ScarletK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 A man chooses, a slave obeys, γ@#$ την καταδίκη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 θεε μου τι αρωστημενο game(επειδη δεν το εχω παιξει ποτε μπορει καποιος και κανει set the scene??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ΤΙ 2012 ΡΕ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. Ε; 1. Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες. 2. ΌΙ ΔΕ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ, ΟΥΡΛΙΑΖΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 WANT! NOW! μεγάλος έρωτας το Bioshock... +1 και μπραβο τους που απο οτι φαινεται πανε για ριζικες αλλαγες , γιατι το 2 μου αρεσε φυσικα τρομερα και ηταν βελτιωμενο σε αρκετα σημεια , αλλα ηταν ουσιαστικα expansion και δεν μου προκαλεσε την εντυπωση του πρωτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Να παρει το 2012 μεσα... Οι μοντερατορς να φρον τισουν για ενα SHOUT MODE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Τι είναι αυτό πόλη πάνω στα σύννεφα? Και γιατί να είναι πάνω στα σύννεφα.. Νομίζω το bioshock αν και είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και έχει ενά από τα καλύτερα σενάρια των τελευταίων χρόνων θα έπρεπε να λήξει με την παρουσίαση του δεύτερου μέρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 από ότι φαίνεται η Columbia είναι η πρόγονος της Rapture και διαφωνώ ότι θα έπρεπε να σταματήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 μα γιατί αφού έχει ακόμα γάλα η αγελάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μαζι με την συντελεια του κοσμου το Bioshock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Λεω να το παρω απο τον θειο μολις βγει αλλα δεν ξερω την ιστορια αν μπορει καποιος να κανει μια περιληψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δεν υπάρχει περίληψη. Να παίξεις τώρα τα άλλα δύο, είναι ότι καλύτερο βγήκε σεναριακά και ατμοσφαιρικά την τελευταία πενταετία ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Οχ τι μου εκανες λιοπιρακο...που να παιζω τωρα...αν και ψηνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Παιδια τα Bioshock εχουν μεγαλες απαιτησεις; Εχω laptop με gt330, 8gb ram και core i7 στα 1.6 , θα εχω καποιο προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μια χαρά θα παίξουν στο laptop σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=H0fDEA0BFSM[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα