Προς το περιεχόμενο

Τελικά ο Κούγιας πουλά τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!

alexiou92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και στην τελική,ο ΠΑΣ και η Λάρισα είναι οι πρώτοι που δικαιούνται να βρίσκονται στη Superleague απ'τις ομάδες εκτός των γνωστών μεγάλων της ΑΘήνας και της Θεσ/νίκης,ακόμα κι αν κοστίζουν 3 ευρώ έκαστος.

Συγκρίνεις τη βούρτσα με την που...

Είμαστε(Γιάννενα-Λάρισα) περιφέρεια,είστε(πας γιάννενα) επαρχία..(μεγάλη συζήτηση που δεν αφορά το παρών τόπικ).

Μακάρι να επιστρέψετε στα και καλά "σαλόνια".

Επίσης για τα 3εκ που ανέφερε ο kage."Φίλε" μου το αεκάκι με 10εκ θέλει να πάρει πρωτάθλημα...

Στην σούπα λίγκ τα έσοδα σαφώς είναι περισσότερα αλλά όχι αστρονομικά ποσά.Και να ανέβαινε στην α ο πας πάνω από 4-4,5εκ. ευρώ μπάτζετ δεν θα είχε,τουλάχιστον την 1η χρόνια..(και να είχε..θα δημιουργούνταν τρομερό έλλειμα).

Όσο για τον Πηλαδάκη που ανέφερε κάποιος.Είχε την παε (μου φαίνεται ήταν παε) ηλυσιακός.Δώρισε τις μετοχές του.Και σαν επενδυτής ήρθε και εξαγόρασε ποσοτό μετοχών στην παε ΑΕΛ.

Τώρα για το τι θα κάνει ο επερχόμενος πρόεδρος του πας δεν ξέρω απλά εγώ διευκρίνησα σε αυτό το θέμα που ήξερα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συγκρίνεις τη βούρτσα με την που...

Μα δεν έβαλα σε σύγκριση τις 3 μεγάλες Αθήνας+Θεσ/νίκης με τον ΠΑΣ ή την Λάρισα με τον ΠΑΣ ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να κατάλαβες.Λέω ότι πέρα απ'τις μεγάλες ομάδες Αθήνας+Θεσ/νίκης,που επιβάλλεται να είναι σταθερά στη Superleague-ασχέτως της κατάστασης στην οποία βρίσκονται-για να υφίσταται σοβαρό πρωτάθλημα(γνώμη μου είναι αυτή,άλλοι παίζει να διαφωνούν),απ'όλους τους υπόλοιπους ο ΠΑΣ κι η Λάρισα είναι οι πρώτοι που πρέπει να βρίσκονται στη μεγάλη κατηγορία.

Είμαστε(Γιάννενα-Λάρισα) περιφέρεια,είστε(πας γιάννενα) επαρχία..

Μ'αυτό δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Επίσης για τα 3εκ που ανέφερε ο kage."Φίλε" μου το αεκάκι με 10εκ θέλει να πάρει πρωτάθλημα...

Στην σούπα λίγκ τα έσοδα σαφώς είναι περισσότερα αλλά όχι αστρονομικά ποσά.Και να ανέβαινε στην α ο πας πάνω από 4-4,5εκ. ευρώ μπάτζετ δεν θα είχε,τουλάχιστον την 1η χρόνια..(και να είχε..θα δημιουργούνταν τρομερό έλλειμα).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ-το προϊόν ΑΕΚ ας πούμε-προφανώς και δεν κοστίζει 10 εκατομμύρια.Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.10μύρια(παραπάνω πρέπει να'ναι αλλά δεν παίζει ρόλο) απλά είναι το μπάτζετ της,δεν αγοράζεις όλη την ΑΕΚ με 10μύρια.Τα 3 εκατομμύρια που αναφέρθηκαν για τον ΠΑΣ αφορούν την τιμή του προϊόντος ΠΑΣ αυτή την στιγμή,τόσο λέγεται ότι πούλησε την ομάδα ο Αλέξης.Δεν είναι το μπάτζετ του ΠΑΣ.

Δημοσ.
πέρα απ'τις μεγάλες ομάδες Αθήνας+Θεσ/νίκης,που επιβάλλεται να είναι σταθερά στη Superleague - B]απ'όλους τους υπόλοιπους[/b] ο ΠΑΣ κι η Λάρισα είναι οι πρώτοι που πρέπει να βρίσκονται στη μεγάλη κατηγορία.

Δηλαδή θεωρείς ότι έχεις μεγαλύτερη ιστορία απο την ξάνθη,την καλαμάτα,τις σέρρες,την δόξα δράμας,ολυμπιακό βόλου,όφη,καστοριά και την παναχαική; Παίδες καλό είναι να υποστηρίζουμε τις ομάδες μας,άλλα να μην λέμε και ότι να'ναι.Ούτε και γίνεται να βάζεις δίπλα δίπλα με τον πάς την τεράστια λάρισα.Δέν είσαστε το ίδιο.Είναι σαν να λέω εγώ ολυμπιακός και ρεάλ πρέπει να συμμετέχουνε κάθε χρόνο στο champions leaque....

Δημοσ.

Ντάξει παιδιά,σαφώς και παίζει ρόλο και η ιστορία,αλλά μια ομάδα δεν ανεβαίνει κατηγορία λόγω ιστορίας.Αν μπορεί να ανέβει μόνη της.Το ίδιο ισχύει και για τις μεγάλες που κάποιος είπε ότι επιβάλλεται να είναι α εθνική.Δηλαδή αν υποβιβαστούν,δεν θα πέσουν επειδή έχουν ιστορία ? Θα τις κρατήσουμε με το ζόρι ?

Δημοσ.
Δηλαδή θεωρείς ότι έχεις μεγαλύτερη ιστορία απο την ξάνθη,την καλαμάτα,τις σέρρες,την δόξα δράμας,ολυμπιακό βόλου,όφη,καστοριά και την παναχαική; Παίδες καλό είναι να υποστηρίζουμε τις ομάδες μας,άλλα να μην λέμε και ότι να'ναι.Ούτε και γίνεται να βάζεις δίπλα δίπλα με τον πάς την τεράστια λάρισα.Δέν είσαστε το ίδιο.Είναι σαν να λέω εγώ ολυμπιακός και ρεάλ πρέπει να συμμετέχουνε κάθε χρόνο στο champions leaque....

Μπουγά μου φαίνεται μόνο το τσάμπιονς λιγκ παρακολουθείς. Εάν μου πεις πια από τις ομάδες που ανέφερες (εκτός ίσως από τη Λάρισα) μαζεύει το μισό κόσμο (ΤΟ ΜΙΣΟ) από τον ΠΑΣ είτε εντός είτε εκτός τότε...

Έλεος πλεόν να συγκρίνουμε τον ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καλαμάτα.

Δημοσ.

Σαφώς πολύ μεγαλύτερη ιστορία έχει ο ΠΑΣ απ'όλες αυτές τις ομάδες που ανέφερες.Μιλάμε για ιστορία,όχι για το τι ομάδα εχει τώρα ή τι έχει κάνει μόνο την τελευταία 10ετία.Εννοείται κι αυτά ενσωματώνονται στην ιστορία μιας ομάδας(όχι μόνο τα παλιά ή όποια μας συμφέρει),ωστόσο συνολικά ως ιστορία απλά δεν συγκρίνονται.Μπορεί να μην τα γνωρίζεις καλά,τι να πω.Κι από'κει και πέρα για το κομμάτι του κόσμου δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε τίποτα,είναι αυτονόητο ότι ο ΠΑΣ(μαζί και η Λάρισα εννοείται)είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με όλες τις άλλες.

Όσο για τη Λάρισα,το μόνο που την κάνει να διαφέρει με τον ΠΑΣ,είναι το γεγονός ότι έχει σηκώσει πρωτάθλημα.Δεν το υποβαθμίζω σε καμία περίπτωση,άθλος είναι,αλλά αν είχε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν το είχε πάρει πολύ πιθανόν να έλεγες και γι'αυτήν τα ίδια που λες για τον ΠΑΣ,άντε να την είχες σε λίγο ψηλότερη θέση στο μυαλό σου λόγω του ότι από παλιά δεν ήταν τόσο "αποκλεισμένη" πόλη και θα ήταν λογικό να είχες ακούσει περισσότερα γι'αυτήν(το "αποκλεισμένη" δεν έχει μόνο με τη γεωγραφική έννοια,είναι πολλά άλλα).

σ.σ.:Αυτά δεν τα λέω ως ο κλασσικός Έλληνας που για την πόλη του θα πει τα καλύτερα και την τοπική του ομάδα την έχει στην καρδιά του και την έχει πολύ ψηλά ή την κρίνει διαφορετικά σε σχέση τις υπόλοιπες.Για να καταλάβεις δεν κατάγομαι απ΄τα Γιάννενα,απλώς ζω εδώ(άλλο αν ασπάστηκα τη θρησκεία του ΠΑΣ:) ).Απ΄την Κομοτηνή είμαι αλλά δεν με ενδιαφέρει ούτε εκτιμώ τον Πανθρακικό(για την ακρίβεια τον μισώ),για μενα χωριό ήταν και είναι και τώρα που ανέβηκε και μακάρι να πέσει.Δεν υπάρχει γενικότερα Ν.Ροδόπης(για να μην πω Θράκη) στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.Αλλά έχοντας πάρει γεύση από τις περισσότερες μεσαίες+μεγάλες πόλεις,όταν τα βάζω κάτω και τα συγκρίνω,στο ποδοσφαιρικό τους κομμάτι εννοείται,οι δύο ομάδες που λέμε πιο πάνω ξεφεύγουν επίπεδο,πως να το κάνουμε.

Ντάξει παιδιά,σαφώς και παίζει ρόλο και η ιστορία,αλλά μια ομάδα δεν ανεβαίνει κατηγορία λόγω ιστορίας.Αν μπορεί να ανέβει μόνη της.Το ίδιο ισχύει και για τις μεγάλες που κάποιος είπε ότι επιβάλλεται να είναι α εθνική.Δηλαδή αν υποβιβαστούν,δεν θα πέσουν επειδή έχουν ιστορία ? Θα τις κρατήσουμε με το ζόρι ?

Δε διαφωνούμε.Δεν λέω μια ομάδα με ιστορία και πολύ λαό να την έχεις στην Α' Εθνική ο κόσμος να χαλάσει,ακόμα κι αν παίζει τη χειρότερη μπάλα του κόσμου.Αλλά μην την πετάς και με τις κλωτσιές στο περιθώριο όποτε τη βρεις μπροστά σου...Κι αυτό δυστυχώς έχει γίνει ουκ ολίγες φορές με τον ΠΑΣ.

Δημοσ.

Όταν μου λές ότι ο πάς έχει μεγαλύτερη ιστορία απο τον όφη και την ξάνθη...τι συζήτηση να κάνουμε απο εκεί και πέρα;

τέσπα για μένα μια χαρά είναι η β εθνική για τον πάς.Δέν με χαλάει αν ανέβει,άλλα θεωρώ τουλάχιστον άλλες 15 ομάδες της επαρχίας ιστορικότερες απο αυτόν,που έχουνε να επιδείξουν πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Καλό το 4.000 κόσμος μέσο όρο,αλλά δέν κάνει αυτό μόνο την ιστορία μιας ομάδας.

Όσο για τη Λάρισα,το μόνο που την κάνει να διαφέρει με τον ΠΑΣ,είναι το γεγονός ότι έχει σηκώσει πρωτάθλημα

ΑΕΛ:

1)πρωταθλήτρια ελλάδος 1988

2)δεύτερη το 1983

3)2 κύπελλα ελλάδος το 1985 και το 2007 με αντίπαλο τον τεράστιο παναθηναικό.

4)2 τελικοί κυπέλου το 1982 και το 1984..

5)έχει παίξει ευρώπη...

