pest Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Η ανακοίνωση του μεγαλομέτοχου της ομάδας των Ιωαννίνων αναφέρει "Μετά από προσωπική συζήτηση με όλους τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, όπως συζητάει ο πατέρας με τα παιδιά του, και τη δεδηλωμένη θέση τους να ζητήσουν τη λύση των συμβολαίων τους εφόσον πουληθεί η ΠΑΕ, αλλά και την εκδήλωση προς το πρόσωπό μου απολύτου εμπιστοσύνης από όλους τους θεσμικούς φορείς, αλλά και το σύνολο των επιστημόνων και επιχειρηματιών της πόλης, αποφάσισα να ανακαλέσω την απόφασή μου για πώληση του 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η απόφασή μου είναι οριστική και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών και ειδικά τον κ.Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος προσέφερε ιδιαίτερα υψηλό τίμημα. Τα χρήματα για μένα ουδέποτε υπήρξαν προτεραιότητά μου, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η ηθική και ψυχική μου ισορροπία και τα συναισθήματά μου, τα οποία δοκιμάστηκαν πολύ αυτές τις μέρες. Θα αλλάξουν όλα όσον αφορά τη Διοίκηση, την Τεχνική ηγεσία και τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και δηλώνω υπεύθυνα ότι θα κάνω τα πάντα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν οικογένεια"
FilipposMD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Η ανακοίνωση του μεγαλομέτοχου της ομάδας των Ιωαννίνων αναφέρει "Μετά από προσωπική συζήτηση με όλους τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, όπως συζητάει ο πατέρας με τα παιδιά του, και τη δεδηλωμένη θέση τους να ζητήσουν τη λύση των συμβολαίων τους εφόσον πουληθεί η ΠΑΕ, αλλά και την εκδήλωση προς το πρόσωπό μου απολύτου εμπιστοσύνης από όλους τους θεσμικούς φορείς, αλλά και το σύνολο των επιστημόνων και επιχειρηματιών της πόλης, αποφάσισα να ανακαλέσω την απόφασή μου για πώληση του 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η απόφασή μου είναι οριστική και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών και ειδικά τον κ.Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος προσέφερε ιδιαίτερα υψηλό τίμημα. Τα χρήματα για μένα ουδέποτε υπήρξαν προτεραιότητά μου, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η ηθική και ψυχική μου ισορροπία και τα συναισθήματά μου, τα οποία δοκιμάστηκαν πολύ αυτές τις μέρες. Θα αλλάξουν όλα όσον αφορά τη Διοίκηση, την Τεχνική ηγεσία και τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και δηλώνω υπεύθυνα ότι θα κάνω τα πάντα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν οικογένεια" Αχαχαχαχαχαχα! Δεν παίζεται το άτομο! Άντε να ανέβει κατηγορία, να γελάμε κάθε Κυριακή. Φαντάζεστε πόλεμο ανακοινώσεων Κούγια - Πανόπουλου;
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 καλά όλα αυτά που αναφέρεις,άλλα εγώ σου ανέφερα παραδείγματα με επιτυχίες ομάδων που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. τίτλους, παίχτες,ακαδημίες,μπάλα που έχουνε παίξει..αντιθέτως εσύ που την αποψή σου την σέβωμαι απόλυτα δέν μου ανέφερες ούτε τη μπάλα έχει παίξει ο πάς και πότε,ούτε χρόνια παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία,ούτε τι υποδομές έχει,τίτλους κτλ,πάρα μόνο τον κόσμο. Μα το θεωρώ αυτονόητο ότι ο Έλληνας φίλαθλος,ανεξαρτήτως ποιας ομάδας οπαδός είναι,γνωρίζει ότι ο ΠΑΣ έχει μεγάλη μπάλα στο παρελθόν,γι'αυτό δεν έχω αναφέρει τίποτα.Π.χ. όλοι ξέρουν ότι η ομάδα των Αργεντίνων(από εκείνη την εποχή βγήκε και το γνωστό "Άγιαξ της Ηπείρου",λόγω του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου που έπαιζε)έβγαζε μάτια κάθε Κυριακή όπου κι αν έπαιζε είτε Γιάννενα είτε Αθήνα και τίγκαρε όλα τα γήπεδα.Τώρα αν είναι μα....ία μου που το θεωρώ αυτονόητο,είναι άλλο καπέλο.Είναι όμως γεγονός ότι έχει παίξει μπαλάρα κι είναι κάτι γενικά αποδεκτό αυτό,δεν το λένε μόνο οι Γιαννιώτες μεταξύ τους επειδή είναι Γιαννιώτες και γουστάρουν τον ΠΑΣ. Τώρα αν όλα αυτά δεν έχουν μεταφραστεί σε τίτλους,είναι κάτι που για μενα δεν είναι το μείζον πρόβλημα.Ποτέ δε με ένοιαξαν οι τίτλοι(με τη λογική "να πάρω τίτλο για τον τίτλο"),ούτε τους θεωρώ πειστήρια για να αποδείξω ότι μια ομάδα είναι μεγαλύτερη από την άλλη.Εξάλλου στην Ελλάδα βρισκόμαστε που ο καθένας χωρίς την αίσθηση του fair play,αλλά με καγκούρικες και χωριάτικες λογικές πατάει επί πτωμάτων για μια κούπα,κάνει σφαγές κλπ,γνωστά είναι αυτά.Οπότε η έννοια τίτλος είναι απίστευτα απαξιωμένη και δεν είναι ο 1ος στόχος μου. Αλλά και πέρα απ'αυτά κι ο Άρης είναι μια σχεδόν άτιτλη ομάδα εκτός από ένα κύπελο.Τα προϊστορικά πρωταθλήματα το '20 δεν αγγίζουν ούτε εμένα αλλά στην ουσία ούτε τους ίδιους τους Αρειανούς,γιατί τότε στην ουσία δεν υπήρχε ποδόσφαιρο.Ωστόσο στη συνείδηση των περισσοτέρων και πολύ περισσότερο στη δική μου είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα.Δεν τα λέω τώρα επειδή τώρα είναι trendy να γουστάρεις Άρη,πάντα την πήγαινα αυτή την ομάδα ακόμα και τότε που δεν βλεπόταν. Τελικώς,είναι ένα πακέτο αυτά που κάνουν μια ομάδα μεγάλη.Δεν είναι μεμονωμένα ούτε οι τίτλοι από μόνοι τους,ούτε ο κόσμος από μόνος του που κάνει μεγάλη μια ομάδα.Έχει αρκετές πτυχές το πακέτο αυτό που εννοώ,πολλές απ'αυτές είναι και κοινωνικής φύσεως και σ'αυτόν τον τομέα ο ΠΑΣ είναι πρωταθλητής.Απλώς δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό ο κόσμος εκτός Ιωαννίνων,γιατί οι ίδιοι οι Γιαννιώτες δεν τα βγάζουν προς τα έξω "προς εμπορική χρήση".Είναι διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ο κόσμος εδώ σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.Δεν λέω είναι κακό ή είναι καλό,απλώς εγώ το πάω αυτό το στυλ τους.Και το κόβω εδώ γιατί αν κάτσω να το αναλύσω τώρα 1)κινδυνεύουμε να ξεφύγουμε απ'το θέμα και 2)δε θα προλάβω να πάω να δώσω μάθημα μεθαύριο. το τι πιστεύετε εσείς για την ομάδα σας δέν έχει να κάνει με την ιστορία.και εμείς στο μοσχάτο μπορεί να πιστεύουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα.δέν μπορώ να βγαίνω και να λέω "το μοσχάτο και ο ολυμπιακός είναι οι πρώτοι που πρέπει να παίζουν στην α' εθνική".το τι πιστεύουμε εμείς για την ομάδα μας είναι καθαρά προσωπικό,ιδεολογία,κάτι το οποίο και δέν εκφράζει ούτε ιστορία μιάς ομάδας ούτε και το πώς μας βλέπουνε οι άλλοι. Με την ίδια λογική και οι μπασκετικοί οπαδοί του άρη θα έπρεπε να βγαίνουν να λένε ότι είναι η κορυφαία μπασκετική ομάδα στην ελλάδα,μεγαλύτερη και απο αυτή του παναθηναικού. Όχι καμία σχέση,δεν εννοούσα αυτό.Σ'αυτό που λες δίκιο έχεις,συμβαίνει συχνά.Αν και το μισώ όταν συμβαίνει,είμαι εντελώς αντίθετης λογικής αλλά τέσπα. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν μπορώ να σου το εξηγήσω επαρκώς(σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις καταλαβαίνεις τα μειονεκτήματα του γραπτού λόγου). Έχει πάντως σχέση με τα τελευταία που λέω παραπάνω. Τελικώς,μετά από 4-5 μερούλες σχετικής ηρεμίας εδώ στα Γιάννενα,η πόλη επανήλθε και επίσημα από χτες στη φυσιολογική της κατάσταση,όλοι στην τσίτα δηλαδή...Alexis is back... Άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει πάλι.Πάντως προβλέπεται να παίρνει φωτιά η γνωστή εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής,για όσους ξέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.