SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 THanks guys,παω για αγορα,ευχαριστω.Λογικα τα παιχνιδια ερχονται μεσω κωδικου με steam,σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Σου δίνουν κωδικούς ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Αυτο δεν το γνωριζω σιγουρα γιατι τουλαχιστον το far cry 3 ηθελε μονο το UPLAY για να παιξει,δεν εμπαινε στιμ. Θα ξερουμε σιγουρα την δευτερα με τριτη που ερχεται αυτη η καρτα σε εναν φιλο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ναι σε κωδικό στο steam έρχεται. Το tomb raider το έχω πάρει το Bioshock δεν μου τον έχουν στείλει ακόμα από την and αλλά το tomb raider Kai crysis μου τους έστειλαν δύο μέρες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Όσο για το Bioshock λόγο του ότι θα μου το στείλουν δύο φορές. (δύο καρτες) ενδιαφέρομαι για καμιά ανταλαγη με καποιο αλλο stem game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Παίδες, που μπορώ να αγοράσω την songbird edition;Στο skroutz δεν έχει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Την έψαχνα και εγω, Ελλάδα δεν νομίζω να τη βρεις. Απο το γερμανικό αμαζον αν τους έχουν μείνει κομμάτια αλλα πολλα τα λεφτά και το κουτί/manual θα ειναι λογικα στα Γερμανικά επίσης. Προσωπικά έχω κάνει pre order την premium που ειναι ίδια με τη songbird χωρίς το πουλί. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panocmp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 η μουσικη ειναι ολα τα λεφτα http://www.youtube.com/watch?v=eheESgRNJKc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 την ακουσα χθες σε ενα μαγαζι που ειχα παει κ πορωθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 9.5 ε? αντε να βγει η παιχνιδαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 το πιο ακριβό παιχνίδι που έγινε ποτέ ? http://www.gamespot.com/news/bioshock-infinite-creative-director-denies-claims-game-cost-200-million-to-produce-and-market-6405761? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Not.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Οι ίδιοι το αρνούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Για 360 το χει ο θειος. Μακαρι να προλαβουμε το ΣΚ και για PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Το πιο ακριβό μέχρι στιγμής πρέπει να είναι το Swtor πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα