centris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Γεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω το πακέτο της altec (προσφορά από την microland στα 69 ευρώ). Καταρχήν ξέρετε αν η εταιρία είναι αξιόπιστη στο dsl ; Αυτήν την στιγμή έχω οτεnet στα 768με 14,5 ευρω τον μήνα αλλά έχω περάσει τον υποχρεωτικό χρόνο παραμονής. Εάν πάρω το πακέτο τι πρέπει να κάνω; Θα κάνω την αίτηση μόνο στην altec η πρέπει να κάνω και αίτηση διακοπής στην οτεnet; Το πακέτο αναφέρει ότι η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις από 6 έως 21 Ιουνίου, δηλαδή αν το πάρω σήμερα και αργήσουν αυτοί να μου το ενεργοποιήσουν θα χάσω τη προσφορά; Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
kapodistrias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Έγω πήγα να κάνω αίτηση διακοπής στην otenet μέσω της altec.Δηλαδή κάτι σαν εξουσιοδότηση.Αλλά δεν πέτυχε με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να έχω 2 συνδέσεις.Καλύτερα να την κάνεις μόνος την διακοπή της otenet.
angmar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Η προσωπική μου εμπειρία με την Altec είναι πολύ καλή. Όταν έκανα την αίτηση μου είπαν ποτι θα ενεργοποιηθεί σε 20 ημερολογιακές μέρες, ενεργοποιήθηκε στις 13 μέρες, από ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλά, είμαι μόνιμα μεταξύ 19 και 21 mbit με 24αρα γραμμή. Βέβαια αυτό είναι και θέμα περιοχής και των dslam του οτε. Όσον αφορά την προσφορά λογικά έχει σημασία το πότε κάνεις την αίτηση ενεργοποίησης και όχι το πότε αρχίζει να δουλεύει η γραμμή. Καλό είναι να ρωτήσεις στη microland τι ακριβώς ισχύει. Τέλος αν σκοπεύεις να κάνεις μόνος σου τη διακοπή του conn-x και μετά να προχωρήσεις με την αλτεκ κάντο σύντομα γιατί χρειάζονται 5-7 μέρες για να διακοπεί το conn-x.
soilworker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Η προσωπική μου εμπειρία με την Altec είναι πολύ καλή. Όταν έκανα την αίτηση μου είπαν ποτι θα ενεργοποιηθεί σε 20 ημερολογιακές μέρες, ενεργοποιήθηκε στις 13 μέρες, από ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλά, είμαι μόνιμα μεταξύ 19 και 21 mbit με 24αρα γραμμή. Βέβαια αυτό είναι και θέμα περιοχής και των dslam του οτε. Όσον αφορά την προσφορά λογικά έχει σημασία το πότε κάνεις την αίτηση ενεργοποίησης και όχι το πότε αρχίζει να δουλεύει η γραμμή. Καλό είναι να ρωτήσεις στη microland τι ακριβώς ισχύει. Τέλος αν σκοπεύεις να κάνεις μόνος σου τη διακοπή του conn-x και μετά να προχωρήσεις με την αλτεκ κάντο σύντομα γιατί χρειάζονται 5-7 μέρες για να διακοπεί το conn-x. Φιλε angmar που περιπου μενεις? Εγω που μενω μαρτιου - εγνατια θα πιανω καλη γραμμη? Να ξερω να διακοψω τη forthnet που εδω και ενα χρονο μου λενε θα μπω στο δικτυο και ακομα πληρωνω ΟΤΕ και forthnet μαζι σαν μ@λ@κας...
SpectralQ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Παιδιά, προσοχή όμως λίγο με την Altec γιατί εκτος του ότι δεν μπορείς να τους βρείς στα τηλέφωνα ( αναμονή 45 λεπτά - το Fax δεν απαντάει ποτέ - τα e-mail ως δια μαγείας χάνονται και δεν τα απαντάει κανείς ),οι άνθρωποι είναι παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο. Καλύτερα να μιλούσα με το support της Tupperware.
nadware1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Παιδιά, προσοχή όμως λίγο με την Altec γιατί εκτος του ότι δεν μπορείς να τους βρείς στα τηλέφωνα ( αναμονή 45 λεπτά - το Fax δεν απαντάει ποτέ - τα e-mail ως δια μαγείας χάνονται και δεν τα απαντάει κανείς ),οι άνθρωποι είναι παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο. Καλύτερα να μιλούσα με το support της Tupperware. Πες τα, να μη λένε μετά ότι δε γνώριζαν... Υποστήριξη / επικοινωνία = ΜΗΔΕΝ!!!
kanenas3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Διακοπή θα κάνεις μόλις ενεργοποιηθεί η Άλτεκ. Έτσι δε θα μείνεις χωρίς ίντερνετ και δε θα πληρώνεις 2 συνδέσεις.
kapodistrias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Η altec αν δεν κάνω λάθος δεν ενεργοποιείται αν δεν της δώσει ο OTE το έναυσμα μετά την διακοπή νομίζω.Έγω τους έβρισα για αυτό μου την βάλανε και είχα 2 συνδέσεις.
kanenas3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Η altec αν δεν κάνω λάθος δεν ενεργοποιείται αν δεν της δώσει ο OTE το έναυσμα μετά την διακοπή νομίζω.Έγω τους έβρισα για αυτό μου την βάλανε και είχα 2 συνδέσεις. Σύμφωνα με το RUO δεν χρειάζεται να μείνεις χωρίς ίντερνετ αν και σε αυτή την περίπτωση στην ουσία απλά σου δίνει νέο username και αλλάζει στα "χαρτιά" ο κάτοχος της γραμμής DSL.
koprodogis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ρε παιδια ελεος τι ειναι αυτα που λετε για αλτεκ??? Ειμαι πελατης της χρονια και απολυτα ευχαριστημενος.Απο τηλεφωνικη υποστηριξη δε ειναι παρα πολυ καλοι Παλαιοτερα ηταν ισως οι καλυτεροι τωρα εχουν πεσει λιγο αλλα και παλι ειναι καλα, μπορει να περιμενω το πολυ 5 λεπτα αναλογα την ωρα αλλα οχι παραπανω. Φιλος μου που μενει πανω απο μαρτιου-εγνατια, στο στενο στην αφροδιτη κλειδωνει στα 16 με το ρουτερακι που δινουν αυτοι που ολιγον του πεταματου να το πω ευγενικα
nadware1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ρε παιδια ελεος τι ειναι αυτα που λετε για αλτεκ???Ειμαι πελατης της χρονια και απολυτα ευχαριστημενος.Απο τηλεφωνικη υποστηριξη δε ειναι παρα πολυ καλοι Παλαιοτερα ηταν ισως οι καλυτεροι τωρα εχουν πεσει λιγο αλλα και παλι ειναι καλα, μπορει να περιμενω το πολυ 5 λεπτα αναλογα την ωρα αλλα οχι παραπανω. Φιλος μου που μενει πανω απο μαρτιου-εγνατια, στο στενο στην αφροδιτη κλειδωνει στα 16 με το ρουτερακι που δινουν αυτοι που ολιγον του πεταματου να το πω ευγενικα Κανείς (φαντάζομαι) δεν αμφιβάλει για την ορθότητα αυτών που λες, αλλά καλό θα ήταν να μην το έκανες κ εσύ. Αυτά που είπαμε για την altec είναι πραγματικές εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος κ σκοπό έχουν να προειδοποιήσουν όσους ενημερώνονται από το forum k τίποτα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.