το τι παίχτες έχει βγάλει απο τα σπλάχνα της η λάρισα δέν χρειάζετε να το αναφέρουμε έτσι; μόνο τον μητσιμπόνα να αναφέρω...

εσύ το μόνο που έχεις είναι 2 6ες θέσεις αν θυμάμε καλά,και 1 5η την δεκαετία του 70;

για την παναχαική του 1891 με τις πολλές παρουσίες στα ημιτελικά του κυπέλου,τους παιχταράδες που έχει βγάλει όπως ο γεωργάτος και ο κατσουράνης,και το σπουδαίο ποδόσφαιρο την δεκαετία του 70,και τον όφη με το κύπελλο ελλάδος την δεκαετία του 80',τον τελικό κυπέλου με τον ολυμπιακό το 90' στο 4-2,δεύτερες και τρίτες θέσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα,με ομαδάρες όπως εκείνη του μαχλά που τρέμανε οι μεγάλες ομάδες με το που πατάγανε το πόδι τους στο αεροδρόμο,και με τόσες πολλές δεκαετίες παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία,ε τώρα αν μου πείς ιστορικότερο τον πάς του 1966( ; ) απο αυτές τις ομάδες,τι να λέμε τώρα...

Η να μιλήσουμε για την δόξα δράμας που 10 χρόνια πρίν την ίδρυση του πάς,μέτραγε ήδη 3-4 τελικούς κυπέλου ελλάδος,παρουσίες στην α εθνική,και 50 χρόνια ιστορίας; επίσης δέν χρειάζετε να αναφέρουμε ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει.άντε να πούμε εναν,τον λουκανίδη.

και η καστοριά επίσης έχει ενα κύπελλο ελλάδος το 80+,ο πανσεραικός άλλες 25 συμμετοχές στην α εθνική,η ξάνθη με τις απίστευτες ακαδημίες της,με την εξαιρετική οργάνωση της,με κόσμο,με παιχταράδες που έχουνε στολίσει 11άδες και 11άδες ομάδων της αθήνας και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που βλέπουμε χρόνια τώρα,(και μην ξεχνάμε και τις μεγάλες νίκες της,πχ 5-2 τον ολυμπιακό και γενικά πόσες φορές έχει νικήσει τις 3 μεγάλες ομάδες),και πολλές άλλες ιστορικές ομάδες που δέν γνωρίζω και πολλά πράγματα για αυτές.Σου ανέφερα απλός μερικές.

Δέν αμφισβητώ τα γιάννενα,ίσα ίσα που γουστάρω την πόλη,τους ανθρώπους γενικά και τις γυναίκες,και πιστεύω ότι είναι ο ομορφότερος νομός της ελλάδας.Άλλα να λέμε για μεγαλύτερη ιστορία στο ποδόσφαιρο άπο κάτι άλλες ομάδες,είναι ιεροσυλία.

Δημοσ.

Εκτός απ'τον ΟΦΗ τον οποίο σέβομαι και τον θεωρώ μεγάλη επαρχιακή ομάδα(ασχέτως αν είναι στα μαχαίρια με τους ΠΑΣολέδες) όλοι οι άλλοι που ανέφερες είναι της πλάκας σε σχέση πάντα με τον ΠΑΣ.Sorry που το λέω έτσι χοντρά αλλά πραγματικά αν ήξερες πως βλέπουν την ομάδα εδώ οι Γιαννιώτες+κάποια άλλα πράγματα που βαριέμαι να αναλύσω τώρα,θα καταλάβαινες.Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά εδώ που δεν τα έχω δει ούτε στις μεγάλες ομάδες(ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ) κσι μην το θεωρήσεις υπερβολή.

Δεν παίζει ρόλο αν ιδρύθηκες το 1966 ή το 1821.Υπάρχουν άπειρα χωριά που ιδρύθηκαν το '20 και το '30 και δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα,οπότε δεν είναι κριτήριο αυτό.Και στο κάτω κάτω κι η Ξάνθη που αναφέρεις το '67 ιδρύθηκε.Και σιγά τη μεγάλη Παναχαϊκή ρε παιδιά...Ο ίδιος ο Πατρινός αποδεδειγμένα ποτέ δεν την αγάπησε αυτήν την ομάδα.Την σώζει το ότι βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα και το ότι είναι πολύ μεγάλη πόλη.Στην τελική παραδείγματα σαν την Ξάνθη(ειδικά αυτή) και την Παναχαϊκή δε λέγονται ομάδες,επιχειρήσεις είναι.Δεν πρεσβεύουν απολύτως τίποτα και δεν έχουν ίχνος ποδοσφαιρικού ρομαντισμού πάνω τους.Προσωπικά ποτέ δε θα'θελα ο ΠΑΣ να γίνει Ξάνθη.Ακόμη κι αν αποκτήσει γήπεδο πραγματικά κυριλέ(όχι σαν αυτό το φλώρικο της Ξάνθης) κι αν κάνουν χαμάμ και σάουνες με Ρωσίδες οι εκάστοτε παίχτες του ΠΑΣ στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις τους,δεν πρόκειται να θεωρήσω ομάδα ένα τέτοιο πράγμα,επειδή βρέθηκε ένας λεφτάς και "αγοράζει" ποδόσφαιρο.

Τώρα για παίχτες που έχει βγάλει ο ΠΑΣ,τι να πω...Μόνο το όνομα Αλβαρέζ πιστεύω ότι τα σκεπάζει όλα.

Τέσπα δεν παίζει να παλεύω να σε πείσω σώνι και ντε,απλώς μερικά πράγματα ίσως να μην τα γνωρίζεις καλά για τα Γιάννενα,όπως και αρκετός κόσμος δηλαδή(που και γι'αυτό σε μεγάλο βαθμό φταίνε τα ίδια τα Γιάννενα) γι'αυτό δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις ορισμένα πράγματα.

Δημοσ.

καλά όλα αυτά που αναφέρεις,άλλα εγώ σου ανέφερα παραδείγματα με επιτυχίες ομάδων που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. τίτλους, παίχτες,ακαδημίες,μπάλα που έχουνε παίξει..αντιθέτως εσύ που την αποψή σου την σέβωμαι απόλυτα δέν μου ανέφερες ούτε τη μπάλα έχει παίξει ο πάς και πότε,ούτε χρόνια παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία,ούτε τι υποδομές έχει,τίτλους κτλ,πάρα μόνο τον κόσμο.αν το πάμε έτσι τότε είναι ιστορική ομάδα και ο ΑΟ Μοσχάτου γιατί έχουμε μέσο όρο κάθε σεζόν,(τουλάχιστον πρίν ξεκινήσει ο παπ********* ο πρόεδρος τα στημένα παιχνίδια με τον αία σαλαμίνας,κτλ), 2500 κόσμο...δέν μας αξίζει και εμάς μια θέση τουλάχιστον στην β' εθνική; και ο πάο ρούφ μαζεύει πολύ κόσμο σε κάθε αγώνα,ειδικά στα ντέρμπυ και 5 χιλιάρικα θα δείς μέσα-έξω,δέν αξίζει και του πάο μια θέση στην α εθνική;

δέν μου ανέφερες κανενα παράδειγμα,τίποτα για την ιστορία του πάς.μήπως δέν υπάρχει κάτι να αναφέρεις; εγώ δέν είμαι φίλος ούτε του πάς ούτε την παναχαικής ούτε κανενός,αλλά ουδέτερος και βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι και όχι με οπαδικά γυαλιά.

μακάρι να ανέβει ο πάς,οποιαδήποτε ομάδα της επαρχίας και να πέσουν οι αθηναικές,το εύχωμαι.άλλα δέν μπορείς να λές ότι "ο πάς και η λάρισα" αξίζουν να είναι στην α εθνική περισσότερο απο τις άλλες ομάδες.

απλώς μερικά πράγματα ίσως να μην τα γνωρίζεις καλά για τα Γιάννενα,όπως και αρκετός κόσμος δηλαδή(που και γι'αυτό σε μεγάλο βαθμό φταίνε τα ίδια τα Γιάννενα) γι'αυτό δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις ορισμένα πράγματα.

το τι πιστεύετε εσείς για την ομάδα σας δέν έχει να κάνει με την ιστορία.και εμείς στο μοσχάτο μπορεί να πιστεύουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα.δέν μπορώ να βγαίνω και να λέω "το μοσχάτο και ο ολυμπιακός είναι οι πρώτοι που πρέπει να παίζουν στην α' εθνική".το τι πιστεύουμε εμείς για την ομάδα μας είναι καθαρά προσωπικό,ιδεολογία,κάτι το οποίο και δέν εκφράζει ούτε ιστορία μιάς ομάδας ούτε και το πώς μας βλέπουνε οι άλλοι.

Με την ίδια λογική και οι μπασκετικοί οπαδοί του άρη θα έπρεπε να βγαίνουν να λένε ότι είναι η κορυφαία μπασκετική ομάδα στην ελλάδα,μεγαλύτερη και απο αυτή του παναθηναικού.

Edit: σου ξαναλέω,δέν αμφισβητώ τον πάς,αλλά είναι υπερβολικό αυτό το "ο πάς και η λάρισα".

Δημοσ.

Έφτασε η στιγμή να αλλάξει ο τίτλοςς του thread. Να βάλουμε και ένα "ΔΕΝ" κάπου:

"Την απόφαση να μην παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ο Αλέξης Κούγιας, πραγματοποιώντας στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τις εξαγγελίες που έκανε την περασμένη εβδομάδα. Ο γνωστός ποινικολόγος, όπως αναφέρει, μεταπείστηκε από ποδοσφαιριστές της ομάδας και κατοίκους των Ιωαννίνων και θα παραμείνει στην κεφαλή του ηπειρωτικού συλλόγου, με στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, μετά την αποτυχία προβιβασμού στη Σούπερ Λίγκα τη φετινή περίοδο."

http://www.sportfm.gr

Δημοσ.
Έφτασε η στιγμή να αλλάξει ο τίτλοςς του thread. Να βάλουμε και ένα "ΔΕΝ" κάπου:

"Την απόφαση να μην παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ο Αλέξης Κούγιας, πραγματοποιώντας στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τις εξαγγελίες που έκανε την περασμένη εβδομάδα. Ο γνωστός ποινικολόγος, όπως αναφέρει, μεταπείστηκε από ποδοσφαιριστές της ομάδας και κατοίκους των Ιωαννίνων και θα παραμείνει στην κεφαλή του ηπειρωτικού συλλόγου, με στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, μετά την αποτυχία προβιβασμού στη Σούπερ Λίγκα τη φετινή περίοδο."

http://www.sportfm.gr

Αίσχος και ψέματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να του είπε κάτοικος Ιωαννίνων να μείνει. (ελπίζω να έχετε δει τα βιντεάκια του Κούγια στο youtube με τους οπαδούς του ΠΑΣ)

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι και πολύ καλό για τους οπαδούς του πας,αλλά εμάς δε μας χαλάει.Πώς αλλιώς θα τον απολαμβάναμε ? Οι εμφανίσεις του στην tv δεν φτάνουν.

Δημοσ.

Έλεος πλεόν να συγκρίνουμε τον ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καλαμάτα.

Όντως έλεος. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ΠΑΣ στην ιστορία του, ήταν ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το κύπελλο.

Με τέτοια ιστορία, πού ΠΑΣ?

Και δεν καταλαβαίνω και αυτή τη φράση "η ιστορική ομάδα των Ιωαννίνων".

Δηλαδή οι άλλες τί είναι, ανιστόρητες?

Τεσπα, ας είναι καλά τα λαμόγια που θέλουν να τρώνε από 10 μεριές και δεν αφήνουν το Βόλο να φτιάξει μία ομάδα, αλλιώς πώς θα έκαναν πάρτι οι Πανθρακικοί και οι Σέρρες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...