Gary Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 πάρτε τηλέφωνο σε αυτό το νούμερο ... (το μόνο που δεν ξέρω είναι αν έχει extra χρέωση)
Lomar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 όπα μεγάλε, αν είναι να πάρω τηλ κ μ το που το σηκώσουν να κάνουν ντου με εισαγγελέα στρουμφάκια επειδή ο λογαριασμός του τηλεφώνου που θα μου έρθει δεν θα χωράει σε 5 σελίδες κ θα πρέπει να πουλήσω σπίτι, σκύλο κτλ άστο καλύτερα δε μας λες τουλάχιστον αν είναι αστική η χρέωση; γιατί αν μας πεις τι είναι μάλλον θα χαλάσει η πλάκα έτσι; EDIT: spoiler removed, because it's worth it to make the bloody call.
Gary Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 υποθέτω οτι είναι αστική .. απλά κάποιος μου είπε οτι δεν είναι .. για αυτο δεν μπορω να σου εγγυηθώ τπτ .. και στο κάτω κάτω τι φοβάσαι .. η μισή Ελλάδα χρεωμένη είναι ένας παραπάνω δεν χάλασε ο κόσμος ..:-D ---------------------------------------EDIT -------------------------------------------------------------- Α ξέχασα να σου πώ σε περίπτωση μη εξόφλησης τα greek στρουμφάκια και οι εισαγγελείς δεν έχουν καμία δικαιοδοσία .. αναλαμβάνει απευθείας η Στάζι
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 εδω λεει οτι ειναι αστικη η χρέωση http://highfidelityshow.wordpress.com/2008/06/06/laik/
Lomar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 don't check δε σπόιλερ, με γκουγκλάρισμα κ λίγο γιουτιούμπι κατάλαβα τι είναι, γαμάτη φάση πάντος. εσύ ρε γκάρυ απόσο ξέρω του ρεμπέτικου και όχι του σκυλάδικου δεν είσαι
Gary Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 check δε σπόιλερ, με γκουγκλάρισμα κ λίγο γιουτιούμπι κατάλαβα τι είναι, γαμάτη φάση πάντος. εσύ ρε γκάρυ απόσο ξέρω του ρεμπέτικου και όχι του σκυλάδικου δεν είσαι όχι δεν είμαι του ρεμπετικού .. του έντεχνου λαικού ...
lefi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Τι είναι αυτό το τηλέφωνο; χρησιμεύει πουθενά; που ξέρω ότι δεν είναι παγίδα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Τι είναι αυτό το τηλέφωνο; χρησιμεύει πουθενά; που ξέρω ότι δεν είναι παγίδα; Είναι παγίδα, προσπαθούν μέσω υπνωτικών κυμμάτων που εκπέμπουν από το τηλέφωνο να μας κάνουν βάζελους και γκέυς και να μας στείλουν στην Τήλο! Αντισταθείτε!
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Ηλιθιότητες . Δεν χαραμίζω ούτε λεπτό του ευρώ γιατί μου την σπάνε τα λαικά
FilipposMD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Είναι παγίδα, προσπαθούν μέσω υπνωτικών κυμμάτων που εκπέμπουν από το τηλέφωνο να μας κάνουν βάζελους και γκέυς Πλεονασμός.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πλεονασμός. Πλεονασμός για να τονιστεί η σοβαρότης της κατάστασης.
Gary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Τι είναι αυτό το τηλέφωνο; χρησιμεύει πουθενά; που ξέρω ότι δεν είναι παγίδα; Πρόσεχε !! Μόλις έμαθα οτι μέσω του τηλεφώνου εκπέμπει ραδιοκύματα σε πολυ υψηλή συχνότητα και καταφερνουν να συχρονιστουν με τα περισσότερα router της αγοράς !! και αμέσως μετα εγκαθιστούν (χωρίς να πάρεις πρέφα) dialer ρόζ γραμμών και χρεώνουν με αστρονομικά ποσά το λογαριασμό Ήδη οι εταιρίες ετοιμάζουν patch για τα routers τους ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.