Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 πρέπει να την βγάλεις όλη γιατί από κάτω έχει τις βίδες για να βγούνε τα πλαστικά κάποιος στο XS της έβγαλε και τον ανεμιστήρα και έβαλε έναν από μια 775 ψήκτρα stock της intel και έριξε περισσότερο τις temps και τον θόρυβο http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2915682&postcount=29 αυτό βρήκα ο άλλος που είχα δει είχε βάλει μόνο την ιντελας
chill Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Τελικά αποφάσισα να αλλάξω ψύξη. Έλεγα να αλλάξω κάρτα σύντομα αλλά μιας και το τοπίο είναι θολό θα μείνω με την gtx που είναι σκυλί και θα την o/c για να αντέξει για αρκετά ακόμα (μέχρι να βγει το crysis warhead υποθέτω ). Είδα στο site της thermalright την HR-03 Plus, εύκολη στην εγκατάσταση φαίνεται. Σε διάφορα sites κάποιοι προτείνουν μη χρησιμοποίηση της arctic silver, ποια thermal paste προτείνεται να πάρω (από το πλαίσιο όπου θα παραγγείλω και τα υπόλοιπα εξαρτήματα).
chill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μου ήρθε η ψήκτρα, πραγματικό τέρας ωστόσο δεν βλέπω να την αλλάζω πριν βγει ο μήνας αφού πρέπει να γίνουν ανακατάξεις στα slots του pc για να χωρέσει (και δεν παίζει χρόνος σε περίπτωση που κάνω καμιά βλακεία, πολύ πιθανόν ως πρωτάρης ). Και το κουλό είναι ότι η μαμήσια ψύχτρα από την ώρα που έκανα την παραγγελία έκανε 65 idle και 75άρια load....Τι στο καλό έχουν συναισθήματα και οι ψύκτρες και δεν θέλει να αποχωριστεί την gpu ? Η συσκευασία περιέχει τελικά δικιά της thermal paste. Ελπίζω όταν με το καλό κάνω την αλλαγή να γίνουν όλα σωστά και να μην κάνω καμιά @@ !!!
momotis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Φιλε την καρτα μη τη φοβασαι. Εχω τη συγκεκριμενη ocz gtx και σε κουτι ανοιχτο διχως ανεμιστηρες και σε θερμοκρασια δωματιου(αλλες φορες και 30+ βαθμους) λειτουργει αψογα τον τελευταιο χρονο 24/7. Ποσο μαλιστα το grid που εχει κανει καποιες "υπερωριες" τελευταια..
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 μεγιές τότε και εγώ την έβαλα στο νερό και έχει max 50 βαθμούς μαλακία δύσκολα θα κάνεις
nmamag Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 εχω μια EVGA 8800GTX. Μεχρι χθες σε windows 78-80 c .Εβαλα αυτο χθες ARCTIC COOLING ACCELERO XTREME 8800 36,6 euro απο eshop και εριξα την θερμοκρασια κατα 20 c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.