blashyrkh+ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δεν ξερω τι επαθε ξαφνικα το συστημα...Συγκεκριμενα στο update manager εχει ενα παραξενο προβλημα.Κατεβαζω με πολυ καλη ταχυτητα απο torrents ,http ,ftp και ολα τα σχετικα αλλα μολις πηγα να κανω ενα update με το update manager μου καταβαζει τα πακετα με 1 Kb/s και λιγοτερο.Δεν ξερω τι να υποθεσω .Το /etc/network/interfaces ειναι οπως πριν και το /etc/modprobe.d/aliases στο οποιο εχω σημειωτεον απενεργοποιησει το ιpv6 δεν εχει αλλαχτει καιρο τωρα.Με λιγα λογια δεν εχς κανει τιποτα στα καλα καθουμενα τα 'παιξε.Δεν ξερω...Μονο στο update manager μου βγαζει προβλημα και αυτο σημερα το παρατηρησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Θα έχουν πέσει οι server. Δες αργότερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ισως αυτο να ειναι γιατι τωρα κατεβαζω με 11.5 Kb/s (!!) ..Aλλα και χθες το ιδιο μου εκανε αργα το βραδυ.Και το εκλεισα γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα.Λες να ειναι τιποτα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Mπά όχι. Δοκίμασε να βάλεις στις ρυθμίσεις του synaptic να κατεβάζει από τον main server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε να κατεβάσεις από διαφορετικό server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Τελικα λυθηκε το προβλημα με το να βγαλω μερικα ακυρα ftp repositories( βαλμενα μονο επειδη τα χρειαζονταν καποια προγραμματα) που ειχα προσθεσει και μου καθυστερουσαν και το apt-get update και τον update manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.