Sadman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2198977&postcount=1148 Οριστε και μερικες φωτος(αν και λοιπουνε αρκετες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 πώς πέτυχες τετοιο xρώμα μάγκα μου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ποιο απο ολα το 2ο? Τυχαινει ο μπαμπας μου να εχει φανοποιοιο αυτοκινητων,με φουρνο,και ετσ κανω "τραμπα"κανα χρωμα . Για το επομενο case εχω βαλει στο ματι μου κατι μπριλαντια που εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Βασικά αν θέλω να πάω κομμάτια του κουτιού για αυθεντικό και άριστο βάψιμο που τα πηγαίνω σε φανοποιοίο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ναι. Πας και ζητας να σου τα βαψουνε(αλλα θα στα χρεωσουνε μαλλον οσο χρεωνουνε κομματια για αμαξι,αλλα τελοσπα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ναι αλλά το αποτέλεσμα θα είναι αψεγάδιαστο έτσι? Και απο τιμή πόσο περίπου? Τόσο ακριβά είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.