Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πρώτη φορά στην ζωή μου έχει φτάσει Ιούνιος και δεν έχω δει ούτε ένα νέο για το επερχόμενο Pro 2009...

Τί κάνουν στην Κονάμι? Χάζεψαν από το περσινό ξεφτιλικι και το παράτησαν ή δουλεύουν πυρετωδώς για να μας προσφέρουν κάτι μαγικό, όπως έκαναν πριν περίπου 10 χρόνια? Ελπίζω το 2ο, σαν γνήσιος παλιός φαν του pes/we...

Είδωμεν...

Αν έχετε νέα, ας ξεκινήσουμε να ποστάρουμε εδώ...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι ρε anamenos θα παίζουμε. Αλλά αν είναι καλό το pro2009 πάλι εκεί θα κυλήσω...

LOL

εννοείτε και PES polakis αλλά περισσότερο FIFA για εμένα ;)

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ.. το πίνω μπάφους και παίζω φίφα δεν κολλάει...

Πάντως εμείς συνεχίζουμε πιστά ζωάδια στο πρό (όταν παίζουμε πλέον)...

Ότι και να λέμε αν δεν έρθει εκείνη η αποφράδα κυκλοφορία δεν θα ξέρουμε τίποτα...

Και για το 2008 και τι δεν είπαμε και τι δεν περιμέναμε... και τελικά μας βγήκε μουφίτσα...

Οπότε αν αρχίσουμε απο τώρα.. δεν μας βλέπω καλά μέχρι τον Νοέμβριο... :|

Δημοσ.

Αν το pro2009 κάνει κανά μπαμ και επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ, σόρρυ αλλά anamenos δεν θα ξανακουμπήσω fifa/euro για του χρόνου...LOL

Δημοσ.

Βρε το θέμα είναι να γίνει κάνα μπαμ με soccer 2Κ9 αλλά μάλλον όνειρο θερινής νυκτός...

(Δεν έχω ακούσει τπτ σχετικό μην παρερμηνευτεί το σχόλιο μου)

Δημοσ.
Αν το pro2009 κάνει κανά μπαμ και επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ, σόρρυ αλλά anamenos δεν θα ξανακουμπήσω fifa/euro για του χρόνου...LOL

μου αρέσει η αίσθηση αισιοδοξίας :-D:-D

θα τα πούμε στο PES2009 τότε...

Δημοσ.
Βρε το θέμα είναι να γίνει κάνα μπαμ με soccer 2Κ9 αλλά μάλλον όνειρο θερινής νυκτός...

(Δεν έχω ακούσει τπτ σχετικό μην παρερμηνευτεί το σχόλιο μου)

για μια εταιρία να γράψει μηχανή για ποδόσφαιρο είναι το ποιο δύσκολο πράγμα , και για να μπορέσει να συναγωνιστεί επάξια το FIFA και το PES θα χρειαστεί να περάσουν μερικά χρόνια...

Δημοσ.
@ anamenos: Όλα τα ποδοσφαιράκια όμως έτσι ξεκίνησαν, σωστά? :P

δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για μια νέα αρχή.οι δυο υπάρχουσες σειρές έχουν τεράστιο fan base και δύσκολο μια νέα εταιρία θα πάρει το ρίσκο να πάρει licence και να μπει σφήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...