toni50 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 συγνωμη για τον χρονο που σας χαλασε απαντοτασ μου
liopyr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ξεκαθαρισα οτι δε ξερω πολλα, αλλα με 1 καλη μητρικη ( δε ξερω ποσα λεφτα ειναι διατεθημενος να δωσει για 1 μητρικη και αν εχει σκοπο για SLI ή crossfire κλπ κλπ ) πχ εγω εχω οπως θα δεις και στην υπογραφη μου 1 μετριο επεξεργαστη, 1 καλη καρτα γραφικων _ 2 φθηνες ram.. το pc επρεπε να πηγαινει σφερα στα παιχνιδια και ομως χωλαινει..προσπαθησα να κανω overclocling αλλα με την μητρικη που εχω..σκουρα τα πραγματα.. Ειναι πολυ συμαντικη κατα την γνωμη μου μια καλη μητρικη και τα λιγο παραπανω λεφτα που θα δωσεις για αυτην Kατ'αρχήν δεν λέει πως έχει βλέψεις για SLi ή Crossfire, (και πολύ καλά κάνει, καθώς είναι τελείως ασύμφορο). Οπότε έχουμε δεδομένο πως δεν τον απασχολεί τέτοια περίπτωση. Το Pc σου, θα έπρεπε στα περισσότερα παιχνίδια να παίζει άνετα, και σε ελάχιστα να έχει πρόβλημα. Το γεγονός πως ''χωλαίνει'' όπως λες, μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, (εγκατάσταση/κακή κατάσταση λειτουργικού/drivers) πάντως όχι στην μητρική σου. Όπως επίσης το γεγονός πως δεν μπορείς να υπερχρονίσεις την cpu σου μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, ο σημαντικότερος αυτών είναι η ίδια η cpu. Στο θέμα μας, (αν και γενικότερα δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στην asus), η συγκεκριμένη είναι άξια μητρική για τα λεφτά της, και δεν υστερεί σε κανέναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα σε σχέση με άλλες ακριβότερες. Και clock-άρει και μια χαρά. (αν υπάρχει αγωνία για αυτό το θέμα).
toni50 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 δεν θελω να γινομαι κουραστικος αλλα το ειχα ρωτισει και πριν αλλα δεν μου απαντισατε αυτο το case ειναι καλο???http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1011790
toni50 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ευχαριστω για την βοηθεια ολους σας και κυριως τον liopyr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.