Inter Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 γεια. εχει κανεις ιδεα: σε βιστα παιζει κανονικα το μαιμου aoe2-conqueros.(για να μην βαζεις σι-ντι μεσα) σε xp ομως κανωντας την ιδια διαδικασια εξακολουθει να ζηταει το σι-ντι μεσα...(στο single player mode) εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο?λειπει κατι απο το pc με τα xp? ευχαριστω
Tuko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Conquero-r-s. Άμα έβαλες το σωστό "σπαστήρι", δεν υπάρχει πρόβλημα.
Daredevil 1994 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Πάντα μπορείς να ρίχνεις μια ματιά στο GCW, είναι ότι πιο καλό μπορείς να βρεις. Αν δε δουλεύει το "σπαστήρι" που έχεις τώρα, δοκίμασε κάποιο από εκεί.
Ulukai Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Γιατί μου σβήνετε το ποστ, είναι διαφήμηση να παραθέσω ένα λινκ για άλλο πιο εξειδικευμένο site; Ή μήπως περιέχονται εδώ όλες οι πληροφορίες για όλα τα games; Αν ρωτήσει κάποιος για αυτοκίνητα και τον στείλω στο http://www.4troxoi.gr θα μου το σβήσετε πάλι και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση ή εξήγηση; Αν αδιαφορείς εσύ ως mod, για το αν ο χρήστης που έκανε την ερώτηση βρει σωστή απάντηση, συγνώμη αλλά έχεις βρει λάθος hobby. Νομίζω άλλο το σπαμ κι άλλο να παραθέτεις λινκ από πιο εξειδικευμένους ιστοτόπους ανάλογα με την περίπτωση. Δεν είμαστε και bot που διαφημίζουν cheap drugs εν τέλει...
Daredevil 1994 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 @ Ulukai: Αν δεν κάνω λάθος, οι κανόνες του Forum απαγορεύουν παραθέσεις ιστοσελίδων με "σπαστήρια". Αν το πρόσεξες, είσαι ο μόνος εδώ στο thread που έδωσες link. Τουλάχιστον μπορούσες να πεις μόνο το όνομά του, και χωρίς λεπτομέρειες, ειδάλλως μπορούσες να του έστελνες ένα PM με οδηγίες. Δε φταίνε οι Mods, απλά τη δουλειά τους κάνουν. Είναι μεγάλο το forum του insomnia, οπότε μην περιμένεις να κάθονται και να εξηγούνε γιατί διέγραψαν το κάθε post. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος, και διαβάζεις τα rules του forum. Δε χρειάζεται να ποστάρεις μόνο και μόνο για διαμαρτυρία. Θα μπορούσες να εκφράσεις το παράπονό σου σε κάποιον mod μέσω PM.
Ulukai Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Οκ, με κάλυψες, ευχαριστώ. Σπαστήρια λοιπόν... Πάντως το λινκ δε περιέχει σπάσιμο, κακώς το διατύπωσα και έδωσα την εντύπωση ότι είναι ιστοτόπος με τέτοιο περιεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.