Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με router της ALTEC

vagos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,πηρε ενας φιλος μου τον υπολογιστη της ALTEC,ξερετε το πακετο που εχει και για ενα χρονο adsl,και δεν μπορει να κανει τις ρυθμισεις στο ρουτερ...μηπως ξερει κανεις που θα μπορουσα να βρω τις ρυθμισεις για το ρουτερ..δεν θυμαμαι και πως λεγεται το ρουτερ αλλα παντως στο site που κοιταξα για online εξυπηρετηση και ρυθμισεις για το συγκεκριμενο δεν βρηκα τιποτα!!!:shifty::shock:

Δημοσ.

Μια λύση είναι να δείς το μοντέλο και να μας το πείς να ψάξουμε, αλλά η καλύτερη πιστεύω είναι να τους πάρει ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσει τί ακριβώς πρέπει να κάνει. Είναι αρκετά πρόθυμοι να βοηθήσουν, όταν είχα πρόβλημα με ένα κ@λορούτερ ασους που είχα πάρει παιδεύονταν μαζί μου κανα 20 λεπτο και τελικά τα καταφέραμε. Δε χάνει τίποτα να δοκιμάσει.

Δημοσ.

κκαι στο manual κατι θα γραφει .,oi ρυθμισεις ειναι συνηθως σε ολα τα ρουτερ ιδιες.δηλαδη vpi 8 ωψι 35 pppoe me llc,always connected username,password.

Δημοσ.
ευχαριστω παιδια!και να φανταστειτε οτι εγω εχω ρυθμισει 5-6 διαφορετικα ρουτερ!

Στα 5-6 και εγω δεν πολυ θυμομουν.... μετα τα 1000 ομως.... τα βλεπω στον υπνο μου

Δημοσ.
Στα 5-6 και εγω δεν πολυ θυμομουν.... μετα τα 1000 ομως.... τα βλεπω στον υπνο μου

θα συμφωνησω.,στην αρχη εισαι μεσα στην χαρα οταν μπανεις τετραψηφιο νουμερο τα βλεπεις στον υπνο σου .εγω ενταξει το περασα και αυτο το σταδιο και τα καλωδια ρουτερς εχουν φυγει απο το μυαλο μου λιγακι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...