egalps Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά έχετε παίξει το παραπάνω παιχνίδι στη συγκεκριμένη κονσόλα;Εντυπώσεις;;
deus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 βασικά το έχουμε λιώσει πολλοί από εδώ, είναι απλά το κορυφαίο με διαφορά basketball simulation και κορυφαίο αθλητικό παιχνίδι για εμένα. ξέρει κανείς αν με το datel trasnfer kit μπορούμε να βάλουμε και saves απο ntsc κονσόλα? το λέω γιατί κυκλοφορούν αρκετά αρχειάκια στο internet με rosters από όλες τις περιόδους από nba και με 200 παίκτες που λείπουν jordan - pippen - barkely κλπ.
Daredevil 1994 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Το παιχνίδι σπέρνει και θερίζει. Από μπασκετάκια είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής. Τώρα... simulator δεν υπάρχει και ούτε πιστεύω γίνεται να υπάρξει, για sports (αναφέρομαι στον deus). Κάτι τέτοιο θα χαλούσε το εξαιρετικό gameplay των sport games. Egalps, αν ρωτάς για να δεις αν αξίζει αγορά, την αξίζει και με το παραπάνω. Δε θα απογοητευθείς!
deus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 είναι simulator σε σχέση με ότι έχει κυκλοφορήσει ως τώρα και έχει άπειρα συστήματα οι ομάδες παίζουν όπως πρέπει να παίζουν στήριζεσαι στους καλούς παίχτες για να πάρεις τα παιχνίδια δεν μπορείς με οποιοδήποτε παίχτη να κάνεις βόλτες και να καρφώνεις συνέχεια θέλει τακτική για να κερδίσεις αυτό για εμένα είναι simulation. ΥΓ. ξέρει κανείς για τα saves που ανέφερα παραπάνω? ψήνομαι πολύ να το αγοράσω για να έχω όλα τα πρωταθλήματα από 1980 - 2008 σε ξεχωριστά saves με όλα τα roster και άλλο ένα all star teams.
Daredevil 1994 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 @ deus: Simulation είναι η εξομοίωση. Αυτό για το οποίο μιλάς εσύ είναι η ρεαλιστικότητα. Άρα είναι Realistic, όχι Simulator. Τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους PS: Όσο για τα saves, νομίζω ότι μόνο με το X-Sata μπορείς να τα μεταφέρεις στον σκληρό, δηλαδή θα σου κοστίσει, αλλά με αυτό τον τρόπο πολλοί κατεβάζουν saves για achievements, και η MS τους μηδενίζει Gs και τους βάζει στάμπα "Cheater". Γι'αυτό watch out!
egalps Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Λοιπόν ας τα πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή.Το παιχνίδι το έχω.Ηθελα να μου πείτε εσείς πρώτα εντυπώσεις για να σας πω και γω τις δικές μου.Και οι δικές μου εντυπώσεις-Απορίες είναι οι εξής:Πρόκειται για εξαιρετικό παιχνίδι με απίστευτα γραφικά που πλησιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα.Όμως αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι:Το συγκεκριμένο παιχνίδι το ειχα και για PS2 και μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά καλός αφόυ στο τέταρτο επίπεδο δυσκολίας νικούσα σχετικά έυκολα τις περισσότερες ομάδες .Tώρα το ίδιο παιχνίδι αλλά στο xbox360 είναι μπορώ να πω πολύ πιο δύσκολο.Πάιζοντας πλέον όχι στο 4ο επίπεδο αλλά στο 3ο διαπιστώνω ότι δυσκολέυομαι να κερδίσω πολλές ομάδες άρα έχει αλλάξει ο βαθμός δυσκολίας παιχνιδιού.Επίσης παίχτες που όταν τους χειρίζομαι εγώ στη δική μου όμάδα είναι πέρα για πέρα άχρηστοι αφόυ δεν μπορούν να πετύχουν πόντο,σαν αντίπαλοι πετυχαίνουν πολλά απίστευτα καλάθια.Μήπως αυτό γίνεται "σκόπιμα" απο το προγραμματισμό του κατασκευαστή του παιχνιδιού για να διατηρεί το παιχνίδι ένα (σπαστικά) υψηλό επίπεδο δυσκολίας;Και κάτι τελευτάίο:Οι μικρές γραμμές που έχει δίπλα του ο πάιχτης τη στιγμή που κρατάει τη μπάλα τι δηλώνουν;Αυτά.Πέιτε μου κι εσείς σχετικά μ αυτές τις εντυπώσεις γιατί έχω βρεθεί προ εκπλήξεων .Ευχαριστώ
Daredevil 1994 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 @ egalps: Για τη δυσκολία, πιστεύω πως απλά χρειάζεται να το συνηθίσεις λιγάκι, δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Ίσως ο χειρισμός να σε μπερδεύει λίγο. Όσο για τις γραμμές τώρα, δεν καταλαβαίνω για ποιες γραμμές μιλάς. Αν εξηγούσες λίγο θα ήταν πιο εύκολο να σου απαντήσω @ jason_rethymno: Αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για NBA 2k8 σε PC. Αν θες όμως να μάθεις, λίγο googling δεν κάνει κακό.
kotsalo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μιλάς για τις γραμμές κάτω από κάθε παίχτη?Που αλλάζουν χρώμα.Αυτές σου δείχνουν σε τι κατάσταση είναι.Ας πούμε αν φας τάπα,από κίτρινο γίνεται μπλε και ανάλογα,αν αρχίσεις να χάνεις σουτ και τέτοια γίνεται εντελώς μπλε,μωβ.Τώρα αν αρχίσεις να βάζεις αυτό θα αρχίσει να ανεβαίνει και στο τίγκα κόκκινο σημαίνει ότι είσαι για να τα βάζεις όλα,ειδικά αν είσαι μόνος σου. Μεγάλη παιχνιδάρα πάντως,το πρώτο παιχνίδι που πήρα ήταν και ακόμα το λιώνω.
deus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 οι μπάρες από κάτω που μοιάζουν με το σήμα από το κινητό δείχνουν επίσης και από που είναι εύστοχοι οι παίχτες σύμφωνα με το rating που έχουν οπότε ξέρεις από που θα κάνεις το σουτ
vk13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Παιδιά γεια σας, είναι το πρώτο μου post στο forum. Συμφωνώ σε πολλά από όσα ειπώθηκαν για το παιχνίδι, το οποίο απλά τα σπάει.Θέλω ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το παιχνίδι όσο αστεία και αν μπορεί να σας φανούν. Καταρχάς εγώ παίζω στο δεύτερο παιχνίδι δυσκολίας 6λεπτα συνήθως και χάνω με 10-15 πόντους. Μια μέρα σκέφτηκα να παίξω κανονικό 12λεπτο και το παιχνίδι τα έσπαγε ακόμα πιο πολύ και από εκεί που στα ίδια χρονικά διαστήματα στα 6λεπτα ήμουν πίσω με αρκετούς πόντους, στο 12 λεπτο προηγόμουν στο scor από τον αντίπαλο. Εσείς τι level παίζεται και τι πόσο χρόνο; Ρε παιδιά ποια η διαφορά να σουτάρεις με το αναλογικό, από το να σουτάρεις πατόντας το τετράγωνο; Παρατήρησα ότι μόνο για τα καρφώματα είναι το αναλογικό ή όχι; Έχει κάποια διαφορά το shoot;
teofross Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Εγω παιζω στο superstar 8λεπτα και και κερδιζω 6 στα 10 παιχνιδια. Με τα default sliders ομως που ειναι λιγο "απατη" πολλες φορες με τα απιθανα που κανει το cpu για να κερδισει. Στο σουτ χρησιμοποιω το κουμπι και στις δυησδησεις το στικ
deus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 το stick σου δίνει περισσότερες επιλογές και στο σουτ και στο drive επιλέγεις πως θα σουτάρει ο παίχτης μπορείς ας πούμε να κάνεις τα κουλά drive του iverson & του parker layup από απόσταση κάνοντας πίσω τον μοχλό ή στο σούτ μπορείς να κάνεις fade away.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.