littlelouievegos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μολις εκανα preorder και εγω το κλειδακι μου, δεν ηταν δυνατο να μην το τιμησω. Τωρα αναμονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Παιδια μου φαινεται καλη η προσφορα του gmg, για δειτε λιγο http://www.greenmangaming.com/bundles/ Σου δινει 3 free games αλλα εγω που θελω να διαλεξω xcom, civ5 & bioshock 1 δεν το εχει σαν επιλογη. Εκτος αν το xcom στο δινει ετσι και αλλιως και δεν το γραφει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Το bundle είναι όντως Bioshock Infinite+Bioshock 1+Xcom και ένα από Spec Ops: The Line, Civ5, BioShock 2, Mafia II, Darkness II. Όταν κάνω add to basket δε βγάζει το Xcom για κάποιο λόγο. Μήπως κάποιο bug? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγω το πηρα με 28 ευρω. Αλλα με 37 ευρω αυτο το bundle ειναι πολυ καλο. Αν ειδα στην ιδια τιμη σου δινει και την τριλογια Bioshock, την οποια θα τσιμπαγα αμεσως.. Αν δεν ειχα πρωτοτυπα τα αλλα δυο.. Αντε λιγες ωρες μεινανεεε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Το έχω βάλει σε αγγελιουλα το κλειδακι για το steam. Οποίος ενδιαφέρεται pm. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 95% στο metacritic με 30 reviews ηδη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αφού είναι παιχνιδάρα ρε.. Πάει για GOTY στο άνετο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Πάει για GOTY στο άνετο.. σιγουρα παει για goty, αλλα θελω να δω ποσο καλο θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Βγήκαν και οι οδηγοί από Nvidia, είμαστε Ready2Go.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 πριν κανα μισαωρο ειχα κοιταξει κ δεν ειχαν βγει,μια χαρα αφου βγηκαν τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 πω πω τι γραφικα εχει ρε συ.φοβερη δουλεια εαν αναλογιστεις οτι ειναι unreal engine 3!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Who cares about the damn graphs...το gameplay του πρώτου να έχει και είμαστε good 2 go! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αγόρασα την premium 48 ευρώ απο amazon και μου έστειλε και εμένα κλειδί για bioshock αλλά το είχα πάρει παλιότερα όταν το έδιναν τζάμπα.Επίσης γιατί έχει 2 κλειδιά στο mail;Και τα 2 για το bioshock είναι; Λέει θα έρθει 3 Απριλίου.Αργά δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 9 μέρες? Μια χαρά είναι. Σχεδόν τρείς εβδομάδες περίμενα το Χ360 εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα