Προς το περιεχόμενο

BioShock Infinite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν φαίνονται οι αναβαθμίσεις επάνω στα όπλα. Πάντως το AI της Elizabeth είναι φανταστικό, και όχι μονο δεν block πόρτες αλλα τις ανοίγει κιόλας :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να ενεργοποιήσω το gamepad wireless x-box 360 PC  (για να το παίξει ο ανιψιός μου εγώ το παίζω με πλήκτρα και ποντίκι) :devil:  Προσπάθησα μεσα απο το μενού του game και δεν τα κατάφερα.

Sorry αν ξανά - ειπώθηκε.

Άκυρο το βρήκα έπρεπε να το ξανατρέξω.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Εντάξει μου ήρθε η premium έκδοση αν και δεν είναι και τπτ ιδιαίτερο για την τιμή που έχει και δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τις δύο collector του bioshock

Δημοσ.

Και εγώ ψιλοαπογοητεύτηκα είναι η αλήθεια.. Τουλάχιστον αποζημιώνει και με το παραπάνω το παιχνίδι!

Δημοσ.

Εντάξει και εγώ έχω απογοητευτεί λίγο ειδικά με την φιγούρα που είναι σα σκατουλάκι.Δεν την έχω παραλάβει ακόμα αλλά έχω δει βίντεο με unboxing και όλοι το τονίζουν αυτό.Βέβαια συμφέρει, έδωσα 48 ευρώ στο amazon και πήρα τη premium απο 45 ευρώ που θέλουν οι δικοί μας για την απλή οπότε πάλι κερδισμένος είμαι. :-D

Δημοσ.

Τα οπλα απο πιο σημειο και μετα τα αναβαθμιζεις γιατι εχω παιξει κανα 2ωρο(visit station in island) και ακομα τιποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...