aetos1988 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Το pc του αετού έχει πρόβλημα στο bf4 και τα έχει πάρει άγρια
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ε, περίμενε την Final, εκεί δεν θα έχεις θέμα αν και DICE είναι αυτή οπότε ποτέ δεν ξέρεις.
konstantinos77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Το pc του αετού έχει πρόβλημα στο bf4 και τα έχει πάρει άγρια Nαι εδω ομως μιλαμε για bioshock ,μην πεταγεσαι απο θεμα σε θεμα ...αετε.
AntonisKo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα το παίζω όλα στο full με το σύστημα της υπογραφής Κι εγώ το ίδιο. Πάντως ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται απίστευτα βαρετό..? Το παίζω εντελώς διαδικαστικά μόνο και μόνο για να δω τι θα γίνει στο τέλος με την ''ερωτεύσιμη'' Ελίζαμπεθ.
kostool13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα η πλειοψηφία των PC έχει μικρά ή μεγαλύτερα θέματα με stuttering στο B:Infinite, εμένα με ενόχλησε η παρακάτω φράση: Και το Stuttering υπάρχει σε όλα τα unreal engine games και αφήστε τώρα τα δεν είχα πρόβλημα κλπ, άλλο το ότι δεν το παρατηρούσατε εσείς και άλλο το αν είχε..Δεν είναι όλα τα μάτια ίδια.. που δεν υπονοεί πλειοψηφία, αλλά τα πάντα όλα και όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός
aetos1988 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Με το bf4 πιστεύω η AMD θα κάνει τα πάντα να πουλήσει τις νέες κάρτες Sorry για το off topic
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα η πλειοψηφία των PC έχει μικρά ή μεγαλύτερα θέματα με stuttering στο B:Infinite, εμένα με ενόχλησε η παρακάτω φράση: που δεν υπονοεί πλειοψηφία, αλλά τα πάντα όλα και όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός Δεν τα βλέπει για ευνόητους λόγους, δεν είπα κανέναν τυφλό..Είπα ότι αυτοί δεν τα παρατήρησαν και ότι δεν βλέπουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, κάτι που ισχύει καθώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια παρατηρητικότητα..
stavros88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ το ίδιο. Πάντως ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται απίστευτα βαρετό..? Το παίζω εντελώς διαδικαστικά μόνο και μόνο για να δω τι θα γίνει στο τέλος με την ''ερωτεύσιμη'' Ελίζαμπεθ. Ωπα σχολιο για το παιχνιδι αυτο καθεαυτο Το μειονεκτημα του παιχνιδιου για μενα ειναι οτι το κανανε πολυ shooter σε σχεση με το 1.Κατα τα αλλα δεν βαρεθηκα ποτε
ADHD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν ηταν το GTA θα ηταν GOTY για μενα, βαρέθηκα μονο σε ενα σημείο στο υπόλοιπο θαύμαζα την columbia και οταν μπήκα για τα καλά στην ιστορία ούτε κατάλαβα πότε τελείωσε..
gavros10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το τερματισα και εγω. 10 ωρες εγραψε το steam και δεν τις θεωρω λιγες. Εκανα τετοιο loot... αυτο και τα borderlands. Πηγαινα παντου, τα achivement δεν τα κυνηγησα Εχω μια 6850 sapphire 1gb και το παιχνιδι ετρεχε ανελπιστα καλα με 60+ fps. Ειχε καποιο shuttering αλλα δεν με ενοχλουσε. Φοβερα γραφικα, απιθανη ιστορια και το μονο κακο πιστευω ειναι οτι βαρεθηκα. Πανω απο 3 εβδομαδες παιζω. Επαιζα 1 ωρα, το εκλεινα και ξανα επαιζα μετα απο λιγες μερες.
nektarios_rs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Επιτέλους, κυκλοφόρησε το 1ο επεισόδιο του "burial at sea"! Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα το πάρω ακόμα το DLC, οπότε με βλέπω να spoiler-ιάζομαι από κανένα Υoutube.
nektarios_rs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα το πάρω ακόμα το DLC, οπότε με βλέπω να spoiler-ιάζομαι από κανένα Υoutube. :P :P :P καλά αυτό βέβαια δεν είναι spoiler και απο το τίτλο μόνο καταλαβαίνεις που διαδραματίζεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα