qspock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αν διακόψεις σου γίνεται πίστωση. Δηλαδη: 1) εγω που διεκοψα το connx και πηγα ALTEC προσφτατα, στις 2/7/08, θα εχω πιστωση απο τον πρωτο φουσκωμενο που ειχα πληρωσει ακριβως πριν 1 χρονο? Επισης, 2) με το talk τι γινεται? Εχω ακουσει πως το συνεχιζουν, κι ας διακοπηκε το connx. Το οτι συνεχιζεται σημαινει, εκτος απο χρεωση στον λογαριασμο, πως μπορω βαζοντας 1777 μπροστα να αποφευγω την προεπιλογη του νεου παροχου και να εκμεταλλευομαι το talk?
gf030 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ... ο λογαρισμος θα ερθει με τα παγια σχεδον 2 μηνων (6/7-31/8) αλλα και τα παγια των 2 επομενων μηνων. Δηλαδη, θες να πεις οτι πληρωνω προκαταβολικα + 2 μηνες, ωραια... Το επομενο διμηνο, τι θα μου ερθει? κανονικα τα παγια 2 μηνων? Αν ναι, αυτο το "παραπανω" διμηνο που πληρωνω τωρα, ποτε μου επιστρεφεται? με εχουνε δηλαδη μεσα ενα διμηνο να τρεχει? Ενα ειναι σιγουρο...ο συγκεκριμενος πωλητης που μου ορκιζοτανε οτι "μονο 22.5 το μηνα, δεκαρα παραπανω" σε πιεστικες ερωτησεις μου, θα ψαχνει που ειναι η πορτα να φυγει.
george1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Να επιβεβαιωσω οτι ειχα επιστροφη χρηματων στον λογαριασμο του ΟΤΕ, -14.40 Ευρώ.
Paulous kriti Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ετσι ειναι αυτα!Πιο πολλες ειναι οι κρυφες χρεωσεις απο τις φανερες!!Εκλεισα και εγω τωρα το 6μηνο και παω σπαγγια στη Forthnet.Και ο Θεος βοηθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.