Προς το περιεχόμενο

kingston hyperX 800mhz or 1066mhz???

d@mi@NOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες σκεύτηκα να αναβαθμήσω το pc με 3 πραγματάκια τα βασικά βέβαια, που είναι επεξεργαστής,μητρική και μνήμες. Προχθές αγόρασα μια μητρική την Asus M3A32-MVP DELUXE/WIFI με socket AMD , χθές παράγειλα τον επεξεργαστή ο οποίος είναι ο AMD ATHLON 64 6400+ sAM2 και θα έρθει την δευτέρα πρωί , μνήμες όχι ακόμα μιας και αυτό με απασχολεί... Το θέμα είναι ότι η μητρική λέει στις υποδοχές των ram ότι δέχεται συχνότητες με 533/667/800/1066 mhz με την μόνη διαφορά ότι στα 1066mhz ο επεξεργαστής πρέπει να είναι με socket sAM2+ δηλαδή οι καινούργοι phenom!!

Το ερώτημα είναι αν βάλω 2 ram 1GB με 1066mhz θα δουλέψει?

Αν ναι θα δουλέψει σωστα?

Η να βάλω 800αρες?

Please help me...

• Moderators
Δημοσ.

Tι του λες βρε του παιδιου?

Οι 800 απο τις 1066 εχουν μηδαμηνες διαφορες, εγω προτεινω 800ρες καλες (με CL4).

• Moderators
Δημοσ.

Ρε φιλαρακι μηδενικες αλλα ειναι ενας καλος τροπος να ξεχωριζεις τη ποιοτητα των μνημων σου!

Δηλαδη εσυ γιατι λες αλλες μνημες να κανουν τa 2GB με 5-5-5-15 και χωρις ψυκτρες 39? και αλλες 2GB με 4ρια και ψυκτρες 65+++ ??

Δηλαδη ολοι κορόιδα ειμαστε που αγοραζουμε πιο ακριβες?

Ασχετα βεβαια με το Overclocking:

Μαπο-800ρες πανε δε πανε 830Mhz.

Καλες 800ρες μπορουν να πανε και 1050...

Δημοσ.

Όχι βέβαια, με παρεξήγησες απλώς δεν ήξερα απο τα 4αρια και τα 5αρια και παραγειλα αύτες αλλα μπορω και να τις ακυρωσω.

Οκ θα παρω τα 4αρια...

Δημοσ.

λοιπόν εγω για να σου πω τις παρηγειλα κατα τις 10 ,γιατι ακουσα τον φιλαρακο τον urezin που μου ειπε να παρω 1066 και παραγειλα τις

(kingston hyperx 1066mhz cl5 1GB)

2 τετοιες πηρα...

τι λες;

• Moderators
Δημοσ.

Οκ θα εισαι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα δουλεψουν στα 1066. ;) Αφου ετσι λεει...

Δημοσ.

σηγουρα ρε φιλαρακο??

λες να δω διαφορα αν παρω δηλαδη τα 4αρια??

γιατι το συζητησα με ενα παλικαρι τωρα και μου ειπε οτι δεν θα δω διαφορα...

• Moderators
Δημοσ.

Σου ειπα κι εγω οτι δε θα δεις διαφορα.

1066 με 5ρια= 800 με 4ρια.

Απλα πρεπει να βεβαιωθεις οτι θα δουλεψει στα 1066. Αλλα και στα 800 να δουλεψει παλι δε θα δεις διαφορα.

Αλλα θα ειναι τσαμπα χρηματα για 1066 ;)

Δημοσ.

Οχι αν ειχε διαφορα μεγαλη στα χρηματα ούτε συζητηση θα τις ακυρωνα αλλα οι 800 με τις 1066 εχουν 4-5 ευρω διαφορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...