Προς το περιεχόμενο

conn-x. εχει κρυφες χρεωσεις?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και σε μένα. ?152.5 ο πρώτος λογαριασμός για 2άρι Conn-X (με εγκατάσταση νέας γραμμής). Ελπίζω οι επόμενοι να έχουν μόνο τα αναμενόμενα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το περιεργο ειναι που σε μερικους ερχονται κανονικοι και σε αλλους φουσκωμενοι...

τι κανουν στον οτε,επιλογες??

Δημοσ.
το περιεργο ειναι που σε μερικους ερχονται κανονικοι και σε αλλους φουσκωμενοι...

αναλογα μωρέ, αν τους αρέσει το όνομα!

αρνήθηκα να πληρώσω τα 110 ευρώ του οτε και μου το έκοψε με το έτσι θελω και το τηλέφωνο και το conn-x.Αναγκάστηκα να πληρώσω 200 ευρω για επαναφορα γραμμης και για τον λογαριασμό

Δημοσ.

τις ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ τις θυμασε? :-D:-D

εγω αρκετα χρονια εχω οτε-οτενετ και δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο παντως....

Δημοσ.

με 37 ωρες τηλεφωνα (αστικα+υπεραστικα)κατα μεσο ορο και με conn-x 1mbit me isdn γραμμη πληρωνω το διμηνο 100-105 ? χωρις διακοπες και με download -rapidshare 100-120 kb/s

Δημοσ.

Εμενα στην αρχη ηρθε καπως τρελος.Πηγα oteshop μου αρχισε τα τρελα οπως ειπατε και εσεις,εξτρα παγια και τετοια,δεν πληρωσα νετ αργοτερα και τελικα βρεθηκε λυση.Μου ερχεται ο λογαριασμος κανονικα αλλα με εξρα κανενα 10ευρω μερικες φορες.

Δημοσ.
Εμενα στην αρχη ηρθε καπως τρελος.Πηγα oteshop μου αρχισε τα τρελα οπως ειπατε και εσεις,εξτρα παγια και τετοια,δεν πληρωσα νετ αργοτερα και τελικα βρεθηκε λυση.Μου ερχεται ο λογαριασμος κανονικα αλλα με εξρα κανενα 10ευρω μερικες φορες.

ποια ήταν η λύση?:rolleyes:

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο με τον ΟΤΕ είναι ότι δεν έχει κρυφές χρεώσεις όσο αναφορά τηλεφωνία και Internet γι αυτό και τον προτιμώ τόσο χρόνο τώρα. Δεν πάει να λέει ο ανταγωνισμός όλο και κάποια παγίδα υπάρχει.

Δημοσ.

Ο πρωτος λογαριασμος ειτε μετα απο ενεργοποιηση ειτε μετα απο αναβαθμιση ερχεται φουσκωμενος γιατι ειναι γυρω στα +30 ευρω εξοδα εγκαταστασης/αναβαθμισης και επιπλεον χρεωνουν και ενα μηνα παραπανω τον οποιο αφαιρουν στον επομενο λογαριασμο.. Ετσι εκαναν και ετσι κανουν παντα. Δεν ειναι θεμα κρυφων χρεωσεων.. Αυτα τα εχουν οι εναλλακτικοι παροχοι και οχι, δεν εχω μετοχες του ΟΤΕ :P

Δημοσ.
Ο πρωτος λογαριασμος ειτε μετα απο ενεργοποιηση ειτε μετα απο αναβαθμιση ερχεται φουσκωμενος γιατι ειναι γυρω στα +30 ευρω εξοδα εγκαταστασης/αναβαθμισης και επιπλεον χρεωνουν και ενα μηνα παραπανω τον οποιο αφαιρουν στον επομενο λογαριασμο.. Ετσι εκαναν και ετσι κανουν παντα. Δεν ειναι θεμα κρυφων χρεωσεων.. Αυτα τα εχουν οι εναλλακτικοι παροχοι και οχι, δεν εχω μετοχες του ΟΤΕ :P

συμφωνω απολυτως....εγω ειχα και τις πουλησα....ευτυχως σε καλη τιμη

Δημοσ.
3 χρονια ADSL ολο τετοιες χρεωσεις.Ειναι καιρος να βαλω forthnet.Αν καποιος ειναι στην ακαδημια στην λαρισα και εχει forthnet ασ μου στειλει εντυπωσεις.

Ακαδημία είμαι. Κοίτα εδώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα γιατι σημερα τον...ηπια κι εγω.

Για ενα διμηνο που ηρθε ο λογαριασμος, εχουμε:

Conn-x 4 Mbps = 45 ευρω (22.5+22.5)

Τηλεφωνα 17 ευρω

Παγια τελη πανω κατω 30 ευρω.

Λογικα θα πρεπει να ειναι γυρω στα 105-110 ευρω...ομως

μου ηρθε 178 ευρω παρακαλω...

Ειναι ο πρωτος λογαριασμος με conn-x...τη Δευτερα παω απο κει

για εξηγησεις και οτι ηθελε προκυψει.:devil::devil::devil:

Δημοσ.
και οτι ηθελε προκυψει.:devil::devil::devil:

Αφού κρατάς αυτή τη στάση, καλά είσαι. Δεν έχω να σου δώσω καμία συμβουλή, είσαι στο σωστό δρόμο.

Δημοσ.

Ο πρωτος λογαριασμος στο Conn-x περιλαμβανει τις χρεωσεις απο την στιγμη που θα γινει η συνδεση μεχρι την εκδοση του επομενου λογαρισμου, ετσι π.χ. εαν κανει κανεις συνδεση conn-x την 6/7 και ο επομενος λογαριασμος εκδοθει την 1/9, ο λογαρισμος θα ερθει με τα παγια σχεδον 2 μηνων (6/7-31/8) αλλα και τα παγια των 2 επομενων μηνων. Επισης ειδα (ειχα conn-x απλα πηγα σε vodafone οταν ειχε την προσφορα των 8.25/μηνα) οτι εαν ο Οτε ριξει τις τιμες της aDSL γινεται αυτοματη αναπροσαρμογη (προς οφελος του καταναλωτη)! Απλα τωρα περιμενω τον επομενο λογαρισμο του OTE για να δω την πιστωση τις 2μηνης συνδρομης(προπληρωμενο παγιο) που θα πρεπει να μου εχει γινει.

Δημοσ.

Όπως τα είπε ο τελευταίος. στον πρώτο λογαριασμό πληρώνεις τα πρώτα πάγια αλλά και για τους 2 επόμενους μήνες, όπως στα κινητά τηλέφωνα. Μετά κανονικά. Αν διακόψεις σου γίνεται πίστωση. Αν αλλάξεις κάτι στο συμβόλαιό σου ξανά από την αρχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...