Προς το περιεχόμενο

conn-x. εχει κρυφες χρεωσεις?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι καιρο τωρα στον οτε και καθε διμηνο που ερχεται ο λογαριασμος, μαζι με τα 45ε (22,5 το μηνα)ερχονται και καποια παγια τελη για τη γραμμη. Οταν ειχαμε ρωτησει βεβαια μας ειχαν πει οτι θα πληρωναμε μονο τα 22.5ε το μηνα επιπλεον απο αυτα που ειδη πληρωναμε.Ξερει κανεις αν αυτο θα συνεχιστει?Εννοω μηπως ειναι ισως για τους πρωτους 6 μηνες ή τπτ τετοιο. Στις αλλες εταιρειες ξερετε αν υπαρχουν κι εκει τετοιες χρεωσεις?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα υπάρξουν κι άλλα.Μην το ψάχνεις,πιο πολλά λεφτά έδωσα στα τηλεφωνήματα για να καταλάβω τι είναι και από που προέρχονται οι έξτρα χρεώσεις.

Δημοσ.

Αν έχει λέει? Connex έχω και εγώ, αλλά επειδή δε γινότενε αλλιώς. 6 μήνες που είχαμε στης αδερφής μου, δεν ήρθε ούτε μία φορά λογαριασμός όπως έπρεπε, ώσπου βάλαμε forthnet και καθαρήσαμε. 49,80 το μήνα. Stadar.

Edit, γιατί τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει κρυφές χρεώσεις, έχει κουλές χρεώσεις.

Δημοσ.
Αν έχει λέει? Connex έχω και εγώ, αλλά επειδή δε γινότενε αλλιώς. 6 μήνες που είχαμε στης αδερφής μου, δεν ήρθε ούτε μία φορά λογαριασμός όπως έπρεπε, ώσπου βάλαμε forthnet και καθαρήσαμε. 49,80 το μήνα. Stadar.

Edit, γιατί τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει κρυφές χρεώσεις, έχει κουλές χρεώσεις.

κουλες χρεωσεις?

Δημοσ.

Εξηγώ. Είχαμε τότε 1 mb το οποίο κόστιζε 21,5 ευρώ +15 το πάγιο της γραμμής = 36,5 ευρώ χ 2 για το δίμηνο = 73 ευρώ. Έρχεται ο πρώτος λογαριασμός 100+. Τον πέρνω και παω στο OTESHOP Λάρισας να μου εξηγήσουν. Κάτι τέλη από εδώ, κάτι πάγια από εκεί, νάτην η 100άρα. Μην ανησυχείτε κύριε μου λέει, ο επόμενος λογαριασμός θα είναι στα κανονικά του επίπεδα. Έρχεται ο δέυτερος, 100+. Ξανά OTESHOP. Ρε παιδιά? Είναι κύριε αυτά τα τέλη, αυτά τα πάγια, αυτοί οι φόροι, σύνολο 100+. Και το σπαστικό είναι ότι όπως τα έβγαζαν δε μπορούσες να τους πεις τίποτα. Όλα φυσιολογηκότατα. Να μην τα πολυλογώ, έρχεται και ο τρίτος λογαριασμός 100άρα και ήταν ο τελευταίος που πλήρωσα.

Δημοσ.

ξεφτιλα ρε γαμωτο.Ας το λενε τουλαχιστον απο την αρχη. Οχι πριν απο τη συνδεση να σου λενε μονο το παγιο της γραμμης.Να σου λενε οτι θα εχεις και καποια τελη καθε μηνα.

Δημοσ.

Κοίτα φίλε για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Δεν υπάρχουν κάποια τέλη κάθε μήνα. Στη πράξη όμως έγινε όπως σου είπα.

Δημοσ.

Μονο ο πρώτος λογαριασμός θα έχει κατι περιέργα.Μετα ειναι μονο αυτα που λεει.. Σε μένα τουλαχιστον ετσι ειναι..(8αρα Conn-x)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως κι εμενα ο τελευταίος λογαριασμος που μου ήρθε, που είναι κι ο πρώτος με connx ειναι στα 161 ευρω!!! Κανονικα επρεπε να ειναι 35 (παγιο ISDN) + 60 (30/μηνα για connx 24) + 20 (connx talk 8 - 8) = 115 ευρω. Η χρεωση για τις κλησεις ειναι 1,669 ευρω. Συνολο ας πουμε 120. Πηρα σημερα στο 134 και μου ελεγε κατι μια κοπελια (ευγενεστατη κατα ' αλλα) οτι εχουν χρεωσει και απο τον προηγουμενο λογαριασμο κλπ...

Περιμενω να τελειωσει η 6μηνη δεσμευση για να κανω αιτηση στη forthnet.

Δημοσ.

εκτός το πρώτο λογαριασμό που είχε έρθε φουσκωμένος οι υπόλοιποι ήρθαν εντελώς λογικοι και στανταρ τιμη.

πχ τώρα που έχουν πέσει οι τιμες είναι, για 1mbit 65?/2μηνο.

Και αυτό γιατι τα τηλέφωνα πάνε μέσω πάροχου!

Δημοσ.

κάθε μήνα μου έρχεται 100+ ο λογαριασμος του οτε με connex 4αρι ενώ θα έπρεπε να μου έρχεται όχι πανω απο 40 γιατι δεν τον χρησιμοποιω για τηλεφωνα(εχω altec)

θα περιμένω να τελειώσει να βάλω forthnet να είναι στανταρ τα λεφτα να ησυχασω

Δημοσ.

3 χρονια ADSL ολο τετοιες χρεωσεις.Ειναι καιρος να βαλω forthnet.Αν καποιος ειναι στην ακαδημια στην λαρισα και εχει forthnet ασ μου στειλει εντυπωσεις.

Δημοσ.
κάθε μήνα μου έρχεται 100+ ο λογαριασμος του οτε με connex 4αρι ενώ θα έπρεπε να μου έρχεται όχι πανω απο 40 γιατι δεν τον χρησιμοποιω για τηλεφωνα(εχω altec)

θα περιμένω να τελειώσει να βάλω forthnet να είναι στανταρ τα λεφτα να ησυχασω

πληρωνεις 100+ για 4αρα γραμμη και δεν εχεις μαθει ακομα το λογο ?? εκτος αν σου χρεωνουν και τα τηλεφωνηματα και τσαμπα πληρωνεις και την altec...

ΥΓ : Τοσα χρονια conn-x talk και οι χρεωσεις ειναι μια χαρα για αυτα που παιρνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...