Προς το περιεχόμενο

Γιατί στο QUICK PLAY δεν έχω υποτίτλους;

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι στο QUICK PLAY δεν εχω υποτιτλους ?

δεν μπορω πουθενα να βρω πως θα ανοιξω στο QUICK PLAY τους υποτιτλους

Δημοσ.

Δεν γινετε να ανοιξεις τους υποτιλτλους με το QuickTime...Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μετατρεψεις το video σε αλλη μορφη..

Δημοσ.

επιτελους και καποιος που απαντησε, γιατι το ειχα απορια οτι κανεις δεν ηξερε !!!

στο θεμα μας τωρα.

δηλαδη το Quickplay ειναι μονο μονο για αναπαραγωγη video ?

και εαν ναι, απλα παιζει το video χωρις να σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις υποτιτλους ?

μου φαινετε πολυ ζαβο παντος να μην μπορεις να επιλεξεις υποτιτλους.

μολις ανοιγεις το Quickplay στο φορητο που ηταν προεγκατεστημενο (οχι μαιμου και τετοια) σου εχει εικονιδια για dvd, images, multimedia, sound, κτλ.

ε ρε αδελφε (στο Quickplay) εγω θελω απο την ταινια που σου εδωσα να αναπαραγης ναι μου δωσεις την δινατοτητα να επιλεξω τους υποτιτλους της ταινιας....

Δημοσ.

Ρωτούσες για κάποιο «QUICK PLAY» ενώ εννοούσες τον QuickTime Player; Και σου έμεινε και απορία γιατί δεν είχε απαντήσεις το θέμα; Guys, λίγη σοβαρότητα...

Δημοσ.

οχι λαθος...

ρωτουσα πραγματικα για το QuikPlay αλλα παρασυρθικα απο την απαντηση του φιλου, νομιζοντας οτι ελεγε για αυτο.

παλι μπερδευτικα....αλλα εχω ελαφρυντικα.

Δημοσ.

Επειδή έψαξα λιγάκι στο Google χωρίς να καταλήξω σε αποτέλεσμα: μπορείς να δώσεις link από όπου κατέβασες το πρόγραμμα;

Δημοσ.

το εχει μεσα το ΗΡ οταν το πηρα.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-58707-1&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3686154&os=2093&lang=en

ειναι η επισημη ιστοσελιδα της ΗΡ με τους Software & Driver downloads

απο εκει το κατεβαζεις....εαν θες

Δημοσ.

Έχω και εγώ λαπτοπ ΗΡ. Το QuickPlay δεν το χρησιμοποιώ πολύ, ίσως για κανα dvd, αλλά είναι ... δυσκίνητο.

Πχ για αρχεία avi + υπότιτλους χρησιμοποιώ media player classic (+ codecs και παίζει τα πάντα).

Δημοσ.

wow...178MB για έναν player που δεν κάνει εμφανές με ξεκάθαρο τρόπο στο χρήστη πώς ενεργοποιούνται οι υπότιτλοι (ΑΝ υποστηρίζει καν); Τέτοιο bloatware ούτε ο Windows Media Player, ούτε καν ο RealPlayer! Τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο γιατί δεν είχε απαντήσεις το thread:

1. Δεν έκανες σαφές ότι μιλούσες για OEM software που έρχεται μαζί με το laptop σου

2. Ποιος σώφρων άνθρωπος που έχει δοκιμάσει έστω κι έναν από τους καταπληκτικούς, εναλλακτικούς δωρεάν players που προτείνονται κατά καιρούς σε αυτό το subforum θα προτιμούσε αυτόν τον player; Έχει «παιχνιδιάρικο» interface; Υποστηρίζει κάποιο remote control ή άλλο proprietary hardware που έρχεται μαζί το laptop π.χ; Δε μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλο λόγο, ειλικρινά.

Η συμβουλή μου (αν και κατά καιρούς, αρκετοί θαμώνες του forum αναστατώνονται όταν δεν παίρνουν ευθεία αλλά πλάγια απάντηση στο ερώτημά τους. Δε μπορώ όμως, είναι η πιο ειλικρινής απάντηση που μπορώ να δώσω) : Dude! Get a player! Media Player Classic, KMPlayer, GOM Player κλπ. Όλοι δωρεάν, ελαφριοί και παραμετροποιήσιμοι μέχρι το κόκκαλο.

Δημοσ.

συμφωνω και ειμαι μαζι σου.με καποια απο ολα αυτα την εβγαζα και εγω τοσα χρονια.

το θεμα ειναι οτι το εχει ηδη οπως ειπα επανω το μηχανημα και εαν δεν το χρησιμοποιησω παει χαμενω και το control που ειναι ενσοματομενω με το ΗΡ αλλα ολα τα κουμπακια που εχει το μηχανημα επανω (λαπτοπ).

και βεβαια πρεπει και να φορτωσω με ενα επιπλεων προγραμμα το συστημα.

θα μου πεις και τη εγινε.πρωτη φορα θα ειναι !

απλα ελεγα μηπως το ειχε συναντησει κανεις αλλος πριν απο εμενα...

ευχαριστω παντος

μηπως του λοιπουν τιποτα codecs ?γιατι δεν τα ξερω και παρα πολυ καλα αυτα.

Ισως ρωτησω απ'ευθεις την ΗΡ....

Δημοσ.
...εαν δεν το χρησιμοποιησω παει χαμενω και το control που ειναι ενσοματομενω με το ΗΡ αλλα ολα τα κουμπακια που εχει το μηχανημα επανω (λαπτοπ).

Να το, ορίστε. Σπάσιμο όμως, όπως και να 'χει.

Κοίτα, αν αυτός ο player χρησιμοποιεί DirectShow για την αναπαραγωγή (πολύ πιθανόν), ίσως να κάνεις δουλειά εγκαθιστώντας τον VobSub codec. Ίσως πάλι όχι, αν π.χ. ο player μπλοκάρει ενεργά το φόρτωμα DirectShow φίλτρων που δεν αναγνωρίζει. Μία δοκιμή θα σε πείσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...