES6 στο Xbox ήταν σκέτο χάλι.Το πρώτο που σκέφτηκα όταν το έπαιξα είναι να μην είναι έτσι και το επόμενο PES.Ούτε τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών δεν ήταν σωστά.

Ευτυχώς δηλαδή που βγήκε το pes7 στο ps3 και έφτιαξε!

Κατά την γνώμη μου εκέινο το pes ήταν καλύτερο από το fifa 07 με το παλιό engine, όπως υποστήριζα και τότε. Απλά μετά το fifa έκανε 10 βήματα μπροστά και το pro δύο πίσω.

Δημοσ.

'Εχουμε κάποια νέα,όχι τόσο σημαντικά θα έλεγα αλλά ίσως κάτι να έχει αρχίσει να κινείται(έστω και αργά) στην Κοναμι!

Τα τελευταία νέα για το Pro Evolution Soccer 2009 αναφέρουν ότι η KONAMI έχει εξασφαλίσει τις άδειες για την χρήση ποδοσφαιρικών παπουτσιών μεγάλων εταιριών όπως η Nike και η PUMA. Φυσικά σε αυτά προστίθονται και τα παπούτσια της Adidas με την οποία η KONAMI συνεργάζεται εδώ και καιρό. Μερικά απο τα νέα παπούτσια :

Nike Air Legend II

Nike Total90 Laser II

Nike Mercurial Vapor IV

Nike Ronaldinho Dois

PUMA v-Konstrukt II

PUMA King XL

Επιπλέον έγινε γνωστό οτι στο παιχνίδι θα υπάρχουν και μπάλες απο την Nike. Φαίνετε λοιπόν οτι η KONAMI δίνει αρκετά μεγάλη σημασία στις άδειες φέτος.

Φτιαξε και το gameplay,το χορτο,τα bugs και το online και ξεκινάμε λιώσιμο ;) ;) ;)

Δημοσ.
'Εχουμε κάποια νέα,όχι τόσο σημαντικά θα έλεγα αλλά ίσως κάτι να έχει αρχίσει να κινείται(έστω και αργά) στην Κοναμι!

Τα τελευταία νέα για το Pro Evolution Soccer 2009 αναφέρουν ότι η KONAMI έχει εξασφαλίσει τις άδειες για την χρήση ποδοσφαιρικών παπουτσιών μεγάλων εταιριών όπως η Nike και η PUMA. Φυσικά σε αυτά προστίθονται και τα παπούτσια της Adidas με την οποία η KONAMI συνεργάζεται εδώ και καιρό. Μερικά απο τα νέα παπούτσια :

Nike Air Legend II

Nike Total90 Laser II

Nike Mercurial Vapor IV

Nike Ronaldinho Dois

PUMA v-Konstrukt II

PUMA King XL

Επιπλέον έγινε γνωστό οτι στο παιχνίδι θα υπάρχουν και μπάλες απο την Nike. Φαίνετε λοιπόν οτι η KONAMI δίνει αρκετά μεγάλη σημασία στις άδειες φέτος.

Φτιαξε και το gameplay,το χορτο,τα bugs και το online και ξεκινάμε λιώσιμο ;) ;) ;)

Απο το στομα μου την πηρες την τελευταια παραγραφο!!!

Βεβαια, διαβαζοντας την ειδηση δεν σταματαει να μου ερχεται στο μυαλο η φραση: "εδω ο κοσμος καιγεται και το μ*&νι, χτενιζεται".

Δηλαδη, η konami αντι να κατσει να φτιαξει τις μαλακιες που μας εχουν ξενερωσει στο 2008, καθεται και ασχολειται με αδειες για παπουτσια και μπαλες.

Αναρωτιεμαι. Εχουν παρει χαμπαρι, ποια ειναι τα πραγματικα προβληματα του παιχνιδιου οι γιαπωνεζοι ή οχι;;;

Δημοσ.

οι τηλεμεταφορές θα υπάρχουν;δηλαδή από εκεί που βαράς πέναλντι θα βρίσκεσαι στην άμυνα και να μαζεύεις την μπάλα από το τέρμα σου;

τουλάχιστον αυτήν την φορά θα βλέπουμε ότι είναι και ΝΙΚΕ :lol:

Δημοσ.
ο ανταγωνισμός έχει ξεφύγει guys...

Ας το ξαναπούμε λοιπόν ότι... παπάρια έχει κάνει ο ανταγωνισμός μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Δεν ειναι χαζοι ρε παιδια, προγραμματιστες με εμπειρια ειναι.Σιγουρα θα εχεουν παρει χαμπαρι.Το θεμα ειναι αν μπορουν να τα φτιαξουν τα προβληματα αυτα.Το εχω πει και παλιοτερα.Οταν δουλευεις με βαση πανω σε ενα παλιο project οτι και βελτιωσεις να κανεις δεν μπορεις να αλλαξεις ριζικα κατι.Αυτο εκανε και η ΕΑ παλιοτερα χρονια.και καθε χρονο ητανε μια απο τα ψιλοιδια μεχρι που πηραν αποφαση να ξαναγραψουνε κωδικα απο την αρχη οπως ειπαν και φανηκε και στην πραξη το αποτελεσμα. Η κοναμι οχι κωδικα δεν εχει ξαναγραωει μεχρι τωρα αλλα μην πω οτι και για ολες τις πλατφορμες ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...η προχειργια τους δεν λεγεται.Σε pc να βλεπεις τα χειρηστηρια του ps2.αρε ανθρωποι...ξυπνατε.Δεν φταινε η μπαλες και τα παπουτσια...

Δημοσ.
Δεν ειναι χαζοι ρε παιδια, προγραμματιστες με εμπειρια ειναι.Σιγουρα θα εχεουν παρει χαμπαρι.Το θεμα ειναι αν μπορουν να τα φτιαξουν τα προβληματα αυτα.Το εχω πει και παλιοτερα.Οταν δουλευεις με βαση πανω σε ενα παλιο project οτι και βελτιωσεις να κανεις δεν μπορεις να αλλαξεις ριζικα κατι.Αυτο εκανε και η ΕΑ παλιοτερα χρονια.και καθε χρονο ητανε μια απο τα ψιλοιδια μεχρι που πηραν αποφαση να ξαναγραψουνε κωδικα απο την αρχη οπως ειπαν και φανηκε και στην πραξη το αποτελεσμα. Η κοναμι οχι κωδικα δεν εχει ξαναγραωει μεχρι τωρα αλλα μην πω οτι και για ολες τις πλατφορμες ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...η προχειργια τους δεν λεγεται.Σε pc να βλεπεις τα χειρηστηρια του ps2.αρε ανθρωποι...ξυπνατε.Δεν φταινε η μπαλες και τα παπουτσια...

αυτό λέω και εγώ τόσο καιρό αλλά κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν, φυσικά θα το δούμε το νέο PES και θα το κρίνουμε όταν το πάρουμε στα χέρια μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...