FaNhS_ThE_GrEaT Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 λοιπον,το 1GB που δεν σου εμφανιζει το pc δεν παει χαμενο!τα 3 χρειαζονται για την λειτουργια του pc και το 1 που δεν εμφανιζετε το χρησιμοποιουν τα προγραματα που εχεις!δεν εχει σημασια αν στα εμφανιζει ή οχι δεν πανε χαμενα!απλα ειναι περιττα!και να στα εμφανισει με αλλο λειτουργικο στο ιδιο πραγμα θα χρησιμευσουν!οποτε δεν χρειαζετε να κανεις καμια αλλαγη στο λειτουργικο!
angmar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Παιδιά μη λέμε ο,τι να ναι, αν το λειτουργικό δεν καταφέρει να δει ένα μέρος της μνήμης ΔΕΝ είναι δυνατόν να το δουν τα προγράμματα και να το εκμεταλλευτούν. Έχουμε πληθώρα λίνκς από ειδικούς και από τους ίδιους τους κατασκευαστές που λένε οτι τα 32bit λειτουργικά δεν βλέπουν και δεν χρησιμοποιούν 4gb ram. Είναι σα να λες πήρα μια 8800 ξέρω γω δεν έβαλα drivers, τα ΧΡ έχουν ανάλυση τώρα 800χ600 αλλά το crysis θα την δεί μια χαρά και θα παίξει μια χαρά (όχι, δεν γίνεται αυτό), οπότε στο PC του φίλου μας topic starter το 1gb πάει άκλαφτο.
oneofthem Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 FaNhS_ThE_GrEaT & angmar, το θέμα είναι σχετικά παλιό, απαντήσεις έχουν δοθεί απλά το επανέφερα για να γίνει μια διευκρύνηση σε ένα θέμα που τέθηκε και το οποίο έπαιρνε πολύ συζήτηση για όσους πέσουν πάνω του μέσα από search
angmar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 oneofthem δεν αναφερόμουν στο δικό σου πόστ το οποίο σχολιάζει ταχύτητες μεταξύ 32 και 64 μπιτ. Αναφερόμουν στην αρχική συζήτηση της μη αναγνώρισης 4gb ram από 32μπιτ λειτουργικό και στην απάντηση του FaNhS_ThE_GrEaT η οποία είναι αβάσιμη και ολίγον τι παραπλανητική.
oneofthem Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ναι και ξαναλέω το παλιό θέμα έχει ήδη συζητηθεί, δεν υπάρχει λόγος να γράφετε επιπλέον σελίδες επειδή πρόσθεσα κάτι στο τέλος της συζήτησης τέλος πάντων, κανένα πρόβλημα
fwtonio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Εντάξει ρε παιδιά, με το λειτουργικό το κατάλαβα! Γιατι όμως σε εμένα στο BIOS εκεί που λέει System memory βγάζει: Total 4096MB Appropriated 896MB Available 3200MB Ξερει το BIOS οτι έχω XP 32bit; EDIT: Ναι (μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο BIOS βρήκα ρύθμηση να αναφέρει 32 bit ή 64 bit λειτουργικό. Από default ήταν στα 32 bit) ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο "Appropriated" που με τρώει 896ΜΒ;;;; (και ας μην τα βλέπουν τα XP)
snitypas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Γειά χαρά παίδες, κ' εγώ έχω κάπως παρόμοιο πρόβλημα, δηλαδή: εξηγούμε:Απο τα 3GB που έχω εγκατεστημένα (πιο αναλυτικά, έχω 2 dimmάκια, ένα kingston 667mhz του 1GB και ακόμη ένα supertalent 800mhz των 2GB), αναφέρει τα 2,93GB (το αστείο είναι οτι, όταν βγάλω απ' το σύστημα, το ένα απ' τα δύο dimmάκια, το 'πρόβλημα' πάυει να υπάρχει, δηλαδή η ποσότητα μνήμης, είναι ή 1GB ή 2GB διαθέσιμη μνήμη) γιατί ;; Παίδες, για μένα έχετε κάποια εξήγηση ;; Επειδη λογικα εχεις on board vga και σου τρωει μνημη
predator Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 παιδια ειμαι ετοιμος να στησω νεο συστημα με 4 γιγα. να βαλω κατευθειαν 64bit windows?
cptkoulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Αν θελεις να "δει" το λειτουργικο σου και τα 4GB βαλε 64bit Με 32bit λειτουργικο θα βλεπει μονο 3-3,5GB max
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 όχι μόνο να "δει" αλλά να αξιοποιεί/εκμεταλεύεται... γιατί και τα Vista SP1 32bit βλέπουν 4gb αλλά δεν τα αξιοποιούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.