mchls Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 BioShock Infinite's 'Siren' warns of reborn enemies
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 καλύτερα, φέτος έχουμε blizzard overdose...
john2gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 καλύτερα, φέτος έχουμε blizzard overdose... Συμφωνώ. Φέτος βγαίνουν αρκετά παιχνίδια οπότε μικρό το κακό
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Συμφωνω και εγω. Diablo 3 και Dark Souls: Prepare to die θα μου φανε σιγουρα ολο τον (gaming) ελευθερο χρονο μου. Εχω ακομα επισης ΤΕΡΑΣΤΙΟ καταλογο με παιχνιδια που θελω να παιξω και φυσικα δεν εχω παιξει ακομα απο το 2011 ακομα.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 BioShock Infinite Premium and Ultimate Songbird editions unveiled Irrational Games today revealed Premium and Ultimate Songbird limited editions of BioShock Infinite, the latter including a 9.75 inch statue designed by Irrational concept artist Robb Waters. 2
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 premium με την μια. Αν και αυτό το αγαλματάκι είναι φοβερό αλλά και τα 150 είναι ακομα ποιο φοβερά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα