Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 κάτι δεν είναι σωστό στο link...δεν βγάζει κάποιο προϊόν
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 εχω δοκιμασει και coolermaster stacker και thermaltake armor kai coolermaster cosmos.το armor μαρεσει γιατι χωραει 6 δισκους απο default και ειναι αρκετα screwless.το stacker πολες βιδες αλλα πολλα fans και ευκολο στην συναρμολογηση.το cosmos τεραστιο κουτι χωρεσε μεσα 1500 watt τροφοδοτικο μεσα ειναι απλα τελειο το μονο ποθ δεν με τρελενει ειναι το design.οποτε cosmos θα λεγα.
shadowmann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 στο cosmos S δηλαδή το τροφοδοτικό τις enermax που ανέφερα χωράει?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700759 γιατί είμαι έτοιμος να το πάρο αν το χωράει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 για να λέει ότι χώρεσε 1500αρι λογικά θα χωράει και το Enermax
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ναι χωραει τα παντα .πιο μεγαλο απο το 1500 den εχω δει .
georgekavou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Εγω παντως φιλε μου εχς το Thermaltake Armor+ και ειμαι καταευχαριστημενος!!!
shadowmann Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 για να λέει ότι χώρεσε 1500αρι λογικά θα χωράει και το Enermax απλά το ρώτησα επειδή στο cosmos S έχει και φίλτρο κάτω από το τροφοδοτικό και το συγκεκριμένο enermax είναι από τα πιο μεγάλα...αλλα ok.παο να το δω σήμερα χθες δεν το είχαν..:/εντωμεταξύ τροφοδοτικό και τον raptor που θέλω δεν τα έχει το πλαίσιο.. :/ και κάτι ακόμα σε σύγκριση το cosmos S με το STACKER 832 BLACK πιο θα προτιμούσατε και γιατί?
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 απλά το ρώτησα επειδή στο cosmos S έχει και φίλτρο κάτω από το τροφοδοτικό και το συγκεκριμένο enermax είναι από τα πιο μεγάλα...αλλα ok.παο να το δω σήμερα χθες δεν το είχαν..:/εντωμεταξύ τροφοδοτικό και τον raptor που θέλω δεν τα έχει το πλαίσιο.. :/ και κάτι ακόμα σε σύγκριση το cosmos S με το STACKER 832 BLACK πιο θα προτιμούσατε και γιατί? το cosmos παλι κερδιζει.πιο μεγαλο.πιο καλη οργανωση μεσα τα καλωδια.το 832 δεν παιρνει τετοιο τροφοδοτικο μεσα.μονο το 830 το evolution αν θυμαμε σωστα το παιρνει.το stacker κερδιζει σε μενα με σχεση το cosmos σε design κατα τα αλλα κερδιζει το cosmos σε ολα τα αλλα.
gallaki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ρε παιδια στο cosmos απο πλαγια μπορείς να δείς μέσα στο κουτί ή δέν φαίνεται τίποτα??
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 νομιζω δεν φενεται μεσα.εχω κολησει τωρα αλλα νομιζω δεν φενεται και εχει και ενα μεγαλο φαν στο πλαι
Venisk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 και κάτι ακόμα σε σύγκριση το cosmos S με το STACKER 832 BLACK πιο θα προτιμούσατε και γιατί? Φυσικά το cosmos s, είναι στα πάντα καλύτερο..στην σχεδίαση, στην οργάνωση του χώρου..στην ψύξη(υδρόψυξη και αερόψυξη)..το μόνο που του λείπει..το κομμάτι που βγαίνει για την τοποθέτηση της μητρικής..αλλά με τόσο χώρο..ποιος νοιάζεται.. ρε παιδια στο cosmos απο πλαγια μπορείς να δείς μέσα στο κουτί ή δέν φαίνεται τίποτα?? Δεν φαίνεται τίποτα..
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 πραγματι αμα ηταν removable θα ηταν ακομα καλυτερο.
dtasop Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ειπαμε να μην τα θελουμε ολα... Ε και επειδη δεν εχει βρε poulinos δεν μπορουμε να κανουμε ενα ψιλοmodding ????
Tzimmys Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Το μόνο που με ενοχλεί σε αυτό το κουτί είναι ότι δεν έχει διάφανο πλαϊνό
gfdimopo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 πολυ καλύτερο ποιοτικα το Cosmos S και αναπνέει καλύτερα. To εχω και δεν μου έχει χαλάσει κανένα χατίρι...και η Mobo είναι πολυ μικρή σε σχέση με το κουτί και υπάρχει πολύς χώρος να κάνεις οτι θες... Η μεταλική σίτα που έχει στο πλάι είναι πολύ καλύτερη σε όψη απο ένα απλό πλαστικό...δείχνει πολύ πιο φθηνό...(Γούστα είναι αυτά θα μου πείτε) Αμα βάλεις ενα μπλέ led φαν στην βάση του πύργου που έχει υποδοχή....το κουτι φαίνεται απλά τέλειο...διακρίνονται μόνο η σκιές του hardware....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.