hackertom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Για σας παιδιά ψάχνω έναν αναλυτικό οδηγό για βαφή στο case μου. (Δηλαδή τι εργαλεία χρειάζομαι,πια σπρέι,πόσες φορές πρέπει να βάψω το case,κ.τ.λ )Βασικά σκέφτομαι να το κάνω να γυαλίζει το case και να κάνει αντίθεση.Όποιος ξέρει η υπάρχει κάποιο άλλο topic εδώ ας μου δώσει τα Φώτα του. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorgopodaros Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 τι case εχεις και τι χρωμα θες να το βαψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ΤΟ Cavalier CAV-TO3 και σκέφτομαι να τα κάνω ακριλικό ασημί έχεις κανείς καμία καλύτερη ιδέα Το ακριλικό χρώμα δεν είναι αυτό «καθρεφτίζει» κιόλας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 τι case εχεις και τι χρωμα θες να το βαψεις? Τι έχει να κάνει το case και το χρώμα? εγώ δηλαδή που σκέφτομαι να πάρω το coolermaster cosmos 1000 και να το κάνω ένα εξολοκλήρου βάψιμο μαύρο και πορτοκαλί διαφορετικά πράγματα θα χρειαστώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Σωστός ο παίχτης Technology fan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Κανείς δεν ξέρει?Βασικά ψάχνω για ακριλικο χρώμα και τρόπο βαφής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ακριλικό χρώμα ποιό είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Φιλος πριν κανεις οτιδηποτε σκεψου το καλα..Πρεπει να εχεις χερι να μην σου σταξει.Καταρχην μην το τριψεις στην καμια των περιπτωσεων.Πηγαινε παρε ακριλικο σπρει ασταρι,και βαψτο καλα.Αστο για μια μερα να πιασει καλα το ασταρι σε θερμοκρασια δωματιου.Αφου περασει μια μερα ακουμπησε το λιγο με το χερι σου να δεις αν γρατσουναει.ΑΝ ναι καλο paintwork....(αν εχει πλαστικα μερη θελη ψιλο γυαλοχαρτο ασημι και λιγο ασταρι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ελπίζω αυτό και αυτό να βοηθήσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 δεν θα ειχα προβλημα να σου γραψω πως και τι,μιας εδω και 1 βοδμαδα εχω βαζει και το δικο μου. Το μονο προβλημα ειναι οτι εγω το εβαψα με κανονικο χρωμα αυτοκινητου,και του συμπεριφερθηκα σαν αυτοκινητο... Ασε που τωρα συμβατικα χρωματα μονο σε σπραυ θα βρεις... Παντως οπως σου ειπανε σκεψου καλα τι πας να κανεις,αλλως πανε σε κανα φανοποιιο με το case και ζητα να στο βαψουνε. ΥΓ: Αν βρω χρονο θα γραψω και εναν οδηγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 μια ερωτηση το βερνικι το βαζεις μετα ή περνεις σπρευ με βερνικη α και κατι αλλο πρεπει να φορας και μασκα οταν περνας το βερνικι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Υπαρχει καμια απλη/ευκολη λυση να βαψω την προσοψη απο το dvd recorder που ειναι ασπρο και εχω μαυρο κουτι πλεον? Κανα σπρει , κατι να το κανω μαυρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 oldnew: περνεις ενα gloss black σπρευ,τριβεις την προσοψη(ελαφρως με ψιλο γυαλοχαρτο)(αν βγαινει κιολας ειναι ακομα καλυτερα),και αν δεν βγαινει τυληγεις με κατι τα υπολοιπα μερη για να μην παρουνε χρωμα. gega:Για σπρευ δεν ξερω,παντως το κανονικο που φτιαχνεις για αμαξια,το ριχνεις μετα απο 2ή3 χερια χρωματος(αναλογος)και αφου εχει "τραβηξει" το χρωμα. Μασκα κανονικα θελει για ολη την διαδικασια,αλλα οταν βαφεις με πιστολα πιστεψε θες να φορας μασκα εκεινη την ωρα(που ριχνεις βερνικι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 δεν θα ειχα προβλημα να σου γραψω πως και τι,μιας εδω και 1 βοδμαδα εχω βαζει και το δικο μου.Το μονο προβλημα ειναι οτι εγω το εβαψα με κανονικο χρωμα αυτοκινητου,και του συμπεριφερθηκα σαν αυτοκινητο... Ασε που τωρα συμβατικα χρωματα μονο σε σπραυ θα βρεις... Παντως οπως σου ειπανε σκεψου καλα τι πας να κανεις,αλλως πανε σε κανα φανοποιιο με το case και ζητα να στο βαψουνε. ΥΓ: Αν βρω χρονο θα γραψω και εναν οδηγο. Sadman μπορείς να ανεβάσεις photo απο το PC σου βαμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Υπαρχει καμια απλη/ευκολη λυση να βαψω την προσοψη απο το dvd recorder που ειναι ασπρο και εχω μαυρο κουτι πλεον? Κανα σπρει , κατι να το κανω μαυρο? Ναί υπάρχει και είναι αρκεά εύκολο.Λοιπόν βγαλε το DVD σου τελείως απο το case.Μετά θα δεις οτι το ασπρο πλαστικό κρατίεται με κάτι προεξοχές απο το DVD-RW παρε ενα κατσαβήδι και προσεκτηκα βγαλτο και απο τις δυο πλευρές! Υ.Γ:Το πορτάκι του DVD-RW να είναι ανοιχτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.