liakjim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τρομερο σεναριο. Mindfuck . Σαν παιχνιδι ομως μου αρεσε λιγοτερο απο απο το 1ο Boshock (το οποιο ηταν πιο "σκοτεινο") κ περισσοτερο απο το 2ο. 1
Voodooman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το ξεκίνησα πριν από δύο ημέρες. Απίστευτα κακός χειρισμός, απαράδεκτο να πρέπει να ανοίγω config αρχεία για να βελτιώσω τον χειρισμό με το ποντίκι. Μετά τα πειράγματα κάτι γίνεται, αλλά και πάλι οι μάχες είναι πραγματικά απαίσιες. Πέρα από αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο είμαι ικανός να ανεχτώ αυτούς τους απαίσιους φωτισμούς, το απολύτως υπερβολικό bloom (για πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια ζαλίζομαι και κουράζονται τα μάτια μου σε παιχνίδι) και την κακή αίσθηση στις μάχες μόνο και μόνο για να απολαύσω ένα εξαιρετικό-όπως λένε οι περισσότεροι- σενάριο. Μάλλον παραμεγάλωσα. 1
benign Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το ξεκίνησα πριν από δύο ημέρες. Απίστευτα κακός χειρισμός, απαράδεκτο να πρέπει να ανοίγω config αρχεία για να βελτιώσω τον χειρισμό με το ποντίκι. Μετά τα πειράγματα κάτι γίνεται, αλλά και πάλι οι μάχες είναι πραγματικά απαίσιες. Πέρα από αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο είμαι ικανός να ανεχτώ αυτούς τους απαίσιους φωτισμούς, το απολύτως υπερβολικό bloom (για πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια ζαλίζομαι και κουράζονται τα μάτια μου σε παιχνίδι) και την κακή αίσθηση στις μάχες μόνο και μόνο για να απολαύσω ένα εξαιρετικό-όπως λένε οι περισσότεροι- σενάριο. Μάλλον παραμεγάλωσα. Και γεροντοκοριασες. 1
Voodooman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ωχ, τί επίθεση ήταν αυτή που δέχτηκα;;; Πω πω, δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να στραβωθώ και να ασχοληθώ με αυτό το παίγνιο, για να αποχαρακτηριστώ; Σοβαρά πάντως, το bloom και η γενικότερη "φωτογραφία" του παιχνιδιού αλλά και ο χειρισμός του δεν είναι για ξύλο; Μήπως κάτι δεν κάνω εγώ σωστά; 1
Xorxhs! Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το bloomd effect δε βγαίνει; φυσικα και βγαινει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Και ο χειρισμός τι έχει?! Πιο fps δεν γίνετε...μήπως παίζεις άλλο game?!
nektarios_rs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Και εγώ πριν 2 μέρες το ξεκίνησα και έχω κολλήσει, το παιχνίδι είναι τέλειο, δεν έχω βρει κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής
Voodooman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Και ο χειρισμός τι έχει?! Πιο fps δεν γίνετε...μήπως παίζεις άλλο game?! Μου φαίνεται λίγο απότομος, σαν να μην κινείται το mouse απόλυτα στρωτά. Το bloom νομίζω ότι βγαίνει μόνο αν πειράξω το config, αλλά τότε χάνεται τελείως η άποψη των δημιουργών που θέλουν να δείξουν την λαμπρότητα της πόλης. Καλά, καλά, μη γκαρίζετε, θα το παίξω...
qsis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Και ο χειρισμός τι έχει?! Πιο fps δεν γίνετε...μήπως παίζεις άλλο game?!Ο χειρισμός είναι κονσολοχειρισμός , κάνει μόνο για controller πράγμα απαράδεκτο για fps Επίσης είναι το πρώτο που δε βολεύει το iron sights.. Έχει aim assist στο ποντίκι, έλεος.. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί δε βλέπετε τα αρνητικά αυτής της μετριότητας.. 1
liopyr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Νομίζω υπερβάλλετε, ο χειρισμός λίγο-πολύ είναι όπως ήταν σε όλα τα Bioshock.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Sorry qsis εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτά που αναφέρεις όπως πολλοί άλλοι από ότι βλέπω. Μια χαρά βολεύουν τα iron sights απλά remap στο δεξί mouse as usual και βάλε τα vigors στο thumb mouse, problem solved. Απέχει χιλιόμετρα από μετριότητα αλλα γνώμες είναι αυτές.
Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δεν εχει κανενα προβλημα με χειρισμο. Εγω με πληκτρολογιο και ποντικι το επαιξα. Αν και εδω και πολλα χρονια εχω μονιμα συνδεδεμενο ενα 360 controller στο pc το χρησιμοποιω μονο σε παιχνιδια που ειναι δυσκολος ο χειρισμος με πληκτρολογιο και ποντικι. Ομως ολα τα fps παιζονται καλυτερα με πληκτρολογιο και ποντικι αυτο το ξερουν ολοι πια. Ειναι ειδος που δημιουργηθηκε πρωτα σε pc και μετα πηγε στις κονσολες. Σαν παιχνιδι ειναι εξεαιρετικο ανεξαρτητως του τι προβληματα μπορει να εχουν καποιοι με το χειρισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα