dtasop Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Tο armor εχει removable mobo system , To cosmosS ειναι κατα 5 kgr περιπου πιο ελαφρυ To armor ειναι φιαγμενο απο solid steel ενω το cosmos απο alu To armor εχει πιο πολλα buil-tin fans ΕΝΩ το CosmosS οχι. Οπτικα το armor+ φαινεται πιο στιβαρο Το Armor+ εχει αρκετα πολλα πλαστικα μερη Σε Reviews ειναι 50-50 οι γνωμες. Θα ηθελα ομως να ακουσω προσωπικες αποψεις απο κατοχους if possible thanx in advance ------------------------------------------------------------------------------------------- YouTube Links 1. Coolermaster CosmosS 2. Thermaltake Armor+
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Coolermaster>ThermalFake (ναι τα επιχειρήματά μου σκίζουν )
gadg3takias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Coolermaster>ThermalFake (ναι τα επιχειρήματά μου σκίζουν ) Συμφωνώ. Χρησιμοποιώντας, πάντα, τα ίδια επιχειρήματα!
Venisk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Coolermaster..απλά είναι πολύ πιο ποιοτικό..αυτό το πολλά πλαστικά μέρη του thermaltake..πίστεψέ με θα σε χαλάσει άσχημα..
spdrosin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ποιο Αrmor λες; Παλιό ή καινούργιο; Edit: Για να αναφέρεσαι στο Sliding Motherboard tray για το καινούργιο ψάχνεσαι. Εγώ έχω το Kandalf της Thermaltake και πριν από αυτό είχα Soprano κι αν κάποτε άλλαζα κουτί πάλι Thermaltake θα έπαινα (μάλλον). Το καινούργιο δεν το έχω δει το Armor που θες αλλά φαίνεται πολύ καλό και βολικό με όλα αυτά που προσφέρει. Το Coolermaster επίσης δεν το έχω δει, αλλά ακούγεται πολύ. Σε φώτισα ξέρω.
yassan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 λοιπόν εγώ έχω αυτό :http://www.megamarket.gr/thermaltakevh6000bwsarmorplus-p-58409.html?osCsid=ee213de10b419e1dd395dc41e9f0036a είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ( χώροι , ψύξη , ελειψη θορύβου κ.λ.π. )
gdp77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Είμαι και εγώ στο δίλημμα μεταξύ των δύο κουτιών που αναφέρει ο αρχικός poster. Το Armor+ φαίνεται να κερδίζει στα σημεία : 1) Οι δίσκοι του Armor+ τοποθετούνται κάθετα στο κουτί και όχι παράλληλα όπως στο cosmos s 2) Το Α έχει πλαϊνό παράθυρο ενώ το C όχι (για μένα είναι πλεονέκτημα) 3) Στο A μπορείς να βγάλεις εύκολα το mobo συρταρωτά ενώ στο C όχι. 4) To C λόγω της κατασκευής από αλουμίνιο είναι 4-5 κιλά ελαφρύτερο. 5) Το C έχει βολικές χειρολαβές στο πάνω μέρος (που δίνουν και μια σπορτίφ αίσθηση) 6) Το Α κοστίζει όσο τα 3/4 της τιμής του C Προσωπικά πάντως δεν έχω αποφασίσει ακόμα
Venisk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δεν υπάρχει σύγκριση στα 2 κουτιά..και ναι, αξίζει με τα 1000 να πληρώσεις αυτό το 1/4 παραπάνω για να πάρεις κάτι που είναι πολλές φορές πιο ποιοτικό.. Το ότι δεν βγαίνει συρταρωτά το mobo στο coolermaster (στο stacker μου βγαίνει..) δεν θα σε πειράξει κ τόσο πολύ αφού το κουτί είναι τεράστιο.. Το cosmos είναι πανέξυπνα σχεδιασμένο κ δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει πότε..τώρα αν θέλεις το πλαστικό κουτάκι 2ης εταιρείας..πάρε το thermalfake (όπως λέει κ ο thresh για την thermaltake)..
liopyr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 +1 για coolermaster, όταν το είδα από κοντά παραλίγο να το βάλω στην πλάτη και να αρχίσω να τρέχω... (το επιχείρημά μου είναι το πιο δυνατό απ'όσα προηγήθηκαν).
EddieObscurant Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Και γω ήμουν έτοιμος να αγοράσω το coolermaster μέχρι που είδα αυτό http://www.coolermaster.com/support/faq-2.php?fid=2897. Και έτσι απο τη στιγμη που η ψύκτρα μου δεν χωράει (οπως και πολλές άλλες), είμαι ακόμα στην αναμονή και ψάχνομαι. Αν βαλεις νερό πάντως και γω αυτό θα σου πρότεινα.
gdp77 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Τα άλλα 183 μηνύματά σου ελπίζω να ήταν πιο ουσιαστικά... Καλά δε βλέπεις ότι το Cosmos δε χωράει τις high-end ψήκτρες της αγοράς;
livewire Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Επίσης, είναι και γκομενοπαγίδα. (Δεν λέω ποιό, γιατί δεν θέλω να πάρω θέση. Απλά ρίχνω άλλο ένα δυνατό επιχείρημα στο τραπέζι.)
shadowmann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ξέρετε αν το cosmos S μπορεί να πάρει και τέτοιο μέγεθος τροφοδοτικού http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700759 για δες πάλι..δεν ξέρω τι είχε συμβεί πριν πάντως τώρα δουλεύει.. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.